benim aşırı hoşuma gidiyor. Ponçik suratını yiyesim geliyor beğeniyorum. Kucağına atlarım. Çekim konusunda sıkıntı yaşamam. Ama daha önce cinsellik yaşamadım. Boyu benden çok uzun ve 60 kilo falan fazla benden. (Ben balıketiyim)
1. Ezilir miyim?
2. Bu onun performansını çok etkiler mi? (Düşer mi yani o kadar bekledim iyi şeyler yaşayayım cinsel olarak)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılikinizde kilolu iseniz ve onun çükü küçük ise zorlama olur fazla kilolardan ezilme olmaz fazla üstüne yatmaz veya kucakta yaparsınız önden denersiniz denememde fayda var tadmadan bilemezsin sorularını kenara bırak ve bunu yasayarak öğren
0119 Yorumla
Soran+1 yılAma
İlkim olcak bilmiyorum o yüzden. Ama göbeği çok fazla obez gibi. Ben normalim. Hatta esnek yapım var. Ben daha çok üstte olmam gerekecek. Öf bilmiyorum ama çok tatlı çocuk ya. Şeyi büyük olsa kurtarır mı
Cevap sahibi+1 yılsana bir kaç site söyleyim oradaki kilolu olanların p*rno izle sorularına cevap bulursun
Soran+1 yılHiç zevk alma ihtimalim yok mu ya
Soran+1 yılBir de penis dışardan nasıl anlaşılır
Cevap sahibi+1 yılkilolu birinde hiç anlaşılmaz penis zevk alma ihtimalin var ama sen kilolu olsan daha iyi olurdu erkek oldumu biraz daha zor oluyor
Soran+1 yılBende az tombulum ama normalim yine de
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi biri için herkes olur işte ama erkek için daha zor ben tombul p*rnolarini çok izliyorum zevk alırsın ben bile zevk alıyorum 😂
Soran+1 yılYa ben onu izliyim xkdmsmsksle p*rno izlemiyim
Cevap sahibi+1 yılönce p*rno izle orada birşeyler öğren ve onu memnun et 🤭
Soran+1 yılBen daha önce izledim de sizinle konuşunca gerçekle alakası olmadığını anladım gerçekten. Ve seks zor bir şey. Ben memnun olduktan sonra o 10 kere memnun ederim. Ama önce fiziksel olarak memnun edebilir mi onu anlamaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılsamimiyetiniz ne derecede hiç bu konuları konuştunuzmu
Soran+1 yılSamimiyetimiz 10 üstünden 1
Cevap sahibi+1 yılneden bu kadar düşük konuşmuyormusunuz fazla
Soran+1 yılDaha sevgili değiliz ama olacaz gibi o yüzden anlamam lazım çok bekledim sevk almak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılgerektiği yerde bu konulara giriş yap ve düşüncelerini öğren belkide cinsel olarakta pasif biridir
Soran+1 yılAha o ne demek gay mı
Cevap sahibi+1 yılyok ya hayatı boyunca sekse uzak durmuş belkide soğuk kalmış biridir
Soran+1 yılZaten kilolar utanıyo falan ya olabilir
Soran+1 yılAma onu yemek istiyorum 🥲🥲🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılondan yani her şey senin arzuna tutkuna kalıyor dominant olup bu s*KSi sen kontrol etmelisin güzel geçmesi için
Cevap sahibi+1 yılher yerini yiyebilirsin 😂🤭
Soran+1 yılO da kontrol etsin erkek o yani. Ben daha milli olmadım nerden biliyim slskkskaks ilk seferden p*rno yıldızı performansı gösteremicem.
Cevap sahibi+1 yılsendeki ona olan tutku seni öyle bir p*rno yıldızi yapacak içinde ki ateşi ortaya çıkardınmi devamı gelecektir
Soran+1 yılUtabmasam gidip verecem. Ama bu çocukla ciddi olsun istediğim için bişey yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılciddi olacak ise yavaş yavaş yap veya şimdi gidip versende senin gibi birini bulmuş kaybetmez kaybetsede senin gibisini bulamaz ama sen onun gibi çok bulursun
Soran+1 yılAma adım çıkar mı bilmiyorum. Neyse beklicem bi de ilkim olcak yani daha özel olsun
Soran+1 yılBu arada kilolu ama çok yakışıklı bence talibi vardır sence? Cidden yüzü boy pos çok iyi
Cevap sahibi+1 yılbunun sonunu merak ettim burdan gelişen durumu yazarsan sevinirim 🤭veya takip etmek istersen edebilirsin
Soran+1 yılBunun sonu bu gece benim kudurukluktan ağlamam ama eğer sevgili olursak yazarım
Cevap sahibi+1 yılkuduruktan ağlama ya ufaklığı ağlat onu düşün mastürbasyon yap ağlama güzel planlar kur onunla
Cevap sahibi+1 yılsevgili olursan buraya yazmazsın aklına gelmem hahaha
Soran+1 yılSana bu ayıcıkla sev olunca yazacam dicem böyle böyle söz
Soran+1 yılAma sev olmama ihtimalimizde var benimle zor
İletişim kuruyo
Cevap sahibi+1 yılneden öyle yapıyor seninle olsun diye plan yapalım hemen 😂
Soran+1 yılAhahahhahahabahbahaha çünkü daha yeni tanıştık ama çok tatlı ben bütün aşamaları atlayıp gidip kucağına atlamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen var ya seen çok fenasın bir an bende ayıcık olasım geldi ahahahahahahahah
Soran+1 yılYa bi ona böyleyim gerçekten koklamak bile istiyoruö onu sanki çok tertemiz gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılonu düşünerek sırılsıklam akıyormusuun
Soran+1 yılEvet 🥲
Cevap sahibi+1 yılbu bir insanı mutlu eder ona söyle 😂🤭
Soran+1 yılO konumda değiliz ama anlamak için kendi el yordamıyla baksa keşke
Soran+1 yılSana bi iyilik yapim mi
Cevap sahibi+1 yılumarım ayıcık senin olur tatlım her şey gönlünce olsunnn buradayım ben daima
Soran+1 yıl🌸🌸🌸
Soran+1 yılYapayım. Mı
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir iyilik
Soran+1 yılSevgilin var mı
Cevap sahibi+1 yılsevgilim olsa burada olmayı düşünmezdim sanırım 😂
Soran+1 yılPeki ideal tipin nasıl
Cevap sahibi+1 yıluzun boylu esmer sakallı orta tipte olan biriyim
Soran+1 yılYok senin beğendiği tip yani
Cevap sahibi+1 yılhahaha kusura bakma yanlış anlamışım, benim ideal bir tipim yok ya nefes alsıncı abazalar gibi gözükürüm ama öyle değil seçtiğim kriter yok ben samimiyete doğallığa gülüşe ve bir kaç ince detaya bakarım daha önce ki kızlarda her tipten vardı
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi son zamanlar tombul videolarına merak salmıştım sadece biraz tombul olanlarda ilgim var bu ara 😂
Soran+1 yılYani arkadaşım 168 75 kilo doğal kumral bana benzer ama daha deli doludur
Cevap sahibi+1 yılkim arkadaşınmı benimlemi tanıştıracaksın çok şaşırdım şu ann🙄🤭
Soran+1 yılEvet yani kilolı bulur musun
Cevap sahibi+1 yılyok ya kilo önemli Değil benim için deli dolu dedin ya işte tamamdır muhabbeti güzeldir onunn
Soran+1 yılİyidir ya. Ama damarına basmaya gelmez
Soran+1 yılSenin boyun posun nasıl tipin yaşın?
Cevap sahibi+1 yılbunları özelden sorsan ordan ayrıntılı anlatsamm olurmuu
Soran+1 yılSen gizliye al burayı eklicem sonra seni
Cevap sahibi+1 yılekle ismim kaybolmasın hemen gizliye alicam
Soran+1 yılSen al gizliye aldım bn
Cevap sahibi+1 yılaldım bende
Soran+1 yılYaz bakim şimdi yaşın kaç dkskskkw
Cevap sahibi+1 yılbende diyorum heralde özelden yazacan ne fark kaldı yine herkes okucak hhahahah
Soran+1 yılSadece yaş ya
Cevap sahibi+1 yılyaş 25 özelden resimde atardım ahahah
Soran+1 yılAahahahah yok ya gerek yok ben sölücem bugün ona siz aranızda halledersiniz.
Soran+1 yılBelki sevgilisi vardır yoksa yazsın sana
Cevap sahibi+1 yılee o burdamı hesabı var mı
Cevap sahibi+1 yılne diceen benim için hahaha
Soran+1 yılKafa dengi çocuk dicem
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler bende seni bu ayıcığın kucağına atmadan bırakmam hahaha
Soran+1 yılYa kötü geçerse ya 🥲 herkes zevk alamazsın vs diyo
Cevap sahibi+1 yıltatlım kötü geçerse kötü başlangıç olur sadece sende ona göre ciddiyetine karar verirsin değiştirirsin başka ayiciklaa
Soran+1 yılBence onun performansı kötü bile olsa ben kudurduğuö için zevk alabilirim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılsen normalde böyle kudurukmuydun yoksa ayıcık seni fazlamı tahrik etti 😂😂
Soran+1 yılAyıcık yüzünden oldu
Cevap sahibi+1 yılayıcıktan önce libidon nasıldı
Soran+1 yılOrtaydı hatta ilk defa nerdryse böyleyim
Cevap sahibi+1 yılgenel bir kudurukluk olmasın bu belkide sadece ayıcık için değildir ona denk gelmiştir sadece
Soran+1 yılYok bi önceki sevgilim kaslı falandı nedense öpesim gelmiyordu
Cevap sahibi+1 yıliçindeki gizli fetişler ortaya çıkıyor hahahah
Soran+1 yılBu çocuk bana çok temiz geliyo. Tenini yalamak istiyorum. Üstünden bal bile yerim tertemiz
Cevap sahibi+1 yıliçindeki dişil hormonlar ortaya çıktı bu bence çok güzel senin için daha mutlu olursun böyle birde ayıcık yüz verirse sende ona verirsin 😂
Soran+1 yılYüz değil her şey verecem ona kzkelwkwlw bi de tam bir erkek yaaaaa böyle içimden bana yapış diyorum yanında
Cevap sahibi+1 yılyüz yüze gelirken ne için geliyorsunuz yani nerden tanışıyorsunuz
Soran+1 yılOnuntam anlatamam şu an ama anlatıcam
Cevap sahibi+1 yılistediğin zaman anlatabilirsin zevkle dinlerimmm
Soran+1 yılTamam yarın konuşuruz bugün öptüm
Cevap sahibi+1 yılyarın derken bugünmü yani hahaha
Soran+1 yılEveg ga kdksksks
Cevap sahibi+1 yıltamamdır tatlım iyi uykularrr müsait olunca sen yazarsinn
Soran+1 yıl❤️❤️❤️❤️❤️🥰
Cevap sahibi+1 yılBen geldimm Naberrr iyi pazarlarr
Soran+1 yılİyi pazarlarr
Cevap sahibi+1 yılnaberr nasılsın duruldun dimi kudurukluk geçti 😂
Soran+1 yılAşırı geçti. Bi de şunu düşünüyorum aşık olcaz iş alcaz başımıza ya. Tehlikeli
Soran+1 yılAma içimde bişey dürtüyo yine
Cevap sahibi+1 yılo başına alacağın işleri düşünerek aşık ol ya da takıl keyfine bak senin tercihin 😂içindeki duygularını dinle dürtülerini değil
Soran+1 yılBir de işin mantık boyutu var. Ama ben onu tamımadığımı fark ettim
Soran+1 yılAzmak çok tehlikeli bişey ya
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle onu iyice tanıman lazım ten uyumu fikir uyumu yaşantı uyumu olması lazım tatlım
Soran+1 yılBakalım napıcam ben de bilmiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılşu an nasıl hissediyorsun kendini ve ne düşünüyorsunnn
Soran+1 yılşu an ona odaklanmamam lazım hayatım karışık aslında ama yapıcaz yine napalım
Cevap sahibi+1 yılhayatına öncelik ver karışıksa libidon yüzünden daha karışık hale gelmesin durumlar
Soran+1 yılÇok haklısın ama bu çocuk tip olarak çok güzel çok b beğendim ama şunu öğrendim bana da ders oldu şişmanlık kötü bişey.
Cevap sahibi+1 yıltatlım buraya uzun uzun yorumlar yapasim geliyor ama olmuyor özelden yaz anlatayım zor oluyor artık burası up uzun oldu yorumlar😂
Cevap sahibi+1 yılkızdınmı?
Cevap sahibi+1 yılkayıplardasın
Soran+1 yılGeldimm
Cevap sahibi+1 yılhoşgeldinnn seni kızdırdım sandım ya
Soran+1 yılYoo niye kızayım çocuğun yanına gittim geldim
Cevap sahibi+1 yılAA ciddimisin nasıl geçtiii
Soran+1 yılBen senin hesabını bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi açtım
Cevap sahibi+1 yılhaber yok senden
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kilolu biri olarak söylüyorum. maalesef belimi kullanmakta çok zorlanıyorum. Anladım ki seks yapmayı seviyorsan o hapur hupur yeme zevkinden uzak durmak lazım. Tez zamanda umarım son kilo verişim olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
+1 yılezilme mümkün ama çok da değil.
organında üstünde biriken yağdan dolayı boyut kaybı olabilir zayıflarsa asıl boyuna döner.
çabuk yorulabilir015 Yorumla
Soran+1 yılBen üstüne çıkıcakmışım. Öyle olursa yorulmaz hem süre de uzar heralde ben üstündeyken
- +1 yıl
e yani kalkıp da hızlı hızlı yapmazsan uzar ha ama hızlı yaparsan bil ki kadın kontrolünde ki ilişki de boşalmayı tutmak daha zordur kendi ritmi olmadığı için
Soran+1 yılHaaa o yaparsa daha iyi kontrol ediyo. Peki ben üstteyken o yapabilir mi
- +1 yıl
kilolysa daha da zor düşünsene o kiloyla yukarı doğru ileri geri yapacak beli çürür
Soran+1 yıl🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 o zaman ben yavaş yavaş yaparsam anca. Peki kilolular kalkma problemi yaşıyo mu
- +1 yıl
gençse yaşamaz da yaş ilerleyince yaşayabilir fazla yağ testesteronu etkiler
Soran+1 yılKüçüğüz daha ya
- +1 yıl
yaşınızı bilmiyorum 25-29 arası dediğine göre o kadar da küçük değilsiniz
Soran+1 yılBen aslında 23 o 25 falan
- +1 yıl
valla çocuğun kilo durumunu bilmiyorum ama inşallah tez vakitte verir illa sorun olur diye değil ama vermesi lazım acil
Soran+1 yıl190 boy 130 kilo gibi görünüyo göbeği büyğk ve sarkıyo belki daha kiloludur ben 164 68 kilı
- +1 yıl
senin pek bişeyin yok gerçi boya göre fazla da o mesele değil ama seninki hiç yoksa bi 90 a düşmeli ideal 85 e düşmesi ama 90 da yeter
Soran+1 yıl100 bile olsa iyi bence ya en azından göbeği toplansa yeter bana tipiyle ilgili sorunum yok
- +1 yıl
inşallah bi diyetisyen falan mutlaka görsün ama insilün direnci falan kesin vardır bu kiloya
Soran+1 yılEvet yüzü hafif kırmızı kesin vardır
Her pozisyon olmaz, tamamını sokamaz, neticede bu kısıtlamalar işin tadını kaçırır zevklidir herpozisyonda kokleyerek olmalı, ama takdir senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı. bazı pozisyonlar da zorlanırsın o mesala tam bacak arana gireemz ama sen onıun üstünde cok zevk alırsın
00 YorumlaSen üstte ol kucağına otur zevkine bak ama bırak ritmi o ayarlasın
05 Yorumla
Soran+1 yılRitim olayı neden
Soran+1 yılHmm tamam bakıcam bilmiyorum ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞişman erkeekle cinsellik kısa sürer penisi uzun süre sert kalmaz ayrıca zayıf ve fit erkek kadar pozisyon yapamaz kucağında zıplatamaz eğer göbeği sarkıksa penisini bile görmekte zorlanır
020 Yorumla
Soran+1 yılEvet sarkık
Cevap sahibi+1 yılSürekli lap lap diye göbeği çarpar bi erkek olarak söylüyorum iyi olmaz yatakta şişman erkek
Soran+1 yılZayıflasın o zaman ya napim
Cevap sahibi+1 yılZayıflamasıni söyle tabi sağlıklı beslensin ilişkiniz uzun sürer sigara kullanmayı bıraksın eğer kullaniyorsa
Soran+1 yılİyi de çok kırıcı birine zayıfla demek
Cevap sahibi+1 yılÖyle pat diye söyleme tabiki sade uygun bi dille senin de zayıf halini merak ediyorum dersen olabilir ve ilişkimizin uzun ve heyecanlı olması için zayıflamanı istiyorum diyebilirsin
Soran+1 yılSen bunu bi kıza söylediysen çok üzülmüştür
Cevap sahibi+1 yılBenim şişman kız arkadaşım olmadı bu zamana kadar ama kadın erkek ile ayni değil
Soran+1 yılKadının şişman olması naısl olur mesela ben 164 68 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılSenin boyun ve kilon orantılı mesela boyun 164 kilon 90 üstü olsa kilolu sayılırsın
Soran+1 yılBir ara 76 idim mesela şimdi daha iyiyim ama o zamanda esnek biriydim bence erkekler bakıp pozisyon olmaz diye düşünmezler
Cevap sahibi+1 yıl76 da çok kilolu değilsin ki
Soran+1 yılZTen vücudum iyi duruyo ama yine de daha fit olmak lazımmış
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin tabi orasını ama daha da zayıflıycam diye uğraşma böyle eşit vücudun var bence
Soran+1 yılHm beğenmem lzım kendimi
Cevap sahibi+1 yılGeç aynanın karşısına ben çok güzelim de üst üste kendi pozitif yanlarını bul beğenirsin kendini
Soran+1 yılTamam 🤩🤩🧿
Cevap sahibi+1 yıl🤗🤗☺
Soran+1 yılSağol ya
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yıl60 kilo da baya var kız. Sen üstte olursan ezilmezsin.
016 Yorumla
Soran+1 yılTek sorum o değil ama
Bi de altta olsam kesin ezilir miyim ya- +1 yıl
Ezilmek ne kelime b*kun çıkar. Bir kere kesin o*urursun kesin.
Soran+1 yılAa niye o*suruyom ki
- +1 yıl
Üstüne yatıp öyle beklemeyecek da tepinecek adam.
Soran+1 yılHaaaa evet olabilir😂😂😂😂
Soran+1 yılKilo verse var ya ama
Söylenmez di mi- +1 yıl
Söylenir de kırmadan söylemek lazım. Ne bileyim be spora başlıcam sende benimle gelmek ister misin gibisinden bişeyler söyleyebilirsin.
Soran+1 yılTamam denicem bunu. Çünkü tam sevdiğim tip. Kocaman ayıcıkım. Az göbek erise yeter. Beğeniyorum zaten performansımız için diyorum
- +1 yıl
Ayıcıkım 😂😂
Soran+1 yılNdksskmsemsksk milli olmama giden bu yolculukta beni desteklediğiniz için teşekkürler ama herkes çok olumsuz konuştu ya üzüldüm
- +1 yıl
Rica ederim. O konu hiç belli olmaz. Hani derler ya portakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin kanks.
Soran+1 yılKeşke anlamamın yolu olsaydı.
Soran+1 yılSeks çok zormuş
- +1 yıl
😂😂 la niye zor olsun. Her iki tarafında heyecandan ve zevkten uçtuğu bişey zor olabilir mi?
- +1 yıl
Yaşamadan anlayamazsın kanks.
Soran+1 yılÇok zor pöffff
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani baliketliyim diyorsun ama gormem lazim seni ki aranizdaki uyumu tahmin edim
021 Yorumla
Soran+1 yılHe ya bi akıllı sensin
Cevap sahibi+1 yılPeki gobekliyim dersem ozman olur mu
Soran+1 yılHayır ben tek kişiye bakıyorum
Cevap sahibi+1 yılYani grup degilse tek kisiye bakmak normal olani
Soran+1 yılEvet o yüzden sana bakmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAmannn sansimi deneedim
Uzatmaya gerekte yok yani
Soran+1 yılGüzel peki gerçekten göbekli misin
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNie sordun ki?
Soran+1 yılPeki sekste etkiliyo mu
Cevap sahibi+1 yılBunun cevaplarini yorumlarda veremem ozelim
Cevap istiyorsan direkt benle konusman lazim
Soran+1 yılGizliye alabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBu herkesin gorebilcegi gercegini degistirmiyor dimi
Soran+1 yılYoo göremiyolar kim olduğun belli değil
Cevap sahibi+1 yılKim oldugum zaten belli degil nick kullaniyoruz
Ama soruyu soran sensin bende incelik gosterip cevaplarim ozelimi anltarim dedigim halde yoruma istiosun
Bende neyse diyip alttan alip durumu acikliyorum ama bu kez de aciklamami yetersiz bulmaya basliosun
Sen kendi istegin gibi olsun istiosun ama artik o da olmucak gizliye alcam simdi ne burada duycaksin cevabi ne de bana yazabilceksin
Hadi bb
Soran+1 yılTamam yazmıcam de geç ne uzattın ya. Ben olmayan seks hayatımı ortaya döküyorum iki tane soru cevaplamıyosun yani ne diyim. Sağol
Cevap sahibi+1 yılYazmicam demem icin yazmamayi dusunmem lazim
Ama yazcaktim ve bu fikrimi cevaplarinla sen degistirdin
Ve neden bu hale donustugunu sana anlattim
Hani anlatim ki ilerde baska birine de bole bisi yapmaya calisinca karsi tarafin dusuncel3rini anla diye
Amannn ne ugrasiosam
Tamam yazmicam bisi hadi gule gule
Soran+1 yılAhahhahaha niye açıkladın bu kadar ya. Özelden yazmak istemiyorum bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılBende burdan yazmak istemiom bu kadar basit
Soran+1 yılTamam iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılOk ii gclr
+1 yılSorun olmaz size özgü pozisyonlar belirlersiniz kolayınıza giden
01 Yorumla
Soran+1 yılO evreye gelemedik galiba
+1 yılgörüntü hariç bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer pozisyonu yapamazsin
012 Yorumla
Soran+1 yılEn azından içimdeyken zevk alır mıyım acaba
Cevap sahibi+1 yılGöbekten dolayı hepsini de alamazsın atıyorum 17 cm ise 7 cm si dışarıda kalır 10 cm de bamya gibi olur
Soran+1 yılGöbeğinü kaldırsa alamaz mıyım
Soran+1 yılPlanlara bak ya 😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvlen de gör o zaman kanka
Soran+1 yılKilo verse evleniyim ya
Cevap sahibi+1 yılEvlenip ne yapacan bos iş evlenmek, hele kilolu birisi ile sonra dersin mikisemiyorim diye aglarsi n
Soran+1 yılDoğru. Ve ben nu çocuğa bok atıyorum ama erkeklerin neler düşündüğünü de anladım. Ben de kilp vericem
Cevap sahibi+1 yılNapcan anlamadım
Soran+1 yılKilo vericem
Cevap sahibi+1 yılSen şişko musun
Soran+1 yıl164 cm 68 kiloyum
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis göbek altında kalıyor genelde küçük olur
031 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲🥲 ama çok tatlı bi çocuk ya ve aşırı beğenşyorum
Cevap sahibi+1 yılYani göbeğini yukari kaldircak ya da sen üstte olacaksın 😂😂
Soran+1 yılEvet göbeği baya aşağıda duruyo sarkıyo kaldırmak zorunda 🥲 kilo verir mi acaba
Cevap sahibi+1 yılEvet penis gömülü 😂😂açığa çıkması için elleriyle kaldircak sen cuppp 😂😂
Soran+1 yılBi kilo verse var yaaa. Erkeklerin işi çok zor ya kadınlar kilo alınca bu kadar tehlikeli olmuyo
Cevap sahibi+1 yılKadinlarda aynı kilolu olanlar cinsellik zor onlarında pozisyona girmiyor standar bacak arası heleki arkada olmak zulüm 😂😂
Soran+1 yılNeden arkada olunca noluyo
Cevap sahibi+1 yılVajina içerde olunca kalça büyük giris zor 😂
Soran+1 yılya kendimi milli olmadan karıya götürülmüş oğlan gibi hissediyorum
Soran+1 yılBiri yukarda dedi ki ritmi kendi komtrol ederse boşalmasını daha rahat kontrol ediyormuş
Cevap sahibi+1 yılYani ritim zor zaten penis küçük onu sen kontrol edeceksin
Soran+1 yılO zaman ben yaparsam erken boşalır diyolar
Cevap sahibi+1 yılYani sen zevke dalarsan evet 😂
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılİcinde iken zevke dalarsan boşalır
Soran+1 yılDaha yakın zamanda değil zaten ama çok zor olurmmu onu merak ediyorum. Eğer öyle bişey olursa ve bir patlıcan çıkarsa buraya yazacam. Herkes şok olar zkskskwk
Cevap sahibi+1 yılÇıkmaz o patlıcan 🍆
Soran+1 yılBir umut napim😂 peki küçük olsa küçükler zevk vermiyo mu
Cevap sahibi+1 yılAslında büyüklük küçüklük söz konusu değil işlevi önemli 😂
Soran+1 yılKilo olduğu için işlevi de yok
Soran+1 yılBüyük ihtimalle pöf kilo vermesi lazım
Cevap sahibi+1 yılSanırım altta olan o üstte sen olacaksın işlevi zor olcak
Soran+1 yılEvet öyle olcak taktikleri aldım ben kontrol edicem yavaş yaparım
Cevap sahibi+1 yılEvet boşalmasını hisset sen kaptirma kendini o büyük ihtimal erken gelir
Soran+1 yılSuratına oturcam xksksksks
Soran+1 yılÇocuk için o kadar kuduruyorum ki anlatamam
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir azgiinlik bu sular akıyor
Soran+1 yılAğlıcam kudurukluktan
Cevap sahibi+1 yılEvet belli zaten şimdi islandin bile
Soran+1 yılRüyama girse bari ya
Cevap sahibi+1 yılİslakmi şimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiloluyum biraz ama genelde sorun yaşamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇükü küçüktür zevk vermz knk
024 Yorumla
Soran+1 yılBana bile mi vermez ya hiç yapmadım daha
Cevap sahibi+1 yılSen zevk almazsin bnce pisman olursun ilk şeyde hiç tatmin olmamak kötü
Soran+1 yılYa çok büyükse o zaman kilodan küçülmüşse bile normale gelir. Büyük olup olmadığını dışta nasıl anlarım. Her büyük şey zevk verir mi?
Cevap sahibi+1 yılKilolu insanlarinki kısa olur ölç işte tahminen küçük serçe parmagınınki kadarsa gecmis olsun xhkg
Soran+1 yılBu bizi şaşırtıyomuş patlıcan çıkıyomuş 😂😂😂😂 buraya gelir yazarım ama daha çok var ben şimdiden düşümüyom zkskskskwl
Cevap sahibi+1 yılNerde oturuyonki
Cevap sahibi+1 yılSasirtmaz 😂
Soran+1 yılNiye şaşırtmasın ya
Soran+1 yılBen sadece onunla bçyle şeyler düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKısadır sgf iyi sen bilirsin
Soran+1 yılBen onu beğendiğim için. Yoksa yapmıcam yani ciddili olmadan
Cevap sahibi+1 yılAnladım senin kararin evet
Soran+1 yılNiye herkes zevk almazsın vs diyo ta şişmanlar seks yapmıyo mu
Cevap sahibi+1 yılYapiyoda kısa tatmin olamazsin pek girmez djkg
Soran+1 yılAğzı var eli var
Cevap sahibi+1 yılYaran tadi baskadir ama seni beceriyoken el ile dil meşgul olur 😂
Soran+1 yılO ne be
Cevap sahibi+1 yılS*k amna girerken elleri memende agzi dudaklarinda olur inletir seni ama kisa iste zor
Soran+1 yılHaaa dur bakalım göreriz
Cevap sahibi+1 yılBeni görmek istiyon mu
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılNiye balıketlıleri çok severim
Soran+1 yılBanane
Cevap sahibi+1 yılÇok azginımdir
+1 yılsisman sismanla bence
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben de balıkım
- +1 yıl
balikbalikla
Soran+1 yıl190 boyu sanırım 130 kilo ben 164 68 kilo ama çok tatlı kucağına alsa beni keşke
- +1 yıl
sacma
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyu kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yıl190
Cevap sahibi+1 yıl190 olduğu için kilolu olsada beğeniyorsundur. aynı vücut kitle endeksi ile 175 erkek olsa ıyy derdin :)
Soran+1 yılBeğeniyom napim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltina almazsa ezemez 😁
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri