+1 yılMerhaba bizde yeni evliyiz aynı sorunu yaşıyorduk çözdük, dilersen yardımcı olayım. Mastürbasyon yaparken inme sorunun var mı? Bu sorunun cevabı önemli tam olarak. Eğer mastürbasyon yaparken de iniyorsa, fiziki olarak bir hastalığın olabilir üroloji doktoruna basvurmalisin. Mastürbasyonda sorun yok diyorsan, tam girdiğim an yumuşuyorum ve seks yarıda kalıyor diyorsan bunun için pek çok hap var. Fakat bu haplar geçici etki sağlar. Biz 2 kutu denedik bu hapları bırakınca tekrar aynı etkiye geri dönüyor. Psikolojik bir problem olduğu için neyin iktidarsızlığa neden olduğunu anlaman gerek. Bunun için çeşitli videolar var. Çözüm bulamazsan doktora basvur yine ürolojiye. Biz nasıl çözüm bulduk dersen, bunun birebir çözümü aktardan epimedyumlu macun var onu al bana dua edersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon da inmiyor hayır. Tavsiye için teşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim çokça fayda görürsünüz onerdigim macunu alın hatta eşiniz de içebilir, insanın aklında o an sadece seks oluyor kafayı da rahatlatiyor daha çok odaklanır 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılister istemez evde bulamadığını dışarda aramaya başlayacaktır. Zamanında görüştüğüm evli kadınların genelinin sorunu buydu, eşlerini seviyorlardı ama tatmin olamadıkları için de bunu benden bekliyorlardı. Bu şekilde hem evliliklerini devam ettiriyorlardı hem de tatmin oluyorlardı.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerak ettiklerini sorabilirsin
Elbette sorundur. Herkesin karşı cins arkadaşı var. Eş, sevgililik durumunda ekstradan olan bir şey de cinselliktir. Arkadaşa değil, sevgiliye cinsel çekim hissedersin. Onu da tatmin edemiyorsan bu büyük sorun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Eşin için sorun oluyordur bence ama bunu onunla konuşmalısın. Ayrıca doktora gitmelisin. Belki hemen çözülecek bir şeydir ikinizde mutlu olursunuz
22 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır evliyiz yatağa girdiğimizde ya sertleşmiyorum sertleşsem bile içine girer girmez sönüyor. Böyle giderse aldatılma olasılığım sence yüksek mi bir kadın olarak fikrini almak isterim?
- +1 yıl
Aldatılmanın cinsel ilişkinizle alakası yok bence… aldatmak isteyen bir bahane bulur. Burada senin yapman gereken eşin ile konuşmak ve doktora başvurmanız belki o sizi yönlendirir belki bu durum psikolojiktir. Benim eşimin böyle bir sorunu olsa ilk konuşup doktora gitmek olurdu
+1 yılSağlık ya da psikolojik sorunun olabilir bence tedavi olmanı öneririm
23 Yorumla
Soran+1 yılEşim için bu sorun oluyor mudur peki sence sen olsan sorun eder miydin böyle bir şeyi?
- +1 yıl
Evet sorun ederdim tabi beni doğuramayan eşim var sonuçta
- +1 yıl
Doyuramayan😂😆
Yani evli değilim ama böyle şeyleri okuyunca hayret ediyorum:) İnsanlar sırf x için mi evleniyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBende sorun olur mu diye sordum o yüzden. Sen evli olsaydın ve evlendiğin erkek seninle cinsel ilişki yapamasaydi bu senin için sorun olur muydu?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkomşu adam doyurur merak etme yakında.. ya da BİM kasiyeri.
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimin çalıştığı yerde 27 yaşında bekar bir erkek var sence bu benim için bir tehdit mi?
Cevap sahibi+1 yıltabiiki. duvardan duvara vurur, heleki bekarsa.
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Ben senden cukold adayı enerjisi alıyorum. Sanki aldatilmayi arzuluyor gibisin. Hatta bunu seyretmek istiyorsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHemen bir aktara git kardeşim, epi medyumlu diye inanılmaz bir ürün var tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkası yapıyodur merak etme
62 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar emin oldun?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvt olur eşin ilerde tatmin olamaz ve farklı arayış içerisine girebilir
10 Yorumla
+1 yılDostum ayrıl kadinin mutlu olmaya hakkı var bu gidişle yatağında başka erkekler olucak
00 Yorumla
+1 yılDikkat et başkası doyuruyor olmasın sen doktor a gitmedikce bu iş daha kötü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavileri var kardeşim. Yaşlar kaç
12 Yorumla
Soran+1 yıl32- 28 1 senelik evliyiz
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittin mi
Giç
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle sorun doktora gitmelisiniz.
20 Yorumla
+1 yılDostum yakında seni aldatır bu ciddi bir sorun ne yazık ki
03 Yorumla- +1 yıl
Bana ulaş
Soran+1 yılEşimin çalıştığı yerde 27 yaşında bekar bir erkek var ve birazda çapkın bir tip bir kaç kez gördüm elemanı.. sence bu benim için bir tehdit mi?
- +1 yıl
Hem de büyük bir tehdit dostum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayTabi ki sorun olur bununla ilgili mutluluk çubugu var doktorlarla görüşmelisin
00 Yorumla
+1 yılBakil knka bı sorun vardır belkk
10 YorumlaYıllardır istemiş, tam bulmuş oda çalışmıyor. Başkasıyla olmasına göz yumacaksın artık
00 Yorumla
+1 yılbüyük bir sorun
19 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılAçar mısın
- +1 yıl
yengeyi başka yollara sevk edebilir bu sorun
Soran+1 yılDostum açık yazacağım bir araya gelince ya hiç kalkmıyor kalksa da içine girdiğim gibi boşalıyorum yani onu beceremiyorum kısaca..
- +1 yıl
sen gel ben anlatayim sana
Soran+1 yılBu arada Eşimin çalıştığı yerde 27 yaşında bekar bir erkek var ve birazda çapkın bir tip bir kaç kez gördüm elemanı.. sence bu benim için bir tehdit mi?
- +1 yıl
büyük tehtid
Soran+1 yılYapma ya.. eşimin aklını mı çeler yani
- +1 yıl
kesin
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Senin içinde eşin içinde zor kotu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Doktora git senin başka sorunların var
00 Yorumla
+1 yılBuyuk sorun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat