Arkadaşlar eşim cinsel birleşme istemiyor. Böyle şeyler onun hiç ilgisini çekmiyormuş. yeni öğrendim. 12 yaşında bir çocuğumuz var. 13 senedir pek sık olmasa da yapıyorduk. Şimdi aniden artık yapmak istemediğini ve başımın çaresine bakmamı söyledi. Boşanmaya da yanaşmıyor. Açıkçası çocuk yüzünden bende ayrılmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi geceler kardeşim..
Öncelikle geçmiş olsun, zor bir imtihan. Yaşamayan anlamaz.
Sanırım ailesel, 3. kişilerin yuvanıza müdahalesiyle ilişkiniz yıpranmış.
Dışardan müdahalelere izin verdiğiniz sürece yuva- aile bütünlüğünüz maalesef kalamaz.
Öncelikle bunu çözmelisiniz ki cinsellikte düzelebilsin.
Yatak sonuçtur. Oraya götürmeyen sebepleri ortadan kaldırmalısınız ö038 Yorumla
Soran+1 yılİyi geceler Teşekkür edrim. Onun ailesiyle irtibatı kestim ve görüşmüyorum. Bizim taraf zaten ben üzülmeyim diye herşeyi alttan alıyor. Ama o sorunlar varken bile ilişkimiz az da olsa devam ediyordu. Yani sorun aileler değil
Cevap sahibi+1 yılo sorunlar varken devam eden ilişkinizin kalitesi de ada olsa diye nitelendirdiğiniz kadarmış işte.
Bey efendi, dışardan 3. kişilerin maalesef müdahaleleri gereği çok fazla yıpranıyor evlilikler.
Sizde etkilenmişsiniz ki as da olsa kıvamında yürümüş cinselliğiniz de. Sizi çok iyi anlıyorum.
ben cinselliğe değilde, farkındaysanız diğer sıkıntıya takıldım. Çünkü bunu aşmadan diğerini aşmak hayali olur.
Soran+1 yılaile konusu evliliğn ilk başlarında çok oluyordu. vede çoğunlukla eşimin annesi yüzünden oldu. Ben irtibatı kesince annesi evimize karışamaz oldu ve sorunlar büyük ölçüde bitti. Şimdi iki aydır ailesinin yanında tatil yapıyor ve ben evde yalnızım. Bir hafta sonra dönecek.
Cevap sahibi+1 yılo süreçteki sıkıntıların yarattığı travmaların uzantısı olamaz mı?
Uuzn yıllar yuvamıza aynı şekilde 3. kişilerin müdahalesi olmuş biri olarak eşinizin neler hissetmiş olabileceğini tahmin edebiliyorum maalesef.
Soran+1 yılPeki sorunların en sık olduğu zamanlar ve sorunların çözüldüğü 4 sene içinde hiç bu şekilde davranmayan kişi, Şu an hiçbir sorun yokken aniden böyle bir karar alıp, Hemen yatakları ayırıp, Öpüşmeye hatta dokunmaya dahi ani bir şekilde karşı gelebilir mi
Cevap sahibi+1 yılsorunların olduğu süreçte ben çok istekli olduğunu düşünmüyorum cinselliğe eşinizin. Şu durumdan kısmen daha iyi olabilir belki ama tam anlamıyla eğilimi olmadığını düşünüyorum o süreçte de.
Soran+1 yılZaten evlenmeden önce de hiç cinselliğe ilgi duymamış. Gençken hiç kendini bile tatmin etmemiş. Erotik film bile izlememiş. Yani sorun bizim evlilliğimizde değil.
Cevap sahibi+1 yılevliliğin ilk günlerinden şu zamana kadar olan süreçte nasıldı cinsellik kısaca anlatacak olursanız?
Soran+1 yılÇok iyiydik. Evliliğn ilk zamanlarında herşey çok normaldi. Asla bir isteksizlik yoktu. Hatta nişanlıyken bile soyunup yattık ama o işi yapmadan.
Cevap sahibi+1 yılo zaman bir önceki cevabınızla çelişmiş oluyorsunuz. şu an çok iyiydik dediniz, ama öncekinde cinselliğe hiç ilgisi yokmuş demiştiniz.
Hiç ilgisi olmayan biri ilk zamanlarda nasıl çok iyi olur cinselliğe?
Soran+1 yılBen de onu sordum zaten. Başta çok normaldin istekliydin dedim. Meğer herşey numaraymış. O zamanlar da istemiyormuş rol yapıyormuş öyle söyledi
Cevap sahibi+1 yılRol bir yapar, iki yapar.
hem siz anlardınız.
özel olucak ama org. olmuyor muydu ki bu isteksizlik oluştu?
Soran+1 yılİnan sırf o mutlu olsun diye yapmadığım şey kalmadı. Normal birleşme esnasında org. olmadığını fakettim. Ön sevişmeyi çok uzatarak ve organlarımızı sürterek denedik o sırasında olduğunu söyledi fakat kendi boşaldıktan sonrasında isteksiz bir şekilde devam ediyordu
Cevap sahibi+1 yılolduğunu söylemesi de az önce dediğiniz gibi rol olamaz mı? org. olduğunu siz vajina. kasılmalarından anlamış olmanız lazım.
Soran+1 yılAnlayabiliyorum inan o anbütün vücuduyla kasılmaya başlıyor. Gerçekten kendiside söylüyor. Zaten olmasa söylüyor kendisi. o andan sonra isteksizleşiyor.
Cevap sahibi+1 yıloralla mı oluyordu genelde?
Soran+1 yılOral yapmamı istemiyo. Çok pis yapma diyor. Ve çok gıdıklanıyormuş. Sadece içine sokmadan organlarımızı sürtüyoruz anca öyle orgzm oluyo. Sonra sıra bana gelince bildiğin kütük oluyo uykulu bir şekilde bacakları aç yap bitti. Pozisyon bile değişme yok. Oysa ne hayallerim vardı ya
Cevap sahibi+1 yılsürterek nasıl org. olur anlamadım hiç.
siz yönlendirseydiniz onu. Böyle cinsellik olur mu?
İlk zamanlar iyiydi dediğinizde de mi bu şekildeydi?
Soran+1 yılsürtünce kilitoris uyarılıyo sanırım. Okuduğum kadarıyla kadınların çoğu o şekilde org oluyor. Penis içimdeyken org olanların sayısı çok azmış. ben keşfettim zaten bu yöntemi. İçine sokunca zevk almadığını söylüyo zaten biraz uzayınca içi biber gibi yanıyo falan demeye başlıyo. ( Kusura bakmayın çok açık seçik olduysa özür dilerim)
Cevap sahibi+1 yılinanın ilk kez duydum evlilerin sürtünerek org. olduğunu. cehaletime verin.
con cümlemdeki soruma cevabınız var mı?
Soran+1 yılİlk zamanlar bu şekilde değildi. Ben boşaana kadar devam ediyorduk. Onda bişey olmuyordu sanırım. Çünkü kasılma falan olmuyordu. Org olup olmadığını sordum inan ne olduğunu kendisi bile bilmiyordu. Sonraları oral denedim ama hijyen açısından istemedi. Ve en sonunda sürtünme yolunu denedik. İlk olduğunda çok şaşırdı. Gözünden yaşlar geldi zevkten. Ama işte son bir yıl önce aniden artık yapmak istemediğini kendini zorlayarak yaptığını söyledi.
Cevap sahibi+1 yılpardon misyonerde sürtünme mi bu? çok şaşırdım böylesine.
Soran+1 yılŞöyle oluyor. Ben sırtüstü bacaklarımı uzatarak yatıyorum. o da üzerime yüzü bana dönük aynı şekilde uzanıyor. Ve organını benimkine sürtüyor. oyuncak ayı ya da yastığa sürterek mast yapıyo gibi. Bu sırada öpüşüp okşama falan yapıyoruz. Tabi benimki bu sırada baya bir hırpalanıyo
Cevap sahibi+1 yılböyle olmaz ya cinsellik. yani siz zevk alıyorsanız başka ama doğasına aykırı sanki cinselliğin.
Soran+1 yılNe çektiğimi anla işte. Ben öylesine de razıydım zaten. Şimdi dükkan tamamen kapandı. Kadını bu şekilde orgzm ettik ama yine de yaranamadık. Ne yapıyım bulayım mı başka birini
Cevap sahibi+1 yılbaşka biri evlisiniz olmaz.
çok şaşırdım ya. hani bekaret sorunundan yapan yapar da, evliyken de çok saçma olmuş bu.
siz neden yönlendirmediniz böyle cinsellik olur mu diye? Tek pozisyonla olur mu cinsellik? Monotona bağlar bir yerde tıkanır işte.
Soran+1 yılPardon siz evli misiniz ya da erkek arkadaşınız var mı. Hiç ilişki yaşadınız mı kendinizi nasıl tatmin ediyorsunuz? Sakıncası yoksa lütfen
Cevap sahibi+1 yılevliyim. yoksa bu tecrübem nerden olabilir.
Soran+1 yılPeki kaç yıllık evlisiniz? ilişkiniz nasıl ne sıklıkta yapıyorsunuz. Siz nasıl org olursunuz
Soran+1 yıluyudunuz sanırım
Cevap sahibi+1 yılçok detay yazamam. size yakın evliliğimiz ve şükür sorun olmadı bu 3. kişilerin dahilindeki süreç dışında.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim ve Bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. size de inş.
sorununuza gelince, eşinizle konuşun böyle bir saçmalığı kabul etmeyeceğinizi ve evlilikte dediğinin asla olamayacağını.
Bu kadar duyarsız ve bencilce yaklaşmamalı. erkeksiniz beklentilerinizi düşünmeli. gergin olduğunuzu göremiyor mu hala?
Soran+1 yılSizin söylediğini şeylerin aynısını söyledim. Ama pek umrunda değil. Bir kadının kocasını 2 ay yalnız bırakıp ailesinin yanına gitmesi bunu gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılEvet o hadi yanlış yapmışta ailesi nasıl kızım kocan yalnız, bu kadar ne işin var burada evine git demiyorlar hayretlik.
Kabullenmemelisiniz bu ayrılığı. Siz izin vermeden nasıl gider buda ayrı bir boyut?
Soran+1 yılAilesi ile küsüm konuşmuyorum. Bu ayrılıktan zevk alıyorlardır. Zaten gitmesine izin verdim. Yalnız kalınca biraz kafamı topluyorum. Karşında olup da bir şey yapamamak daha kötü
Cevap sahibi+1 yılAilesiyle ne kadar konuşmasanız da kızlarının mutluluğu için yanlarında tutmamamalrı göndermeleri lazım.
Kaçarak, uzaklaşarak sorunları çözemezsiniz.
Çöüm bulmalısınız ve ona cinselliği anlatmalısınız.
Eğer bu dediğiniz gibiyse ve finalde sadece mis. se sizin için zor olsa gerek.
Bunu aşmanız lazım. Konuşun ve heyecanlanmasını, kötü bir olgu olmadığını anlatın karınıza.
Zevk alırsa bu kadar uzak kalmaz.
öncelikle kafasındaki tabuyu yıkıp kocası olduğunuzun bilincini aşılayın ve güven aşılayın.
Cevap sahibi+1 yılsorun ne aşamada?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEslik görevini yapmiyor. bu gunah yani yazik sana. seni gunaha teşvik ediyor frkinda degl mi aklindaki ne acaba. Hic dusunmuyor mu. bence sorgula
02 Yorumla
Soran+1 yılAğlamaya başlıyor evin huzuru kaçıyor konuyu açınca.
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik sorunu var bence destek alin. en dogrusu bu olur.
eşinizin size karşı bir sevgisi yok dolaylı olarak da cinselliği de zaten haz almadığınıda düşünerek ve bir yerde bitirmek istiyor gibi. bence sizden soğumuş. sizden soğummaış olsa sırf siz istiyorsunz ya da eşiniz diye ihtyayaçlarınız için birlikte olur gene olurdu. bu süreç onu cinsellikten soğutmuşturda
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ozaman benden soğuduysa neden bırakmıyor ve ayrılmayı kabul etmiyor. Bıraksın gitsin zorla tutmuyorum ki
- +1 yıl
aşağıda aldatma durumu gibi bir şey okudum ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünü bir ksadın aldatıyorsa eşiyle cinselliğini kesmez bence.. ben olayı evlililiğinizin sorunlu olmasına ve buna bağlı cinsel isteksizliğe bağlıyorum. cinsellik demek eşlerin birbirine arzu duyması sevmesi ile alakalı değilmi somuçta. boşanmaya niye yanaşmaz onu bilemiyorum belki çevre belki sizden bekliyor ciddi karşınıza alıp konuşun.
Seni işkillendirmek istemem ama aldatıyor olabilir. Hayat senin hayatın. Çocuğa felan bakma boşan bence. Bu kanıya yatakları da ayırmak istemesinden hatta ayırmanızdan vardım. Hadi cinsellikten soğur derim de yatağı ayırmak nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyor olabilirsin. Yani 13 sene birlikte oldun istemeyerek te olsa. Şimdi aniden istememek beni de başka biri olduğu konusunda şüpelendirdi Ama öyle olsa ayrılıp o kişiyle birlikte olmak istemez miydi. Çünkü asla boşanmak istemiyor
- +1 yıl
Zaten çoğu aldatan kadın boşanmak istemiyor. Aslında benim tecrübelerim kadınların 2 erkeği de aynı anda sevebileceği üzerine. Çoğu aldatan kadın da öyle. Ama sana sevgisi kalmamış. Bu çok rahat belli. Ayrılmak istememesinin nedeni çocuğunu düşünmesi yani seni çok da önemsediğinden değil. Ayrıca sonuçta sen onun elinin altındasın, evi geçindiriyorsun. Hiç yoktan senin sayende ağzı kokar şekilde dolaşmıyor. Senden boşanınca daha iyi bir hayat süreceğine dair elinde kanıt yok. Benim başıma bu olay gelse oturur konuşurum. Eğer beni aldatıyorsan söyle, ayrılalım derim. Ona teminat da veririm. Yani eğer aldatıyorsan boşanma sürecinde elinden tüm malları almam yarı yarıya paylaşırız derdim. Ve de bunu yapardım da. Yani beni aldattığı için tüm malları almazdım elinden. Zaten bana mantıksız geliyor. Çünkü ne yaptıysanız beraber yaptınız. Yuvayı beraber yürüttünüz. Onu itiraf etmeye zorla ve boşan. Onun derdi sen değil, boşandıktan sonra olacak şeylerle ilgili endişeleri
Soran+1 yılBana da öyle geldi kardeş. Sonuçta iyi kötü evi idare ediyorum. Geçim derdimiz yok gibi. Bence çocuğu düşünüp ayrılmak istemiyor. Sonuçta babasız ya da annesiz kalacak çocuk
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Ciddi bir sorun. Seni bile isteye günaha sürüklüyor öyle eşlik olmaz. Biryerde vazifesi yahu ne iğrenç bir kadınmış.
21 Yorumla
Soran+1 yılYataklarımızı bile ayırdık. Moralman çökmüş durumdayım
+1 yılKuranda bile ayett var kadınlar eşlerinden kaçınmasın diye ayıp yaptığı
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu açtığımda günah olduğunu bildiğini ama zorla yapamayacağını söyleyerek ağlamaya başlıyor. Bu durumdan çocuk ta çok etkilendi. Ayrılmamızı istemiyor çok üzülüyor
- +1 yıl
yazık yaa oda hee karın sonuçta o zaman evlenmeseydi
Soran+1 yılO da keşke evlenmeseydim diyor ama çok geç
başının çaresine bak'dan kastı başkalarıyla olman mı acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu nedir ya. bence sizden yana bir sıkıntı yok. o bir eş olarak görevini yerine getirmiyor ve bu da yetmezmiş gibi başka şeylere itercesine başının çaresine bak diyor. ayrılma ortada çocuk varken ama kaybetme korkusunu tattır ona.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim mesela
direk bosanırım bole bı durumla karsılassam o neymıs ole ben ıstemıyom bunun cozumune bakalım demesı gerek
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumuz çok üzülüyor dayanamıyorum
Soran+1 yılHiç bir şeye yanaşmıyor. Ben istemeye isteye yapacaksan yap için rahat edecekse diyor
aldatma konusunda huylanman bile yeterli bence hemen boşarım ama kendince kuruntu yapıyo ola bilirsinde.
03 Yorumla
Soran+1 yılEğer öyle bişey yapıyorsa kndimi kaybedip kötü şeyler yapabilirim. Yani ikisini de ortadan kaldırabilirm. Olan bana ve çocuğa olur. Bilemiyorum kafayı üşütmek üzereyim
Soran+1 yılDenemekte fayda var. Sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne boyle yaa, dogru degil bence, uyduruyorsun. Bir kadin boyle bisey diyemez
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten doğru yemin ederim
Cevap sahibi+1 yılGecmis olsun, ne diyeyim. Esin da bir an once boyle bir yoldan doner ins. Ama degisik gercekten. Ya senden travma almis cinselikte evliliginizin ozellikle baslarinda, ya kendi psikolojik sorunlari var, ya seni aldatiyor ya da seni hic sevmiyor ama seninle devam etmek zorunda. Yani sebep coook, en iyisi sen bilmen lazim nedenini ama
Büyük konuşmamak lazım ama sanki aldatıyor gibi tavırlar sergilemiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan şüpheleniyorum. Ama bilmiyorum
Soran+1 yılDeneyeceğim kardeş sağol
+1 yılAseksüellik de bence homoseksüellik gibi psikolojik bir sorun
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapmamı önerirsin
- +1 yıl
Bence bir alicengiz oyunu yapıp bunu bir uzman desteğiyle çözebilirsiniz. Belki de gizlemek zorunda kaldığı tercihleri vardır
Soran+1 yılHİçbir şekilde istemiyor. Konu açılınca kavga etmeye başlıyoruz ve evein huzuru kaçıyor. Çocuk üzülecek diye konuşamıyorum bile
- +1 yıl
Gidip doğrudan söylersen kendini hasta hisseder kadın. Onu öyle hissettirmeden, gerekirse cocuklar duymasın dizisindeki gibi doktoru farklı bir kılıkta getir. Yapan tanıyorum :)
Soran+1 yılOlabilir belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç dah önce eşini aldattın mı? Onu soğutacak bir şey yapmış olabilirsin, bence en baştan beri numara yapıyorum demesi yalan. Bir şey var
00 Yorumlaaa bu mümkün mü yani gerçekten oluyormu böyle işler?
05 Yorumla
Soran+1 yılMalesef kardeş Allah korusun
Soran+1 yılÇok zor kardeş uygun birini bulmak
Soran+1 yılÇok iyi tanıman lazım ama belli olmuyor ki. İlk başlarda deli gibi sevişiyoduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla konuş ve bu yaptığının dinde kabul görmediğini seninde kendininde nefsine zulm ettiğini söyle
Belki çok utangaçtır012 Yorumla
Soran+1 yılGünahı benim boynuma diyor
Cevap sahibi+1 yılİlginç niye istemiyo bir sebebi olmalı
Sonuçta evliya deyil onunda cinsel arzuları olabilir seni sevmiyomu? ya da evliliğinizde problemler varsa piskoloğa aile danışmanına gidin bu ciddi bişey
Soran+1 yılOldum olası hiç cinselliğe ilgi duymamış. Mast bile yapmamış o ne diyo. Benle alakası yok. Dünyanın en yakışıklı erkeği de gelse istemem diyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne zorun vardıda evlendin yavrum deseydin
Tavsiyem madem seni sevmiyor başının çaresine bak diyor
İmam nikahıyla evlen maddi imkanın varsa yeni karına bir ev tut
Hem karın sahipsiz kalmaz hem sen günaha girmezsin hemde çilen biter
Soran+1 yıltek maaş bide kredi çektim ev aldım 5 yıl daha borcu var. Çocuk okuyo yani maddi durum anla işte
Cevap sahibi+1 yılBak sabır buda senin imtihanın anladığım kadarıyla anlayışlı iyi kalpli birisisin şimdilik o konuları açma eşine bir arkadaş gibi yaklaş benimle herşeyini konuş seni yargılamadan dinlerim ben senin yeri geldiğinde baban arkadaşınım vs. de
Herşey cinsellik deyil sen haklısın ama eşinin deyişik sorunları var bir piskoloğa götür mutlaka çocukla bir sosyal aktivitelere karışın vakit geçirin
Yani biliyorum uzaktan demesi kolay ama tek çözüm Dua
Ne diyim Allah yardımcın olsun cinsellik dışında anlaşıyosanız o kadarda kötü deyil durumunuz karınla bir bayanın konuşması gerek annesinin felan ancak ona dökebilir içini
Soran+1 yılGerçekten çok iyi anlamışsınız beni. Bu durumun benim için bir imtihan olduğunu düşünüyorum. Ve şu an ve başka kadınlarla birlikte olma olmama arasında gidip geliyorum. Şu an bana ilgi duyan kadınlar var elim ayağım düzgün yakışıklı denecek biriyim. Ama günaha girmekten korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılSakın evlilik dışı bişey yaşama haklıyken haksız duruma düşersin
Eşinle ilgilen biz şimdi tek taraflı yaklaşıyoruz konuya ama bide onun düşüncelerini hissettiklerini bilmemiz lazım
İlk önce ona onu çok sevdiğini söyle eğer seviyorsan ve ona gün içinde iltifatlar et ne bileyim işte gül gibi kokuyosun vs. Bilmiyorum iltifattan hoşlanıyomu ama her normal kadın hoşlanır
Sana bişey yüzünden tavır koymuş ve sen bunun farkında deyilsin gönlünü hoş tutmaya bak amaan fani dünya 2 saniye bile sürmiycek zevkler için ebedi hayatı mahfetmeye deyermi yarına çıkacağımız bellimi? Hayır
Bak sorunlu bir ailenin evladı olarak şunu söyliyebilirimki aile içi şiddet çocuğun sağlığını sosyal yaşamını herşeyini etkiliyo
Bak ne güzel evladın var onun hayatını yıköaya deyermi o senden bir parça ve karında senin namussun helalin kadının
Yani sabırlı olmayı dene
Karına sarılınca falan sıkılıyomu senden kaçıyomu?
Soran+1 yılSabrediyorum ama sonuçta benim de bir nefsim ve ihtiyaçlarım var. Sarılınca falan kaçıyo evet sanki yabancıymışım gibi
Cevap sahibi+1 yılOohooo nazmı yapıyo napıyo
Ne istiyo? Acaba? Bu tavır cinselliğe falan deyil sana
ya da küçükken piskolojik travma geçirdi bilemiyoruz sen doktora götürmeyi dene yanaşmassa kimseyi dinleme boşan
Bak gerçek ve samimi söylüyorum sevmiyosun etmiyosun ben senin kuklan oyuncak bebeğin evcilik oyniycağın arkadaşın deyilim de bundan sonra bacımsın de evlen çocuğunada sen bak mutlu ol
Karında terelellilerinle mutlu olsun
Çok zikir çek bu cinsel isteğini azaltır Kuranı Kerim oku kardeş
Amaan evlilikte zor be boşuna dememişler bekarlık sultanlıktır :)
Soran+1 yılTavsiyelerin için teşekkür ederim. Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılTekrardan Allah hakkında hayırlısını versin seni kötü ve yanliş yollardan korusun
Karınada sağlık iman versin inş.
Düzelmeniz dileğimle...
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç? 12 yaşında çocuğunuz varmış. 24 yaşında olduğunu düşünelim. 12 yaşında mı evlendin yani?
018 Yorumla
Soran+1 yılordaki yaş kaç kişinin doğru sence?
Cevap sahibi+1 yılHer neyse. Eşinle konuş olmadı terapiye gidin. Arada çocuk var diye bir ilişki yürümez. İleride cinsellik yüzünden kavga edebilirsiniz ve bu da çocuğu olumsuz etkiler.
Soran+1 yılÇocuk uğruna kendi isteklerimden fedakarlık etmeyi deniyorum. Bunca yaşanmışlıktan sonra ayrılmak istemiyorum. Ayrılırsam sırf o iş için çocuğumuza kötülük etmiş olmak ve vicdan azabı çekmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnnesi ve babası boşanmış biri olarak cevap veriyorum. Sizin mutsuz olmanız o çocuğa yansır. Sorunlarını içine atmaya başlar. Kavga ediyor musunuz?
Soran+1 yılEskiden çok ediyorduk. Ama çocuğumuzun üzülmesine dayanamıyorum artık. Boş verdim o konuyu açmıyorum. İki arkadaş gibi evde yaşıyoruz. Ama nereye kadar bilmem
Cevap sahibi+1 yılEşinle tekrar konuş. İki arkadaş gibi yaşamanız bir yere kadar devam eder. Ondan sonrası yine kavga kıyamet. İkna olmuyorsa boşanalım de belki geri adım atar. Atmazsa ver mahkemeye. Çocuk da bir süre sonra üzülmez. Ben hiç üzülmemiştim. Annem ve babam iyidi fakat anlaşamadıkları için kavga ediyorlardı ve bu sorunu anlayıp odamda ağlıyordum bir zamanlar.
Soran+1 yılKaç yaşındaydın ayrıldıklarında? Çocuğumuz 12 yaşında kaldırabilir mi bilmem. Çünkü ikimizi de çok seviyor.
Cevap sahibi+1 yılÇok karışık aslında. Boşandılar sonra tekrar evlendiler tekrar boşandılar. 3-4 sene sürdü.
Cevap sahibi+1 yıl5 e giderken kavga etmeye başlamışlardı.
Soran+1 yılKimin yanında kaldın ayrılık sonrası
Cevap sahibi+1 yılAnnemin yanında kaldım. Babam her sabah kapıda beni beklerdi. İstediği zaman beni görüyordu.
Soran+1 yılBide işin kötü yanı ayrılınca çocuğu almak istemiyor. Ailesinin yanına gitmek istemiyor ve canına kıyacağını söylüyor. Bu yüzden ayrılmaya korkuyorum açıkcası
Cevap sahibi+1 yılKusuta bakma ama eşinin akıl sağlığı yerinde mi? Bir doktora götür. Hangi anne çocuğunu bırakıp canına kıyar? Psikoloğa götür.
Soran+1 yılBilmiyorum belki beni korkutmak için söylüyor
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma. Benim annem 38 yaşında ve üzülmemem için elinden gelen her şeyi yapar.
Soran+1 yılÇalışmıyor kendisi ev hanımı. Ailesinin yanına dönemiyeceğini çok utanacağını söylüyor. Ben çocuğa nasıl bakarım, Masraflarını karşılayamam diyerek çocuğu bana bırakmak istiyor. Aslın da o da çocuğu çok seviyo.
Cevap sahibi+1 yılBoşanırsanız zaten çocuk için nafaka ödeyeceksin.
Soran+1 yılSöyledim zaten her masrafınızı karşılarım dedim. Hatta kredi ile aldığım evi onlara bırakacağımı kendimin de kiraya çıkacağımı söyledim. Ama bilmemki dayip bir ağlamaya başlıyo. Evde iki üç gün huzur kalmıyo.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl sorun cinsellikte değil bence evlilğinizde üstü örtülmüş büyük sorunlar var
04 Yorumla
Soran+1 yılbuz dağı gibi yani
Cevap sahibi+1 yılZamanında ailenizle sorunlarınız olmuş veya onun ailesiyle bunlar veya daha fazlası artık bilemyorum sizi birbirnizden psikolojik olarak uzaklaştırmış olabilir. Her şeye rağmen düzelebilir ama birbirinze tekrardan sarılıp destek olmaya çalışırsanız. Aileyi daha birarada tutmaya çalışarak aile kavramını daha oturtarak yani. Eşiniz çocuk sevmiyor mu mesela bir çocuk daha ilişkinin toparlanmasında büyük rol oynar.
Soran+1 yılYeni çocuk denemesi yapamıyoruz ki kadın bildiğin taş oluyor o işi yapalım deyince
Cevap sahibi+1 yılBu senin imtihanın bence. bir süre uzak dur yaklaşma dokunma. ama aldatıyosa daha kötü zaten onu da bir iyice araştır ama çaktırmadan çünkü eğer aldatmıyosa ve böyle bişey duyarsa daha da yıkılır.
Bence eşin şu an psikokolojik olarak kendini yalnız hissediyor. Aile kavramı gitmiş birbirinze arkadaş gibi davranıyosanız zaten sorun var demektir. Benzer bir durum bende yaşadım eğer tahmin ettğim gibiyse. En basitinden şöyle düşün. Atalarımızın anlattığı çok güzel bir hikaye vardır. Hani adam ölmeden çocukların karşısna alır. Al bu çöpü kır der çocuk kırar. sonra ikinciyi verir ikisini birden kırar. sonra bu sayıyı babası ona çıkarır. onunu birden elinde kırarken çocuk çok zorlanır. adam da çocuklarına şu öğüdü verir. "Birlikten kuvvet doğar."
Yani aslında o eski kavga ettiğiniz tartıştığınız günler şimdikinden daha iyiydi en azından. Bİrbirinizden kopmuşsunuz. Burdada evlilliği kurtarmak da en büyük görev erkek olarak size düşüyor aileyi toparlayıp kendine getirecesiniz.
Başkan kuma getir, en güzeli. 😉
14 Yorumla
Soran+1 yılKim gelmek ister ki kuma olarak
Soran+1 yılKuma konusunu şakayla karışık açtım. Getir istersen diyor. Ama gelecek kadınla geçinemez ve hergün kavga eder bir de bu sorunla uğraşmak istemiyorum
Haydar Dümen'e bir getir. Sonuçta o bir dr
03 Yorumla
Soran+1 yılhay ben öyle doktorun
Soran+1 yılAmin Allah kimsenin başına vermesin
+1 yılEsin artik sevmiyor sanki seni
09 Yorumla
Soran+1 yılİyi ozaman sevmiyorsa ayrılsın gitsin niya ayrılmıyo
- +1 yıl
Ortada kalmaktan laf soz edilmesnden korkuyor..
Esine bir sor ayri yataklarda yatalim m diye trib atarsa seviyordur i
Soran+1 yılayrı yataklarda yatıyoruz zaten
- +1 yıl
Ask btms be üstad
Soran+1 yılMalesef ben de bitiyorum yavaş yavaş ömrümü çürüttü
- +1 yıl
Aldatiyormu acaba cokmu guzel birisiki cok ilgnc
Soran+1 yılÇok da güzel değil o kadar. Aldattığını sanmıyorum. Çünkü ne yapacağımı çok iyi biliyor
- +1 yıl
Kesin görücü usulu evlendin
Soran+1 yılEvet görücü usulü ama uzun süre nişanlı kaldık.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Böyle evlilikler çok var maalesef..
00 Yorumla
+1 yılHımm piskolojik sorunlarp vardır belki
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sordum. Hiç ibr zaman ergenlikten bu yana cinselliğe hiç ilgi duymadığını hatta iğrendiğini söyledi
- +1 yıl
Yani senden ömür bıyunca böyle bişey isteyemz hakkı yok
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18-24 ? 12 yasinda cocugunuz var tuhaf
07 Yorumla
Soran+1 yılOrdaki yaş doğru değil malesef
Cevap sahibi+1 yıl13 senelik esinmis bosayacakmisin sirf bir alik zevk icin? İyi dusun abi boyuncs cocugunuz varmis bide aranizda konusun halledin huyuna gitmeye calis aksam yemegine falan gotur hediyeler al. Bence evliliginizi bastan asagiya tazalemeniz gerek iyi dusun oda senin elinde
Soran+1 yılBaşka biri olabilir mi sence
Cevap sahibi+1 yılYani seni aldattigini mi dusunuyorsun? Sen 13 senelik esini daha iyi tanirsin ben hayatinizda ne olup ne bitiyor bilmemem. Kuskularin mi var? Peki severek mi evlendiniz? Biraz ozel bir soru olucak ama cinsellik hayatiniz hep boylemiydi yoksa bir zmndan sonra mi boyle oldu?
Soran+1 yılNişanlıytken bile deli gibi sevişiyorduk Evliliğimizin ilk yıllarında çok iyiydik. Çocuk olduktan sonra ilişki sayımız azaldı. Sonra anne ve babalar yüzünden tartışmalar oldu. ama ite kaka yürütüyorduk.
Cevap sahibi+1 yılHimm cocuk yuzunden olabilir belki cekiniyordur veya ailevi vey anne baba (kaynana:)) gibi sorunuz ne ise mesela anne ve babani hep destekliyorsan esinin yaninda yer almiyorsan esin senden sogumaya baslar herseyden tut guvene kadar ondan sana kizip yapmak istemiyordur belki sana soguk davranmasi falan istememesi gereksiz demesi kisaca kestirip atma sebebi bence bu dediklerimden kaynaklaniyordur diye dusunuyorum
Soran+1 yılOnun ailesiyle küsüm şu an zaten hiç görüşmüyorum. Kendi ailemle de küsmüştüm onun yüzünden. Ama onun isteğiyle tekrar barıştık. Ailem sorun olmasın diye her şeyi alttan alıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit sende baska kadin becer ne diyek
03 Yorumla
Soran+1 yılGünahı kime yazılacak
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ikinize ama bu zamanda gunah olmayan bisey kaldimi :(
Soran+1 yılBilemiyorum malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini sikcen yapacak bişey yok kanka :D
17 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka suni muni aldım bişeyler. Ne yapiim
Cevap sahibi+1 yılsunu muni derken
Soran+1 yılSuni vajna
Cevap sahibi+1 yılsen bitmişssin kanka :D
Soran+1 yılKanka ne yapıyım sen söyle
Cevap sahibi+1 yılşişme kadın al bari :D
Soran+1 yılAldım amk. 3. seferde fısladı. Deliği kapatmak için 5 yama yaptım tutmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber uyuyo musunuz
011 Yorumla
Soran+1 yılyatakları da ayırdık
Cevap sahibi+1 yılBunun sebebi ne? Seni artık sevmiyor olabilir mi? Hani birleşme neysede beraber uyumuyosanız bunda baska bir sey var ya da menopoza falanmı giriyo napıyo
Soran+1 yıl31 yaşında menopoza girilir mi bilmem. Benimle ilgili bir sorunu olmadığını çok sevdiğini ama cinsellikten hoşlanmadığını zorla yaptığını söylüyor
Cevap sahibi+1 yılPeki yatakları ayırmanıza ne diyor
Soran+1 yılSözde horluyormuşum falan. 13 senedir sorun yapmadı şimdi neden yapıyor anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılAldatma ihtimali var mı sence? Bence zarf at ayrılmak istiyorum diye tepkisini ölç
Soran+1 yılAyrılma lafı geçince çok ağlıyor. yalvarıyor. Zaten bir kez annesinin evine gitti sonra yalvardı yakardı kapının önünde yatmaya kalktı. Affettim barıştık
Cevap sahibi+1 yılSende acık acık söyle ihtiyaclarım var sonucta günaha girmekte istemiyorum karsılamıycaksan boşanıcam de ya da sana mantıklı bir acıklama yapsın ki sorunu anla
Soran+1 yılBoşanma lafı açılınca eşim de çocuk da çok üzülüyorlar, sessiz sessiz bir köşede ağlıyor. Vicdan azabı duyuyorum bu seferde
Cevap sahibi+1 yılBunları cocuga yansıtmayın zaten en yıpranan onlar oluyo eger seni seviyosa ve ilişkinizin bitmemesini istiyosa bazı fedakarlık yapmalı o yuzden diretmelisin aynı zamanda 2. cocuk istiyorum diye gir konuya mesrla belki o zaman sıcak bakar bu duruma
Soran+1 yıl2-3 ay önce denedim. Sen hoşlanmıyorsan hiçbir şey yapma ama bana müsade et dedim. Öpmeye başladım, hiç karşılık vermeden taş gibi yattı. Bir müddet sonra gözlerinden yaş geldi ve titremeye başladığı an bıraktım hiç bir şey yapmadım
+1 yıldeğişikmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatıyor seni
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
Cevap sahibi+1 yılSenden uzaklaşmış, yatakta sırtını dönüp uyuyor, eskisi gibi günaydın ya da iyi geceler demiyor vs vs
Soran+1 yılBilmiyorum ki şaştım kaldım. Cinsellik dışında herşey normal. Konuşuyoruz, yemek yapıyor falan
Cevap sahibi+1 yılKonuş bro sonrada ayrıl
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem