6 yıldır evliyiz, eşim seksi hayatımızdan çıkaralım diyor. Nasıl yaşanır böyle?

6 yıldır evliyim, ilk evlendim adet zamanına denk geldik sonra vajinismus hastalığına kapıldı eşim her zaman arkasında durdum yaklaşık 1.5 yıldır ilişkiye giremedik onca uğraşlara rağmen vazda geçmedik doktorlar gittik o sırada hep denedik, tam o sorunu çözdük ilişkiye giriyoruz ama birde bana sor ilişki ortasında 50 sefer bozuyor duruyor yok acıyor, yok sızlıyor, kayganlaştırıcı kullandığım halde buna rağmende hep saygı duydumyaklaşık 1 yıl kadar ilişki var ama masaj yapıyorum ön sevişme bir masaj daha sonra ilişkiye girme hep öncelik eşim ağırlıklı baktık isteğe bağlı ilişkiye girwmiyoruz dedik çocuk yapma odaklı yapalım 6 ay denedik gieiyorum oluyor ediyor tam haz almaya başlıyorum ve fazlasıyla da eşimiz gözleri kayarcasına haz alıyor neymiş çok karıncalanma oluyormuş glitorise dokundurmuyor m. me uçlarına dokundurup öptürmüyor klasik işlem bodunda gidiyoruz tam haz doruklarında beni durduruyor bütün hevesim alt üst oluyor 1 yılın sonunda doktora gittim kısır olduğumu öğrendim eşim arkamda durdu yalnız bırakmadı doktorlar derken %100 kısırlık brlirtisi verdiler son bir doktora gidip şansımı denedim 3 ay uğraşlarla canlı hücre çıkarttık vücuttan sperm çıkıyor ama canlı hücreler ilişki sırasında dışarı çıkınca ölüyor ilaçlar tedaviler derken benden hücreyi çıkqrtıp yaşattılar derken şu an tüp bebek tedavisi ile ikiz bebeklerim var 1 kız 1 erkek asıl mevzu şimdi başlıyor 6 yıldır evliyim doğru düzgün bir ilişkim yok eşimle, 92 kg da evlendim 117 kg yum sıkıntı sitresten yemeğe vermiştim kendimi, eşimde evlendiğimizde 45 den 72 ye çıktı, ben seks düşkünüyüm yani doyamıyorum rşimlr şu an ilişkiye giriyoruz m. me dokundurmaz, ön sevişme yapmak istemez, glitorise güzel dokunuşlar yapmak isterim ıyy nefret ederim der, masturbasyondan nefret eder, vajina ile oynamaktan uyuz olur, oral istesem beni öldür önce gel sks hayatımıza yenilik katalar klasikte dogy olur üstüme otr terimlerini bilmiyorum nasıl rahat edersen myle yapalım yok 1 posta gidiyorum ama doyamıyorum bazen 1 postaya bilr gidemeden bıraktırıyor doğum sezeryan oldu vajina ilk günki gibi dar ama ne yaptıysam olmuyor, en son ilişkiye girwmedik istedi yapıcakken acıyır kalın geliyor alamıyorum diyerektwn bıraktık yarıda tuttu boşanalım demeye 2 çocukla uğraşıyor twk başına ailesi yanında yok red gibi bişi hiç arqmaz sormazlar evlendi gitti bitti brnim ailem muğlada memlekette tek başına ben işe gidiyorum üstüne afedersiniz ev bok götürüyorsorun değil iki bebekle ilhilenmek başlı başına yoruyor insanı psikolojisinide anlıyorum her zaman hak veriyorum, har zaman qtkasınfa duruyorum, ama sks konusuna gelindiğinde yqpmasak olmazmı bir yolu yokmu hayatımızdan çıkartalım diyor ben nasıl çıkartayım sksi hayatımdan ben 1 şryde bile doyamıyorum işyerinde 31 çekiyorumki anca rahatlatıyorum krndimi eşimi seviyorum ama ne yapucağımıda bilmiyorum dün söz verdi yapalım diye kavha çıkarttı yattı, psikolok gidelim diyorum kabul etmiyor kafayı yicem her türlü görüşe açığım yardımcı olun en azından fikir verin

6 yıldır evliyiz, eşim seksi hayatımızdan çıkaralım diyor. Nasıl yaşanır böyle?