Cinsel Yaşam Evliyim fakat cinsel hayat sıfır ne yapmalıyım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bej çok istekliyim ama eşim çocuk dan sonra sıfır istek Güncellemeler1 yıl Onun tribini çekemem Evliyim fakat cinsel hayat sıfır ne yapmalıyım? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Baileyscream Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Senin için kötü bir durum belki çocuk büyürse değişir şu an ona odaklanıyor olduğundan bebek daha küçükse 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çokda küçük değil Yorumla
esrarlıgözleriimm___ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl igrencligi dusundugun kadar kendi cocugunu dusunmuyorsundur amna kodumun sapigi seni 0 0 Yorumla
Hümeeyraaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sende istek ne durumda ki 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Çok fena Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl İmmm Yorumla Soran 1 yıl Sende ne durumda Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Sanane benden Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim kız Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ilk çocuğunuz mu 0 111 Yorumla Soran 1 yıl 3 cü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizde 3 kardeşiz bizimkiler seks hayatına gayet iyi devam ediyorr Yorumla Soran 1 yıl Yaşları kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 46 ve 48 Yorumla Soran 1 yıl Çok güzelmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha bu sabah yaptılar Yorumla Soran 1 yıl Nerden anladın yaaa o kadar sesmi geliyor😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet geliyor ve kapıyı kilitliyorlar ya ordan anlıyorum😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E bende artık 24 yaşındayım anlarım heralde dimi😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 senin yaş kaçtı izlemiyorsun dimi Yorumla Soran 1 yıl Heee baya da varmış yaş sen hiç yaptınmı 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ne izlemesi😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapmadım Yorumla Soran 1 yıl Seks güzel şey ama güvenilir biri ile yaşanmalı, isteksiz kadın hiçÇekilmiyor sınırsız olmalı bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben çoook istekliyim sadece evlenince yapmak için dayanıyorum Yorumla Soran 1 yıl Evet bende de çok istek var , umarım seni hakemden biri ile yaşarsın tatmin eden biri olur çünkü yatak seks çok önemli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarımm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Istekli olmak zor çünkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siz kaç kez yapıyorsunuz haftada Yorumla Soran 1 yıl Benimki çok isteksiz yaa ama ben çok istekliyim haftada değil ayda 1 oluyor, çok kötü dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayda 1 çoook az Yorumla Soran 1 yıl Senin gibi karımız yokkki her gün yapalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende annemleri kıskanıyorum mesela onlar yapıyor ben bu yaşımda yapamıyorum😄 Yorumla Soran 1 yıl Yaparsın yaaa seks de neyi seversin peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anal hariç herşeyi yapmak isterim Yorumla Soran 1 yıl Benim sınırım yoktur mesela ters ilişki hariç onu hiç yapmadım Yorumla Soran 1 yıl Oral em sevdiğim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim de yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zevk almak zevk vermek isterim Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğin pozisyon peki Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle sen çok zevk verirdin istekli ve ateşlisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pozisyona takılı kalmak istemem farklı pozisyon denemek isterim Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle ama dogyy favorimdir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doggy mi yaparsınız genelde Yorumla Soran 1 yıl Yaa onunla başlarım ya da onunla bitiririm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siz ne zaman yaptıniz en son Yorumla Soran 1 yıl 3 hafta kadar oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akşam istesen mesela karşılık vermez mi Yorumla Soran 1 yıl 2 gün önce vermedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye vermiyor anlamıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bulmuşsun istekli adamı her fırsatı değerlendirsene Yorumla Soran 1 yıl Yaaa bilmiyorum işte şu an çok doluyum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kıyamam yaa mastürbasyon mı yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Gerçek yapınca artık o da zevk vermiyor ya bekarlara belki verebilir ama Vajinal seks seks çok ayrı bir şey Yorumla Soran 1 yıl Yani çok zevk alıyorsun ve volkan gibi patlıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E ama vermiyor kadın napıcan Yorumla Soran 1 yıl Arada yapıyorum tabiki ama çokda zevk almıyorum yaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşmadın mı hiç bu durumu Yorumla Soran 1 yıl Çok konuştum canım istemiyor yorgunum vs diyip duruyor bende moral bozuk oluyor isteğim gidiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayda 1 yapıyor ama Yorumla Soran 1 yıl Kafasına eserse yapıyor oda hemen bitiyor çekiyor geri kendini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar sürüyor Yorumla Soran 1 yıl 5 dk önceden 20 dk girip çıkıyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 5 miiii inanamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Sert seviyorum ben o yüzdem çabuk bitiyor bende boşalamıyorum öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizimkilerinki çok uzun sürüyor Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar sürüyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevişme + seks 2 3 saat kadar sürüyor Yorumla Soran 1 yıl Offf en çok istediğim sert sert Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu sabah uyandığımda tam en sert andalardı galiba çok net duydum😄 Yorumla Soran 1 yıl Bende dert yaparım şu an çok istekliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dinlemek hoşuma gidiyor benim de Yorumla Soran 1 yıl Bizzat yapmak daha zevkli bence☺️ sen benim karım olsaydın olmazmıydı yaa🥹😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elbet çok daha zevklidir ama yapamadığım için dinlemekle yetiniyorum😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her gün yapardık o zaman Yorumla Soran 1 yıl Bence her saat başı yapardık boş bırakmazdım hiç😘 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çalıştığımızı düşündüğüm için öyle söyledim😊 Yorumla Soran 1 yıl Her gece hazır ol o zaman🤩 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hazırım her an💥🤭😬 Yorumla Soran 1 yıl Her yerini yalardım bitirir dim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalanmayı çok severim Yorumla Soran 1 yıl Ayak parmaklarından başlayıp bütün vücudunu yalıcam dil atıcam ona Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım kocam senin gibi istekli olur da ona harika anlar yaşatırım Yorumla Soran 1 yıl Şimdiden lçkıskandım kocanı 😥 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçekten bu konuda çok iddialı ve istekliyim🙈 Yorumla Soran 1 yıl Bende öyleyim fazlasıyla bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen en azından 3 çocuk yapmışsın😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben daha tadını bile bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl O tadı ben vermek isterdim yaa ıslak ve kalın içinde yağ gibi kayardı köküne kadar sokardım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başta zor girerdi ama🙈 Yorumla Soran 1 yıl Yok ben iyice yalar suyunu akıtırdım yavaşça sokardım ilkten sonra şak şak şak😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canım istedi🤭 Yorumla Soran 1 yıl Benimde şu an yanımda olsaydın yaa😘😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok fena olurdu😂 Yorumla Soran 1 yıl Odada ses yalıtımı var mı konu komşu ayağa kalkar benimki kalın biraz ☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalksın ben hep komşuyu duyuyorum birazda onlar duysun Yorumla Soran 1 yıl * yaladığımı düşün of Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Komşu yeni evli felaket seks yapıyor duyuyorum hep Yorumla Soran 1 yıl Biz dağa iyi yaparız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Offfff Yorumla Soran 1 yıl Önce 69 yaparız sonra alırım seni altıma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Azdırıyorsun ama beni Yorumla Soran 1 yıl Seni istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende azdın dimi Yorumla Soran 1 yıl Evet çok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende ama reglim yaa Yorumla Soran 1 yıl Olsun sanal yapıyoruz sonuçta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Olgun1kisii nikim yazabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Ne oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dışarı çıkmıştım da görmedim Yorumla Soran 1 yıl Anladım nasılsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iyiyim sen nasılsın Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim ben de iyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yine mi olmadı😂burada olduğuna göre Yorumla Soran 1 yıl Yoo istemedim ki senle yapacaktık gittin🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zevk vermiyor dedin Yorumla Soran 1 yıl Evet vermiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman eşine yanaş şimdi Yorumla Soran 1 yıl Uyudu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyandırsan kızar mı ki Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Senin için kötü bir durum belki çocuk büyürse değişir şu an ona odaklanıyor olduğundan bebek daha küçükse
Çokda küçük değil
igrencligi dusundugun kadar kendi cocugunu dusunmuyorsundur amna kodumun sapigi seni
Sende istek ne durumda ki
Çok fena
İmmm
Sende ne durumda
Sanane benden
Merak ettim kız
Ilk çocuğunuz mu
3 cü
Bizde 3 kardeşiz bizimkiler seks hayatına gayet iyi devam ediyorr
Yaşları kaç
46 ve 48
Çok güzelmiş
Daha bu sabah yaptılar
Nerden anladın yaaa o kadar sesmi geliyor😂
Evet geliyor ve kapıyı kilitliyorlar ya ordan anlıyorum😂
E bende artık 24 yaşındayım anlarım heralde dimi😂
😂😂 senin yaş kaçtı izlemiyorsun dimi
Heee baya da varmış yaş sen hiç yaptınmı 😊
Yok ne izlemesi😂
Yapmadım
Seks güzel şey ama güvenilir biri ile yaşanmalı, isteksiz kadın hiç
Çekilmiyor sınırsız olmalı bence
Ben çoook istekliyim sadece evlenince yapmak için dayanıyorum
Evet bende de çok istek var , umarım seni hakemden biri ile yaşarsın tatmin eden biri olur çünkü yatak seks çok önemli
Umarımm
Istekli olmak zor çünkü
Siz kaç kez yapıyorsunuz haftada
Benimki çok isteksiz yaa ama ben çok istekliyim haftada değil ayda 1 oluyor, çok kötü dimi
Ayda 1 çoook az
Senin gibi karımız yokkki her gün yapalım
Bende annemleri kıskanıyorum mesela onlar yapıyor ben bu yaşımda yapamıyorum😄
Yaparsın yaaa seks de neyi seversin peki
Anal hariç herşeyi yapmak isterim
Benim sınırım yoktur mesela ters ilişki hariç onu hiç yapmadım
Oral em sevdiğim
Benim de yok
Zevk almak zevk vermek isterim
En sevdiğin pozisyon peki
Kesinlikle sen çok zevk verirdin istekli ve ateşlisin
Pozisyona takılı kalmak istemem farklı pozisyon denemek isterim
Bende öyle ama dogyy favorimdir
Doggy mi yaparsınız genelde
Yaa onunla başlarım ya da onunla bitiririm
Siz ne zaman yaptıniz en son
3 hafta kadar oluyor
Akşam istesen mesela karşılık vermez mi
2 gün önce vermedi
Niye vermiyor anlamıyorum
Bulmuşsun istekli adamı her fırsatı değerlendirsene
Yaaa bilmiyorum işte şu an çok doluyum
Kıyamam yaa mastürbasyon mı yapıyorsun
Gerçek yapınca artık o da zevk vermiyor ya bekarlara belki verebilir ama Vajinal seks seks çok ayrı bir şey
Yani çok zevk alıyorsun ve volkan gibi patlıyorsun
E ama vermiyor kadın napıcan
Arada yapıyorum tabiki ama çokda zevk almıyorum yaa
Konuşmadın mı hiç bu durumu
Çok konuştum canım istemiyor yorgunum vs diyip duruyor bende moral bozuk oluyor isteğim gidiyor
Ayda 1 yapıyor ama
Kafasına eserse yapıyor oda hemen bitiyor çekiyor geri kendini
Ne kadar sürüyor
5 dk önceden 20 dk girip çıkıyordum
5 miiii inanamıyorum
Sert seviyorum ben o yüzdem çabuk bitiyor bende boşalamıyorum öyle
Bizimkilerinki çok uzun sürüyor
Ne kadar sürüyor
Sevişme + seks 2 3 saat kadar sürüyor
Offf en çok istediğim sert sert
Bu sabah uyandığımda tam en sert andalardı galiba çok net duydum😄
Bende dert yaparım şu an çok istekliyim
Dinlemek hoşuma gidiyor benim de
Bizzat yapmak daha zevkli bence☺️ sen benim karım olsaydın olmazmıydı yaa🥹😊
Elbet çok daha zevklidir ama yapamadığım için dinlemekle yetiniyorum😄
Her gün yapardık o zaman
Bence her saat başı yapardık boş bırakmazdım hiç😘
Çalıştığımızı düşündüğüm için öyle söyledim😊
Her gece hazır ol o zaman🤩
Hazırım her an💥🤭😬
Her yerini yalardım bitirir dim
Yalanmayı çok severim
Ayak parmaklarından başlayıp bütün vücudunu yalıcam dil atıcam ona
Umarım kocam senin gibi istekli olur da ona harika anlar yaşatırım
Şimdiden lçkıskandım kocanı 😥
Gerçekten bu konuda çok iddialı ve istekliyim🙈
Bende öyleyim fazlasıyla bende
Sen en azından 3 çocuk yapmışsın😄
Ben daha tadını bile bilmiyorum
O tadı ben vermek isterdim yaa ıslak ve kalın içinde yağ gibi kayardı köküne kadar sokardım
Başta zor girerdi ama🙈
Yok ben iyice yalar suyunu akıtırdım yavaşça sokardım ilkten sonra şak şak şak😊
Canım istedi🤭
Benimde şu an yanımda olsaydın yaa😘😂
Çok fena olurdu😂
Odada ses yalıtımı var mı konu komşu ayağa kalkar benimki kalın biraz ☺️
Kalksın ben hep komşuyu duyuyorum birazda onlar duysun
* yaladığımı düşün of
Komşu yeni evli felaket seks yapıyor duyuyorum hep
Biz dağa iyi yaparız
Offfff
Önce 69 yaparız sonra alırım seni altıma