Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılTAbii canım f. ckbuddy en güzeli. Senin ihtiyacın var ama o kadının yok değil mi? belki sorun sensin. yaptığın ya da yapmadığın bir şey. at çocukları başına sen keyfine bak.
Yuvalarını bozamam diyorsun da ortada yuva yok. söyliyim ben sana. sizin yuvanız yok. oturduğunuz bir bina var, o kadar!
Umarım karın senden boşanacak cesareti bulur. Çünkü sen de bir çok erkek gibi aslında hem boşanma niyetinde değilsin evdeki hizmetçi işine geliyor çünkü, ama sevgili yapmaktan da geri kalmıyorsun.
Helal olsun...012 Yorumla
Soran+1 yılÇok bilmiş sin sen
Soran+1 yılSorunun tamamını da okuduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Okudum. kestirip atmam bu tür sorularda. Kadın hep haksızdır normal. Size aldatmaya bahane gerek. Yatağınızda feriştahı olsa aynı şeyi yapardın...
Soran+1 yılAldatmadım ama 7 senedir sabrediyorum
Soran+1 yılSeksten mahrum yaşıyorum 7 senedir
Soran+1 yılOral seksin ne olduğunu bile sadece po*rno filmlerde görüyor um
Soran+1 yılBen evlenene kadar seksi yaşamadım ve malesef hayal kırıklığı çıktı
- +1 yıl
Ya bak ben bu konularda biraz ön yargılıyım. Sebeplerim sıkı. Sen de haklısın. Günümüzde evliliklerin en büyük sebebi daha önce cinsellik hakkında konuşmamak, bunu yaşamamak ve sonuç sekssiz evlilikler. Kadınların durumu zaten vahim. Bir süre sonra angarya olarak görüyor. Çocuğu da yatpım neden seks yapalım kafasına geliyor. Ama eğer gidişat buysa lütfen aldatma. Ayrıl. Siz aslında lafta evlisiniz. Çocuk için bunu yürütmek ( ben de boşandım bilirim) sadece durumu geciktiriyor.
Soran+1 yılÇocuklarım ben ölmeden başka bir evde uyuyamaz bizde yok öyle kadına yol vermek
- +1 yıl
o zaman iki hatunla mutluluklar.
Soran+1 yılOda olacak gibi değil gerçekten çıkmaz da yım tam olarak 37 gündür seks yapmadım ve 5 yıldır ilişkilerim ya tecavüz gibi ya da altımda ruhsuz hareketsiz bir ceset
Soran+1 yılSeks sevmiyorum diyor ayrıca midesi bulanıyor Muş daha bir kez bile eline almışlığı yok böyle bişey olabilir mi
En İyi Cevaplar
+1 yılAseksüellik olabilir mi? Önce onunla konuşmayı dene, bu sebepleri ona da anlat. Seni seviyorsa anlayış göstereceğini düşünüyorum. Zevk verici macun, ceviz, bal gibi enerji verecek yiyecekler tüketebilirsiniz. Cinsel açıdan enerjiye etki ediyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Zevk verivi macun ne olyr?
- +1 yıl
Keçi boynuzu gibi özel bitkilerden ypılan, eczanelerde var
Soran+1 yılBilemiyorum iki çocuk yaptım ikisini de ben yaptım ilişki sırasında isteksiz ve tepkisiz jel koymasam kupkuru
Ona salak olduğunu söyle sen onu aldattiginda mi bakım yapacakmış kendine
18 Yorumla
Soran+1 yıl12 yıl oldu sence demediğim denemediğim bişey varmıdır
Soran+1 yıl12 yıl oldu sevmiyor seksi
Soran+1 yılYok Tabiki
Soran+1 yılZevk almayı bilmiyor çok şey denedim karşı çıkıyor istemiyor
Soran+1 yılTitreşimli yüzük almıştım kavga sebebi oldu red etti
Kızlar Ne Diyor
Bunu eşinle açıkça konuştun mu onu kırmadan anlattın mı da hemen aldatmak ayrılmak gibi konulardan bahsediyorsun?
00 Yorumlaartık onu istemiyorsan sırf çocuklarınız için uzatmanın bir manası yok. ilişkide cinselliğin olmaması bile boşanma sebebi zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama evimi ve çocuklarımı çok seviyorum böyle olmaması gerekiyor
+1 yılbir terapiste götürmeye ikna et
01 Yorumla
Soran+1 yılTerapist kadına seksi mı sevdirecek
+1 yılDemek ki seni pek istemiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka fikriniz yok mu
- +1 yıl
(seninle ilişkiye girmek istemiyor) seni sevmiyor dediğimi algılama lütfen (:
- +1 yıl
Bence bunu ona nazik bir dille sormalısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorla sikcen evlenirken bilmiyomuydu
06 Yorumla
Soran+1 yılZorla skmekten de bıktım
Soran+1 yılElimi siksem daha zevkli
Cevap sahibi+1 yılHa ha yapiyodun yani 😂
Soran+1 yılYapmayıp ne yapacaktım ki ama artık yapmıyorum aldatmak ve altadmamak arasindayım
Cevap sahibi+1 yılBence aldatma yine zorla yap
Soran+1 yılZevk almıyorum hatta midem kaldırmıyor artık dışarıda işimi görüp eve gelsem sanki kendisinin canına minnet gibi bir havası var
Gizli Üye(25-29)+1 yılTerapiste gidin ikna olursa eğer.
014 Yorumla
Soran+1 yılKadın odun kabullenmesi imkansız
Soran+1 yılSeksi sadece çocuk yapma aracı olarak gören cinsten eline bile veremiyorum düşün
Cevap sahibi+1 yılLibido çok düşük o zaman. Bastırılmış düşünceleri demekki çevresinden ötürü. Genelde cinsellik dedin mi ayıp derler ya bilgisiz kalır kadın. Evlenince böyle sorunlar oluyor sonra
Soran+1 yılBen p*rno açarım bakmaz bile başka odaya gider hiç yanaşmıyor aldatacağımı açık açık söyledim umurunda bile değil gibi davranıyor şimdi bir aydır kendisine elimi surmedim canıma tak etti ama artık onu istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAldatmayın. Boğanın rahatınıza bakın
Cevap sahibi+1 yılBoşanın*
Soran+1 yılÇocuklar var olmaz
Cevap sahibi+1 yılAldatmayı kararkterinize yakıştırıyorsanız aldatın
Soran+1 yıl4 ve 1.5 yaşında iki kız çocuğunu babasız veya annesiz büyütmek karekterime daha çok mu yakışır sizce
Cevap sahibi+1 yılBir annede bir babada kalabilir çocuklar. Annesinden koparın demiyoruz ki. Çocuklarınıza böyle mi örnek olacaksınız acaba? Babaları annesini aldatan bir adam sırf seks için. Hayatlarında en çok güvenmeleri gereken adam bilr bunu yapıyorsa bu çocuklar işetide büyüdükleri zaman hangi adama güvenebilrcekler?
Soran+1 yılAyrılmak daha büyük trajedi bence
Soran+1 yılHalka açık aldatacak değiliz ya
Cevap sahibi+1 yılYok siz kafaya koymuşsunuz zaten.
Soran+1 yılÖlüm olmadan boşanma olmaz bende çocuklarım benim olmadığım evde uyuyacak sa ölmüş olmam lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuma getir
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahahaha dalgasina yazdım 2 disslike gelmiş
Soran+1 yılDalga geçmeden bı fikrin yok mu
Cevap sahibi+1 yılHacılara hocalara görün bir ciddi söylüyorum cin musallatı falan olabilir
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittinizmi
Soran+1 yılBen ateist im ilahi olan şeylere inancım yok doktora gitmedik
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse doktora gidin beyefendi doktora gitmeden buraya yazmanız biraz saçma olmuş
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer