Flört sevgili arası bir ilişkim var. Bir suredir birlikteyiz. Aramızda cinsellik var. Ten uyumuda var. Sürekli bana iyi seviştiğimi söylüyor. Ancak duygusal olarak bana birşeyler hissettiğini düşünmüyorum. Yanılıyor muyum sizce? Çünkü cinsellik dışında pek aktivitemiz yok gibi. Yani buluştugumuzda birlikte oluyoruz genelde. Diğer aktiviteler çok az. Erkekler sadece iyi sevişiyor diye bir kadınla uzun süreli birlikte olur mu yoksa birşeyler hissediyor mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır seni kullanıyor sadece ihtiyacı olduğunda istediği şeyi sen verene kadar sana ilgi gösterip o iş bittikten sonra ilgisini kesiyorsa kullanılıyorsun. Geleceği de olmaz hayale kapılıp kendini üzme bazı hemcinslerim böyle iğrenç olabiliyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler seks bulsa aş ister aş bulsa köle ister. Sırf sekste iyi olup evlenen erkek çok nadirdir. Çünkü erkek kafası bu ülkede şöyle. Benimle yatan herkesle yatar diye düşünüyorlar. Tek amaçları sıkılıncaya kadar seks yapıp bakire kız arayışına girerler. Her şeyden önce bizim erkeklerin dünyasını düşünce tarzını iyi bilmek lazım. Diğer türlü mutsuz olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet devam eder. Hele ki kadının erkeğe duygusal olarak hisleri varsa erkekte duygusal tiyatro yaparak devam ettiği yere kadar gider.
Eğer sizin duygunuz varsw ve ondan duygusal ciddi bir ilişki olmasını bekliyorsanız ciddi adım atana kadar seks yapmak istemediğini söyle. Muhtemelen kacacaktir. Başka türlü bunu anlamaniz mümkün değil00 Yorumla
+1 yılBence cinsellik bir ilişkide olmazsa olmaz ama sadece cinsellikle de ilişki yürümez. Eski sevgililerimin çoğu iyi sevişiyordu ama onlarla da ayrıldık. Demekki neymış sadece iyi sevişiyor diye bir kadınla devam etmek mantıklı değilmiş, ha devam eden varsa de seks bağımlısıdır :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
Yaw cinselliği neden bu kadar büyütüyor millet anlamıyorum. Gezin dolaşın çay için sohebt edin film izleyin sahilde çekirdek yeyin. Aşk Sevgi Budur. Cinsellikde zaman zaman olur öyle birden planlı değil
00 YorumlaObje olarak kullanıp sıkılınca ve başkasını bulunca çöp gibi atar. Ne bekliyorsun seninle evlenmesini falan mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ne alakası var. Evlenmek için engel bir durum mu bu
Soran+1 yılNasıl anlayabilirim boyle olduğunu. Çünkü emin olamıyorum
Soran+1 yılBen 32 o 30 yasında
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani sadece iyi sevişiyor diye yoluma devam etmem cinsellik belirli bir süre sonra byıcak ve geriye baş başa kalıcaksın
00 Yorumla
+1 yılBen devam ederim. Benim icin libidosu yüksek , arzulu , tutkulu sevismeyi bilen yatmayan fantezi dolu kadin lazim zaten. Yoksa ne yapayim diğerlerini.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen duygusal olarak erkeğini arzuluyorsan sevişmelerinizi biraz daha romantizme kanalize etmelisin, bu şekilde sana aşık edebilirsin partnerini ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle erkeği köle yapıp bağlayan da budur heycan yaratan kadin
00 Yorumla
+1 yılSadece iyi seviştiği için değil, seviştiği için bile bir kadınla uzun süre devam edebilir bir erkek
00 YorumlaFB olmuşsunuz. Mutluysan devam yoksa da ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi sevişmen avantaj bence ama başka alanlarda da zaman geçirmen iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşahsen ben olsam kuruyana kadar bırakmam seni :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence birlikteligi kes bak dene devam ederse senindir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerdiğin sürece birlikte olur
50 Yorumla
+1 yılEdebilme ihtimali yüksek
00 Yorumla
+1 yılUzun süre cinsel birliktelik olur
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyor anlamadım
00 Yorumla
+1 yılDemekki yatakta seni beğeniyor 🤷♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCikmadi daha karsima iyisi cikarsa hemen evlenecem
00 Yorumla
+1 yılFB iliskisi bu gelecek bekleme.
00 Yorumla
+1 yılsevismek ve vajinayi vakumlamak olmali
00 Yorumla
+1 yılDiğer her şey yolundaysa eder
00 Yorumla
+1 yılİyi sevişen kadınları üzmeyin
00 YorumlaTabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılFB gibi kullanıyodur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmek zormu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026