Şahsen düzenli fb, uzun ilişki veya aralıklı sevgili olur anlaşamaz ayrılır yeni birini bulur buna karşı değilim. Fakat tek gecelik ve devamlı farklı kanallara yönelen erkek benim ilgimi çekemez.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eğer cinselliğini doyasıya yaşamak için güvenilir saygılı erkekler ileolursa makul görüle bilir ancak salt zevk için her önüne gelen ile yatiyorsa genel evdeki kadından bir farkı olmaz. Yalniz o şekilde olan bir kadın hastalık riskini de hesaplanmalıdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılSoru erkek uzerine ama bence aynı şey erkek içinde geçerli
En İyi Cevaplar
+1 yılTecrübe kazanıyordur bi şekilde. Farklı birçok ten ve farklı istekler. Bunlarda tabi totalde erkeğe tecrübe olarak döner. Ömründe eline kız eli değmemiş bir erkek yatakta bişey veremiycekken, çok kadınla yatmış erkek ise yatakta harikalar yaratabilir. Birileri gözünde düşük değerde olsada, bu onun çoğu erkekten daha tecrübeli olduğu gerçeğini değiştirmez
01 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe yeni evrimleşmiş goril gibi önüne gelenle yapmak değil ve hiçbir kadın o erkekle ciddi düşünmez hatta tek gecelik ilişkide bile o erkekler tercih edilmez %97si hastalık kapmıştır
+1 yılNe kadar fazla deneyim o kadar fazla kıyas getirir ve ne kadar fazla kıyas olursa aynı oranda da memnuniyetsizlik var demektir. Yani çok deneyim çok memnuniyetsizlik getirir. Her anlamda.
00 Yorumla
Değerini düşürmez. Ben çok kızla kadınla birlikte oldum. Bu demek değildir ki ben nefes alsın yeterci biriyim. Bir prensip bir kriter var tabi ki. O samimiyet aradaki çekim önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılSorudaki kasıt önüne gelenle anlık zevk için beraber olanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sürekli birileriyle yatmak normal olmasa gerek. Kadın ve erkek fark etmez. Bir beğeni olması şart
00 Yorumla
+1 yılGözlemlediğim kadarıyla ve şahit olduğum kadarıyla Genelde bu tip insanlar yuva kuramıyor hem cinsellikten soğuyor belli bir süre sonra hemde karşısındaki kadinida yattığı kadınlar gibi olduğuna inanıyor sonlardan
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılSkoru yüksek olunca herhalde daha ADAM oluyorum sanıyorlar. Bir de bununla övünüyorlar. VAr bu tipler maalesef.
10 Yorumla
+1 yılçok kadınla olmak hem kadını hem de erkeğin değerini düşürür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsiyet farketmeksizin herkesin değerini düşürür, çakralarında kalbinde ruhunda blokaj oluşturur.
10 YorumlaBizim ülkede prim yaptırıyor
00 YorumlaKime göre neye göre tercih meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılYoo.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet düşürür
00 Yorumla
+1 yılaynen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşürür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri