Sevgilime sexting yapmak istemediğimi nasıl uygun bir dille anlatabilirim?

internette tanıştığım biriyle sevgili oldum, yani 3 aydır nerdeyse her gün konuşuyorduk, hep o benim peşimden koşuyordu ve sonra bana sevgilim olur musun dedi bende tamam dedim. Şimdi uzaktan bir ilişki yürütüyoruz. Bu benim ilk ilişkim, o yüzden çoğu şeyi onunla öğreniyorum. Ama şimdi snapden cinsel içerikli fotolar atmamı istiyor. Bense hayatımda hiç çinsellik yaşamadığım için bunu yapamayacağımı ve alışkın olmadığımı söyledim. O da buna alışırsın alışman lazım dedi. Bir kaç kez göğüslerimi gönderdim snapden ama kendimi kötü hissettiğim için devam yapmak istemedim ve kaç defa günlerdir hiç geri de dönmedim, zaten çok yoğun tempolu bir hayatım olduğunu da biliyor. Oysa bana seni çok özledim, sana senin istemediğin hiç bişeyi yaptırmam, yeterki devam edelim dedi, tabi bende mutlu olup tamam dedim. Neyse sonra tekrar devam etmeye karar verdikten sonra yine aynı şeyleri istemeye başladı, ama konuşmuştuk deyince de, seni çok istiyorum, dayanamıyorum nolur at diye yalvardı. Ben ama istemiyorum diyince, ama senin de hoşuna gidiyor dedi. Sizce ona uygun bir dille bunu yapmak istemediğimi, yani böyle bir ilişkiyi yürütmek istemediğimi ona nasıl anlatabilirim, anlaması için? Uzaktan bir ilişkide bunlar hep var mıdır, yani bu şekil mi yürür?
Sevgilime sexting yapmak istemediğimi nasıl uygun bir dille anlatabilirim?