aslında karakterim böyle değil arada ver daha kıymetli olursun diyor erkekler ama
kendime engel olmaıyorum
ne yapmam lazım
istekli bir kadın olmak erkeğin gözünde değeri düşürür mü?
aslında karakterim böyle değil arada ver daha kıymetli olursun diyor erkekler ama
kendime engel olmaıyorum
ne yapmam lazım
istekli bir kadın olmak erkeğin gözünde değeri düşürür mü?
Merhaba,
istekli kadın sorun değil..
Sağlıklı her insan etkilenir azar tahrik olur bu normaldir, aksi anormaldir!
Cinsellik Allah'ın emri helalin ile her türlü dokunuş sevaptır İslam'a göre olan dokunuşlar...
Aklı fikri ya da önceliği seks olan kadınları sevmiyorum. Cinselliği evliliğin temeli olduğunu düşünen kadınları sevmiyorum!
Cinselliği ön plana alan kadınları sevmiyorum!
Seks benim için sevdiğimin mutluluğu tatmin oluşudur, sekse verdiğim değer budur...
Sabah akşam gece gündüz havada kara da denizde ve her yerde her zaman ve her türlü patır kütür çatır çutur çat çat çat, fışk, sevişmek isterim ama bu da aşkımın mutluluğu için olur...
Libido kişilik ve karakter meselesi bana göre, çok şükür turp gibiyim ama önceliği seks olan kadınları sevmiyorum!
Sadakatine güvenmem!
Duygusal insan severim, seks geçici anlık, sevgi ilgi hoşgörü saygı bunlar daha önemli...
Cevap
21Cevap
Sadece sevdiğin adama böyle okursan aksine daha iyi olur
Evet sevdiğim adama böyleyim ama değerimi biliyor mu bilmiyor mı o muamma cepte gözükmek istemiyorum
Tam tersi daha değerli olursun ama cinselliğe önem veren erkek için
Sevdiğine istekli olmak neden değer düşürsün ki değerini arttırır
Doğru insan ise düşürmez benim için sadece bana yandığı sürece
Düşürmez, kendine göre ve değerini bilecek insanlar bul
Simdi ben onu bunu bilmem esimi bilirim de o boyle olsa ne kotu dusunecem ne guzel iste bunun ne zarari, kotu yani olsun ki
erkeklerin çoğu zaman istemediği de oluyor, istemediği zaman da kadındaki libido rahatsız edici oluyor
İstemediğini hissedersem uzak dururum ama o her istediğinde evet diyorum karşı koyamıyorum
benim ex yalvar yakar sütyenli bile foto atmazdı, zor bela ikna ettim bi kaç hafta sonra toplantıdayken ben bişe demeden atıyodu gerçekten sinir bozucu oluyodu
Kendini nasil mutlu hissettiriyorsan öyle yaşa sktet toplumun dusuncesini
Ver gitsin 3 günlük dünya aw.
Benim icin degerin yukselir
Benim gözümde düşürmez de
Yoo bence cok güzel aksine bir adım önde
Erkekte istekliyse daha da güzel olur...
Kadın mı kız mı ajajakakwiwkefudu
Tamam sen arada değil her şartta ver
Yani biraz düşürür
Neden:(
Yani herkese yeşil ışık yakanın değeri olmaz ki
Hayır sadece ona yeşil ışık yakıyorum diğerlerine değil ama her istediğinde evet demem kötü mü
Aynen biraz ağırdan sat
asla düşürmez.
yo erkek mutlu olur
niye düşürsün
hayır severiz
Artırır
Severim