Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim birlikte olmaya pek yanaşmıyor.10-15 günde bir olsa yeter ona hiç sesini çıkarmaz. Bazen etrafımdakiler falan takılıyor bana hastalığın bitmedi mi kocan zor bekler falan diye ama adam hiç sormuyor bile bitti mi bitmedi mi. Çocuk yapmaya vermiştik diyorum ki yumurtlama günüm şu gün bu hafta deneyelim. O gün iki farklı işim var çok yorgun olurum vs. Bıktım gerçekten eşimi seviyorum çok iyi bir insandır ama cinsellik yönü resmen hiç yok ne yapacağımı şaşırdım. Kendimi kötü hissediyorum ağlamaklı oluyorum hep.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer zmana sorunu eşinde arama, kendinde de ara... Kendine de sor, acaba niye böyle diye?
Kadınların bir cazibesi vardır... Kadınlar, yatakta kendisini isteyen erkeği reddedebilir ve erkek ne yaparsa yapsın, o gece bir ilişki yaşanmaz, kadın istemiyorsa erkek ne kadar isterse istersin o gece ilişkisiz biter...
Ama, kadın açısından durum tam tersidir. Erkek, yorgun da olsa, istemiyorum da dese, kadın cazibesini ve kadınlığını kullanarak o gece ilişkiye girebilir...
Sana tavsiyem;
Evde sürekli eşofman tarzı şeyler giyme, bir yere giderken nasıl giyiniyorsan süsleniyorsan evde de öyle ol... Güzel kokular kullan... Bakımlı ol... Eşine güleryüz göster...
Mesela, bu akşam güzel bir akşam yemeği hazırla... Süslen, püslen, koku sık, en güzel kıyafetlerini giy...
Bilmiyorum, sekste sınırların var mıdır? Ama, çoğu erkek, vücudunun okşanmasına, dudaklarının şehvetli bir öpülmesine ve oral sekse karşı koyamaz...
Eşini, herkesten iyi tanıyan sensin, kimse senin kadar tanıyamaz... Ama, bütün olay senin davranışlarında saklıdır.. Eşinin sana olan tutkusunu arttırman gerekiyor. Yukarıda da yazdığım gibi, sürekli yenilenmen gerekiyor...
Dediklerimi yaptıktan sonra, tekrar yaz, sonucu merak ediyorum, emin ol istediğini elde edeceksin🙂20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sakin olun, ağlamayın ve gerekiyorsa psikolojik destek almanızı öneririm. Bunları yapamıyorsanız eşinizi alın karşınıza "bunu uzunca süredir düşündüm" gibi sözlerle konuşmaya çalışın. Sizi dinlememesine izin vermeyin, durumun ciddiyetini belirtin ki anlasın konunun önemini. Umarım güzel günleriniz olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Eig. için teşekkür ederim :)
+1 yılErkekler cinsel isteksizlik, günümüzde artış göstermekte olan bir sağlık durumudur. Seksüel aktivite ile ilgili olarak erkeklerde en sık karşılaşılan nedenlerden biri erektil disfonksiyondur ancak alkol ve tütün kullanımı, tükenmişlik ya da ilişkiler ile ilgili problemler sonucunda erkeklerde cinsel isteksizlik gelişebilir.
31 Yorumla- +1 yıl
Yapamıyor da olabilir beceremiyordur korkuyordur çekiniyordur veya yoruluyordur. Kaynağı belirsiz bir sorun varsa en büyük skaladan bakmak gerekiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen hemen tüm yorumları okudum. Malesef eğer içinde yoksa ne yapsan boş. Ben eşime cinsel tercihin mi farklı diye açıkça sordum bile. 20 gün yapmasak aklına gelmez. Ben de her gece istese olur derim. Uzun uzun sevişmek isterim. Malesef her zaman uyum olmuyor. Konuşsan da doktora bile gitsen olmayınca olmuyor.
57 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nonstop mesaja bakar mısın
Cevap sahibi+1 yıl@nonstop tamam
- +1 yıl
Sınavınız çok zor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
86Cevap
- Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılSeni dostum hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa demişler bize nasıl derdini sorununu anlatıyorsan eşini de kırmadan incitmeden bu problemi anlatman gerekiyor çünkü evlilikte iletişim varsa çözülemeyecek problem yoktur açık açık konuşursun sağlık problemi varsa ona destek olursun yanında olursun beraber tedavisi ni olur.
Tam tersi sorun psikolojik de olabilir00 Yorumla bak işin kolayı var :D ezcaneye git viyagra al ;) yediği yiyeceklerin içine toz haline getir getir dök ;) zaten ateş basında işi felan bırakır sana vakit ayırır bi de geciktirici ver adama kölen olur :D
benim esra diye arkadaşım vardı 5 senedir çocukları olmuyordu bu taktikle hamile kaldı esra :D kocasının erken boşalma sorunu varmış sen dedim bunu yaptın mı dedim hayır dedi dediğimi yap dedim 2 ay geçti bana mesaj atmış hamileyim diye :D00 YorumlaTahrik etmeyi dene iyice tarz değiştirin biraz yatak odanızda ona rağmen yine aynıysa konuş yani konuşmaktan bir şey olmaz. Bencilliğe yer olmamalı evlilikte, eşinde, sende birbirinizi mutlu etmelisiniz. Evliliğin temeli bu yani cinselliğin anlamı olmalı eşiniz yanlış yapıyor ama belki sorunu vardır. Umarım düzeltirsiniz bir an önce.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde aynı sorun var eşimle haftada bir yapsak yetiyor ben yanaşınca da reddediyor yorgunum. vs diye arada fantezi gecelikle falan değiştirebiliyorum durumu ama sonra yine aynı hale geliyoruz bende bur çözümünü bulamadım. Bence hormon testi yaptırmakla başlamalıyız ise
23 Yorumla- +1 yıl
Haftada bir yine iyimis. onu bulamaynalr da var.. valla kadın deidgin estetik bir varlık.. bence gecelik olayını hiç birakmayin.. hatta kostüm flaan çok işe yarar 😃👍
Cevap sahibi+1 yılIşe yarıyor da bizde insaniz sürekli sürekli olmuyor. Her erkekte illa tahrik olmak ıcin kostüm beklemiyor sorun bizim kocalarda da var
- +1 yıl
Haklısın. bu sefer kadınlar da kendimi süsleyip hedeiye paaketi gibi sunmadan bunis olmucakmi duygusuna kaplıyor.. sizde insansınız.. her zaman o motivasyonu bulamayabilirsiniz.. haklısın erkekler de dusuncek bunları.. off üzücü yine yaa.. birilerdide problemsiz olsun 😒
+1 yılBir çok sebebi olabilir. içlerinden sizin durumunuza uyan sebebi (leri) tespit edip çözüm yollarını uyğulamak gerekir. Maalesef, bazı sebeplerin çözümü yok. Onlarda da ya öyle yaşamına devam edeceksin yad a alternatif çözüm arayacaksın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl benden de o kadar asla başım agrimaz alev alev yanan taş gibi kadınım adam kendini yetersiz hissediyor sanirim tatmin edemiyor diye uzak duruyor halbuki ben her turlu hazırım ya of
72 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi kadınlar zor bulunuyor
+1 yılyav arkadaş eşine aslında ne olduğun u göstersene yani hergün kurufasülye yemiyen cinsten miş eşin ona farklılaklar sunmalsıın gözlerin şenlenmesi gerek her zaman farklılıklar iyidir bakmasını öğretmelisin ve duyguların yükselmesini :)
02 Yorumla
Soran+1 yılFarklılık arayan benim hep monoton giden o yalnız
- +1 yıl
erkek olmanın uslubu işte sonuç itibariyle ona o hazzı sen veriyorsun buda demmekki istdğini yaptırabilecek kadar güçlüsün:)
- Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü Bi durum. Ben olsam herhalde rahat yüzü göstermezdim😬
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin zor eşin aseksuel anlaşılan penisinin varlığından haberi yok hormon sıkıntısı olabilir. 15 günde bir seks yapan erkek büyük sıkıntı yanlış anlama ama eşin pasif olabilir mi? Ne kadar seversen sev cinsellik yoksa bir evlilikte o evlilikten hayır gelmez.
00 YorumlaYaw ablam eşinle olan sorununu burdan kim çözebilir ki al karşına ve konuş
52 Yorumla
Soran+1 yılÇözemedim diye bir umut yazdım. Herhalde direk buraya gelmedim bilip bilmeden konuşmayın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun bir çok nedeni olabilir cinsel olarak kendini yeterli gormuyordur beğenmiyorda olabilir cinsel sorunu da olabilir iktidarsızlık ya da kontrolsuzluk gibi bunlar da onu soğutur bunlardan emin ol onu tanı herşeyi yerin de sağlıklı ve kendinden memunsa ya sen de onu soğutan tavırlar ya da giyim tarzı var ya da stres deprasyon yuzunden boyle yani buna en iyi cevap vericek sensin aslın da
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da bu konu da ona karşı kırıcı ağır bir söz kuçumseme ya da güvensizlik verdiysen kolay kolay seni arzulamaz erkekler isteklidir evet ama sevdiğiyle beraber olmayı tercih edenler için o ilk yazdıklarım çok onemli işin duygusal tarafı da var sadece beden de bitmiyor
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni sevdiğinden eminmisin peki önce buna karar ver sonra çözüm ara bence
41 Yorumla
Soran+1 yılEminim
+1 yılGerçekleri duymak istiyor musun?
Eşin cinsel anlamda gayet normal, sadece seninle ilişkiye girmek yerine, sanal hazlar ve hayaller ona seninle ilişkiye girmekten daha fazla haz veriyor.01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar şeyi deneyen ben haz alamayan o mu 🤣🤣🤣🤣
+1 yılErkeklerde cinsel uyarılma görsel yollardan olduğu kadar ruhsal ve zihinsel olarakta partnerini istemelidir. İstemediği sürece karşısında kim olursa olsun birlikte olmak istemez ya da orgazm olmaya odaklanıp biter bitmez ilişkiyi sonlandırır.
00 YorumlaBendede tam tersi ben hergun isteyen biriyim ama esim ayda bir oda istegi olunca... bazilari malesef böyle oluyir bukinudada esler malesef yanliz kaliyor. Unutuluyir
00 YorumlaSeksi şarkılar aç sözleri ve melodisi ile insani azdiran.
Sonra bu müzikle onun yaninda bilerek Seksi giyinerek ev işleri yap.. evi şupur..
Etarfi silmek gibi..
Bu erkeği azdirir00 YorumlaOnun lobidosunu tavan yaptır ses tonu gecelik makyaj üzerinde sadece bir gömlek vs vs yatakta hiç yapmadığın şeyleri yap oral anal vs vs eğer bunlara rağmen aynıysa eşin stresten olabilir onun sorunu alkol sigara stresten uzak Dursun umarım düzelir ateşli zamanlarınız başlar sağlıklı günler...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazık bisorunu mu var acaba ben hafif bir temas olmasa bile yükseliyom her daim bunu eşin nasıl yapıyor anlamıyom heleki senin gibi istekli biriyle cok yazık
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim eşinle bı konuş san ona bu durumun seni yıprattı ni söylesen ona biraz da sen yaklaş san hanı biraz güzel giyinip feln bide böyle dene derim kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence burda böyle sorular sorma , herkesin fena olduğu bi site burası... :D
aranızda halletmeye çalışın, bu sitede evliyken böyle sorular sorarsanız, sapıklık vs olabilir112 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım. Onları dikkate almıyorum
Cevap sahibi+1 yılçekinmeden söyle, istiyorum de.. yapar heralde
Cevap sahibi+1 yıleşinle konuşun her konuda dertleşin, birbirinize anlatamazsanız kime anlatacaksın? sağda solda bizim gibi adamlara anlatmak zorunda kalıyosun sonra.. yani sanal ortamda.
halbuki eşinle bir araya gelip konuşabilmelisiniz:) her konuyu..
kibarlıkla konuşun,
sen onu hoş et, o seni hoş etsin... :)
Soran+1 yılAnlatıyorum zaten. Çare bulamadım diye bir umut buraya yazdım. Niye böyle diyorum doktora gidelim diyorum. Her zaman anlayış gösterdim ama daha iyiye gideceğine kötüye gitti. Yani zorla yaptırınca da benim zorumla olmuş gibi oluyor karşı tarafta isteyecek ki anlamlı olsun
Cevap sahibi+1 yılseni seviyorsa o da çaba harcamalı..
bu işler sıkıntılı işler, kadını doyurmak lazım. Yoksa gözü dışarda olabilir eşini sevse de... Çok sadakatli aşırı dine bağlı olması lazım başka şeyler düşünmemesi için. Sen öyle biri değilsen, yanlış şeyleri yapma potansiyelin olabilir.
kendini nasıl biri olarak tanımlıyosun? ne olursa olsun asla eşimden başkası olmaz diyebiliyor musun bu isteğinle?
Cevap sahibi+1 yılsen yeterince ilgileniyor msun onunla?
Cevap sahibi+1 yılfantezili kadın mısın?
Soran+1 yılGünahı bilen biriyim ben başkasıyla işim olmaz
Cevap sahibi+1 yılçok iyisin, işte böyle olmanız güzel.
eşinle daha güzel konuş beraber, ilgilenin, belki işte çok yoruluyordur..
enerji veren şeyler yedir, tatlı fındık fıstık vs
morali bozuk olabilir canını sıkan şeyler olabilir
her konuda ilgilenmeniz gerek..
eve geldi hadi yatağa diye bişey olmayabilir, işte ne yaşıyor vs bilemediğinden yorum yapmak zor.
Cevap sahibi+1 yılilişkide hep mi böyleydi? ilk günden beri aynı şekilde mi yoksa sonraları mı azaldı
Soran+1 yılNormalde 5 günde birdi. simdi 15-20
Cevap sahibi+1 yıl5 günde 1 ken de azmış aslında, yetiyor muydu o zamanlar?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, yeni evli sayılırsınız aslında. Daha önceleri de durum böyle miydi? Örneğin sevgililik döneminde cinsellik yaşıyorsanız o zamanlar, ya da evliliğinizin en başında
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar zaman arıyosun evlendiğin zaman elinin altında oluyor bunuda yapmak istemiyosun çünkü alışmışsın yokluğuna ne kadar kabul etmesen de
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşte bir sıkıntısı olabilir ama uzun süredir böyle ise bununla alakalı doktora başvurmanızda fayda var..
00 Yorumla
+1 yılSizin orada sexshop veya büyük eczanelerden azdırıcı al içeceğine at , sonrada sen kendini naza çek hemen verme biraz kıydır derim.
00 YorumlaCinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. Evliliğin ilk zamanlarında da bu şekilde miydi eşin?
Hayır ise, bu durum hemen hemen ne zamandır var?00 Yorumla- Cinsellik konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılAğlamaklı oluyorsun demek , bişey yapamazsın , en azından korunma yöntemi aramıyorsunuz
Gerçi bende de seçmece bir tane var nerden bulduysam...00 Yorumla Üstüne gitme sende rahat birak, yoksa daha kötü yaparsin.. Ereksiyon sorunu yasiyormu, aeks yapinca sorun yasadimi hic?
00 Yorumlaayrılmak istmiyorsan fb en iyi çözüm senin için. hiç sıkma canını o istemiyor diye sen neden mahrum kalacaksın bu zevkten
01 Yorumla- +1 yıl
@fatih5706 seninkilere önerdim sanırım. haklıymışım :)
Yola getirmeye denedin mi kokular kıyafetler ortam felan
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedim. Yatakta yanaştım ama fıs
Dışarda biriyle görüşüyor olabilir. ya da problem sendedir. Senden tahrik olmuyor olabilir. Sana tavsiyem cinsel hayatınızı renklendirin. Bakımını yap. Daha erotik şeyler giy. Göğüs dekoltesi göster kocana. Onu tahrik et
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam ya iktidarsız ya da başkaları var hayatında açık sexy giyin bakımlı ol ondan bekleme arkanı dön poponu sürt ona bi şekilde şeyi uyandımı mutlu son yaptır
12 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma sorunu vardı düzeldi. Öyle yanaşır dokunur eder ama sonra döner uyur devamı yok
- +1 yıl
Dokunduğu zaman sende karşılık ver mesela oral yap belli sertliğe geldimi ondan bekleme üzerine otur göğüslerini öp illaki ereksiyon olur normal gir çık yaptımı cinsellik te böyle kopmalar olur
Bazi erkekler isteksiz oluyor. Muhtemelen testesteron hormonu cok dusuk. O da libidoyu dusurur.
10 Yorumla
+1 yılMillete seks hayatini mi anlatıyorsun sen de seninle bunları konuşuyorlar ne kadar iğrenç bir konu
11 Yorumla
Soran+1 yılNe işin var burda o zaman madem çok iğrendin. Allah çaresizlik vermesin başına gelirse anlarsın
+1 yılYatakta birbirinizin istediği şeyleri sağlayamıyor olabilirsiniz
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü fb başkada uğraşma derim bu seferde sen ne azgın birisin damgası yapıştırır.
13 Yorumla- +1 yıl
@fatih5706 Sanane kardeşim sen neden maydonoz oluyorsun? Ahlak bekçiliği yapıp kızın dikkatini çekmeye çalışıyorsun aklınca ama sen giderken biz çoktan dönmüştük.
Bu durumunun nedenini ancak eşinizden alabilirsiniz. Konuşarak halletmeye çalışın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim de öyle maalesef. 7 yıl bitiyor evliliğimizde ama değişen bir şey yok. Düzelir şöyle olur böyle olur diyenlere aldırma tecrübeyle sahip işte değişmiyor. Seni çok çok iyi anlıyorum...
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo Evet maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEvli bekar?
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belki farklı cinsel yönenimleri vardır. ya da dostu vardır. Tüm enerjiyi ona veriyordur
00 YorumlaCinsellik konusunda 859 cevap paylaştı. Senin gibi ateslisi denk gelmez bana bizde Elizabeth devam
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBu tip admlarin esleri laciyor kollu kuvetli admlra sonrda cikip tv lere agliyorlar geri gel diye
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBence yaptıkça yapasiniz gelir.. tempo işi bunlar..
00 Yorumla Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. millet istekli bir eşi olsa belini doğrultmaz altından cıkarmaz seninki bulmuş umrunda degil
00 Yorumla
+1 yılYuh haftada en az 3 kere yapmayacağım birisi ile evlenmezdim bile
00 Yorumla
+1 yılbenim esim olsa bazen hergun bazen 2 gune bir mutlaka yaparim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHissetmeyin, erkekler dönem dönem böyle olurlar, stresten enerjileri olmaz, benim de başıma geldi, müsait olduğunuzda anlatırım daha iyi anlarsınız
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ne yaparsan yap değişmez
Soran+1 yılNe zaman düzelir
Cevap sahibi+1 yılBu biraz uzun sürebilir, sizinle çok fazla alakası yok
Cevap sahibi+1 yılMüsait olduğunuzda kendinizi hatırlatın birkaç şey söyleyeceğim, sohbet etmek için demiyorum
Soran+1 yılBuradan söyleyebilirsiniz şimdi
Cevap sahibi+1 yılŞimdi işim var, ayrıca sizinle sohbet etme amacında değilim, üzerinize alındığınız bir durum var ve kendinizde hata arıyorsunuz, ben sadece size detaylarıyla anlatmak istedim ister yazın ister yazmayın meraklınız değilim
Benim eşim bana yaklaşmasın valla yerle bir ederm
96 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba başka biri mi var
73 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil. Zaten işten sonra hep evde uyuyor fırsat buldukça. Biri olsa telefonunu falan saklar ama hiç öyle şeyleri yok
- +1 yıl
Hiç güvenme
en iyi çözüm azdırıcı al içeceğine kat sonra bak keyfine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yüzden evlenmeden cinsellik mutlaka konusulmalı. beklentiler farklı olursa mutluluk olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle evlilik mu olur yaa tamm sevgi saygı iyi güzel de eşin sonuçta bi ihtiyacın var istiyorsun
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan karısından soğur mu ben evliyken eşim benden kaçıyordu resmen seks olmadan kadını doyurmayan erkeginanlamiyorum
00 Yorumla
+1 yılZor durum. Böyle biri ile yaşamam evliliği sürdürmek zor. Doyuma ihtiyacın var ve kocan bunu yerine getirmek zorunda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm senin adına cinsel hayatin hiç yok gibi bu zaman da sevgililr bile haftada bir defa yapıyor
00 YorumlaCinsellik konusunda 986 cevap paylaştı. Zor bir durum oysa cinsel uyum çok önemli eşin tehlikenin farkında değil sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle devam eder ve sende hep mutsuz olursun. Laftan anlamıyorsa çocuk olmadan boşan kurtul, cinsellik olmadan evlilik çekilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl adamı rahat bırak hayatını yaşasın bıkmış işte senden. Hayatta seksten ibaret değil. 😏
00 YorumlaFizigin nasıl peki seks iç çamaşırı giyermisin bakımlımısın
00 Yorumla
+1 yılSana olan ilgisi azalmış olabilir
31 YorumlaBaşka biri olma ihtimali?
20 Yorumla
+1 yılBaşkasında doyuyor olabilir bi kontrol et
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi