Selam :))
Aslında bu soruyu aşk ilişkileri kategorisinde sormak istiyordum, ama kesin kaldırılır cinsellik konu etiketi yok diye.. O yüzden ortak konu cinsel yaşamdan giriyorum konuya.. Nereden isterseniz oradan yanıtlayın siz konu olarak😇
Selam :))
Aslında bu soruyu aşk ilişkileri kategorisinde sormak istiyordum, ama kesin kaldırılır cinsellik konu etiketi yok diye.. O yüzden ortak konu cinsel yaşamdan giriyorum konuya.. Nereden isterseniz oradan yanıtlayın siz konu olarak😇
Hayır. Genelde kadınlar seks yaptıkları adama karşı duygu beslemeye başlarlar ama bende o çip yok.
SEvmiyorsam yakınlaşmam duygusal olarak
Cevap
14Cevap
Sevişmeye gelene kadar ben sırılsıklam aşık olmuşumdur
Duygusal olarak yakın olduğumla sevişirim zaten😂
Evet yakıştırabilir
Kişiden kisiye değişir. Çok isterik bir kadın vardı hayatımda. Ten uyumumizda çok iyiydi.
Cinsellik aşamasına geçmeden önce çok test etti beni, sonrs güvendi ve o levele geçtik.
Çok uyumluyduk, tavşan gibiydik, çokta keyif aliyorduk.
Duygusal bağ değil ama birbirimizi başka birine kaptırmaktan çekiniyorduk bence.
duygusal anlamda bir şeyler hissetmediğim bir kadınla sevişmem ki ben
sevişiyorsam duygusal bağdan dolayıdır
Sevişmek kadınlarda çok daha fazla duygusal bağlanma sağlıyor evet erkeklerde bu böyle değil
Karşımdaki Kişiye göre değişir di ama eskiden şimdi asla bağlamaz diye düşünüyorum
elbette bir nevi tek vücut olduk hissi veriyor bana
Yakinlaştirir, eğer karşinizda *eks düşkünü duygusuz bir vampir yoksa.
Hayır önce arada duygusal bir şey olur sonra temasa geçilir ve sevişmek istediğiniz kişiye duygusal bir şey hissetmezsiniz
Az makale okusan anlardın zaten :D
Duygusal anlamda birsey hissetmiyorsam hayır
duygu olmadan da sevisilir
Evet yakinlastirir
Bilimsel olarak kanıtlı aşk hormonu basyıro beyin
Genelde yakınlaştırır
hoşlandığım sevdiğim biri ise evet
Evet
Hayir
Yakınlaştırır