Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanların cinsel istegi erkelerin en az 3 katıdır. Evliliklerde erkeklerin istegi azalırken bayanların ki gitgide artar.
Ama eşinin istegi çok azalmış. Sen nasıl dayanıyor sun şaşırıyorum. Normalde istekli bir bayansın belli.
Sakın Kocanı aldatmayım falan düşünme. Kocanın biraz daha iyi beslenmesini ve istegini artmasını sağla.
Bu zaman zarfında artık kendini tatmin etmen lazım. Nasıl dErsen mast ile. Ama mast sırasında gerçek orgamz olman lazım. Bayanların en az %95 i orgazm olamaz sadece olduğunu zanneder
Peki orgazm olabiliyor musun04 Yorumla
Soran+1 yılİlişkide evet bendedede isteksizlik olduğu içn attk mast filan yapmıyorm
Cevap sahibi+1 yılO zaman sinirli ve gergin olursun
Kendini mutlaka rahatlatman lazım. Eğer mast da yapmıyorsun devamlı ıslanırsın degil mi?
Cevap sahibi+1 yılSorun devam ediyor mu
Cevap sahibi+1 yılDurum nedir
Dana bir taktik verebilirim. Etkili bir r yöntem
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOturup konuşulacak ve çözüme kavuşturulacak konular bunlar.
05 Yorumla- +1 yıl
ya aldat diyen öküzler var yaa.
Soran+1 yılYok ya ihanet beni aşar. Aldatmam ala uçkurm içn
- +1 yıl
Bu durumu hiç konuştun mu onunla
Soran+1 yıldün konuştum güzel bir dille ve bana dediği şu sen çok güzelsin ve ben senin yanına yakışmıyorum, kiloda aldım baya iyice kendime güvenim gitti dedi. yolda yürürken millet bakıyor diyo farkındayım diyo bir bana bakıyolar bir sana bakıyolar diyo. buda beni bu hale getirdi diyor. diyete ve spora başladı. bende deidmki yanlış düşünüyosun kendini boşuna üzüyosun ben seni sevmiş beğenmiş ve o sebeple evlenmişm dedim. bunları bir kenara bırakıp cinsel hayatımızı hızlandırırsak bende mutlu olurm sende dedm
- +1 yıl
Bak ne güzel bir adım atmışsınız birlikte. Onu sakın yalnız bırakma, hep destek ol, ayakta tut... Unutma! O ayakta durursa evliliğiniz de ayakta durur, cinselliğinizde ;)
Mutluluklar
+1 yılAseksüel olabilir ya da başka şeyler olabilir. Belki ten uyumunuz yoktur. Kilolu olması bence sorun değildir. Bilemiyorum ama erkek işte. Karşılıklı tatmin olmazsa kötü sonuçlar olur. Bence ilişkinizi gözden geçirip eğer sorunlarınız varsa konuşun.
00 Yorumla
+1 yılherşey cinsellik değil
02 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ben cinsellik yaşamayın demedim herşey cinsellik değil dedim aşk sevgide olmalı @gvklvfj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılYa eşin kendisini dışarda tatmin ediyor olabilir ve senin bundan haberin yok. Seninle kardeş gibi yatıyor anladığım kadarıyla öyle. ne iş yapıyor eve kaçta geliyor sana vakit ayırıyor mu gezmelere vs. dısarıya götürüyormu? Bunlar önemli bence sana ne kadar değer veriyor.
21 Yorumla
Soran+1 yıl7 de geliyo evet geldğndede gezeriz çok yorgun bile gelse inşaat sektöründe eşim. Beni kıracak hiç bir davranışı olmadı sadece cinsellikte isteksiz okadar. Ona uyu desem beni şey yapmş kadar mutlu oluyo yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte onun için evleneceksem bir gün , bodoslama değil.. Her zerremizle birbirimize uyduğumuz biriyle evleneceğim.. Öyle bir şey olmalı ki aynı anda istemeliyiz.. Gözgöze geldiğimizde birbirimizi anlamalıyız.. :) Tip tir perejtijidir hiç biri zerre umurumda değil bu olduktan sonra :) Bunu yapabilirsek herşeyi yaparız zaten :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBizde öyleydikde ne kaldı geriye al sana
Cevap sahibi+1 yılİşte onu kaybetmemek için uğraşmak gerek.. Konuşarak sorunları çözmek gerek.. Ben hep bunu yaptım bu güne kadar ama işte o kişide çözüme yanaşmalı :) Durduk yere problem çıkarırım onun için ilk birlikte olduğumda biriyle.. Sinirlerini filan bozarım.. :) Olaya yaklayış şekiline göre şekillenir ilişki.. Ayrıldık ama hala hepsi ararlar onun için.. Hepsi özlerler :) Hepimiz bir şeyler öğrendik çünkü bunun sayesinde :)
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılAh bu kadınlar her şeyi erkeklerden beklerler. biraz değişiklik yap. adam hep aynı muameleden sıkılmış. değişiklik iyidir. hiç istemiyorsa al ağzına em delirt onu, seni parçalasın. her ilk hareketi ondan bekleme. bunlardan sonra halendaha bir kıpırdama yoksa. gel sana bir reçete yazayım..
00 Yorumla Çok enteresan, acaba kilolu olduğu için seni kendine yakıştırmıyor mu dicem ama zannetmem ya, spora götür ikna et, zayıflat, aşırı kilo isteksizlik yapabilir. Hayırlısı olsun..
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen dediğin gibi konuştuk kendimi sana yakıştırmıyorm bana zaman ver zayıflıyım kendime bakayım dedi.
insanlar 3 türlüdür.
1- aşık olan erkek sevdiği kız için herşeyi yapar
2- aşık erkek evlendiğinde, sevdiği kızı mutlu etmek için çabalar, sevgiliyken bile değişmez aynıdır.
3- aşık erkek, evlendikten sonra değişir, başka birisi olur. tanınmaz duruma gelir.
İnsan evladı çiğ süt emmiştir. herşey beklenir. yapmaz yapmaz niye birşey yoktur. gün gelir öyle bir yapar ki, oturup kalırız. herşeye hazırlıklı olmakta fayda var.02 Yorumla
Soran+1 yıldün konuştum güzel bir dille ve bana dediği şu sen çok güzelsin ve ben senin yanına yakışmıyorum, kiloda aldım baya iyice kendime güvenim gitti dedi. yolda yürürken millet bakıyor diyo farkındayım diyo bir bana bakıyolar bir sana bakıyolar diyo. buda beni bu hale getirdi diyor. diyete ve spora başladı. bende deidmki yanlış düşünüyosun kendini boşuna üzüyosun ben seni sevmiş beğenmiş ve o sebeple evlenmişm dedim. bunları bir kenara bırakıp cinsel hayatımızı hızlandırırsak bende mutlu olurm sende dedm
Soran+1 yıl1 de 2 de eşime göre
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kocanin kilolu olmasi muhtemelen sorun teskil ediyor. Kocanla bunu iliskinizi kendisiyle acikca konusmalisin seninde ihtiyaclarinin oldugunu ona acik acik soylemelisin arkadasim burada aldat onla ol bunla ol yorumlarina kulak asma
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılevli çiftlerin birbiri üzerinde hakkı vardır hem hukuken hem dinen. madem cinsellik olmayacak, çocuk da yoksa ne diye evli kalacaksın ki? boşanma sebebidir bu durum. yaşınız da genç. ömür geçmez böyle ben sana diyeyim.
17 Yorumla- +1 yıl
evli olupta sekse soğuk olan kadınlarda boşanmalı sana göre o zaman
Soran+1 yılÇocuğm var işte bitane birde çok iyi bir eş sırf bu yüzden bırakaymmı ya
- +1 yıl
Çocuk varsa bir şey diyemem.
- +1 yıl
@baythomasanderson benim görüşüm, kadının da kocanın da eşinden talep etmeye ve karşılık bulmaya hakkı olan konulardandır. Soğuksa evlenmesin. İnsanın fıtratı böyledir. Evliliğin temeli budur. Tamamı budur demiyorum, temelinde cinsellik vardır diyorum. İnsanın en temel içgüdüsü yaşamak ve üremektir. Kadın eşinden hakkı olanı alamazsa ne yapsın, dışarı mı gitsin? Türkiye'deki boşanmalarda en sık görülen sebep, altta yatan cinsel sorunlardır.
- +1 yıl
herkes senin gibi değil veya senin gibi düşünenlerin yüzdesi çok düşük
- +1 yıl
evet, mutsuz evliliklerin yüzdesi çok yüksek.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılher an sevişebilme ihtimali olması o arzuyu azaltıyor sanırım, nası olsa sevişiriz elbet diyip uykuyu, interneti, televizyonu tercih ediyor olabilirler.
oysa bekarken öyle mi? kız buldun, ev buldun, kızı eve getirdin, seviştin seviştin, yoksa bekle bir dahakini. daha heyecanlı, daha şehvetli, daha kestirilemez,03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkimilerince "sıkıcı olmalı ki bunca insan boşanıyor" diye yorumlanmıştır.
evet, haklısınız, evliliği sadece seksten ibaret bir eylem olarak görenler için evlilikte seks sıkıcı bir hal alır ve boşanırsınız.
seks evlilik için bir amaç değil evlilikteki sonuçlardan sadece biri olmalıdır. evlilik eşit değildir seks.
Soran+1 yılAynen katılıyorm sana çok iyi özetlemişsn.
Cevap sahibi+1 yıldudaklar-checked
memeler- checked
parmaklama- checked
klitoris- checked
istediğin bu mudur?
+1 yılüzüldüm ya, evli olup yatakta tatmin edilemeyen kadınları görünce ben cidden üzülüyorum. ama şu durumda kendini suçlama, sen üzerine düşeni yapmışsın, karşı taraf senin kadar istekli ve arzulu değilse ne yapsan fayda etmez. anca başka arayışlara giriceksin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Erkek ya da kadın fark etmez yapılabilecek en büyük kötülük bence bilmiyorum buna çok faktör neden olabilir en büyük neden de iş hayatında ki stres ve olumsuz yaşam koşulları neden olabilir. Bence seviyorsanız destek olun önce bir konuşun kadınsınız ve isteklerinizi karşılamak onun görevi güzel konuşun belki anlatamadığı sorun ya da problemler vardır kafasında uzaklaşmasına neden olan. Hiç bir erkek güzel ve çekici bir kadına birde beraber yatıyorsa onla asla hayır demez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmillet abazalıktan ölüyor, adam böyle hatun bulmuş elini sürmüyor ilginç.
14 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya
Cevap sahibi+1 yıleşinin psikolojik sıkıntıları var mı? yoksa hangi erkek çıplak olan eşinin gel sütyenimi çıkar çağrısına sadece sütyeni çıkarmaya yardım ederek cevap verir ya. yapılması gereken sütyeni çıkardıktan sonra sevişerek banyoya girmek gerisi malum. anlatırken bile kötü oldum
Cevap sahibi+1 yılkilo vermek zor iş ya bende 7-8 kg vermek istiyorum biraz veriyorum sonra tekrar alıyorum. aslında vermek kolay da verdiğin kiloda kalmak zor. yardımcı ol adama akşam fazla yemek verme geç saatte birşey yemesin ilk zamanlar zor geçer sonra mecbur alışıcak
- Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen daha onemli sorunlari vardir. Erkegin erekte olmasi oyle kolay degildir psikolojisi yerinde degilse. Bekle zaman tani. Azdiracak seyler dene kiyafet veya film. Bide bol bol cerez al eve koy onune yesin
10 Yorumla
+1 yılBen de 2 yıldır evliyim 1 yılda evlenmeden önce beraberdik toplam 3 yıldır beraberiz bende de bir istemsizlik oluyor eşime artık başka kadınlarla olma arzusuyla baş edemiyorum onları hayal ediyorum kendi kendime mast yapıyorum kocan da benim durumumda olabilir belki
10 Yorumla
+1 yılacaba evlenirken masrafmi yapti cok borclar filan bu yuzdenmi strese soktu adami acaba ne dersin
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç borcumuz yok 2 yıldır evlym
- +1 yıl
eminmisin borcunuz olmadigina belki adamin bilinmeyen bir borcu vardir daha once bilmedigin
her ilişkide olan şeylerdir kimse çözüm bulamadı arkadaşım az daha renk katın hayatınıza belki bişeyler değişir
10 Yorumlaşuanda ya ben bu kızı nasıl kandırdımda evlendim diye düşündüğünden şoktadır bir kaç gece yanına çıplak gir kendine gelir
10 Yorumla
+1 yılguzele 40gunde doyulurmus sozu bu olsa gerek alla halla
40 Yorumlaİşinden kaynaklı olabilir. Stres vs. ya da başka biri vardır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. ewlenince rutine binebiliyo sadece sizin ilişkide değil genelde tüm ilişkilerde bu böyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı. Kafayi yedirteceksiniz bana. Bizdede hatun boyle. Nasil olacak bilemedim
10 YorumlaNe kadar zamandır evlisiniz ve ne kadar zamandır eşiniz bu durumda
08 Yorumla- +1 yıl
tecrüblerinden örnek mi vereceksin?
- +1 yıl
Burada herkes tecrubesine goremi yorum yapıyor o zaman hamile kalan kızlara erkekler fikir verirken neyin kafasını yaşıyorlar onlarda zamanında hamilemi kalmışlar @isayildirim
Soran+1 yıl2 yıldır evliyz hemen hemen hep böyle arada belki bir hafta iyi olmştur gerisi hep böyle
- +1 yıl
Peki hiç konuştun mu bu konuyla ilgili iş hayatında ya da başka bir konuyla ilgili bir sıkıntısı da olmuş olabilir cinselliği etkiler diye biliyorum stres ama 2 yıl diyorsun az bir sure değil ne biliyim hoş birisin dediğin kadarıyla belkide kendini senin yanına yakıştırmıyordur ya da seni tatmin edemediğini duşunduğu için uzak duruyordur sen onu istiyorsun doğal olarak ama senle yapmıyorsa nasıl gideriyor ihtiyacını mast yaparken falan yakaladınmı hiç aklıma gelenler bunlar şimdilik en iyi sen bilirsin yinede
Soran+1 yılHayır yakalamadn hiç başkasıyla ya da masr yaptığınıda düşünmüyorm çünkü çok seviyo benç. Stres yapacak biride değil ama kendini yanına yakıştırmadığı doğru
- +1 yıl
Doktor bir sıkıntısı yok diyor seni çok seviyor başkasına bakmıyor ya da kendi kendine rahatlamıyor o zaman tek sıkıntı yanına yakışmadığını duşunmesi bunu halletmeye çalışsan belki duzelebilir onu sıkıntıya sıkmamaya çalış yine yapamadın beceremedin sevişmiyoruz gibisinden bir baskı olmasın onu özel hissettir başkalarıyla değil onunla olmak istediğini bilsin
Soran+1 yılkonuştuk ve dediği şu, ben senin yanına yakışmıyorum diyet yapıyor ve spora gidiyor özgüvenimi geri kazanmam lazm dedi
evlenmişsin ve artık ulaşılmışsın. beyin kapatmış kendini.
10 YorumlaSenin elinde.. istersen düzeltirsin.. İpleri eline al. Onun hamle yapmasını bekleme.. Onu sevdiğini istediğini ve zevk aldığını göster.. Evet kadınlar hep bekler ama bu kez sen git.
00 Yorumlasen kendine göre güzelsindir ama o adamı cezbetmiyorsun demekki.. imaj değiştir güzel kokular sür onu kendine çekmeyi sen başarırsın. onun isteksizliği falan yoktur. ya da şöyle bir ihtimal vardır seni aldatıyodur : )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş pastanın tadına bakınca bitiyor bir çoğunda naparsın, kimiside bulamıyor, ah bir bulsak :D
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYenge hanım senin ibre tavan yapmışta, erkeğinde iş yok demek ki
+1 yılSendeki de büyük şanssızlıkmış :(
Senin gibi birini bulmuş daha ne istiyor10 Yorumla
+1 yılMILET SENIN GIBI ES ARA ADAM BULMUŞ KIYMETİNİ BİMİYOR
00 Yorumlamonotonluk evliliğin en büyük düşmanı oturup düzgünce konuşun bence çok yeni evliliğiniz şimdiden böyleyse sonrayı düşünemiyorum
00 Yorumla
+1 yılkendisi mi isteksiz yoksa artık eskisi gibi işlevi mi yok evlilikte zamanla oluyormuş işlevsizlik bunun içinde doktora gitmesi için ikna edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç yıllık evlilik ve son cümlen bir kadının yazacağı türden değil
09 Yorumla
Soran+1 yılSon cümlem bunalmışlıktan
Cevap sahibi+1 yılilk soruma cevabın var mı?
Soran+1 yıl2 yıldır evliyz
Cevap sahibi+1 yılilk günlerden beri mi böyleydiniz?
Soran+1 yılEvet çoğu kez
Cevap sahibi+1 yılseviyor musun kocanı?
erken boşalma var mı?
Soran+1 yılSeviyorm erken boşalma yok
Cevap sahibi+1 yılo zaman bu sorunlar çok az olmalı?
Cevap sahibi+1 yılne diyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılIs olup olmadığını evlenmeden anlayacaktın azgın erkek iyidir 😄 aldat eşini gel bana
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu adamda iş vardı sevişmek içn can atıyodu şimdi çıplak görse tık yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman malesef adamı sekse sogutmussun 😃 jartiyer setleri falan al surprizler yap belki bir kıpırtı olur. Ben olsam o durumda faztezi boyutuna girerdim isin zaten kırbaçlar falan havada uçuşurdu
+1 yılvaybe, bulamadım bulamadım şöyle birisini,178 72 gayet düzgünüm ama bizdede hatunda sıkıntı var demekki herkeze 1 tane düşüyo
01 Yorumla- +1 yıl
eksileyeni varya ben
Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. biz azgın ararız bulamayız bulanlarda kıymet bilmez :) ben olsam yataktan çıkarmam bee :)
00 YorumlaCinsel takviye veya azdirici kullandir sonra gec kenara izle :)
00 Yorumla
+1 yılAbi zorla kadına aldat diyor sanki böyle erkekler
12 Yorumla
Soran+1 yılOna dedim bunu başkası yermde olsa çoktan aldatılmştn dedim
- +1 yıl
E ne. diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılbütün duyguları bitirmişsin yani sende oda
herşeyi yaşatmışsın elinden gelen budur misali.
uç noktaları keşfetmeye bak.00 Yorumla
+1 yıldeğişiklik yap yeni limanlarda heyecanlar ara iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlisin istediğinle yap :D
79 Yorumla- +1 yıl
bekar olunca istediğinle olmuyor evliyken istediğinle çok rahat oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@bulutcaglar tabiki evliyken kim anlar
Cevap sahibi+1 yıl@eskiraki bence beni dinlesin keyfini sürsün 10 sene sonra istesende yapamazsın
Cevap sahibi+1 yıl@ksLuken tuz derken anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence iş sana düşüyo biraz kırbaç kelemce fantezi felan yap göster ama verme yani :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bak ben gecelik gysem tamam hemen olur yaklaşır eşek değil ya. Ama benm istediğim şey onunda yanaşması ben istemeden
Cevap sahibi+1 yıltamamda senin onu tahrik etmen lazım sen önce treni bir yoluna koy gerisi gelir işteyken artık hep seni kafasında kurur gece atlar sana merak etme doktor sensin yani anladın mı :)
+1 yılCanın Sağ Olsun Yenge.. :)
10 Yorumla
+1 yılBasit kocan sikemiyor. Dogal kaynaklari degerlendiremiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Psikolojik sorunları mı var
05 Yorumla
Soran+1 yılKendini bana yakıştırmadığını söylersi ama sorn armı bilemem sordğmda bana diyorki sevgiyle alakası yok tamamen benle alakalı diyor
Soran+1 yılNedenki konuşalım şte ne farkeder nasl yardm ediceksn hem
+1 yıloff durum cok kötü :(
00 Yorumla
+1 yılplanın ne peki bu durumda
00 YorumlaKorkarım benimki de boyle olacak galiba
00 Yorumlaerken düşmüş performans, bir çözüm şart :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Telef olma tavsiyemdir 😉
00 YorumlaOnun tamamlıyamadıgı başkası tamamlıya bilir 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki hic bu konuda kebdinizle konustunuzmu
05 Yorumla
Soran+1 yılkonuştuk bana dediği şey yanına yakışmıyorm. özgüvenim gitti dedi
- +1 yıl
Ozelden bana yazarmisiniz yardimci olmak istiyorum sonrada engeller gidersiniz
Soran+1 yılburada yazsanız ne olacakki
- +1 yıl
Hanimefendi herkesin bilmesini istemedigim seyler soylemek iatiyorum ve su saatten sonra gizlensemde bazi kisiler bu yorumun bana ait oldugunu biliyor
Amacim size destek olmak dedim ya sonra engeller gidersiniz ama siz bilirsiniz caniniz nasil isterse
ewlenmeden once ıstek arzu varmıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılOooo hemde nasl
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. onun motoru bir sanayiye götürün pas tutmuş
00 Yorumlaİsteyince yapıyorsa iste sen de :)
00 Yorumla
+1 yılGüvenlr bir seks partneri bulsana
00 Yorumlaalternatif çözümler var onları deneyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılstresi hat safhadadır
00 Yorumla
+1 yılTanışmak isterim sizinle
00 YorumlaZor bu durum. Etkinin kaybettinmi ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Mutlu iseniz sorun yok canım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılInsallah baskasi yoktur
00 Yorumla
+1 yılDüzgün bir şekilde iletişim kurmak lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım