Ayrıca içinde istek olmuyor haliyle ıslanma da olmuyor sürekli kremle yapıyoruz başta az acisa da sonra geçiyor ama zevk almıyorum sadece bir kaç sefer orgazm oldum o da işte her zaman olmuyor ve normalde benim baya zevk almam gerekmiyor mu yani cinsel ilişkide bir kaç saniyelik orgazmdan ibarret olamaz dimi
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye hazır olup kıvama gelmeden ilişkiye başladığı için içinde 20 dk kalsa bile orgamz olamazsın zaten. Ama sende de sorun var bence. Evlenmeden önce kolay orgamz olma alışkanlığı kazanmış olman lazım da mast ile. Bunun yapmadın herhalde
Yani bilinçaltındaki cinselliğe karşı önyargılarından bahsediyorum. Bundan kurtulman lazım. 😊
Bu senin kendini kasmana yani rahat olamamana neden oluyor
Ama çözümde var tabii😊😊😊Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim. 😊😊
Sorunun en geç 1 hafta içinde çözülecek 😆😅02 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi yıllarca mastürbasyon yapmış ve çeşitli teknikler bilen bir insanım bir ön yargim da yoktu nişanlıyken öpüşürken bile mest oluyordum evlenince hem isteksizlik hem ıslanmsma hem zevk almama oldu
Cevap sahibi+1 yılMast var mast var. % 80 mast ile orgamz bile olamıyor 2 dk ıslanıp orgamz olduğunu zannediyor sadece malesef.😊😊
Sorun ilk gece olumsuz geçtiği için bilinçaltında olumsuz telkinler oluşmuş. İlişki sırasında bilinçaltın sana zevk alamıyacağın telkininde bulunuyor.
Şöyle düşün bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim.
Çözüm ise cinselliğin çok zeckli bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmekle olur😊😊
Çözüm doktorluk değil yani psikolojik.
Bunun için çok çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanman lazım😊😊 3 günde sorunu çözersin.😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer içinde cinsellik arzusu olmuyorsa bu tamamen hormonal durumunla ilgili. Eşini seviyorsan ve daha önce bu tür sorunlar yoksa ten uyumsuzluğundan bahsedemeyiz. Cinsel ilişki öncesinde sevişirken seni öpüp okşamasına rağmen tahrik oluyorsan, vajinan yeterince sıvı salgılamıyorsa uzman doktor yardımı almalısın. Hormonal yapındaki düzensizlikten kaynaklıysa ilaç tedavisi yapılır. Bu şekilde devam ederse cinsel hayatınız tatmin edici olmadığı için bir süre sonra evliliğinizde sorunlar başlar.
012 Yorumla
Soran+1 yılBen de zaten bir sorun olduğunu farkettim doktora gittim doktor daha yeni evlisin çok normal dedi ne detaylı bir şeyler sordu ne de test vs. Bir şey yaptı özele gitti yani devlet de değil
- +1 yıl
Bu doktor manyak mı, asıl evliliğin ilk dönemlerinde daha fazla istekli oluyor kadınlar. Hormon ölçümü yapmadan nasıl böyle bir sonuca varabilmiş. Bence araştırıp iyi bir doktorla görüş tekrar.
Soran+1 yılBence de öyle. aynen başka doktora gidicem sorun ne bilmiyorum ama kilomla ilgisi olabilir mi ben baya kiloluyum eşim de baya zayıf cinsel organı yeterince içine girmiyo ve zevk alacağım noktaya ulaşmiyo olabilir mi ama tamam da bunun isteksizlikle ne alakası var dimi
- +1 yıl
Bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Sevişirken eşin vücudunu okşadığında, göğüslerini vajinanı öpüp yaladığında bile zevk alamıyorsan bu tamamen hormonlarından kaynaklıdır.
Soran+1 yılOral seks yapmıyoruz yani vajina yalama vs. Yok ama öpüşürken eşim beni oksarken zevk almıyorum
- +1 yıl
Tuhaf gerçekten. Bu sorunu biran önce çözmelisin. Okşarken zevk almıyorsan oral yaptığında da farklı olmaz
Soran+1 yılBu sorunu öyle ya da böyle çözmem lazım eşim bunu sorun haline getirmiyo tamam zevk alayım diye uğraşıyor ama olmayınca da bunu sorun olarak görmüyor kendi zevk alıyor çünkü
- +1 yıl
Sen zevk almadıkça zamanla o da zevk almaz olur. Çünkü monoton hale gelir cinsel hayatınız. Pozisyon falan yaşamak istemezsin. Biran önce bitsin kalkalım yataktan diye düşünürsün
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum zaten şu an bir an önce yapalım bitsin diye çünkü zevk almıyorum
- +1 yıl
İnşallah biran önce sorununuzu çözesiniz ve cinsel hayatınız güzel devam eder :)
Soran+1 yılİnşallah ya evlilik ne zormuş arkadaş 😊
- +1 yıl
Yok öyle düşünmeyin, bunun evlilikle bir alakası yok ki. Şu an eşinizle değil de başka bir erkekle seks yapsanız yine durum aynı olur. Yapısal bir durumdan kaynaklanıyor ve düzelebilir birşey.
+1 yılIlk olarak eger ilk kez 3 ay once seks yaptiysaniz ve orgazm oluyorsaniz bu gercekten iyi bir sey cunku orgazm olmak cogu kadin tarafindan ogrenilen ve zaman gerektiren bir sey. Orgazm olup zevk alamamak bana biraz ters geldi ama herkesin iyi seksi ve kotu seksi oluyor bir gun aldiginiz zevki baska bir gun alamiyorsunuz. Caniniz acimamali on sevismeyi uzatin hala devam ederse kayganlastirici kullanin
01 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm derken yani saniyelik nasıl mastürbasyon yaparsın hani orgazm olmak için uğraşırsin bir süre sonra bir kasılma olur bir kaç saniye zevk alırsın ve biter aynı böyle işte bekarken de bu şekilde mastürbasyon yaparken oluyordu evlendim ilişkide baya bir uğraştıktan sonra tabi bu aynen böyle sadece 1 kez oluyor geçiyor çoğu zaman da hiç olmuyor
Ten uyumunuz yok. Evlenmeden önce bunu anlayıp ona göre evlenmek çok önemli. Malesef bizim insanımızın kafa buna hala basmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce ten uyumu vardı ama
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
53Cevap
+1 yılCanım daha acemisin, o yüzden. Seks yaptıkça öğrenilen birşeydir. Ve yaptıkça alınan haz da artar. Bunu evlilik öncesi cinsel ilişkin olmadığını farzederek söylüyorum tabi bunu.
Doktora gitmene de gerek yok. Boşuna evhamlanmışsın. Bir de istersen bir hafta 15 gün gibi seks pehrizi yapın. Bir de öyle deneyin.02 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yaptık 1 hafta memlekete gitmistim döndüğümde yine aynı oldu
- +1 yıl
Dediğim gibi, zamanla olur. Daha üç aylıksınız. Çok yeni.
Cok üzüldüm bu durumunuza esine acıdım sakin ol odaklan kafanda baska şey asla düşünme düşünüyorsan ne düşünüyorsun odaklanamayacak kadar o kadar kisi istiyor birlikte olmaz hele o an yanı ıslanmamak bile zor bir durum kremle yapmayın asla alışırsınız vücut ona alışır belli müddet sonra ikiniz de doymazsınız sakin ol bide özleyin birbirinizi evlenip aniden yapmayın on sevismeyi uzatın... Gerekirse 2 güne bir degil 5 günde bir yapın ozellikle hafta sonları sabah yapın...
00 Yorumlasiz seks yapmasını öğrenmemişiniz , ön sevişme olmalı,, seni hazır hale getirmeli, öp... ok... yala... daha neler çok iyi bir şekilde uyarmalı , seni çıldırtacak daha çok anlatacaklarım var , zevkten deliye dönersin ama buradan anlatamam istersen takipten ara
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılorgazm o kadar sürer ama öncesinde heyecan ve keyif olur.
ıslanmaman ya kendini ifade edemeyip (utanmak, çekinmek, yargılanma korkusu) olduğu kadarını kabullenmenden, öyle olması gerektiğini düşünmenden ya da eşine karşı hislerinin arasında onu çekici bulmak va olmamasından00 Yorumla
+1 yılön sevişmede başarısız bir eşin var seni öyle kıvama getirmeli ki nolur gir artık diye yalvarmalısın , uzun tutun ön sevişmeyi biraz hatta mümkünse bir miktar alkol al inanılmaz zevk alacaksın emin ol
110 Yorumla
Soran+1 yılAlkol mü namazında abdestinde insanım😀
- +1 yıl
ha pardon canım o zaman afedersin
Soran+1 yılDinle onun ne alakası var Allah Allah
Soran+1 yılYok ya nişanlıyken böyle değildim eşimle öpüşürken bile ıslanırdim
Soran+1 yılAşırı istekliydim
- +1 yıl
@İlkeer06 özelden devam edin isterseniz
çinsel ilişkiniz bir kaç saniye sürüyorsa bundan ne zavk ala bilirsin nede sulana bilirsin ön sevişmeyi uzun tutun. yazık ilişkinizi bu şekilde bitirmeyin ben anlamıyorum sevişmek kadar zevkli birşeymi var sanki 40 dk sevişin sonra girsin bakım içine sen sulanıyormusun sulanmıyormusun ozaman gör sen
04 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken böyle değildi evlenince başladı öpüşmekten bile zevk almıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu durumlarda ön sevişmeyi uzun tutmalısınız erkeklerde genelde erken boşalma olur ve bu durumda kadın tatmin duygusu yaşamaz. ön sevişmeyle seninde hazır olmanı sağlaması lazım. eşin bu konuda kitap ve yazılar okusun sana zulüm etmesin.
10 YorumlaMerhabalar 🙂 Ben Sosyo-Psikoloji uzmanıyım. Rica etsem sosyo-psikolojik deneyselAnket testim için bana yardımcı olur musunuz?
Öncelikle Etik olarak bahsetmeliyim ki konumuz 20 sorudan oluşan ; Kadınlar ve cinsel tercihleri.00 Yorumla
+1 yılbence eşinde bir sorun var.. eğer böyle bir sorununuz olduğunu bildiği halde seni ıslatmak için ön sevişmeye renk katmıyorsa bir sorun var, mesela sadece kendine odaklanmış olabilir veya bir isteksizlik olabilir.. bunu onunla konuş.
00 Yorumla
+1 yılfarktörler tek taraflımı yoksa 2 taraflımı? yani sadece sendemi zevk alma sorunu var, yoksa eşin mi tam olarak yetemiyor buda önemli. belki istediğin kalınlıkta değil, belki kuruluk sorunun var ve eşin acele ettiği için zevke gelemiyon!
015 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok zevk aldığını söylüyor 2 kere boşalır her ilişki sırasında
- +1 yıl
tamam eşine yetiyor ama eşin sana yetiyormu, sanırım sorun burda anladığım kadarıyla. 2 kere atıyor ama kaç dk da?
Soran+1 yılToplam yarım saat 40 dakika sürüyor
- +1 yıl
molalarla bilrlikte 2 posta için kısa değilmi. Sen kendine sordun mu bana ne lazım diye? belki farklı bir ortam, belki farklı bir fantazi ya da yöntem
Soran+1 yılMola yok ki
- +1 yıl
boşalıyor çıkmadan devam mı 2. ye
Soran+1 yılÖnce bir kere boşalıyor sonra beni boşaltmaya çalışıyor bazen çok nadir orgazm oluyorum ben olduktan sonra o tekrar boşalıyor evet çıkmadan
- +1 yıl
içinde gidip gelerekmi yoksa baska yontem ilemi boşaltır. oral la falan
Soran+1 yılOral yok bizde hayır
- +1 yıl
denedin mi?
Soran+1 yılHayır ikimizde istemiyoruz midem bulanıyor öyle şeylerden eşimin de öyle
- +1 yıl
ben sana diyeyim, fizde motonlaşma var. Farklı bişeyler denesen belki etkisini alacan. Sabit bir kalıba sokmuşsun kendini, beklentin o şekilde olsun ama olmuyor.
Soran+1 yılNapicam
- +1 yıl
neler yaptınıı bilmiyorum ki :)
- +1 yıl
her zaman yaptınızın dışında bişeyler dene misal.
Önsevişme yoksa zevk alamazsın tabiki de o ve sen hiçmi p*rno izlemediniz ya orda bile önsevişme önce öpüyor okşuyor vajinasını yalıyor sonra içine giriyor sizde iş yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eşi sevmiyor olabilirsin eşin oral yapmıyor olabilir sen sekse soğuk olabilirsin
Oral yapmıyormuş sana yapması lazım05 Yorumla
Soran+1 yılHayır eşimi çok seviyorum sürekli öpmek koklamak sarılmak istiyorum ama iş cinselliğe gelince işte isteksizlik oluyor ve zevk alamıyorum
Soran+1 yılDoktora gittim yeni evlsijn normal zamanla geçer dedi ama başından savdı gibime geldi
Soran+1 yılHayır kadın doğuma gittim özele bayan doktora ama öyle dedi
Senden kaynaklı bir sprun var demekki. Psikolojik olanilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ya bilmiyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ki istek neden yok
+1 yılMuhtemelen psikolojik bir durumdur. Doktora gitmen daha uygun olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim sen kocana karsi haz duymuyorsun o yuzden oluyor, aklin felan baska bir yerde mu
129 Yorumla
Soran+1 yılAklım başka yerde de değil o an zevk almak istiyorum ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman yetmiyor sana üzgünüm 😞
Soran+1 yılAma neyi yetmiyor olabilir bilmiyorum ki cinsel organı küçük değil yani işini bitirip giden bir adam da değil uğraşıyor benim zevk almam için
Soran+1 yılşu an mesela açıp cinsel içerikli şeyler izlesem yine içinde öyle bir istek yok izlesem de pek etkisi olmuyor zaten
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittin mi hic islanma olmuyir diye
Cevap sahibi+1 yılSen mutlaka doktora git sende bir sorun vsr
Soran+1 yılKadın doğuma gittim özele yeni evlisin geçer dedi detaylarını bile sormadı
Cevap sahibi+1 yılIlgilenmemis bile seninle bence gercekten ilgilenen bir doktor bulman lazim
Soran+1 yılBulucam gidicem ama eşime bunu söyleyemiyorum zevk almadıgimin farkında ama bunun için doktora gidicem desem bunu gurur haline getirip kafasına takar diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHayir neden taksin ki kafasina onkuk bir sey yok ki ortada sen videolardan bile. zevk almiyormussun en esinin herseyi de cok iyi diyorsun bence alinmaz
Soran+1 yılBizim sorunumuz biraz da ön sevişme yani ön sevişme yok denecek kadar az tamam bende istek yok ama eşimde sadece bir kaç keder öpüp okşuyor sonra direkt ilişkiye girmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılBak iste buradan konusmaya baslayabilirsin mesela esine anlatabilirsin on sevisme istedigini seni bol vol opmeli dokunmali oral yapmali bence on sevismesiz seks olmaz ya
Soran+1 yılAma o başta orak istemedi yapamam midem bulanır falan dedi ben de ısrar etmedim onu asla yapamam diyor
Soran+1 yılOral
Cevap sahibi+1 yıl😱😱😱😱 ilk defa duyuyorum bir erkekte bunu nasil midesi bulaniyormus oyle kuru kuru olursa zevk almazsin ki sen seni mutlu etmek istiyorsa yapsin alirsin ya sen ona yapiyor musun
Soran+1 yılBen başta ona denemek istedim çünkü videodaki erkeklerin ne kadar zevk aldığını görmüştüm ona yapmak istedim izin vermedi ondan da midesi bulanıyormus
Soran+1 yılZaten mesela içime boşaldıktan sonra cinsel organıma falan bakınca hani ordan birşeylerin aktığını görünce kötü oluyor 😀
Cevap sahibi+1 yılEeeeee ne istiyor ya bu sinirlar koyarak seks mi olur kiz gibi ya resmen beni bile sinir etti 😡😡😡😡
Cevap sahibi+1 yılYuh ya canim Allah sabir versin ya bu ne boyle
Cevap sahibi+1 yılKendisinde iyi ki tiksinmoyor 😂😂
Soran+1 yılYa kendi bu şekilde de gayet zevk alıyor her gece yapmak istiyor yani sevişme olmadan da o zaten çok istekli ama bende durum böyle işte
Soran+1 yıl😀😉😉
Soran+1 yılBenim eşim öyle bir tuhaf ya işte 😀😀
Soran+1 yılKendi normal yollardan zevk aldığı için onlara gerek duymuyor ama yani ne bileyim ya ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum doktora gitsem o diyecek psikologa gitsem o ne diyecek ki
Soran+1 yılMesela eşim elini bir kez bile cinsel organıma sürmedi şimdiye kadar
Cevap sahibi+1 yılCanim ozele gecelim mi?
Soran+1 yılOlur ama ikimiz de gizliyiz
Cevap sahibi+1 yılBen cikayim sen mesaj at
Soran+1 yılTamam olur
Seninki işi bilmiyor o zaman ya da alette bir sorun var !!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir gel beraber deneyelim problemi deneyerek tespit etmem lazim önce :P
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzımi bozmak istemiyorum defol
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumsuzluğu var belli ki ıslanmama buna işaret veya eşin aşırı ilgisiz direk konuya dalıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılAma öpüşmek ten de zevk almıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam işte ben ne diyorum ten uyumu olsa daha öpmeye yaklaşmadan ıslanır için kıpır kıpır olur başka biri ile hiç yakınlaşman olmadı mı evlenmeden önce
Soran+1 yılAma ben eşimle nişanlıyken öpüşürken aynı dediğin gibi oluyordu evlendikten sonra olmuyor işte
Cevap sahibi+1 yılHımm sizi kırdı mı veya ilk gece beklediğiniz gibi özel iltifatlarla dolu geçmedi mi bir kırgınlığınız olmalı ki bu şekilde yansıtıyorsunuz
Soran+1 yılHayır öyle bir şey olmadı eşim çok anlayışlıydi ama canım çok yandı 3 günde sürekli denedik 3. Günde ancak kan geldi ve sonrasında zYen hiç beklemeden kremle sürekli yaptık
Cevap sahibi+1 yılNe kadar hayır olmadı desen de bilinçaltı birşeyi hapsetmiş olmalı daha önce varken şu an olmaması tuhaf sana bir önerim olacak titreşimli diş fırçası al erotik film izleyerek mast yap biraz daha kolaylaştırır sevişmenizi
Soran+1 yılAma özellikle mastürbasyon yapmıyorum o şekilde içimdeki isteği atarsam eşimle ilişkiye girerken hiç zevk almam diye
Cevap sahibi+1 yılHayır eşin gelmeye yakın sadece kendini uyandır ıslan devamını eşinle yapın
+1 yılÖn sevişme var mı varsa yine mi ıslanmıyorsun ve ilişki esnasında rahat mısın
00 Yorumla
+1 yılTabiki normalde senin ilk ise çok olması lazım da bu isteksizliğinin bir çok nedeni olabilir mesela partner problemi veya stres gibi
00 Yorumlagaliba ön sevişme vs. gibi seyler ya cok cok az ya da hiç yok.. yoksa kadının ıslanmaması zevk almaması imkansız
00 Yorumla
+1 yılOdaklanmanmiyorsun sanirim. ya da tam olarak ilişkinin ne olduğunu anlayamadın
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım odaklanmyorum o adam öyle bön bön tavana bakıyorum yani ama istek yok napayım
- +1 yıl
Sevmiyor musun esini? Mutlaka bisey olmustur ondan kaynaklıdır geçmişte ya da esinle. Kırmış olabilir seni
Soran+1 yılHayır seviyorum bir sıkıntımız da olmadı ilk gece canım çok yandı 3 gün denedik 3. Gün ancak kan geldi acaba korktuğum için mı olmuyor diyorum ama korkuyu bir kenara bırakıp zevk almaya bakıyorum olmuyor
- +1 yıl
On sevisme var mi? Direk iliski deniyorsanız olmaz. Bu isler karşılıklı zevke dayalıdır. Kim kimi isteklendiriyor sen çabalıyor musun bunun icin ya da esin?
- +1 yıl
Var mi bir gelişme?
Normal değil, senden veya kocandan kaynaklı bir terslik vardır..
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de normal değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeycan katin degisik pozisyon deneyin, degisik yerler deneyin, degisik giyim, lapdance yap bastan..
00 Yorumlaon sevişmeyi uzun tutun ve zevk noktalarını bulmuş degıl halı hazırda
00 Yorumla
+1 yılGeniş bir konu gizli olmasan mj da konuşur tartisirdik olanları konuşarak eksikliği bulabilrdik
00 YorumlaKarşılıklı Oral yapmanız gerekiyor sen ıslanırsın bol bol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıldaha yeni alışıyorsun sexse zamanla bu zevk katlanır.. eşin bencil olmazsa
00 Yorumla
+1 yılön sevişmeyi uzun tutun eşin seninle daha fazla ilgilensin
00 Yorumlaön sevişme olayını yapıyormusunuz yoksa direk ilişkiyemi geçiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik olması yüksek ihtimal ya da senin haz alacağın şeylerin yaşanmaması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaniyelik dakikalık değil saatlik sürmeli bence eşin sana oral seks yapsın önce ve ön sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
+1 yılbunu eşinle uygun bir dille konuşmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılAma o ne yapabilir ki zaten çok uğraşıyor zevk almam için
- +1 yıl
bir çok şey yapar.
birde sizin bekarlıktan kalma alışkanlıklarınız var ise
film izleme mast yapma benzeri alışkanlıklar onlarında etksi olaiblir
Soran+1 yılEvet ama mesela onları da denedim evliyken onlara karşı da isteksizim bir işe yaramadı oysa evlenmeden önce nişanlıyken yani opussem bile ıslanma oluyordu
- +1 yıl
sıkıntı etme eğer kafana takarsan daha çok etkilenirsin.
örneğin kokular seni cezbediyorsa koku kulan ya da az bir miktar alkol ilişki öncesi soguk duş karnın çok tok olmasın buna benzer şeyler
Kocan erken bosaliyodur neyden olcak başka
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılOrgazm bozukluğunuz olabilir
00 Yorumla
+1 yıldurumunuz zormuş gerçekden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantik evliligi mi yaptin?
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cnsknts Evli değilim, aşik olduğum kişiyi gorsem bile onu arzular, isterim
Soran+1 yılHayır aşk evliliği evlenmeden önce ben de eşime karşı oyleydim ne olduysa evlendikten sonra oldu
Soran+1 yılBence de çok önemli hiç böyle hayal etmemistim
- +1 yıl
Düzelir birbirinizi ozleyin on sevişme yi uzatın sakin prezsrtavif baslarda kullanmayın ikiniz de soğursunuz zaten yeni evlisiniz rahat olun bide odaklan mesela aksam gelecek eve guzel kıyafetler giyin guzel karşıla birbirinize isteğiniz artsın sen zaten sarılır sarılmaz ıslanmaya bile başlanacaksın emin ol bide asla kasma stres yapma.
Soran+1 yılPrezervatif hiç kullanmadik dediğin gibi güzel giyiniyorum makyaj falan yapıyorum TV karşısında otururken bile mesela bazen öpüşüyoruz falan ama yine istek olmuyor
- +1 yıl
Tv de degil o uzun sürmez yatakta opusun bide oyle
Her oda fantezisi olmasın erken daha o nişanlı iken cunku tatlı geliyordu sımdı esin helalin odaklan ona cekinm makyaj yapman guzel sonuçta belli ediyorsun en azından umarım düzelir rahat ol bir haftaya düzelirsiniz birbirinize alısın birden boyle kısıtlı olmadan olunca ssnki heyecan yokmuş gibi olur baska seyler söylerdim de sen anladın burada söylenirse engellenirim yanı onları yapın...
Soran+1 yılYok ya ben bunun için tekrar doktora gidicem ama doktor napicak ki
- +1 yıl
Doktora gittin ne demisti seninki tamamen stres heyecan istiyorsun bide ben de diyorum bir haftaya düzelirsin git tabi doktora ilerleme olmadığını soyle psikologa gittin demi? Vajinusmus değilsin bide bu sorunu yapma sakin. Mantık yapıp sevmedim
Desen anlardım ama seviyormuşsunuz da birbirinizi...
+1 yılsebebi psikolojik mi acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Öncesinde çok mu mast. Yapıyordun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. bir yerlerde eksiklik var demek kş
00 Yorumla
+1 yılvermiyosun demekki tam olarak kendini olaya
00 Yorumla
+1 yılVajinal olarak mı yapıyorsunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
- +1 yıl
Ozaman ya seni tam anlamıyla azdırmıyor ya da kocanda bir sorun var
Soran+1 yılÖpüşürken beni oksarken bile bir şey hissetmiyorum
- +1 yıl
Mesela bir yerlerini yalarken haz almıyormusun
Soran+1 yılBir yerlerini derken kasdettigin oralse bunu istemiyorum eşim de istemiyo
- +1 yıl
Ama yapmalısınız uyarır sizi isteklendirir
Soran+1 yılHayır mide bulandırıcı
- +1 yıl
Bence eşinize denettirin
Soran+1 yılOna göre daha da mide bulandırıcı,😀
- +1 yıl
Ama dediğim gibi emin olun onun hazzı hiç bişeyde yok bence kandırın ve yaptırın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanirim sizin ten uyumunuz yok :((
10 Yorumla önce orgazm ol ondan sonra sevişmeye başla
00 Yorumla
+1 yılDurum kötü mast yapıyonusın
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama ona bile istegim yok cinsel isteğim yok yani içimde yok
- +1 yıl
Hımm durum kötü biniekilde tahatlaman lazım bizdede öyleydi aştık
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni öpüp okşamıyormu yalamıyormu? Önsevişme?
09 Yorumla
Soran+1 yılSadece öpüyor
Cevap sahibi+1 yılO yüzden zevk alamıyorsun. Sevişmeye seni öperek yatırıp vucudunun heryerini öpüp okşuuyarak baslaması lazın
Cevap sahibi+1 yılDaha sonrada göğüslerini emip tahrik etmesi snrada vajinaya yönelip onuda yalaması lazım tam oihazır oldugunuzda içine köklemesi lazım böyle bir yöntemle ıslanma sorunu yasamazsın ve cok zevk alırsın. Ben sahsen daha girmeden orgazm ederdim dilimle :)
Cevap sahibi+1 yılBekarken mast yaptınmı? Ne sıklıkta?
Soran+1 yılSapık mısın
Cevap sahibi+1 yılHee sapıgım lincmi edeceksin :)
Soran+1 yılLinç etmekle kalmam
Cevap sahibi+1 yılParcala :) canım benim sen soru srdun bnde yardımcı olmuiaya calıstım. herkesin basına gelebilecdk seyler bunlar. Trde kadınların en az %70 i orgazmı tadmamış :)
Cevap sahibi+1 yılAsım uysalın evlilik ve cnsel hayat kitabını al bak tavsiye ederim. Eger begenmezsen o kitabı gel beni linc et. Okdar guzel bir kitap ;)
Belki ondan haz duymuyorsun beğenmiyorsun?
00 Yorumlafazlamı mast yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranıza birisini almayı düşündünüz mü?
00 Yorumla
+1 yılEşini sevdiğine emin misin?
00 Yorumla
+1 yılKüçük mu belki ondandir
00 Yorumla
+1 yılEşinin aletimi küçük
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır küçük de değil aslında
- +1 yıl
Eşini seviyomusun peki? Ona karsi bir soğukluk ya da itici oldugun bisey var mı
+1 yılUyum yok
00 Yorumla
+1 yıleşin beceremiyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ten uyumu yok
00 Yorumlaaayrıl
00 YorumlaÖn sevişme yok mu
00 Yorumla
+1 yıltam alışmamışsnınız
00 Yorumla
+1 yılOn sevisme onmli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnce 69 yapın
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 3 aylık evliyim eşimle cinsel iliskiye girerken zevk almıyorum neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler