Sizce fiziksel çekim tek başına bir ilişkinin derinliğini oluşturabilir mi, yoksa kalpten ve zihinden gelen bir bağ mı daha değerli¿

Sizce fiziksel çekim tek başına bir ilişkinin derinliğini oluşturabilir mi, yoksa kalpten ve zihinden gelen bir bağ mı daha değerli¿

Alakası yok bazen hiç vücuduna bile dokunmadığın teninin kokusunu bilmediğin bir insanı bile deli gibi arzulayabilirsin arzulamak sevişmek sadece dokunmak ile olan bir şey değil
Hayır tabi ki de fiziksel yakınlık olmak zorunda değil. insan çok çok uzaktayken bile derin aşk bağları yaşayabiliyor bence
önemli olan birbirini sevmek güvenmektir diye düşünüyorum ben.
Fiziksel temasla olan çekimi daha çok kişide yasayabilirken duygusal bağı öyle herkesle yaşayamazsınız fiziksel çekim için hormonlar bağlanma içinse duygular lazım aşk lazım
Temas olmadan zor derin olarak bağ kurmak bence
Anlıyorum duygudan anlayan varsa ne ala 😃
ZmMm
Cevap
21Cevap
Uzak ilişkilerde bu daha mümkün ama fiziksel temas olmadan, bağı mühürlemek çok zor...
Cinsellik önemli bir faktördür ama yanında birini hissettiğinde o desteği vermek de geçerli bence
Hayır kalbi hissetmek ile de olur
Zihinsel yakınlık fiziksel yakınlık= derin bağ der geçerim.
2 2=4.
Hayır fiziksel olarak yakın olanlar birbirlerine aşılmayacak uzaklıkta olabiliyorlar.
Fiziksel yakınlık, kurulan derin bağları güçlendirir yalnızca.
Aynen şekerim
Duygusal çekim mutlaka olmalı ama fiziksel temasın olmadığı yerde duygusal çekim zamanla azalır, sönümlenir ve bu çekim azaldıkça bağlılık da azalır.
Duygular zaten yalan fiziksel yakınlık kurmak sadece belli bi süre etkili olacaktır
Görsel 🤔😈😁film sahnesi mi , hangisi merak ettım.
Hayır fiziksel yakınlık sadece bi aşamasıdır. Tamamı demek kalbe haksızlık.
Hayır fiziksel yakınlık yeterli olmaz tek başına, duygusal bağda elzemdir bence
Hem fiziksel hem duygusal bağ olmalı yoksa o ilişki biter
olur mu hiç? ruhuna beynine dokunup beyin kıvrımları arasında gezinmek gerekir
Derin bağlar için fiziksel değil birlikte zorluk atlatmak gerekli
Ten uyumu ve baskınlıkla oluyor partneri etkilemek onun zevklerine uygun davranmak onu tatmin etmek önemli
Yavaş kuzum bu ne hız ya
Kalpten gelen bir bağ olmalı
Ruhen de yakın olmak gerek kadını mutlu edebilmeli bence itatkar olmalı kadına karşı
derin bağ bence duygusallıktan geçer
Sadece fizikselle olmaz
Tabiki fiziksel bağ o işleri hizlandirir
Ten uyumu varsa evet olur
Hayır tabiki manevi yakınlaşmada çok önemli
Duygusal bağım olmayan kimse ilgimi çekmiyor
Şu resim beni azdırdı şu an
Zihinden gelen
Derin bag
Duygusal
Sanmam
Seks önemli