Severek evlendim, eşim oldukça yakışıklı biri.. bendem önce de oldukça geniş bir cinsellik geçmişi var ama 7 aylık evliliğimizde 1 kez bile orgazm olamadım. Önsevişme diceksiniz onu da yapıyoruz. Eşim ilk ilişkiye girdiğim insan ve ben orgazm olmak nedir bir kez bile yaşayamadım anlayacağınız. Sevişirken bana bakmıyor "erken boşalırım diye bakmıyorum, kendimi tutmaya çalışıyorum" diyor. Hızlı da davranmıyor aynı sebepten dolayı. Eşim esprili bir insan.. Ben romantik başlamasını isterim cinselliğin, o ise yatakta bile espri yapıyor.. bunların etkisi olabilir mi? Bir kadın ilişkiden neden zevk almaz ki, üstelik eşinden daha istekli olduğu halde?
Cevabın nedir?
Tecrübesiz belliki en az 30 dk sevişme olmalı gözler gözlerde olmalı.
Benim boşalmam 1 saat 10 dk yı buluyor sevişme hariç.
Yavaştan hizliya hip hizliya dönemli 1 ilkinde en az 3 ila 5 kez orgazm ede bilmeli bende bosalamamaktan yakindim hep hizima dayana bilen bir partnerim olmadı. Bu kişiden kişiye değişiyor bosalmayim diye bakmıyorum olayı yanlış varsa erken boşalma olayı gidip tedavi olsun ben her anında bakmak görmek isterim06 Yorumla
Soran+1 yılBu adamın beraber olmadığı sevgilisi yok, geçmişte playboy gibi bişeymiş.. hep mi böyleydi bende mi böyle davranıyor onu da anlamış değilim. Benimki 10 saniye bile hızlanamıor erken boşalma korkusu var. Zaten günde 2den fazla yapamıyor ben konusunca da artık eskisi gibi değilim diyor.. 35 yaş nedir ki
- +1 yıl
O ne öyle ya en az 6 pozisyon her pozisyonda yavaştan hip hizliya doğru yapılmalı
Onda sorun var belliki yaptığı resmen bencillik bir insan partnerini en az ilk seferde 3 kez orgazm edemiyorsa partnerine hiç el sürüp heveslendirmesin
Cinsellik kadının en doğal hakkıdır erkek partnerini orgazm etmek zorunda bahanelerin ardına siginmasin görevini yerine getirsin bunun yaşla ne alakası var aynı yastayim benim boşalmam hızlı yaparak 1 saat 10 dk yı buluyor Sayet yavaş yaparsam 2 saatte anca bosalirim
Gecede Sayet ardı ardına 2 ya da 3 kez yapılırsa 3 seferi en az 5 ila 6 saat sürmeli - +1 yıl
Demek hiç bir partnerini mutlu edemeyen sadece kendi işini gören işi bitince bahanelerin ardına siginan biri tuhaf insan biraz düşünceli olur cinsellik erkekten çok kadının hakkı bir erkek partnerini orgazm etmeden ilişkiyi kesiyorsa o bencilin kendini düşünen biri hadi seyinde iş yok dilindedemi iş yok ilk seni diliyle orgazm edip sonra işini görsün.
Belliki sadece benim zevkim diyen biri - +1 yıl
Haftada 4 ila 7 olması gereken sayı zaten insanların sorunu sadece kendilerini düşünmek.
Bazı soru ve yorumları okuyorum.
3 dk 5 dk 20 dk gibi zamanda bosaliyoruz gibi yazılar okuyorum. Sonra bendemi sorun var nekadar hızlı yaparsam yapayım 1 saatten önce boşal anıyorum diye. Bende değil insanlarda sorun var. Kadın geç orgazm olur kadını heyecanlandirmak uyarmak gerekir ardı ardına orgazm olmasi için sözüm ona bir çok kadınla yattığını söyleyen Playboy erkekleri işini görüp kadını o halde bırakıyor yerim sizin Playboylugunuzu çok kadınla yatmak marifet değil yattığın kadının hakkını vermek gerekir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Pek çok kadının yaşadığını yaşıyorsun kocanın bu konuda bilgilenmesi gerekir kadının geç hazırlanmasını ve uyarılmasının zaman aldığını bilmesi gerekir erkek ise çok daha hızlı uyarılır ve sonuç çabuk gelir
Profilimdeki blog adreslerimde konu ile ilgili pek çok yazı var lütfen kocana okut ya da okumasını sağla ya da benzer bilgi veren sitelerden yararlanın tek dicem p*rno anlatım değil bilgi ve eğ, t, m siteleri olsun okudukları.01 Yorumla
+1 yılİnanmayacaksın ama 7 ay çok uzun bir süre sayılmaz vücutlarınızı tamamen tanıyabilmek için. Özellikle kadın için durum daha zor. Biraz daha zaman vermelisin ve özellikle kafandan orgazm olma fikrini çıkarmalısın, sadece keyif almaya bakmalısın çünkü ne kadar çok düşünürsen o kadar çok kasılırsın
72 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın belki de..
- +1 yıl
Margarita👏👏
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunu bize değil onunla konuşmalısın ve sonuca bakmalısın. Eğer çaba yoksa boşanmayı düşünebilirsin ya da size uygun olan neler ise.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
49Cevap
geniş bir cinsellik geçmişi olabilir ama her seferinde aynı hatayı tekrarlarsa edinilen tecrübe de bir işe yaramaz. hep eşini anlatmışsın sana bakmaması seni güzel bulmadığı için olabilir mi? yani bu hususta kadının da çekiciliği erkeğini baştan çıkarması noktasında oldukça mühim bir rol oynuyor.
212 Yorumla
Soran+1 yılBenim kadar istekli olmadığı için bunu da konuştuk.. hayır seni beğeniyorum beğenmesem neden evleniyim tarzı konuşuyor.. siz neden öyle düşündünüz?
- +1 yıl
sevişirken bana bakmıyor dedin ya acaba dedim güzel bulmadığı için mi. yoksa ben evli olsam karşımda eşim olsa havaya tavana bakacağıma eşimin gözlerinin içine bakar ona vermiş olduğum mutluluğu o güzel gözlerinde arardım sanırım. bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum. ama siz iyisi mi yatağa girmeden önce güzel kokular sürün ve kırmızı bir rujla onun aklını başından almaya çalışın :)
Soran+1 yılBaşlangıcı güzel ama sonu aynı oluyor.. renkli iç çamaşırı, tangalar.. neler denemedim ki..
- +1 yıl
bu adam tam dayaklık ya. bulmuş senin gibi erkeği için her şeyini feda edebilecek bir kadını daha ne istiyor anlamadım ki. onun için her türlü fedakarlığı yapmışsın bütün pozisyonlara da açıksın anladığım kadarıyla ama dediğin gibi bitirici vuruş olmadı mı gelişen pozisyonlarda bir halta yaramıyor. sen kendini nasıl bulursun peki insan kendi hakkında bir şeyler söyleyebilmeli. hoş bir hanım mısın?
Soran+1 yılFiziğim güzel değil, açıkçası eşim bu şekilde davrandığı için kendimi daha da çirkin bulmaya başladım.
- +1 yıl
yo sakın böyle düşünme. ben kendini kötü hissetmen için söylemedim bunları. belkide adam dediği gibi erken boşalmamak için yapıyordur bunları. zaten seni güzel bulmasa evlenmezdi öyle değil mi? görme şansım olsaydı bir şeyler söyleyebilirdim ben de çok iyi karakter analizi yaparım ama görmeden şunları rahatlıkla söyleyebilirim ki anlatım tarzını kendini çok iyi ifade edebiliyor olmanı çok beğendim. yatakta da biraz daha aktif rol alırsan bence mesele çözüme kavuşacaktır. baktın o girişimde bulunmuyor sen harekete geçir onu :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim kendimi iyi hissettim bir nebze olsa. Genelde harekete ben geçiriyorum, isteksiz olduğu için kendisi :) sonra bir bakıyorum gözler kapalı yüzüme bakmıyor.. sevişirken asla güzel bişey söylemiyor.. e hal böyle olunca sanırım orgazm olamamam normal galiba..
Soran+1 yılİnsan kocasına gel bana taciz et sert davran der mi.. vallahi dedim :) bir sefer böyle dedim diye sevişmeden girmek istedi, bu sefer o kadar çok canım yandı ki ağladım bildiğin..
- +1 yıl
senin gibi bir kadın üzülür mü hiç ya. bak yok yere buraya gelip sana soru sorduran aslında içinde yaşatıp büyüttüğün seni kahreden derdin. başka bir erkeğin elinde olsan şu yaptıklarını düşünüyordum da seni yatakta adeta hamur ederdi. sen sıkıldım yeter artık desen daha bir kuvvetli gelirdi üstüne. ama bu adamı da yola getirmek yine senin elinde sadece biraz zamana ihtiyacınız var sanırım :)
- 1 ay
Çok iyi yapıyorsun ama esinde is yok seni tanımak isterdim
burada sunu yapiyor mu, bunu yapiyor mu diye sorup malzeme vermeyin erkeklere efenim. kadinlarin cogu bu konudan muzdarip. esinizi sizin yönlendirmeniz gerekli. bunun içinde vucudunuzu tanimalisiniz. bu konu esinizle konusularak halledilir. son çare uzmandan yardim almaktir.
10 Yorumla
+1 yılYani dudaklarını, boynunu, kulak memelerini , göğüslerini, vajinanı ve klitorisini emip yalasa dil atsa emin ol orgazmı yaşarsın en son ilişkiye girse kendide orgazm olur bence kocan boşalıp yan gelip yatan tiplerden birde sevişirken komiklik olur mu ya
00 Yorumlauzmana görünün ve eşine neleri yapması gerektiğini söyle zevk aldığın şeyleri ona söyle mememi yala ya da şuramı yala ısır şöyle yap böyle yap kendin yönetmeyi dene olmuyorsa gene bir vibratör al seks yaparken titreşiminden de yararlanarak orgazm olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak kardesim bu is yakisikliliga bakmaz. kocan g noktalarini bilmiyosa kadinin nasil bosaldiginsan anlamiyosa kendi bosalir ve yatar ve bunun sonucunda da iskence gibi iliskin olur. o zaman sen kontrol ediceksin ve g noktalarini kesfediceksin. detayli anlatim istersen. yoksa cok istekli olup hic zevk alamicaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılG noktası gibi bir derdimiz nedense hiç olmadı :)
Cevap sahibi+1 yılBoyle espri yapmayi kocandan mi ogredin
+1 yılBak güzel bir gecelik ya da fantazi kıyafet ayarla... Işığı kapatın mumları yak... Fantazi seks müziği ayarla odaya aldığında konuşmaya çalışırsa sustur... Ve o boşalmak istese bile hayır benim daha var de oral la elle devam ettir bak gör çok güzel olur ,;)
00 Yorumlaender bakireydin evlenirken galiba oda bir sürü deneyimi var
ilk önce adaleti saglamamisin bu sana ders 2. boşuna demiyorlar evlenmeden yaşanan cinsel hayat 2 tarafında farklıysa evlenince sorun yapar diye10 Yorumla
+1 yılBoşalmaya odaklan. Bide olmadı sen kendin mast yap. Bosalmanin tadini almis olursun. Senin Vücudunu zevk aldigin noktalarini senden iyi kimse bilemez. Sen kendin ona gore hareket edersin.
34 Yorumla
Soran+1 yılHayal ederek boşalıyorum napiyim..
- +1 yıl
Kendi kendini bosaltmayıdamı bilmiyorsun?
Soran+1 yılBilmemekle ne alakası var ben kendimi tatmin etmeyi sevmiyorum
- +1 yıl
Hic orgazm olamadim dedinya oyuzden sordum. Olabilir yani bende eskiden bilmezdim.
+1 yılÖn sevismeyi uzun tutun anal ya da oral uzatın sürekli öpüsün yalayın birbirinizi
Esin salak mı bunları biz mi diyelim kıymetini bilmiyor esin kim bilir senin ne fantazilerin var ama esinde is yok.05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.. adama doggy yapalım diye hatırlatan bile benim.. belki de çirkinim beni beğenmiyor
- +1 yıl
Sacmala senin yeter ki istegin olsun ama esin isi bilmiyor o an cirkinsin güzelsin bakılmaz o an zevke ve keyfe bakilir aaahhh aaahhh senin gibi esim olsa her gun bak her gün ama yok ki
Soran+1 yılBak kendimi güzel bulmam bunu da söylerim açık açık.. ama şu konuda mütevazi olamicam, Allah her erkeğe benim kadar isteklisini nasip etsin.. benim salak kocama da biraz istek versin, kıymetimi bilsin :)
- +1 yıl
Amin insallah. Bana da senin gibi azgın bir es versin.
Bak cinsellik olmadan evlilik olmaz. Keske degerini bilse de sana fantazi uygulasa. Yani fantazi olsa daha tatli ve zevkli olur zevkin doruğu olur bence sen herseyin en güzelini ve en iyisini hak esiyorsun - +1 yıl
Benden sana tavsiye konus anlat derdini yoksa bu isin sonu aldatmaya gidecek bunu bil
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ten uyumsuzluğu diyeceğim ama öyle olsa eşin ereksiyon olmaz. Durum hiç iyi değil. Girdikten kaç dakika sonra boşalıyor. Böyle devam ederse ya boşanacaksın ya da aldatacaksın. Başka yolun yok gibi.
00 Yorumlaacele etme daha kendi vücudunu tanıman lazım. bide orgazm olmaya değil zevk almaya bak sonrası gelir inan çeşmeden boşalırcasına akıtırsın kukundan balını
00 Yorumla
+1 yılBence eşinin tavrını değiştirmesi lazım. Yatakta espri filan işin büyüsünü bozar. Bence eşin sana daha kadın hissettirecek şekilde davranmalı. Ancak bu şekilde orgazm yaşayabilirsin. Sert olmalı cinsellik oldukça iç güdüsel hayvani bir şeydir.
00 YorumlaAnladığım kadarı ile seks de doyumsuzsun ve evlenmeden önceki seks hayatın nasıldı birde eşinle evlendiğinizden berimi böyle ona oral yaptırt eğerki normal ilişki ile boşalamıyorsanız isterseniz özele gelin daha detaylı konuşup bir çözüm bulalımm
00 Yorumlasert sevıyorsundur sen ve orlada ıyı yalamalı yalayarak bıle boşalabılırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılSert seviyorum evet :) doggy yaparken saçımı çekip kalçama vurmuştu tam hoşuma gittiğini hissettiğimde adam boşaldı 😒
Soran+1 yılHep beni yönlendiriyorsun falan diyip bozuluyor..
+1 yılBelki eşin o " geniş cinsellik " döneminde yeterince haz alıp vermiştir. Sana da dibi kalmıştır. :) orgazm nasıl yapılır biliyor mu?
10 YorumlaDoktora gidinn abla en iyisi :D hos ben inanmayip sapik olarak goruyorum bu saatte bu yazilari
00 YorumlaTavsiyem bir uzmana görünün. Burda olmaz ki kim neyin tavsiyesini verecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir uyum problemi var bence bir terapiste danışırsanız bunu kolayca çözebilirsiniz.
31 Yorumlabence bir doktora gıdın derim erken boşalma sorunu olabilir
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma sorunu var demekki
Ön sevişmede oral la orgazm oluyormusun peki12 Yorumla- +1 yıl
Yorumlardan anladığım kadarıyla işi bilmiyor kocan eğer isterse bu sorunu aşarsiniz yeterki bencil olmasın
- +1 yıl
Cinsellikte bir kisi bile aktif olamadimi o cinsellikten hayir gelmez iki kisi istekli olup birbirine uyum saglamali ki guzel olsun ve uzun sursun
+1 yılten uyumunuz yok bence bir yardım alın sanırım sertleşme ya da erken boşalma problemleri de var bu arada üzgünüm ama eşine yetmiyor da olabilirsin geçmişle kıyaslıyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem sert ben de küfürlü xikilmeyi seviyorsun ama karşındaki bu arzunu karşılayamiyor. Doğru mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet... sevişirken onu heyecanlandırıp gaza getirmek için kendime o. pu demişliğim bile var..
Cevap sahibi+1 yılOfff kadın yapma bunu yapma.
Kötü oldum bak şimdi.
Hem arzulu hem sert hem de küfürlü xikilmeyi seven kadından daha değerli ne var ki şu dünyada?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim istediğiyle seks yapabilir. Bu şekilde bu sorunu aşıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılYa uyumu yakalayacaksınız yatakta ya da böyle devam eder. Eşin erken boşalma korkusuyla rahat değil ve sana zevk vermeye odaklanamıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Eşinin önceliği seni tatmin etmesidir aslında ama eşin bunu ögrenememiş sanırım
00 Yorumla
+1 yılbir uzmandan uardım al. Psikologa git. Konsatre olamıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşlarınız? onun tecrübesi olduğuna emin misin erken boşalıyor bir de
22 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu isler karsilikli konusup cozulebilecek seylef
00 Yorumla
+1 yılIste ne istedgiini esine soylemelisin ki tat alasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen dahil olayım nasıl zevk alırsın var ya arka arkaya orgasm olursun
10 Yorumla
+1 yılfantazı yaratın bıraz
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç orgazm olmadıysan olmadığını nerden biliyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Toy ise zamanla öğrenecektir tabi gelişime açıksa
24 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySenin gibi azginlar bize denk gelmiyo yazık sanaya senin kaderini yaşayan bi cok kadin var
00 Yorumlaböyle durumlarda zevk vermekte üstüme yoktur
00 YorumlaBir birinden efsane uzman görüşlerine hazır ol :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn de bu duruma düşmemek için evlenmeden yaptm
20 Yorumla
+1 yılkan uyusmazligi olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgizlice yasayabilecegin birileri var mi cevrende
41 Yorumla- +1 yıl
Kadina verilck en guzel tavsiye😄
+1 yılyalama yeterince olmuyor olabilir
13 Yorumla- +1 yıl
birsey sorucam onun geniş bir cinsellik geçmişi var dedin senin geçmişinde var mı bu tarz bir durum
Soran+1 yılHayır ilk ilişkim kendisiyle..
- +1 yıl
sevişme filan da olmadı mı
+1 yılciddiyet istyor bu isler
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikte espri olur mu ki.. kadın arzulanmak ister :/
- +1 yıl
ee yani gercek bir erkek istyor cann anliyorum
+1 yılhmm oral seks yapiyo mu peki sana
021 Yorumla
Soran+1 yılUzun bir süredir hayır.. yaptığında da durum değişmiyor
- +1 yıl
aletinin boyutlari seni heyecanlandirabiliyo mu
- +1 yıl
mesela seks esnasinda neler yapmasini isterdin
Soran+1 yılÇok uzun değil ama kalın oldukça :) aletinde sıkıntı yok işlevi problem 😊
- +1 yıl
kullanmayi pek bilmiyo demek arkadas :) sert bir seks mi isterdin yoksa daha yumusak mi hayalindeki nasil
Soran+1 yılSert seviyorum hayalim hep öyle oldu..
- +1 yıl
hmm peki yatak harici yerlerde yapmayi hic hayal ediyo musun
Soran+1 yılEdiyorum ama o isteksiz
- +1 yıl
tam sopalik seninki o zaman
boyle partner bulmus cok sansli
nerde yapmak isterdin mesela
Soran+1 yılDuşta bile yapmadık sen düşün..
- +1 yıl
hadi ya altin dus yapmadiniz mi siz daha fantazi konusunda zayif galba
- +1 yıl
mutfakta filan hic sikistirip oksamaz mi mesela
Soran+1 yılArada gel taciz et bile demişliğim var adama.. mutfakta ansızın taciz edilmek istediğimi dile getirdim.. ama yapmıyor işte..
- +1 yıl
seni cok boslamis bu konuda sen kendin mastrubasyon yapiyo musun
Soran+1 yılKendi kendime sevmiyorum
- +1 yıl
bir takip atsana bana ltf
- +1 yıl
kac yasinda bu arada kendisi
Soran+1 yıl35 yaşında ben 29
- +1 yıl
hm yastan mi acaba biraz da
- +1 yıl
ama o kendi ilgisizligi galba
- +1 yıl
esmer misin sarisin mi
+1 yılSenin zevk aldığın şeyleri yapın daha fazla
00 Yorumla
+1 yılOna bunları söyledinmi?
00 Yorumlailginç
50 Yorumlasorunlu eş :) azgın kadın modeli kocanda iş yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Konuş eşinle olmadı bosan ten uyu mu yok demek
00 Yorumlaben tatmin ederim seni ama her gece
00 YorumlaEsin yetersiz işte canisi😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeciktirici kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç mi tatmin etmiyor yoksa yetersizmi kalıyo
00 Yorumladertleşelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıloral yapsın
06 Yorumla
Soran+1 yılOralı beceremiyor :)
- +1 yıl
olmazzz mutlaka öğrenmeli, seni bir şekilde inletebilmeli
Soran+1 yılMisyonerde sadece git çık yapıyor sonuna kadar sokmuyor ve boynuma eğilip arada boynumu öpüyor.. hiç yüzüme bakmıyor.. sanırım bu işte becerikli değil :) zaten cinsellikte çok istekli de değil
- +1 yıl
seninki biraz da bencil galiba
bizde de tersi 45-60 dk
ikinciye hadi diyorum kaçıyor zaten hep isteksiz
Soran+1 yılÇok bencil.. oral yapsam asla hayır demez ve beni tatmin ermeden boşalabilir.. eşin neden isteksiz kadın isteksiz olur mu yahu :)
- +1 yıl
ben oral yaparım o yapmaz bizimkide bencil ve isteksiz
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen yonet
00 YorumlaDoktora gider misin
00 YorumlaBu cok kotu iste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Kötü olmuş valla
00 Yorumla
+1 yılAzdır onu yazık sana
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 7 Aydır evliyim.. cinselliğe düşkünüm ama eşim beni tatmin edemiyor.. tavsiyeniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler