Eşim aşırı isteksiz görücü üsülü evlendik evlendiğimizden bu yana cinsel olarak çok isteksiz ve gram düzel me yok terapiste götürdüm karsıma aldım konustjm yınede düzelme yok nasıl böyle bı durum yasayan oldumu daha once
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellikte isteksizlik, evliliklerde zaman zaman karşılaşılan bir sorun olabilir ve bu durumu aşmak için sağlıklı bir iletişim, anlayış ve sabır gerekir. İşte birkaç öneri:
1. Açık İletişim: Eşinizle, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı açıkça paylaşmak önemlidir. Suçlama ya da baskı yapmadan, dürüstçe hislerinizi anlatmaya çalışın. Birbirinizi anlamaya çalışmak, çözüm bulmada yardımcı olabilir.
2. Sebepleri Anlamak: Eşinizin isteksizliğinin arkasında fiziksel, psikolojik veya ilişkiyle ilgili bir neden olabilir. Stres, anksiyete, hormonel değişiklikler ya da ilişki içindeki diğer dinamikler cinsel isteksizlik yaratabilir. Bu konuda birbirinizi anlamaya çalışın.
3. Romantik Zamanlar Yaratmak: Cinselliği sadece fiziksel bir eylem olarak görmek yerine, romantizm ve duygusal bağınızı güçlendirmek için zaman geçirebilirsiniz. Birlikte daha fazla kaliteli zaman geçirmek, ilişkinin genel havasını değiştirebilir.
4. Profesyonel Yardım: Cinsellikteki isteksizlik, bazen daha derinlemesine bir sorunun belirtisi olabilir. Bu durumda bir ilişki terapisti veya cinsel terapist ile görüşmek faydalı olabilir.
5. Baskı Yapmamak: Eşinize baskı yapmak, isteksizliği daha da artırabilir. Sabırlı olmak, birbirinizin sınırlarına saygı göstermek önemlidir.
Bu süreçte her iki tarafın da anlayışlı ve açık fikirli olması, problemi aşmanıza yardımcı olabilir.
Chatgpt önerisi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
evlilikten sonra hormonal değişime girmiş olabilir. sitrese girmiş olabilir. evlilik yükü ağır gelmiş olabilir. çok normal. olabilir. çaresi var mı var. hiç çekinmeden bir üroloğa gidiyorsunuz. hormon testi kan tahlilleri isteyecektir. ardından size gereken takviye ve ilaçları reçete olarak verip kullanın. bu tarz işler yeme içmeyle geçecek şeyler değil. birbirinizden soğumadan doktora gidin
00 Yorumla
Libidosu düşükse veya zihninde cinselliğe karşı bir bariyer varsa onu değiştiremezsin maalesef. Aseksüel bile olabilir.
Sen zaten gerekeni yapmışsın, yapabileceğin başka bir şey yok. Maalesef görücü usulü veya öncesinde cinselliğin konuşulmadığı ilişkilerde bunlar yaşanabiliyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 958 cevap paylaştı.
1 yılZor durum kardeşim ben çok zorlanıyorum senin gene az olmus açık konuş net ol biz profesyonel destek de aldık ama kendini bir türlü değiştiremedi biz sona geldik gibi boşanma aşamasındayız umarım sizde düzelir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
17Cevap
Görücü usulü olduğu için normal aslında. Eşinin karakterine de bağlı bir durum belli ki esin sınırlarını iyi bilen bir kadın ki seninle bile zor yaşıyor seksi. Önceden kurulmuş bir ilişki ve arada alışkanlık olmadığı için eşini kendine alıştırmayı calis tek başınıza bir şeyler yapın ki o an arzusu yükselsin. Mesela çıkın gezin yürüyüş yapın birden öp onu öyle şeyler işte
10 YorumlaSeni arzulamıyor, cinsel çekim hissetmiyor olabilir. Çünkü biz kadınların çoğu sadece sevdiğimiz erkeği çekici bulup, sadece ona karşı cinsel çekim hissederiz. Görücü usulü dediniz. Aklında, kalbinde başka biri olabilir. Bu dediklerim tabi ki sağlıklı bir kadın için geçerli psikolojik, fizyolojik bir sorunu varsa onu bilemem. Siz bu süre içerisinde ona karşı daha da ilgili, sevecen davranıp, önce ruhunu sonra bedenini etkilemeye bakın.
10 YorumlaAcaba canını falan mı cok acıtıyorsun biraz ona pestil pekmez tarzı seyler yedir isteği artsın
40 Yorumla
1 yılOnu evlilikten önce anlaman gerekiyordu yani illa ki bişiler yaşamissinizdir yaşamadiniz mi?
31 YorumlaBaşkasını seviyor olabilir.. libidosu dusukte olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenmeden sevisekecektiniz yapacak bi sey yok, mutsuz evliliginiz hayırlı olsun..
512 Yorumla- 1 yıl
Tabu ve günah görüyorlar. Ayıplıyorlar sonra sonuc bu
Cevap sahibi1 yılE evet işte...
- 1 yıl
Halbuki bunda ne ayıplı kbir şey var, ne de tabuluk. Hadi full ilişki istemez kadına buna saygı duyar ona göre davranırsın ama hiçyapmamak sacmalık
- 1 yıl
+1
Cevap sahibi1 yılÜzgünüm ama erkekler bu cinsellik tabusu ve kadınlara yaptıkları ikiyüzlülükle yaşadıkları duruma mahkumlar. Bu toplum ilişkilerinde cinselliğe gereken önemi vermedikçe mutlu aileler kurulamayacak bu da bur gerçek.
- 1 yıl
yanlis anlamayin da cinsellige onem veren topluluklarda mutlu aileyi birakin aileler az. sirf o yüzden adamlar multeci aliyo. ortasini bulmak gerekiyor bi şekilde. belki soran arkadas dindar vs dir. dinen haram. herkesten biz sekulerlerin yaşamını yaşamasını beklemek aptallik. onlarin evlilikten cinsellikten beklentisi de zaten bizim kadar drgil. hatta bizde cok hoşumuza gitmeyen kadinlari bile cinsellik icin kullanmak varken yukarıdaki arkadas bunları yapmıyor kendince boyle bir karar aliyo. dinden cik hepsi safsata diyemem hayatini da ona gore yasiyo 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@justt_tonight herkesin beklentisi vardır öyle ya da böyle. Yoksa gelip KS de aglamazlardi dimi? Milletin dini vs umrumda değil, dinim de yok benim. O yüzden kendime göre yorum yaptım. Kaldı ki, Cinselliğe önem vermekten kastınız önüne gelenle yatıp, karşı cinsi objeleştirip hastalıklı yasamaksa kalsın cok farkli yerlerdeyiz zaten.
- 1 yıl
onune gelenle yatabilmek için erkekte cok fazla giderinin olmasi gerekiyo. benim gibi erkekler sevgiliyle onu zor görüyor djdhdjjd olay böyle olunca da oyle cok meraklisi da sayılmayiz. dindar birisi olup soranın boyle seyleri dert etmesi de saçma. daha iliski baslarinda bunlari goze alip evlenecekti
Cevap sahibi1 yılHer neyse dengi olan kisilerle karsilasir umarım herkes. İyi akşamlar
- 1 yıl
o da yetmiyo ne kadar sevsen de terk ediyolar. nalet kiz yüzünden iskolik olup olmayacagim birisi oldum. iyi de terk etmis
Cevap sahibi1 yılBen inanıyorum hâla aşkı bulacağıma 😄
- 1 yıl
bulduğun gibi de kaybedebiliyorsun. asil sorun bulmak değil yoksa bende en asa 100 kere bulacagima inaniyorum djdhdjdj love boy um ben
Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Konuşarak çözersin biraz zaman alabilir , yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe desem bilemedim cinsellik sorunlu olunca da insan evliliğinden tat alamıyor tam anlamıyla
30 Yorumla
1 yılNeden evlenmeden önce bu konuları konuşup beklentilerinizi öğrenmiyorsunuz?🙄 bu sebeplerden dolayı çok fazla boşanma durumları oluyormuş.
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden istekli olsun. Belki de canı yanıyordur. Sen zevk alıyorsun ama o alıyor mu bakalım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kadın eğer bu kadar çabana karşı hala ısınmadiysa onun gönlünde başka erkek vardır
Aile zoruyla seninle evlenmiştir00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTerapist de düzeltmediyse direkt seni sevmiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGaliba henuz sana alisamadi sevemedi sevmediği içinde sana isteksiz
00 Yorumla
1 yılSupreno kahve için
20 Yorumla
1 yılSevmiyordur belki de seni
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTen uyumu yoksa aşamazsınız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Değişmez o kadın bu da senin şanssızlığı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İkizler kadını pişmanlıktır...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çekiniyor arzulu gözükmek istemiyordur
00 YorumlaSana karşı mı genel mi
03 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılKarın ne diyor bu konuda?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYapacak bi durum yok alışacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişki oldu mu bari
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok kötü ya gerekli şeyleri de yapmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu heyecanlandıracak şeyler yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncesi nasıldı
00 Yorumla
1 yılseks olmadan evlilik nasil gecer ya
30 Yorumla
1 yılAşılır bir şekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Grupppp ile
00 Yorumla
1 yılPili bitmiş tir
00 Yorumla
1 yıldğzelemedi mi
00 YorumlaDaha önce travma yaşamış olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAyril haklısın
00 Yorumla
1 yılKıyamam ya
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneli bir yıl oldu, eşim çok isteksiz. Nasıl aşarız cinsellik sorununu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat