Hep merak etmişimdir.
Erkekler bir kadının çok ilişkiye girdiğini anlar mı ?
Erkekler bir kadının çok ilişkiye girdiğini anlar mı ?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba arkadaşım,
Bir kadının bir kez mi yoksa yüz kez mi ilişkiye girdiği öyle kolay anlaşılmaz... Vajina dudaklarının ve göğüslerinin çok sarkmış olması gerekir.
Yoksa penis vajinaya girince "bu kadın en az 10 erkekle yatmıştır" diye bir fikir oluşması bilimsel olarak mümkün değildir...
Teşekkür ederim en iyi görüş için...
Görüntü olarak anlaşılmaz lakin İlişkiye girdiğinde tecrübeyla alakalı olarak yaptıklarından ve yapış şeklinden kabak gibi ortaya çıkar ve bunu saklamanda ne yazıkki imkansız cünkü bunların çoğunu artık zevk almak için refleks olarak yaparsın. Hee eleman bişey bilmiyo ve acemi ise zaten her türlü yer
nerden anlarlar merak ediyorum
ya cok iliskiye girmemisse?
vajina yapisi esnektir ve bir kadinin herzaman toparlanir vajina dar olur tekrar canim :D yani bence bu penisin kalinligina bagli
Cevap
23Cevap
Nasıl anlasın? Anca var sayımda bulunabilir. İyi sevişiyorsa tecrübeli diyebilir, vajinası gevşek ve sarkıksa çok ilişkiye girmiş diyebilir ama kesin kanıt değildir.
Bence de anlamaz.
kadın kendı gıbı davranırsa anlasılır,oynarsa anlasılmaz...orasından burasından anlarım dıyene sasarım sadece...
Ben anlayabileceklerini zannetmiyorum,başkası ile yaptıktan sonra hemen bir başkası ile yaparsa belli olabilir,başka türlü belliolmaz.
kadınlarda erkeğin durumunu anlar hemen veya sonrasında, anlamamak için aptal olmak gerekir tabi bu tecrübeylede alakalı bir durum.
Çok saf değilse erkek anlar. Ben 1 kere bile girmiş olsa anlarım...
sayısal olarak az mı çok mu bilemez kimse ama tecrübeli olduğunu anlar e bir yapan bunun tadını alınca saymıyor zaten... :)
evet anlarım. dokunuşu kavrayışı inleyişi ve vajnaın yapısı ile anus darlıgı ele verir..
Vajinanın yapısı derken ?
çok aşırı seks yapan bir kadının vajinası normale göre daha geniştir. ve cok ilişki yaşayan kişide normal az yapan gore his azalabilir. brde aldıgı zevk inlemeleri de alışık oluğ olmadıgı gosterebilir. ben en azından anlıyorum... sık seks yapanla az yapanın durumunu
bilemdim :)
sende test yapmak imkanım olsaydı dusuncelerimi soyleyebilirdim:) anlayıp anlamadıgımı ölçmüş olurdun
Davranışından anlar. Tecrübeli kadın daha iyi yapar hatta erkeğe de öğretebilir
tabi anlar, sen yandin, evlenecegin adam nekadar iliskiye girdigini bilecektir
Vajinanin kararmasi gerek cok iliskiye giren kadinlarin kapkara oluyor .
dışarıdan bakınca anlamaz tabi ya vajinayı görmeli ya adı çıkmış olmalı
tahminde bulunur eğer kadının bunu gözüne sokacak şekilde davranıyorsa anlar
tecrübesiyle anlaşılır
yakın zaman da ilişkiye girmişse anlarım
Nasıl anlayacak,anlayamaz
içine girince anlar :)))
tecrübeli erkek anlar kanka
Vajinna deliğinden anlar
ben anlarım...
Anlar elbette
ben anladım, anlarım
ben anlarım