Cinsel Yaşam Erkekler hemen hemen her kadından tahrik olabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yoksa özellikle beğenmesi mi lazım Erkekler hemen hemen her kadından tahrik olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Hayır fiziği önemli yüzü çirkin bile olaa fiziği çok iyiyse eğer erkeği etkiler yüzü çok güzel fiziği çok kötü ise o bile o kadar etkilemez 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yeterli miktarda malı varsa olabiliriz ama bu demek değildir ki ona ait olacağız :D ihtiyaç hasıl olduysa eldeki malla yetinilir yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Her erkeğin zevki farklı. Bazıları kupkuru zayıf kızlara bile yükseliyor 4 0 Yorumla
Salderain Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Dombililer kötü burunlulardan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
samsam06 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Beğenmesi lazım tabi ama erkeklerin beğenme oranı yüksektir. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. akıl sahibi titiz erkek herkese heveslenmeztercihleri olur. 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Herkesede kalkmaz ya bununda bi serefi var bir kriteri var 😄 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. tahrik edecek bi hareket olmadığı sürece kimseden olmayız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Tahrik olmak isteyen olursa her türlü bir kılıf bulur, bulamazsa da uydurur merak etmeyin. ( Yanlış anlaşılmasın hoş bir şey olduğunu kast etmiyorum ) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Evet oluyorlar ama anlık olarak. Duygusal anlamda bir şey hissettiklerine ise her an 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Tahrik eden ozelliklere bagli meme seven her memeliden popo seven poposu olandan kulak seven kulaklidan ayak seven ayaklidan tahrik olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Her kadin degil ozel biseyi olmali kendine has mimikleri giyimi ya da bir aurasi 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. dişil tavırlar varsa evet 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Özellikle beğenme koşulu yok 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence olamaz amasyada 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Genelde ufak fa olsa bir hayal edilirir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hayır her kadın beni tahrik edemez 0 0 Yorumla
LovEskisehirr Takip Et Guru Yaş: 38 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Dakika da 20 küsür yorum gelmiş ordan anla 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hemen hemen her kadından da değil 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hayir tabiki. 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beğenmesi 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Beğenmem lazım 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. mekan yer meselesi 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olurlar 0 0 Yorumla
AmOloGbEyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 9 ay Yok ben hepsine tahrik olmuyorum standartlarım var 0 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Beğenmek önemlidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Hayır fiziği önemli yüzü çirkin bile olaa fiziği çok iyiyse eğer erkeği etkiler yüzü çok güzel fiziği çok kötü ise o bile o kadar etkilemez
yeterli miktarda malı varsa olabiliriz ama bu demek değildir ki ona ait olacağız :D ihtiyaç hasıl olduysa eldeki malla yetinilir yani
Her erkeğin zevki farklı. Bazıları kupkuru zayıf kızlara bile yükseliyor
Dombililer kötü burunlulardan nefret ediyorum
Beğenmesi lazım tabi ama erkeklerin beğenme oranı yüksektir.
akıl sahibi titiz erkek herkese heveslenmez
tercihleri olur.
Herkesede kalkmaz ya bununda bi serefi var bir kriteri var 😄
tahrik edecek bi hareket olmadığı sürece kimseden olmayız
Tahrik olmak isteyen olursa her türlü bir kılıf bulur, bulamazsa da uydurur merak etmeyin. ( Yanlış anlaşılmasın hoş bir şey olduğunu kast etmiyorum )
Evet oluyorlar ama anlık olarak. Duygusal anlamda bir şey hissettiklerine ise her an
Tahrik eden ozelliklere bagli meme seven her memeliden popo seven poposu olandan kulak seven kulaklidan ayak seven ayaklidan tahrik olur
Her kadin degil ozel biseyi olmali kendine has mimikleri giyimi ya da bir aurasi
dişil tavırlar varsa evet
Özellikle beğenme koşulu yok
Fizik ve giyim etkiler
Bence olamaz amasyada
Genelde ufak fa olsa bir hayal edilirir
Her kadında olmaz beğenmesi gerekir
Şahsen beğenmem lazım
Beğenmem lazım öyle nefes alsın değil
Hayır her kadın beni tahrik edemez
Erkeklerin yüzde 95 i etkilenir yoklukta hepsinden
Beğenmezsem kalkıksa bile inebilir
Yüz güzelliği önemli ama vücut Seksi oldu mu tamam