Sorun şu eşim şehir dışında çalışıyor haftada bir geliyor gelince birlikte oluyoruz bunda sıkıntı yok ama ben bazen mesajlaşmak istiyorum görüntülü konuşuyoruz her gün üstünü giyinirken açık dursun dedim istemedi. Geçenlerde en çok neyimi özledin dedim ben böyle şeyler konuşmayı sevmiyorum diyor. Beni de düşünmesi lazım değil mi? Bende sinir oldum geldiğinde onunla birlikte olmasam mi diye bile düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUfak nüanslarla bunları yapmak hoş ve tahrik edici. Eşinin böyle davranması hoş olmamış. Sen sevmiyor olabilirsin ama ben seviyorum seni arzuladığımı göstermiyor mu amacın ne diyebilirsin? Onun açısından baktığımda da yapmacık gelebiliyor böyle şeyler erkeklere bende çok sevmem ama partnerim kırılmasın diye yaparım.
04 Yorumla
Soran+1 yılHıı sence nasıl davranmalıyım bu konuda
- +1 yıl
Hislerini onu yargılamadan suçlamadan söyleyebilirsin. Durumu mantıklı bir şekilde izah edersen anlayış gösterecektir. Tabii sana olan arzusu ve tutkusu mevcutsa. İlişkinizin boyutu eşinin düşüncesi nedir bilemediğim için ne desem önyargı olacaktır.
Soran+1 yılSağol yinede ilişkimiz iyi beni arzulamasinda sıkıntı yok ama sadece isteklerini dile getirmeyen biri sağol yazdıkların için
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılAçıkçası üzüldüm şu duruma , bizde de tam tersi , ben biraz daha heyecanlı monotonlaşma moduna girmeyelim biraz farklılık olsun istiyorum ama , bendeki tepki de seninki ile aynı :))
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Belli ki esin tutucu ve böyle şeyler konuşmak ona yanlış geliyor ama senıde düşünmesi gerekir ne olursa olsun sen onun karısı sin yani sana o ilgi ve alakayı vermesi gerekiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen dediğin gibi biridir kendisi. Sexting yapalım bile demedim bak daha normal özlediğini belirten biseyler yap diyirim o da yok
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
70Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmiyorsa zorlama zaten cinsellik önemli değil.. önemli olan aşk ve sevgidir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani işyerinde rahat edemiyordur gadası
10 Yorumla
+1 yılYani çok saçma. Açıkçası bunun sevilmeyecek nesi var? Sonuçta evlisiniz acaba birinin görmesinden falan mı korkuyor diyeceğim de silinebilir sonuç olarak
62 Yorumla
Soran+1 yılAynen dediğin gibi
Seni çok iyi anlıyorum ayni şeyi düşünüyorum
82 Yorumla
Soran+1 yıl😊.
demekki çocuk biraz hanzoymuş. bu vatandaş seni yatakta tatmin edebilyormu rahat orgazm olabiliyormusunun onunla yatarken? çnkü yazdığınkarakter sanki kendine çalışan boşalmaya oynayan klasik ayılama birşeye benziyor...
25 Yorumla
Soran+1 yılYatakta iyi yine icraat var ama
Soran+1 yılYok valla olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Ortamı. musait değildir belki ne is yapıyor veya nerde yatiyor bilmiyorum ama aklıma ilk gelen o oldu 😀 onun dışında insan sevdiğini özlemez mi bee hafta 1 ne 🤦♂️ hayır üstünü giyirken veya sohbet konusunu eşinin demesi lazim zaten 😅😂 ufak ufak dekolteli resimler at adamı baştan çıkart bunu da biz mi soyluyelim 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada bir birlikte olma ihtimali var ve sen ondan mahrum etmeyi mi düşünüyorsun? Saçma sapan hareketler yapma istediğin şeyi eşine açık açık söyle utanıyor olabilir yavaş yavaş alıştır. Erkekler sever böyle şeyleri
113 Yorumla
Soran+1 yılEe alışmiyor bende cezalandırmak istiyorum yanlış mı
Cevap sahibi+1 yılSadece onu cezalandıracak bir şey bul, bu ceza senide etkiler. Alıştırma sürecine gelirsek eşine testesteron hormonunu artıracak şeyler yedir. Cinsel isteği arttıkça olumlu etkiler ve gelmeye yakın cinsel ilişkiye girdiğinizde en çok zevk aldığı anları düşüneceği şeyleri hatırlatacak şeyler yaz. Örneğin boşalma anında terliyorsa veya titriyorsa onu terletecegini veya titreteceğini yaz.
Soran+1 yılTamam denicem
Cevap sahibi+1 yıl👍 Başarılar dilerim
Eşin utangaç bir mi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYeni evlisiniz sanırım sabret ve kesinlikle ceza olarak kendinden mahrum etme daha kötü olur.
Burç uyumunuz nasıl?
Soran+1 yılTerazi ben o aslan ya aramız okdr kötü değil sadece bu tarz cinsel isteklerini sözlü yazılı ifade etmiyor adam yok yani alıştırmadm
Cevap sahibi+1 yılKonuşup uygulama sıkıntısı olacağına konuşmasın fakat dediğim gibi yap yavaş yavaş alışır bence 👍
yoğun bir işi varsa iş anında yazma
Soran+1 yılÖylemi diyorsun yani haklısın aslında icraat olmamasından iyidir. Sağolasın
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle icraat çok daha önemli 👍
Terazi burcu erkeğiyim ve cinsellik için ölüp bitmiyorum ama tatmin olmak ve tatmin etmek beni mutlu ediyor. Sadece cinsellik anında değil öncesinde sonrasında her şeyi konuşup tadını çıkarmak çok güzel. Seni anlıyorum ve terazi burcu kadınının elinden hiç bir şey kurtulamaz biliyorum =))
Allah banada kocasına düşkün bir eş nasip eder inşallah.
Soran+1 yılAmin inşallah nasip etsin😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 👍
Size mutluluklar diliyorum
Soran+1 yılSağolasın
+1 yılEşiniz konuşmaları sevmeyebilir velakin netice eşiniz tabii ki sizinle konuşmalı karşılık vermeli
16 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır böyle dilini çözemedim adamin
- +1 yıl
O halde senin beceriksizliğin ablacım. 😉
Soran+1 yılUff ne alaka ya
- +1 yıl
Onca sene evlisin adamın dilini açmak konusunda başarılı olamamışsin.
Görüntülü konuşma da karşısında hiç beklemediği şekilde cık tepkisini ölç bakayım
Soran+1 yılİyi tamam denerim
- +1 yıl
İyi tamam dene bakalım
bu siteye uye isen sen cok ateslı konusmalar gormussundur
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılYa bu eşlerden biri neden böyle olmak zorunda 😡😡😡
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa ya kadın ya erkek biri hep böyle
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin burçlar ne yaşlar
Soran+1 yılTeraziben o aslan 36-28
- +1 yıl
Yaş farkı çok sonuçta sen tam zamanındasin severek mi evlendin bende akrebim uyum çok önemli aranızdaki ten uyum nasıl
Soran+1 yılTen uyumu var aslında öyle kötü bı ilişkimiz yok sadece kendisi ifade etmiyor isteklerini
- +1 yıl
Ten uyumu cooook önemli o zaman boş ver utangaç biri ama sanırım sen daha çok isteklisin bizde de oluyor bı taraf diğer tarafa göre maalesef ilgisiz oluyor bazı konularda
Soran+1 yılEvet aynen biraz öyle dediğin gibi
- +1 yıl
Nasıl düzeldi mi aranız
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhaftada 1 ve sıkıntı yok?
olmuyor bu adamdan, zorlama bence11 Yorumla
Soran+1 yılYıllar oldu
Bende senin sevmediğini sevmiyorum benide düşünmen lazım özlüyorum seni falan de
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ama bakalim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbirlikte olucan mecbursun 🤷♂️ ama birşeyleri belli etmesi lazım.. belliki yüksek kadınsın.. hakkını vermeli
12 Yorumla
Soran+1 yılYüksek olmasam bile bir hafta yok yani her kadın istemez mi bak sexting bile yap demiyrium ona sadece özlediğini belli eden birkaç kelime soyleyecek ya okdr canm sıkıldı ki bu saatte uyuyamadım
Cevap sahibi+1 yıluyumamana sebep başka şey.. ıslanmışsın😶hemde lbdosu çok yüksek kadınsın
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBi kaç tane acık fotografını at eşine. Belki görünce devam ettirir. Bir dene bence
16 Yorumla
Soran+1 yılDenendi ama yok adam Nuh diyor peygamber demiyor
- +1 yıl
Tek cümle eve gelince sana vermicem de 😂 bakalım ne diyecek. bu arada ne kadardır evlisin
Soran+1 yıl9 yıl oldu. Onu yapicam gelince
- +1 yıl
Gelince yapmadan önce msjla yaz , 9 yıl bayaa olmuş. Hep mi böyleydi yoksa bir süre sonra mı böyle oldu eşin.
Soran+1 yılSonradan böyle oldu
- +1 yıl
Muhtemelen evlilikteki heyecan azaldı. Monotonlasmış olabilir. Seks sırasında ilişkiyi renklendirmeyi deneyin. Bir cok farklı yollari var deneyebilirsiniz
- Odun iste. Ne yaparsın.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen kiminle mesajlaşayım o zaman de ben de bazen seni sevmediğin şeyleri yapıyorum Sen de benim için bir şeyleri yap
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra odunluk güncellemesi geliyor başka bi kız istese konuşur ama hatta istemesine gerek yok direkt o yzar erkekler çok bencil yratıklar
20 Yorumla Eşin eve geldiğinde senin yattığın yere oyuncak ayı koy onla uyusun? Romantik ayıcık😀
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılgeldiğinde b u yazdığını bastıra bastıra ona anlat yazacaksın ulen konuşucaz de:)
10 Yorumla
+1 yılAdam havuzlu villaya sahip neden yosunlu denize girsin ki 😂😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurdan biriyle mesajlaş yükselince eşinle rahatla sende
10 Yorumla Herif eve kapatmış karıyı, zavallıö da elindeki imkanlarla tatmin olmaya yol arıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bir çok kez dışarı çıkıyorum. Mesajlaşıp sanal bişeyler denemek bizi aşırı heyecanlandırıyor. Bazen kıskanacağım şeyler söylesede o an çok iyi oluyor
10 YorumlaÇok ilginç sevememesi gerçekten resim falnda yok o zaman ona ters böyle şeyler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Bu nasıl bir Koca böyle. İnşallah böyle Bir kadın nasip olur bana.
10 Yorumla
+1 yılböyle insanlarla evli olmanız çok üzücü maalesef bunu bile senin kadar düşünmüyor oluşu gerçeği var biliyorsun dimi
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum maalesef...
- +1 yıl
allah bilir 2 de çocuğun vardır
Soran+1 yılEvet var
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygularını eşinle paylaş üçüncü kişi dördüncü kişi veya. BAşmaların yanında paylaşma anca kendi değerini kaliteni düşürürsün
10 Yorumla
+1 yılabi okurken bu gerçekmi acaba diye düşündüm cidden var mı? böyle 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılVar var
- +1 yıl
konuşalımmı
+1 yılEşinle bu konuyu konuşamıyacağımıza göre...
bilemedim ne desem şimdi?12 Yorumla
Soran+1 yılFikir vereblirsin ne yapmamla ilgili
- +1 yıl
Bazı eşler bu konulara kapalı ve katıdır.
Zorlamamak lazım derim işin açıkcası. Ama ille de istiyorum diyorsan buralar uygun, eşin niyetine duygularını tatmin edebilirsin ne diyim :(
Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Elinde altarnatiflerin var değerlendirebilir son o konuşmuyorsa konuşacak birileri vardır elbet ki sanal sonucta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında çok güzel oluyor insanın renklendiriyor böyle heyecanlandırıyor ama senin için anlamıyor Tabii ki bunlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık adama, abaza zevklere sahip bir kadına denk gelmiş. Ucuzluk, paçozluk, ruhuna işlemiş bir de trip atıyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu tur kavamak yazilardan heycan mi almiyo.. ya da yazip sana soylemek mi utandiriyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi kadin bulmus daha ne
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgörüntülü konuşurken dekolteli giyin. gerisini ona bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek sever yeter ki onun arzuları doğrultusunda hareket et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn nefret ettiğim insan tipi. Seks yapmayı bir insan nasıl sevmez ya
10 Yorumla
+1 yılBoşanman gerekiyor ya da kendine sexting yapacak bir tokmakçı bul
00 YorumlaBie şeyleri görüp/duyduktan sonra sen de bunu merak etmiş olabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılHuyunu suyunu değiştiremezsin. degismezler.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle Sülüman adam değişmiyor
- +1 yıl
Kimisi öyle bildiğini okur atsan atilmaz satsan satılmaz.
+1 yılSevmiyorsa yapacak bişey yok kişiliği öyledir
11 Yorumla
Soran+1 yılSevdirmek istiyorum ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bi manyak seninki. Sevişmenin romantizmin r sini bilmiyor
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte yaa neden sevmiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum buda böyle bir tür işte ne yapmam lazım
- +1 yıl
Çıplak fotoğraf at bnce azdır onu eşim öyle yapar bana
Soran+1 yılYapıyorum ama devamı gelmiyor
- +1 yıl
Ruhsuz ozaman yaaa benim Eşim bana her şey yapar bnde ona yaparım hada fantazı bile yaparız
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin yerinde olmak isteyen kaç kişi var biliyor mu.. bence kıymetini bilsin yoksa elinden kaplarlar
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlgi gösteren yok mu sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok bencilce degil mi bu
14 Yorumla
Soran+1 yılBu satte bile uyuyamadım okdr üzüldüm ki
Cevap sahibi+1 yılUzulme lutfen belki aşılabilir bu bencilce davranış roparlananilir istedsensger yardimim dokunacaksa musaitsen dinlemek isterim seni belki bir nebze olsun iyi gelir anlatmak için ferahlae
Soran+1 yılSağol kendisine de söyledim bu durumu çok düşüncesiz davranıyor neyse çözülür umarım 😏
Cevap sahibi+1 yılNeden dinlememe izin vermiyorsun ki umarım dilerim çözülür zamanla
Cezalandır
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılZevkten ne anlar :/
10 Yorumla
+1 yılseven erkek bulunur merak etme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. demekki konuşmayı değil icraatı seviyor
10 Yorumla
+1 yılBelki başkası görür diye yapmak istemez
10 Yorumla
+1 yılEşiniz size olumlu cevap vermeli
10 YorumlaNiye yapmazki bişey olmaz eşin sonucta
10 YorumlaYedek birini bul yokmu kimse guvendigin biri si
10 YorumlaSenin için zor bir durum isteğinde haklısın
10 Yorumla
+1 yılAynı şeyleri ben de yaşıyorum. Yurtdışına hep giden eşim var. Dayanamiyorum
00 YorumlaYenge esin odun mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff :((
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle eşi bulmuş düşünceli
12 Yorumla
Soran+1 yılİstee buldu bunuyor
- +1 yıl
Aynen valla
Ya kocayı değiştirecen ya da kendini?
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın galiba tek çözüm bu kendimi değiştiricem artık...
Soran+1 yılLibodomu düşürme planları
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ulen resmen cinsellik savar heee
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bunu sevdiğini bilmiyor olabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıladam kıymet bilmiyor ya
10 Yorumla - Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle cinsel içerikli mesajlaşmak istiyorum ama "ben böyle şeyleri sevmem" diyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler