Sosyal medyada bu fikri savunan çok erkek görüyorum... bir erkek birçok kizla yattiysa daha üstün, değerli olur ama kadin bir erkekle yatiyorsa değersizleşir hatta evlenme ve çocuk yapma hakko bile olmamali diyenler var. Öyle bile olsa aklima bir soru takiliyor, madem öyleyse erkeklerde bunu biliyorsa kadinlarin geleceği kaymamasi için o zaman yatmamali doğru değil mi? Bile bile o zaman kadini değersizleştiriyor
Kadın veya erkek fark etmez eğer nikahsız olarak yatıyorsa her ikisi de değersizleşir
Şahsen lise ve üniversite de hiçbir kızla, yatmayı bırak sevgili bile olmadım
Ve ayrıca paralı kadına da gitmedim
Çünkü dinen haram olduğu gibi insani olarak ta etik bir durum değil ve gelecekte çok iyi ve temiz biri hayatına girerse vicdan azabı olur
Kim kocasının veya karısının böyle bir geçmişi olsun ister ki
Ama bazen oluyor işte
Bir de bunların dışında kadının ve kocanın rızası olmayacağını bilerek gizlice karşı cinsle özel cinsel muhabbetler kurup aldatanlar da oluyor
Eğer hayatınızda biri varsa ve evlenmişseniz ona güvenmişsiniz dir sevmişsinizdir belki cinsel anlamda veya piskolojik anlamda zamanla değişimler farklı davranışlar ya da eksikler hissedebilirsiniz
Böylesi durumlarda çiftler kendi aralarında konuşarak çözüm aramalı sorunları birlikte aşmalı gerekirse doktora başvurup ilaç tedavisi almalı ama sorunu bir şekilde aralarında çözmeye gayret etmeli ler
Ve ne olursa olsun empati kurmak dürüst olmak kendin için sonuçları kötü olsa da yalan söylememek hayatta iyi bir yere getirmese de insanlar arasında değer kazandırır vicdanen de huzur verir
Uzun uzun yazdım ama mevzuya burada bir nokta koyalım kendimizi hayatta bir kişiye adayalım her ne olursa olsun vazgeçmek yerine çözüm arayalım hayat arkadaşımız olduğu zaman eksikleri ile fazlaları ile onlara sahip çıkalım Varsın olsun hayatımızda bir insan olsun ama kaliteli endişesiz güven ve sevgi dolu bir hayat yaşayalım
Fazla yemek yiyince, şu içince ve diğer zararlı şeyleri yapınca nasıl vücudumuz sekteye ugruyorsa çok seks de erkeğin erken tükenme riski.. Harp okulunda alay komutanımız çocuklar dikkatli olun 3000 ile 3500 atım hakkınız var yoksa erken atomlar biter demişti.. Çok seks yapmak erkeklik değil.. Gerektiği zamanda gerekli seks her zaman her konuda değerlidir.
Kızların gözünden konuşmuştum yalnız ben hangi kız kendi halinde kızlarla pek alakası olmayan birini isterki böyle istediklerini söylüyor ama atılgan çapkın erkeklerden hoşlanıyolar öyle soyleyim a bakiyolar kızlar bu tamam olmuş kızlar ile ısı pisiren utanmayan biri bunla takilayim diyolar