Cinsel Yaşam Nişanlım sextingde açık konuşmuyor ne yapmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Geçen sefer söyledim açık ol diye dün gene yaptık açık değildi tahrik edici şeyler soylemsini istiyorm Güncellemeler+1 yıl Cinsel organımiza seninkiyle benimki diyor yaa kriz geçiricem Nişanlım sextingde açık konuşmuyor ne yapmam lazım? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Darker_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl erkeğin atak olmayanı da çekilmez. Belki o an senin tepkinden de korkuyor olabilir. Sen ona karşı açıkmısın 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Sen acacaksin onu yetersiz kalirsa zevkten cok iskence olur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl açarım o utangaç olduğu sürece ben ne yapsam boş Yorumla suskunn33 +1 yıl Ole deme burdan nasil anlatayim bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Başka şekilde olmaz ki Yorumla suskunn33 +1 yıl Ne diyim kanka bu isler cok can sıkıci seyler bir plan dahilinde ilerlemen lazim Yorumla Soran +1 yıl Valla onun beni açması rahatlaması gerekiyor Yorumla suskunn33 +1 yıl Lesinlikle ole ama ortada bi yanlislik var Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum yaa ama zevk almıyorum bunu biliyorum sadece birazcık titreme geliyor o kadar Yorumla suskunn33 +1 yıl Bunj hic reele tasinizmi yanyanayken nasil Yorumla
Noname6n Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Yanlis kisiyle nisanlisin. Boyle biri benim olucakti var ya 0 0 Yorumla
Hemşi-R Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Hmm peki sen onun biraz deneyim kazanması için onu yönlendirmiyormusun 0 2 Yorumla Hemşi-R +1 yıl ya da kendin açık konuş olabildiğince Yorumla Hemşi-R +1 yıl O da zaten tahrik olunca gerisi gelir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gel sana ne kadar açık olunur seksting de ne kadar haz alınır göstereyim 0 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kelimeler değişiyor nasıl yazayım Yorumla Soran +1 yıl Olsun bı şey olmaz şifreli yaz anlarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav engellersin sonra ne olcak ya Yorumla Soran +1 yıl Burdan lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak ne yazdım ne çıktı işte Yorumla Soran +1 yıl Ne Yazdin Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim nasıl oluyor ne yazdın ki kardeşim oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yar... raakkk yazdım Yorumla Soran +1 yıl tamam böyle noktalı yaz anlarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ya istemiyosan zorlayamam engellersin diyorum istemiyosan saygı duyarım ama pişman olmazsın onu da biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana diz çöktürup saçlarını eline dolayıp yarr. aaaagimi gırtlağına kadar sokuyorum Yorumla
istanbulluaziz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Senin sevgilin bir bk yapamaz a**cigina dilimi sürsem demedikten sonra anlamı kalmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu asla söylemiyor Yorumla istanbulluaziz +1 yıl O zaman seni zevke getiremez gelsin ogretirim ona Yorumla
mrtns Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl sen aç konu bi konu ile gir olaya kendıne getıurmek ıcın 0 1 Yorumla mrtns +1 yıl p*rno vıdeo at ıste senınle bunun gıbı yapmak istyrm de olayı ılerlet Yorumla
handsomeboy1453 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yapmayı bilen insan ile yaparak tatmin olabilirsin 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl derdin bumu yani bugün, 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevk alamıyorum benim derdim bu Yorumla G-Ü-V-E-N +1 yıl burdan sana nasıl bir yardımcı oluncağını bekliyorsunki bu konuda, he gerçekden yardımcı olacak çokda sen istermisin o ayrı. Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Şeyim felan mı diyor :) 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Çekiniyor demek 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Demek ki işi bilmiyor 😊😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Penis falan mı diyo ndkfjjdg 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Keşke onu söylese onu bile soylemiyor cinsel organımiza seninkiyle benim ki diyor yaa şaka gibi Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Penis denilmez yar***k denilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk mu bu ya öyle hayatta zevk alamazsin Yorumla Soran +1 yıl Onu bile soylemiyor yaa seninki diyor yaa senin ki nedir Yorumla Soran +1 yıl Zaten zevk almıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @istanbulluaziz evet fkgjkf Yorumla istanbulluaziz +1 yıl Açık açık yazmadiktan sonra zevki çıkmaz vuracan kirbaci Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm anladık skkfkdkg Yorumla Soran +1 yıl Cidden çok sinir bozucu zevk alıyor gibi yapıyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık konuş zevk alamiyorum de Yorumla Soran +1 yıl Ama gönlü kırılır diye korkuyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkma ya kaç yaşındasıniz ikiniz Yorumla Soran +1 yıl Ben 21 o 28 yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öküz kadar ya dgf Yorumla Soran +1 yıl He valla sjsjsj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen açıcan onu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Soran +1 yıl Ama ben söyleyemem onun beni açması gerekiyor Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. nasıl açık olsun adam :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Açık olacak işte bu açık değil ki seninkiyle benimki diyor Yorumla Memoo00007 +1 yıl daha ne desin işte seninkini sen biliyon onun kini o biliyor sddfsfsd Yorumla Soran +1 yıl Ama açık söylemedikten sonra zevk almıyorum ben şahsen Yorumla Memoo00007 +1 yıl açık söylemiş gibi düşün sende Yorumla
Smterden19 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ya*rak demiyormu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır benimki diyor Yorumla Smterden19 +1 yıl Jajaja hic iliskiye girdiniz mi Yorumla
Kuzeyx7 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Domine edilmek istiyorsun sanırım? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani evet Yorumla Kuzeyx7 +1 yıl Konuşalım bana yaz , sadece onu nasıl tanıyacağın hakkında ipucu veririm ya bu hiç olmayadabilir karakterini çözmen gerekiyor bunu çözmen için yardımcı olabilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
erkeğin atak olmayanı da çekilmez. Belki o an senin tepkinden de korkuyor olabilir. Sen ona karşı açıkmısın
Sen acacaksin onu yetersiz kalirsa zevkten cok iskence olur
Nasıl açarım o utangaç olduğu sürece ben ne yapsam boş
Ole deme burdan nasil anlatayim bilemedim
Başka şekilde olmaz ki
Ne diyim kanka bu isler cok can sıkıci seyler bir plan dahilinde ilerlemen lazim
Valla onun beni açması rahatlaması gerekiyor
Lesinlikle ole ama ortada bi yanlislik var
Bilmiyorum yaa ama zevk almıyorum bunu biliyorum sadece birazcık titreme geliyor o kadar
Bunj hic reele tasinizmi yanyanayken nasil
Yanlis kisiyle nisanlisin. Boyle biri benim olucakti var ya
Hmm peki sen onun biraz deneyim kazanması için onu yönlendirmiyormusun
ya da kendin açık konuş olabildiğince
O da zaten tahrik olunca gerisi gelir
Gel sana ne kadar açık olunur seksting de ne kadar haz alınır göstereyim
Kelimeler değişiyor nasıl yazayım
Olsun bı şey olmaz şifreli yaz anlarım
Yav engellersin sonra ne olcak ya
Burdan lütfen
kardeşim
Bak ne yazdım ne çıktı işte
Ne Yazdin
Kardeşim nasıl oluyor ne yazdın ki kardeşim oldu
Yar... raakkk yazdım
tamam böyle noktalı yaz anlarım
Tamam ya istemiyosan zorlayamam engellersin diyorum istemiyosan saygı duyarım ama pişman olmazsın onu da biliyorum
Sana diz çöktürup saçlarını eline dolayıp yarr. aaaagimi gırtlağına kadar sokuyorum
Senin sevgilin bir bk yapamaz a**cigina dilimi sürsem demedikten sonra anlamı kalmaz
Onu asla söylemiyor
O zaman seni zevke getiremez gelsin ogretirim ona
sen aç konu bi konu ile gir olaya kendıne getıurmek ıcın
p*rno vıdeo at ıste senınle bunun gıbı yapmak istyrm de olayı ılerlet
Yapmayı bilen insan ile yaparak tatmin olabilirsin
derdin bumu yani bugün,
Zevk alamıyorum benim derdim bu
burdan sana nasıl bir yardımcı oluncağını bekliyorsunki bu konuda, he gerçekden yardımcı olacak çokda sen istermisin o ayrı.
Şeyim felan mı diyor :)
Çekiniyor demek
Demek ki işi bilmiyor 😊😊
Beceremiyosa beceren biriyle yap haberi olmasına gerek yok
Penis falan mı diyo ndkfjjdg
Keşke onu söylese onu bile soylemiyor cinsel organımiza seninkiyle benim ki diyor yaa şaka gibi
Penis denilmez yar***k denilir
Çocuk mu bu ya öyle hayatta zevk alamazsin
Onu bile soylemiyor yaa seninki diyor yaa senin ki nedir
Zaten zevk almıyorum
@istanbulluaziz evet fkgjkf
Açık açık yazmadiktan sonra zevki çıkmaz vuracan kirbaci
Tm anladık skkfkdkg
Cidden çok sinir bozucu zevk alıyor gibi yapıyorum sadece
Açık konuş zevk alamiyorum de
Ama gönlü kırılır diye korkuyorm
Korkma ya kaç yaşındasıniz ikiniz
Ben 21 o 28 yaşında
Öküz kadar ya dgf
He valla sjsjsj
Sen açıcan onu
Nasıl
Ama ben söyleyemem onun beni açması gerekiyor
nasıl açık olsun adam :D
Açık olacak işte bu açık değil ki seninkiyle benimki diyor
daha ne desin işte seninkini sen biliyon onun kini o biliyor sddfsfsd
Ama açık söylemedikten sonra zevk almıyorum ben şahsen
açık söylemiş gibi düşün sende
Boyle bir sey anlamaz bir tat alamazsin
Senin a.. mını dizine indiririm mi desin hahahah
Ya*rak demiyormu
Hayır benimki diyor
Jajaja hic iliskiye girdiniz mi
Domine edilmek istiyorsun sanırım?
Yani evet
Konuşalım bana yaz , sadece onu nasıl tanıyacağın hakkında ipucu veririm ya bu hiç olmayadabilir karakterini çözmen gerekiyor bunu çözmen için yardımcı olabilirim
Sssddcxzz sennmi mi
git yapan birini bul
Ahahah komedi