Eşim cinselliği hiç sevmiyor ne yapmalıyım?

2 yıldır evliyiz ama cinsel yönden iyi gitmiyor ve bu olay benim çok canımı sıkıyor bir çare bulamıyorum. Defalarca konuştum benim ihtiyaçlarım olduğuna dair ama gene aynı yaşımız daha genç ben 28 eşim 20 yaşında , ikimizde çalışıyoruz.

Onun bahaneleri var daha doğrusu bahanelere sığındığını düşünüyorum. Bu bahaneler hava soğuk banyo yapmak istemiyorum, çok yorgunum, üşüyorum gibi ama ev gayet sıcak doğal gaz kullanıyoruz evin içi banyo hepsi sıcak ama ışte bahane var. Isteksizlik var istemiyorum diyor ama gerçek sebep nedir bilmiyorum. Zira aklınıza aldatma falan gelebagkir öyle birşey yok ne bende nede eşimde sorun sadece cinsel yönden duygusal olarak çok iyiyiz.
Güncellemeler
+1 yıl
2 yıldır evliyim eşimi birkere dahi aldatmadım kimseye bakmadım işim olmadı.Sadece bu sorunu çözmeye çalışıyorum ve bunu çözeceğimize inanıyorum.Beni bu sorunu yaşayanlar anlar ancak bir erkek için çok zor bir durum bu, kadınların çoğuna bir sorun olarak görünmüyor olabilir ama erkekler için bu gerçekten büyük bir sorundur.Bunun için ayrılan çiftler bile var.Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu sorun çözmek için ama şimdilik olmuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kıymetimi anlasın diye akşam işten çıktığım zaman eve hemen gitmeyeceğim.Biraz geç gideceğim, bu doğru olurmu bilmiyorum bunu yaşayıp anlayacağım.Çünkü bana sevgililer gününü zehir etti onun için hediye aldım verdim.Ve biraz cinsellik yaşamak istedim olmaz dedi ve tartıştık tabi hem hediye alıp hemde gel hediye aldım cinsellik yaşayalım olayı değil yanlış anlaşılmasın.Bunun zaten olması gerekti yapmıyorduk 1 haftadır.Ben normalde eve düzenli gidip gelirim.
Güncellemeler
+1 yıl
umarım sözle anlatamadığımı bu şekilde anlamasını sağlarım.
Eşim cinselliği hiç sevmiyor ne yapmalıyım?