Ben biraz libidosu yüksek biriyim aynı zamanda gerçekten herkesin beğendiği bir kadınım fizik desen var tip desen var sorun ne bilmiyorum ama eşim gerçekten çok miy miy üşengeç hiç baştan çıkarıcı birisi değil isteğimi kaçırıyor resmen o kadar giyiniyorum ediyorum bir erkeğin karısından bekleyeceği herşeyi fazlasıyla yapıyorum hatta evde dahi sürekli bakımlıyım ama adam sanki birlikte olmaya üşeniyor kısacası beni kadın gibi hissettiremiyor ve evlilik çok monoton gelmeye başladı...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur acaba sorun bende mi düşünür. Acaba normal olan bu ve ben mi çok istekliyim diye psikolojilerini de bozarlar. Normal her bayan isteklidir. Eğer istek yoksa bir sorun var demektir. Yani sende sorun yok. 😊😊 erkeklerin isteksizliği de tipik evli erkek davranışı. Peki çözüm dersen, tabiki var.
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok.😊😊 Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi
Cevabından sonra sana bir çözüm yolu yazacağım. 10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAranızda her yönden bir uyum eksikliği varsa bu evliliğin ömrünü uzun görmüyorum. Çiftler arasında duygusal ve cinsel uyum olması şart. İkisinden biri bile eksik olsa ilişki sallantıya giriyor ve zamanla yıkılıyor. Biri istekli diğeri değilse aldatmalar başlıyor. Aldatma olmasa yoğun mutsuzluk ve yalnızlık başlıyor. O da olmasa aradaki iletişim kopup bir ev içinde iki yabancı halini alıyor. Eşinle konuşmayı denedin mi? Neden bu kadar isteksiz olduğunu sordun mu? Kendi şstekli oluşundan ama onu tatmin edemediğinden bahsettin mi? Bunları illa bir erkeğin dile getirmesi beklenemez. Kadınlar da istekli olabilir ve bunu dile getirmeliler. Bence bir konuşmanda fayda var..
11 Yorumla
Soran+1 yılDediklerin aynen oluyor zaten...
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Belki sen kendini güzel fizikli sanıyorsun belki okadar çekici değilsin bunu bilemem ama dediğin gibi ise cinsellik sorunun varsa ayrılmani tavsiye ederim evlilikte cinsellik çok önemli hergun 2 3 defa yapılmali cinsellik olmayacaksa ne diye evleniyor insan temeli zaten cinselik
56 Yorumla
Soran+1 yılBen demiyorum ki herkes diyor çok güzel kızsın lafını çok duydum
Soran+1 yılBen senin gibi sap değilim ama ahhdhfhhaha
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 denedim boşanamiyom
Belki adam fantezi sevmiyor kankacım..
Sade takıl onun gibi ol..
Olmadı terapi var ama en iyisi konuk veya zevklerini anlamaya çalış..
Herkesi bir noktadan sonra etkileyecek bir şey vardır..14 Yorumla
Soran+1 yılSade takilamam kanımda yok kankacm yapamıyorum yaniahdhhdhdhaahhah
Soran+1 yılYa zaten evde bikiniyle gezmiyom knk ama süsleniyorum falan normal olarak yani adam takıntılı ve stresli biri yapisida ağır birde evlendikten sonra anlıyor insan🤦🤦hahahshha
Soran+1 yılTakip ettm knk
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
86Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir çok evlilikte olan bir sorun bazı kişilerin yapısı maalesef ki öyle. Kadınların çabasıyla veya aynı şekilde sadece erkeklerin çabasıyla cinsellik yürümez. İki kişi de özverili olmak zorunda yoksa uyumsuzluk ve cinsel ilişkide kötü dönemlerin başlaması demektir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla haklısın uyum olmadığı zaman gerçekten hiçbir şey bunu düzeltemiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok büyük sıkıntı bende de aynı sorun vardı ama bizim ters taraftı ben öyle eşim farklı sonuçları çok ağır oldu ikimiz için de çünkü insan doymayınca mutlaka bi arayış içinde oluyor bir fırsat olduğu zaman mutlaka değerlendiriyor çünkü ihtiyacı var seni bu konuda çok iyi anlıyorum diyeceğim tek şey
Allah yardımcın olsun
yaşamayan bilmez
12 Yorumla
Soran+1 yılİste yaşamayan anlamıyor sen anlarsın beni zor bir şey
- +1 yıl
Maalesef öyle çok ama çok zor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki yanlış seçim, yanlış adrestesiniz. Boşanın ve doğru insanı bulun. Sizin gibi kadınlr nerede ise hiç kalmadı. Keşke benim eşim, kadınım olsaydınız demeden de geçemiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya istekli kadın yok mu sjjdjf
- +1 yıl
Yok malezef. Bu devrin kadını br tek para koparma da kusurduz. Geri kalan tüm meselelerde tam bir fiyasko.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMonotonlaşmış bir sürece girmişsiniz ama eşin de çok bencil birine benziyor olmalı. Nasıl olsa evde kadınım deyip bu kadar geniş takılması anormal bir şey.
12 Yorumla
Soran+1 yılBencil artı aşırı üşengeç normalde de herşeye usenir bense hiperaktifim enerjimiz hiç uymuyor zaten cinsellikte bana uymaması normal aslında
- +1 yıl
Umarım toparlar durumu. Uyuşuk olmasını anlarım ama cinsellik faklı bir şey. Kendini geriye atması hiç normal değil sanki
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılSen hakli olmayasin da kim hakli olsun kuzummm, cinsel hayattan zevk almıyorsan sıkıntı büyük
30 Yorumla
+1 yılYatak odası, evliliğin yuzde 90 ıdır, orada uyumsuzluk varsaz genel huzursuluk başlar, konuşmayı denedin mi hiç bu durumu onunla?
10 Yorumla
+1 yılO da seni istemiyor demek ki... Böyle bir kadına azmıyorsa eğer, bitmiş demektir sana karşı libidosu.
22 Yorumla
Soran+1 yılİsteyene mi gideyim napayım ahhahah
- +1 yıl
Öyle olmalı.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenenlerde farkettiğim şu; genelde çiftler hiç dengine düşmüyor. Bi taraf hep eksik. Sanmıyorum eşinin değişeceğini.
15 Yorumla
Soran+1 yılNe yazık ki...
- +1 yıl
Çocuk var mı?
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Bi tavsiye verecektim gerek kalmadı.
Soran+1 yılNiye
Senin gibi güzel bir hanımla evlendiyse senin cinsel ihtiyacını karsılamakidır, oni yapamıyorsa ya ayrılacak ya da sen biriyle bunu karşılamaya göz yumacak, bence durumu değerlendirmek icin jzel gl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın ama kabulleniyorsun zamanla sende de düşüyor olur tabi ya da çeker gidersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef bende tam tersini yaşıyorum yaklaşık 6 yıldır. Ne bir hazırlanma, ne bir işve cilve. İnanmazsın belki ama 6 yılda toplam 5 kez oral yapmamışımdır. Dediğin gibi, monotonlaştı. Akışına bıraktım...
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm
Cevap sahibi+1 yılÜzülüyoruz ama bişey değişmiyor. Alışıyorsun bir süre sonra.
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılSana göre her şeyi yapıyorsun ama onun ilgisini çekmeyen bir durum var. Onun ne düşündüğü önemli değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılDurum ne olabilir basma etek giyip yazma eşarp mi takayım neyden etkileniyor olabilir en son bunu yapcam ahdhdj
- +1 yıl
Bence bunu onla konuşmak daha mantıklı.
Yani açıkçası ilk kez evli bir kadına söylemek zorunda kalıyorumki o koca dediğin eskaza erkeklik cinsiyeti organina sahip olan kişi aldatilmayi hak etmiş
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi seks hayati olmadan yaşanan cogu evlilikte hep zıt kutuplar birbirini buluyor. Bu da senin şansın. Eger kendini düzeltmek için caba da harcamıyorsa aldatmak en doğrusu böyle esleri
01 Yorumla- +1 yıl
Ve senin gibi kadınlarda böyle öküzlerde mundar oluyor
+1 yılSana değer vermiyor gerçekten seven kendisinden çok karşısındakini düşünür böyle de bi ömür geçermi sorgulamak lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kendi rahatına düşkün birsi
- +1 yıl
Evlilik böyle olmamalı kendisi mutlu ediyor sen kendinden çok onun için okadar hazırlık okadar bakım adam seni görmüyor bile
Soran+1 yılBazen deliriyorum geçen sırf ona sinirimden bakan birisine gülümsedim adam geldi falan sonra vazgeçtim ahahahah hayır aldatacak biride değilim ama adam beni ne durumlara getirdi buraya yazacak hale geldim
- +1 yıl
Sana değer vermiyor sonu öyle olucak değer verenin yanında olursun sana istediği zaman ilgi gösteriyor onun dışında umursamıyor evlilik böyle olmalı
- +1 yıl
Olmamalı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen şu çok güzel olup yatakta buz dolabı olanlardan olmayasın? kocan kendine biraz çirkin ama ateşli bir hatun bulmuş olmasın?
34 Yorumla
Soran+1 yılBilakis aşırı ateşliyim
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılçok geçmez sen boynuzlarsın bu adamı. biraz da hak etmiş aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılİstesem yaparım ama sabır iyi bir şey.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düğme baştan yanlış iliklenmiş ondan , başka güzelliklere inanmışın senin için önemli olanı unutmuşun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu onunla konuşabilirsin düzeltmeye çalışırsın ama olmuyorsa ayrılmayı ima edersin yine olmuyorsa ayrılırsın. Ama çabalamalısın. Bir de yani evlilik öncesinde az çok belliymistir esin seçim yaparken dikkat etmedin mi?
00 Yorumla
+1 yılsen evliliği ne sanıyordun mal.. evlilik sekse en uzak şeydir sen ve senin gibilerde zerre beyin varsa ben de adam değilim
00 YorumlaÇocuk yoksa 1 dk durma boşan
21 Yorumla
Soran+1 yılVar..
Allah yardımcın olsun benimde eşim 10 dakika sonra yeter diyor ya :(.
00 Yorumla
+1 yılBence esin isteksiz ve bunun hemen çözümüne bakmak lazim. Yoksa seni hayattan soğutur
00 Yorumla
+1 yılevlılık genelı öyle oluyo zamanla ama senınkı erken olmus
00 Yorumla
+1 yılİşte kiminin eşi ateşi karısı fos kimin karısı ateşli adam fos yaşamın çelişkisi 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin cinsellik konusunda seni mutlu edemiyo ilgilenmiyor demekki sıkılırsın ister istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirçok insanın hayalindeki kadınsın ama seninki de elindekinin kıymetini bilmiyor. Bmyle dünya düzeninin...
02 Yorumla
Soran+1 yılBende buna deli oluyorum valla karısinin yanında bile Bon Bon bakan erkek çok bana bilakis ortamdan uzaklaşıyorum rahatsız olup ve eşim yanımda o bunu görmüyor bile
Cevap sahibi+1 yılmaalesef böyle biri denk gelmiş. Üzüldüm. Evliliklerde insan ne hayaller kuruyor ama maalesef çoğu zaman bu hayalleri hep kursağında kalıyor...
+1 yılŞöyle düşününce ya imkansız geliyor ya da eşinde başka şeyler var düşüncesi oluşuyor
00 Yorumla
+1 yılYine o standart soru geliyor, niye evlendin kardeşim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidosu yüksek kadınların kaderi bu sanırım.. ama düzeltmenin yolu var ve buradan yardımcı olduğum 2 kişi olmuştu şimdi mutlu bir evlilikleri var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin kendini geliştirmesi gerek bieaz mahrum bırak ya da egitim alacak videolae izlet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla daha da monoton olacaktır. Şimdi ki erkeklerin bir çoğu antrapoza girmiş gibi aseksüel takılıyor ve evli kadınlar çok şikayetçi bu durumdan.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya garip
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimal hormonların bozulması ve isteğin azalması stres sıkıntı karşında ki ne kadar güzel iyi olursa olsun farketmiyor genç olsa da zamanla monoton hayat sürecine giriş oluyor.
Soran+1 yılBenden kaynaklanan bir şey mi desem yalan söylemiyorum yemin ediyorum dışarı çıkıyoruz millet ondan çok bakıyor bana hatta onun yanında karşıma geçip bakan oluyor bon bon adam görmüyor bile aldatsam zaten yaparım yapmıyorum ama evlilikten yemin ediyorum sıkıldım
Cevap sahibi+1 yılSizden kaynaklı bir durum değil emin olabilirsiniz. Anladığım kadarıyla fizik ve güzellik olarak dikkat çekiyorsunuz söylediğiniz üzere. Evlilik gerçekten mantık dışı bir olay eşler arasında ten uyumu ve çekim olmadığı zaman. ev arkadaşı ile yaşıyor gibi hissediyorsunuz ve kısıtlı bir yaşam sürüyorsunuz. Bu durum zamanla daha da sıkıcı ve rahatsız edici bir durum olmaya devam edecek. Eşiniz ile konuştuğunuzda ne Alakası var seviyorum sen abartıyorsun sana öyle geliyordur gibi cümleler ile savunma mekanizmasını kullanmaya başlayacaktır.
Soran+1 yılÖyle diyor zaten aşkım senden başkasına bakar miyim hiç canımsın cigerimsin bir şey diyince icraatta bir şey yok geliyor ölü gidiyor ölü yazarken daraldim yine
Cevap sahibi+1 yılBakmaz çünkü tık yok istek yok heyecan enerji yok. Daha çok gençsiniz bu yaşta böyle olması gerçekten sinir bozucu bir durum her kadın için. Sakin olun rahatsız olduysanız kapatalım ben müsadenizi isteyeyim. Kendi enerjinizi düşürmeyin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım düzelir pek umudum yok ama.. Kendinize iyi bakın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek. Çocuğunuz varmış eşiniz çocuktan sonra böyle olduysa anne rolüne sizi kaptırmıştır. Teşekkür ediyorum sizlerde kendinize iyi bakın.
Soran+1 yılEvet çocuğuma çok düşkünüm oda bunu gördükçe sanırım fazla Kaptirdi kendi de çocuk gibi zaten sağolun
Cevap sahibi+1 yılNe demek iyi günler.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden hep böyle istekli kadınlara şsteksiz erkekler düşer
04 Yorumla
Soran+1 yıl🤦
Soran+1 yıl6 sene oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim beni bu yüzden terk etti. Onu bunalttığımı söyledi. Sen aşırı isteklidin diyordu sürekli.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyleyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi ateşli birini lise eteği giydirip sert sert yapmak lazım 😂
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşin açıkçası bu olaylar hep böyle olur bende ateşli biriyim ama karımın isteği çok az insanın tüm hevesini kaçırıyor sanaldan bile olsa birisiyle dertleşmek konuşmak vb ihtiyacı oluyor mu sendede
Soran+1 yılKimsin ki sen. dd
Cevap sahibi+1 yılNe oldu ki tanıdık mı geldim😀
Soran+1 yılEvet bir görünsennnn
Cevap sahibi+1 yılNeyden tanıdık geldim ki eşimin beni reddetmesi mi
Soran+1 yılYok Esin niye reddediyosh
Cevap sahibi+1 yılBen senin isteğini kırmıcam sende yaz dertleşelim olur mu başka amacım olmucak
Cevap sahibi+1 yılLise eteği filan giyiyor musun sende 😀
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum yazmanı ben senin isteğini kırmadım
Cevap sahibi+1 yılLise eteğini giyince çekici hissediyor musun kendini
Cevap sahibi+1 yılTamam demiştin sadece belli sınırlar çerçevesinde dertleşmek istemiştim bir kadın gözüyle fikir alacaktım senden eşime karşı ne yapıp yapmamam gerektiği konusunda
Cevap sahibi+1 yılBu konuda dertleşmek isticek kadar aciz bir hale getirdi karım beni aynı durumdayken çare bulmayı denemek iyi gelirdi
Cevap sahibi+1 yılEvde ateşli olarak ne yapıyorsun eşine lise eteği dışında
Gizli Üye(25-29)+1 yılÂmsâlâk bir adam değil eşin demek ki sende de fena sîk meraklılığı var siz nasıl evlendiniz anlayamadım evlendikten sonra kuduranlardan mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizimkiside ceset gibi yatıyor. nasibinde ne varsa onu görüyorsun işte
03 Yorumla
Soran+1 yılMalsf 🤦
Cevap sahibi+1 yılresmen kadavra @q. biraz hareket et diyorum sağdan sola 1 saatte dönüyor, gavurun kızı
Soran+1 yılOhaaa benimki işte hahahahhaha
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın ya ahenk yoksa haz da olmaz bi grup yapsak mıı
11 Yorumla- +1 yıl
Ya ben neciyim. Ne grubu ya sana okul korosu gibi bir ağızla şarkı söylerim ya
Ben bunları okuyunca nasıl evlendiğini düşünmeye başladım
10 YorumlaCinsel uyum yoksa kaç yıllık evlisiniz bilemem ama yürümez
00 Yorumla
+1 yılGerçekse eğer sakın aldatma git adam akıllı boşan mutsuzsan kimsenin duygularıyla oynama
13 Yorumla
Soran+1 yılBosanamiyorum denedim
- +1 yıl
Ee aldatacak mısın?
- +1 yıl
Açık açık konuş, kocalık vazifeni yerine getiremiyorsun beni mutlu etmiyorsun bunun için ya değiş ya boşanalım de. Eğer yine de olmuyorsa eğer şiddet uygulamayacaksa erkekliğine laf et sen gay misin hayırdır senin gibi erkek mi olur de
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatta kendini yalnız hissettiğin oluyor mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Elim oğlu gelir yemeyenin malını yer valla
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahah Cook ilgimi çekmesi lazım
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman sen ona yanaş çık kucağına evde sıkıştır sürtün direk aç yala filan elle uyar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEe ne yapmayı düşünüyorsunuz o zaman?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Haklısın neden monoton
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bilmiyorum ki
Bizdede durum aynı yalnız değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılSevindim ahxhhxhd
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende asiir libidosu yüksek hiriyim ve sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum yani gece gündüz her şekildeistiyirum ve isteksiz biryle yapamazdim yani
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani iltifatlar edip sarılıp deliler gibi yapardım ben her gün bnde bu tarz birisi yok diye evlenmedim
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılHep mi böyleydi ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde
- +1 yıl
Yeterince tanımadan evlenmeseydin o halde. Bir de çok pişmanım bir daha yapmam onu düzeltmeye çalışıyorum falan demişsin ama yine aynı hatayı yapıyorsun, iraden çöpmüş.
+1 yılAhbap shh boykr kadınlar harap oluyo
06 Yorumla
Soran+1 yılSorma ahhdhd
- +1 yıl
Bizde böylesini bulsak tapariz.. sana varya lise eteği vs giydirip ya da asistan kiz yapıp sevisnek var ya da fileki giydirip.. nasip olur mu be
Soran+1 yılBen bunları giyiyorum zaten ama adam hala böyle ahhxhxxhhhdjdjd
- +1 yıl
Sdsfxxfxfxc bi geceliğine kocan ben olayım 🤣🤣😍😅😅
Soran+1 yılHahahahha
- +1 yıl
Sehir neresi canim
+1 yıldemek ki öyle değilsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHe evet
- +1 yıl
klasik cevap "he evet" sıradansın yani çekici değil
Soran+1 yılHe evett
- +1 yıl
napsın seni adam sadece fizik yetmiyormuş buna iyi bir örneksin
Soran+1 yılHe evettt 😂
- +1 yıl
ben yorum yaparım da sende kabiliyet yok
+1 yılEee başka yerde arayacaksın mutluluğu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylede olmaz
- +1 yıl
Arada ufak kaçamaklardan bisey olmaz hem bayada zevk alırsın
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHımm ben çatır çutur her yerde girişirim ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliğini renklendirecek çok güzel bir tavsiye vermemiistermisin
00 Yorumla
+1 yılhaklisin sıkılmaya devam
06 Yorumla- +1 yıl
neyş
- +1 yıl
aramadim ki
- +1 yıl
oyle birini mi arayacaktim?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma degistireceksin o çükü,
00 Yorumla Normalde bayanlar öyle olur ilginc 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel hikaye tam netflix'lik
00 Yorumla Onun erkekliğinde problem var bence
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri