Arkadaşlar sadece birbirimizi arzuluyoruz duygusal bir bağımız fazla yok aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli yapışık gibi yan yana duruyoruz daha sevgili değiliz bu arada onun dışında duygusal bir bağ yok bu sadece beni arzuluyor ve ben olmayınca yanım da olmak istiyor o kadar bu arada ilişkiye falan gitmiyoruz sadece fiziksel olarak yanımda duruyor sürekli köşede biyerde kıstırıyor beni sonrada hiç bişey olmamış gibi gidiyor ama ben duygusal olarak ta bir bağımız olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyleri yaşadım bire bir müthiş bir heyecandı ben aşıktım ama o sadece yatmak istedi biz de öyle yaptık sonra da o yoluna ben yoluma ama ikimiz de hayatımızdaki en güzel seksi deneyimledik
15 Yorumla
Soran+1 yılOlan sana oldu herhalde
Soran+1 yılBizim kültürde genelde böyle olaylarda erkeğe bişey olmuyor kız yollu oluyor ya ondan dedim
Cevap sahibi+1 yılAhahaha niye bana bişey olsun çok güzel zevk aldım yaşandı ve bitti güzel bir anıydı yine olsa yine yapardım
Cevap sahibi+1 yılO senin düşüncen canım bu hayatın tadını erkekler çıkarıyor biz kendimizi saklıyoruz neden 3-5 kendini bilmez benim hayatıma karar verecek
Soran+1 yılÖyle de işte aile ve kültür baskısı var kişiden kişiye değişir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
Duygusal bağ olmuyorsa sadece tensel bir bağ varsa ona sevdiğim kişi diyemezsin
21 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama bende duygusal bağ var biraz ayrı kalmak falan istemiyorum kıskaniyorum ama onda duygusal bağ yok gibi beni sadece arzuları için yanında olmamı istiyor
Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Duygusallıgı tensel cekime kadar kuramadıysanız siz sadece fb siniz bacıgardas
23 Yorumla
Soran+1 yılFb be
Soran+1 yılNe
Bir birinizi görünce kalp hızınız artmadıgı sürece biraz zor
12 Yorumla
Soran+1 yılO oluyor
+1 yılTensel bağınız varsa sadece başka bir bağ olmaz artık
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nasıl başlarsa öyle gider çünkü 17 senedir değişmeyen duygulardan biliyorum
duygusallasıp acı çekeceğine, ten uyumunun tadını çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarda vakit geçirin, ortak aktiviteler yapın. Sinema, eğlenmeye gitmek, yürüyüşe çıkmak, bir yerde oturup sohbet etmek gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnları yaparız zaten ama işte hep temas halinde oluyoruz yaptigimiz şeyden çok onun aklı başka şeyler de
Seni o amaçla gördüyse sevmez vazgeç şimdiki erkeklerin çok nadir ciddi sever
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. O zaman Uzak durun duygusal bağ sözler le konuşmakla mümkün belli ki bunu aşamamışınız
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyoruz normal insan gibi o bana iltifat falan ediyor çok iyi davranıyor aslında ama sözlerle falan nasıl anlaşılacak ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep merak ediyorum bu kadınlarda cinsel arzu nasıl başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bağlanmadıysan onunda bağlanmasını bekleme. Ya da git açık açık konuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO isterse olur zorla olmaz yatınca da olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman konuşup vakit geçirmen lazım
00 Yorumla
+1 yılSkşn
00 Yorumla
+1 yılZamanla olur
00 Yorumla
+1 yılDuygusal çekim sonradan olmaz ki nasıl olacak o iş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevdiğim kişi ile birbirimize sadece tensel yönden çekimimiz var, duygusal bağ nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat