Cinsel Yaşam Eşimle cinsel olarak mutlu değilim, ne olacak bunun sonu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben konuşarak çözüm bulamadım 🙈🤦🏻♂️ Eşimle cinsel olarak mutlu değilim, ne olacak bunun sonu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m ölümmeleği00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sorun nedir evet söyleseydin daha iyi olurdu. 0 0 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Sorun nedir önce onu tespit edin isteksizlik vs gibi şeylerse çözümü kolay takviye şeyler kullanıp libidonuz artabilir 0 0 Yorumla
leeeylaaa1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Çift terapisine gidebilirsiniz belki faydası olur problemlerinizi çözersiniz 0 1 Yorumla Soran 5 ay Sorun olduğunu kabul etmiyor ki ben abartıyormuşum Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı. Terapiste gidin sorununuzla ilgili mutlaka sonuca ulaşırsınız 0 5 Yorumla Soran 5 ay Gitmek istemiyor Yorumla OnrcnHatpğl 5 ay Bir sebebi olmalı, seni mi sevmiyor başka birimi var yani kabul edilebilir bir şey değil maalesef Yorumla Soran 5 ay Her şey norma güya Yorumla OnrcnHatpğl 5 ay Zor valla Yorumla Soran 5 ay Evet Yorumla
helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Sıkıntılı bir durum ya 0 1 Yorumla Soran 5 ay Maalesef öyle Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Doktora gittiniz mi? 0 2 Yorumla Soran 5 ay Sorun olduğunu kabul etmiyor ki Yorumla Biçay 5 ay Bu daha büyük bi sorun işte Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. deneyimli birinden ders almalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Ayrılarak bulursun belki 1 3 Yorumla Soran 5 ay Ayrılmak çok kolay mı ki Yorumla Cevap sahibi 5 ay Anlaşılmıyorsa evli kalmanın mantığı nedir ki Yorumla Soran 5 ay Sen bekar olmalısın Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Konuş 2 1 Yorumla Soran 5 ay Çok konuştum Çözğm olmadı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Bende değilim maalesef 0 3 Yorumla Berat06905 5 ay Sorun ne? Yorumla Cevap sahibi 5 ay @Berat06905 cinsel olarak arzulamıyprum Yorumla Berat06905 5 ay Oo bu çok kötü ya Yorumla
edaaaak Takip Et Xper 5 Yaş: 42 5 ay Neden evlendin o zaman 0 5 Yorumla Soran 5 ay Böyle olacağını bilmiyordum ki hayaller ve gerçekler Yorumla edaaaak 5 ay Sırf cinsellik için mi evlendin Yorumla Soran 5 ay Hayır ama önemli değil mi Yorumla edaaaak 5 ay Seviyorsan onu önemli olmamalı Yorumla Soran 5 ay Sevgiyşe çözülmiyor ki her şey cinsellik de çok önemli bir evlilikte Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Boşanma 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Terapiste git 0 0 Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Sorun ne? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay İsteksiz mi 1 5 Yorumla Soran 5 ay Libidosu çok düşük Yorumla Cevap sahibi 5 ay Mutlaka onu uyandiracak biseyler vardır, bunları bulmalısın. Yorumla Soran 5 ay Hep yorgun oluyor uyumak istiyor Yorumla Cevap sahibi 5 ay Kan versin rutin bütün değerlerine bakılsın özellikle B12 ve d vitamini ortanın üstünde olmalı, takviye alsın. Yorumla Soran 5 ay Bilmiyorum ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sorun nedir evet söyleseydin daha iyi olurdu.
Sorun nedir önce onu tespit edin isteksizlik vs gibi şeylerse çözümü kolay takviye şeyler kullanıp libidonuz artabilir
Çift terapisine gidebilirsiniz belki faydası olur problemlerinizi çözersiniz
Sorun olduğunu kabul etmiyor ki ben abartıyormuşum
Terapiste gidin sorununuzla ilgili mutlaka sonuca ulaşırsınız
Gitmek istemiyor
Bir sebebi olmalı, seni mi sevmiyor başka birimi var yani kabul edilebilir bir şey değil maalesef
Her şey norma güya
Zor valla
Evet
Sıkıntılı bir durum ya
Maalesef öyle
Doktora gittiniz mi?
Sorun olduğunu kabul etmiyor ki
Bu daha büyük bi sorun işte
deneyimli birinden ders almalı
Ayrılarak bulursun belki
Ayrılmak çok kolay mı ki
Anlaşılmıyorsa evli kalmanın mantığı nedir ki
Sen bekar olmalısın
Konuş
Çok konuştum Çözğm olmadı
Bende değilim maalesef
Sorun ne?
@Berat06905 cinsel olarak arzulamıyprum
Oo bu çok kötü ya
Neden evlendin o zaman
Böyle olacağını bilmiyordum ki hayaller ve gerçekler
Sırf cinsellik için mi evlendin
Hayır ama önemli değil mi
Seviyorsan onu önemli olmamalı
Sevgiyşe çözülmiyor ki her şey cinsellik de çok önemli bir evlilikte
Boşanma
Terapiste git
Sorun ne?
Sorun nedir
İsteksiz mi
Libidosu çok düşük
Mutlaka onu uyandiracak biseyler vardır, bunları bulmalısın.
Hep yorgun oluyor uyumak istiyor
Kan versin rutin bütün değerlerine bakılsın özellikle B12 ve d vitamini ortanın üstünde olmalı, takviye alsın.
Bilmiyorum ya
çözüm bulmalısınız