Yeni evliyim, eşim bana cinsellikte yetmiyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba, dün ilk defa cinsel ilişkiye girdik, o erken boşaldı. Benim boşalmadığımı da fark etti, bana boşaldın mı sen dediğinde, bir şey diyemedim. Daha sonrasında o anladı, gel kucağıma dedi, kucağına oturdum. Şimdi ne yapmamı istersin utanmadan, çekinmeden söyle bebeğim dedi. Ben de utangaçlığı bırakıp beni yalamanı istiyorum dedim. O da nereni diye tutturdu. Ben de biliyorsun işte, hadi lütfen dedim. Eşim söyle sevgilim diye ısrarlayınca soğudum, ne kastettiğimi biliyorsun işte, neden yapmıyorsun, huylanıyor musun dedim. Hayır sadece senden duymak istedim sevgilim deyince, neyse yoruldum uyuyalım dedim. O da hayır istediğini yapacağım dedi ısrar etti, ben izin vermedim. O an çok kırıldım ve acı çektim. İstekli bir haldeyken isteğimi alamadım. Sabah uyandığımda da sen boşalmamıştın dedi dudağıma yapıştı, yine çok istekli bir hale geldim. Eşime telefon geldi acilen şirkete gitmesi gerekiyormuş, çok özür diledi, ben de seslenmedim gidebilirsin dedim, gitti

Güncellemeler
+1 yıl
Bu türk milleti nasıl ya, cinsellikle alakalı soru sorduğumda direkt geliyorlar, başka bir konudan sorsam asla gelmezler. Troll soru😅
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen anlayın, trol soru diyorum, TROLLL
Yeni evliyim, eşim bana cinsellikte yetmiyor. Ne yapmalıyım?