- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
10 ayyani bu durumda boşalmak mantıklı olabilir adam istemiyor ya ya kendini yetersiz görüyor ya geçmişinde çok birliktelik yaşadığı için doydu artık kadına sekse ondan dolayı da istemiyor olablir bunları da evlenmeden önce konuşmak gerekiyor ama yine de konuşup bir terapiye falan gitmek daha iyi olabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşin muhtemelen evlenmeden önce hiç deneyimi olmamış birisi. Evlendikten sonra da ilk cinsel deneyimini yaşayıp, onda da erken boşaldı. Bu onda psikolojik bir baskı oluşturmuş olabilir. Bunu kendi başınıza çözmeniz zor görünüyor. Eşinle birbirinize karşı açık olup, karşılıklı düşüncelerinizi söyleyebilmelisiniz. Sen ondan beklentini söylemelisin ve onun da buna cevap vermesi gerekiyor. Eşini ikna edip bir uzmanla görüşün. Buradan sana "özel konuşalım. Sana yardım ederim." diyenlerin neredeyse tamamının derdi sana yardım etmek değil. Bunu biraz konuşunca anlarsın. Sorunun kaynağı da, çözümü de eşinde. O yüzden bunları ciddiye alma. Eşinle beraber, bir uzmana görün.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayfarklı nedenleri olabilir , borç , baskı , ya da iş yerinde olanlar, haftada 3 kez normal ama tercih tabi, eşine nedenlerini sor belki bir sorun vardır , eğer goksa cinsel olarak isteği rtkracak besinler ve damlalar var al dene işe yarar zaten oda yapmaya başlayınca rutine binecektir , beyin zevke çabuk alışır
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
10 aycanım anlattığın şey gerçekten can sıkıcı cinsellik evlilikte önemli bir bağ ve sen istekli olsan da eşinden sürekli red almak seni yıpratır çok normal
bu durumun nedeni yorgunluk stres ya da başka bir sağlık sorunu olabilir ama sen tek başına uğraşmak zorunda değilsin konuşmayı deneyin belki bir uzman desteği de gerekir
kendini suçlama arzulamak fanteziler istemek çok doğal hak ettiğin şey hem sevgi hem de tatmin unutma 🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Sen işi bilmiyosun fantezi kiyafetleri al giyin kocani odaya çagir sabah uyurken erkeklerin libidosu çok yüksek olur yanina git uzan pen... oyna yalamaya başla yatagin üzerinde doma... pozisyonda kocani çagir bakarmisin hayatimde yardim edermisin de bak sana nasil sabah öglen akşam 3 ögün yemek gibi seni doyuruyo gör o zaman erkege yaklaşim çok önemli bunu unutma.
04 Yorumla
Soran10 ayKaç tane fantezi kıyafet aldim sürprizler yaptım. Cilve yapıyorum yanına gidip ama istemiyor. Yani fantezi kiyafetler giydiğimde gerek yok böyle şeylere diyor. İstemiyor
Soran10 ayBanyoya davet etmedim davet etsem de gelmez yani ve sürekli ben biseuler diyorum artık kendisi gelsin istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
10 aymaalesef boyle sorunlarda yasanılmakta evlı olmakta faydasız aynen haklısın ya kadının ısteksız olur u ya da erkegın cok kotu durum... aynı durumları bekarlarda yasıyo sureklı kendı basımıza asılmak durumu ve sureklı azgınlık keske aynı sehırde olsak arada kacamak olurdu
00 Yorumla Abla şu damat iksiri felan diyorlar muz süt fıstık ezmesi bal falan felan döküyorlar rondodan geçiriyirlar erkeğe iciriyorlar azıyorlar ama daha eklenecek şey var onu yazamadım ya da söylede olabilir cinsel sorunu vardirda senle paylaşmak istemiyor olabilir erkesiyon sorunu olabilir
00 Yorumla
10 ayYani böyle bir durumda aldatsan haklısın haftada en az 3-4 defa olmalı bu da minimum yani. Bunu onunla konuşsan dicem bir sonuç alamazsın muhtemelen ayrıca isteyen sen değil onun olması lazım erkek sonuçta. Eğer dertleşmek konuşmak istersen buyur yardımcı olurum elimden geldiğince
02 Yorumla- 10 ay
İstersen buyur
Gizli Üye(30-35)10 ayBu iş aceleye gelmez. ön sevişmeyi uzun tutun. Her yerinizi yalayın karşılıkli sehvetli uzun uzun. rahatlayın. sonra o senin üstüne cıksın şeyiyle senin şeyine sürtsun ve üsten git gel yapsın sen ama onun şeyini tut, senin şeyine bastır o git gel yaparken kaymasın. seni ıslatıp titretene kadar öyle devam etsin. 10 dk falan sürer en az. sonra seni titrettikten sonra sen çok ıslanacaksin orası çok kaygan Olcak. sonra içinde boşalana kadar git gel yapsın kendisinde kuruluk veya acı hissetmicek. Ve erken gelirse sürtünürken üzme onu moral ver çözcez beraber de. sonra biraz ara verin sonra yine yalamaya başla. vücut büyük ihtimalle zamanımda çok masta alıştı vücudu gerçek ilişkiye alistirmak lazım. biraz öv gönlünü okşat moral bulur 2 3 hafta ya düzelir. o moralle daha çok ister
00 Yorumla
10 ayAdama söyleyeceksin benimde isteklerim var ben senin evini ya da senin için yapmam gerekeni yapıyorum. Benim isteğim ne olacak diyebilirsin. Dini inancı dolayısı ile yapmıyor olabilir mi? Namaz kılıyor mu
08 Yorumla
Soran10 ayDini inançla ne ilgisi var ki bunun? Karısıyım sonucta.
Evet kılıyor- 10 ay
Nefsinden dolayı istemiyor olabilir. Ayette Allah nefsine sahip çıkmak senin için daha hayırlıdır der. Belki eşin ondan dolayı istemiyordur. Allah ayette direkt bu konuya karşı söyler
Soran10 ayIyi de bekar olsak ilişki istesem o da reddetse hadi neyse ama biz evliyiz sonuçta. Nefsimize niye sahip çıkmaya çalışalım. Karşımda ki kocam sonuçta
- 10 ay
Buradaki konu eşin bile olsa hani sürekli yapmak var az yapmak var yani Allah onu kast ediyor yap diyor ama fazlası nefsinin arzularına girer kendini kaybedersin demek istiyor. Sık sık yapmak nefsin isteğidir ama iki taraf istese daha makbul olur diye düşünüyorum. Sen bunun çözümünü önce eşine sor neden isteğin az diye eğer performans gibi bir şey ise doktora gidin.
- 10 ay
@Titizzz he aynen biz hayvaniz. Çiftlerin birbirine saygısı olur istemiyorsa zorla olacak halı yok
- 10 ay
@Titizzz dini olarak baktım ama karşılıklı bir şey olsun dedim nefse dayalı bir ilişkide eşler arasında saygı kalmaz sadece cinsellik üzerine olur bunun nesi iyi?
10 ayİste herkes de farklı bu durum acaba senin vücudunu mu sevmedi yaa büyük ihtimal öyle senden tat akmıyor adam kızma ama adam senin vücudundan haz almıyor
33 Yorumla- 10 ay
- 10 ay
@wonderfulwoomen bişe olmadı soruyu soranla sızın yanıt manasız geldı ondan dolayı tuhafıma gitti
5 6 aylık evlı başından belli isteksiz haftada bir veya iki kere cinsellik yaşıyor yenı evlenmişler çok erken neden vücudunu beğenmesin 🤔 zaten gormus sevmış almış soruyu soran isteklı ve herturlu fanteziye açığım dıyor demekkı eşinin libidosu düşük bir kadınisterse erkeği en ufak bır isteği olunca ateşler diye düşünüyorum bence lıbıdosu düşük ve tecrübesiz tabu yaptığı iş dolayısıyla fazlasıyla yorgun olabılır veya kafasına taktığı sorunları olabılır veya tecrubesızse yetemedıgını düşünüp oyuzdende uzak duruyor olabılır bır çok nedenı olur ama 6 aylık evlılıkte vücudunu begenmıyorsa bence evlenmemlıydı cinsellık gıbı büyük bır ıhtıyactan eşini mahrum bırakmamalı
10 ayİşte bunları öngörmek yerine evlenmeden önce ten uyumuna bakılıp evlenilmeli cinsellik evliliğin temelidir
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayOff kotu bi durum yaa. Evli olmanin bir adami kalmiyor o zmn. Ne ise yariyor o adam, bostan korkulugu mu? 🤦🏻♀️
71 Yorumla- 10 ay
Sence kac olmali peki?
10 ayLibidosu yüksek kadın yüksek erkekle, yüksek erkek yüksek kadınla evlenmeli kesinlikle. Bunun için de sevgiliyken seks yapmak en mantıklısı. Çünkü evlendikten sonra böyle problemler oluyor insan evlendiğine pişman oluyor
00 YorumlaLibidosu düşük belli ki yani senin gibi bir kadının böyle bir adamla zayi olması çok kötü. Ya boşan kendine uygun bir partner bul yoksa aldatmaya gider bu iş.
Dertlerin vs varsa da dinlerim, maddi manevi destek olmaya çalışırım.
00 YorumlaYeni evlisiniz bu sayı biraz az ama eğer guzel tatmin olunuyorsa hafta da iki evliler icin normal bir sayı bir çok uzman da normal kabul ediyor bu sayıyı
02 Yorumla
Soran10 ayAçıkçası mastürbasyon yaparak daha iyi tatmin oluyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
10 ayHayat çok acımasız gerçekten isteyene gelmezsin istemeyene gidersin normalde ben de libidosu yüksek erken boşalma derdi olmayan veya sevişme hariç 45 dakika git gel öpüyorum ben de olacaktım Of diyorum başka bir şey demiyorum
01 Yorumla- 10 ay
Seni ben uyutsaydim kucağımda
10 ayDaha ilk aylarda böyleyse, bu adam ile devam edilmez.
Evlilikte cinsellikte olmayacaksa, insan neden evli kalır.30 YorumlaEvlenirken en çok dikkat etmeniz gereken şeye hiç dikkat etmiyorsunuz. Sonra da böyle ortada kalıyorsunuz. Durumun gerçekten vahim. Hayatını mastürbasyon yaparak mı geçireceksin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
10 ay5-6 ayda bu haldeyse bir kaç yıl sonra hiç yaklaşmaz sana galiba. Evliliğin neredeyse %70i cinsellik. Sizinki fazla sürmez, boşanırsınız muhtemelen. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
10 ayBu kötü olmuş ama ya.. Kendin halledince dha çok mu zevk alıyorsun. Yani sana zevk vermiyor. Eşinle cinsel hayatınız yok gibi
Bir de yeni evlisiniz ben olsam her gün isterim 🫣00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
10 ayNiye istekli kadın ya da erkekler tam tersine denk geliyor iki isteklinin birbiri bulması bukadar mı zor
02 Yorumla
Soran10 ayZor demek ki...
- 10 ay
Maalesef öyle gibi görünüyor böyle olunca evlilik zulüm olur sonuçta cinsellik bir ihtiyac evlilikte eşler bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılaması lazım
10 ayKocani iyi besle cinsel gücü artıran yiyecekler yedir sonra her an yapmak ister sende mutlu olursun hiç boş bırakmaz seni
08 Yorumla
Soran10 ayAslında yemesi içmesi de gayet iyi. Kendisi iyi de besleniyor
- 10 ay
Cinselliğe iyi gelen yiyecekler önemli olan
Soran10 ayEvet biliyorum yiyor yani
- 10 ay
Sen kocana yanaşıyor musun güzel kıyafetler iç çamaşırları oral yap dayanamaz sonra sen de onun ağzına ver yalat
Soran10 ayKaç tane fantezi kıyafet aldim giyindim ama gerek yok böyle şeylere dedi
Çoğu zaman ben yanasiyorum zaten. Onda da istemiyor çoğu zaman- 10 ay
Ne biçim adam yahu bana senin gibi kadın lazım sürekli isteyecek
- 10 ay
Bu konuyu konuşmak ister misin
Merhaba, evliliğin henüz basindasiniz, aslında sizin yataktan cikmamaniz gerekir, haftada 1 ne? Çok değil birkaç yıl sonra ayda 1 e düşer sanırım bu. Hele hele seni reddetmesi gerçekten çok garip
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Eşinize sorarak net bir sonuca ulaşabilirsiniz. Her insanın libidosu yüksek olmaz ve olmak zorunda da değildir...00 Yorumla
10 ayBir ömür hayatında başarılar dilerim libidosu yüksek ablam ama lakin manüel ile bir ömür nasıl biter onu bilemedim işte 🤔🤔🤔
00 Yorumla
10 ayKocanı aldatırsan çok kötü olur sonuçları bilgin olsun, bu kadar uçkur düşkünlüğü iyi değil, her şey tadında güzel.
00 Yorumla
10 ayNeden kendin yapınca daha çok zevk alıyorsun? Yatakta uyumlu olmadığınız için mi yoksa sana yetersiz geldiği için mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sakın hamile kalma
O adamla ayrıl derim ama mümkün değilse şundan eminim ki ileride kesinlikle seni doyuracak bir erkek bulacaksın
00 Yorumla2-3 ihtimal var. Ya kocan sana olan ilgisini kaybetti. Ya başkasına ilgisi var. Ya da daha kötüsü, gizli gay! 🤷
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Libido su düşük biri belli ki aranızda uyumsuzluk var ve işin zor düzelmez yani, umarım, benim eşim de sizin gibi ya da benim gibi olur 🙃🙃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sonra da neden aldattın dicek sana sen kadınlığını hissemedikten sonra ne anlamı var
06 Yorumla
Soran10 ayGerçekten hiç hissetmiyorum kendim mastürbasyon yapsam daha iyi tatmin oluyorum
- 10 ay
Bişey derdim de sonra siliniyor ama az çok üstü kapalı diyim hem böyle yapıp üstüne sana ilgi gostermiyorsa...
Soran10 ayYani bu konuda ilgi yok açıkçası
- 10 ay
Böyle mastürbasyon yap yap nereye kadar ve açıkçası senin istediğin de çok uçuk şeyler değil hangi erkege desen seni o yataktan cikarmaz
Soran10 ayAynen öyle işte ama sürekli reddedilmekten de sıkıldım artık bende gitmemeye kadar verdim yanina
- 10 ay
En iyisini yapmışsın bir süre sonra kendini sapik gibi hissedersin... konuşmak istersen yazabilirsin bu arada
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayDaha yeni evli olmanıza rağmen böyle davranıyorsa ileride tamamen ilişkiniz biter böyle evlilik yürümez
00 Yorumla
10 ayBu tip durumlar evlenilmeden konuşulsa daha sağlıklı olmaz mıydı? Eşinin bu konudaki yaklaşımı hakkında hiçbir fikrin yok muydu daha önce?
00 Yorumla
10 ayTek başıka zor olmuyor mu en azından sanal partner bul
01 Yorumla
Soran10 ayp*rno izliyorum
10 ayBazı erkeklerde harbiden iş yok iyi ki evlenmedim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Adamı iyi besle. Bak nasıl canavara dönüşüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 10 ayDaha başta böyleyse yıllar sonra ne olacak? Böyle hayat geçmez bir sorunun varsa doktora gidelim de
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
10 ayEşini bi sykmek lazım. Tadını alırsa belki düzelir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Keşke evlenmeden önce bunu öğrenseydin. Bir ömür boyu bu adamla yaşamak zorunda değilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O yüzden evlenmeden cinsellik yaşanmalı diye düşünüyorum
00 YorumlaGerçekten fazla isteksiz ise kesin ne yaşadığına bağlı olabilir. Sen biraz ağzını ara.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayEşim muhtemelen erken boşalan mastürbasyon bağımlısı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayevliyken mastürbasyon doğal ama bağımlılık olmamasına dikkat et.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayYanlış kişiyle evlenmenin sonucu
evlenmeden önce cinsel istek durumu nasıl dı?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Al işte eşini eksik yarım bırakan bi kalas daha Sonra karım beni aldattı başka erkekle yakaladım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayElin isteksiz sende fazla isteklisin. Haftada iki idealdir az diyemeyi ama sana buda yetmiyor. İyi bari kendin halk ediyosun kimi kadın bunuda yapmıyor.
00 Yorumla
10 ayAdamin içinde yok napican başka düşkün biri alıcaktın iş isten gecti artik
00 Yorumla
10 ayİsteksiz, bir açıklaması yok, boynuzlamaya başlamalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Afrodizyak etkili şeyler yedir.. evde onu tahrik edici frikik ver tabi ona göre giyin falan filan
00 YorumlaBu kadar kısa sürede her gece ve her sabah yapması gerekir. Aldatilacağını da bilmesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
10 ayBebeğim evlenmeden önce bunları konuşmadınız mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBöyle kadınların kıymeti bilinmiyor ya içim acıyor adamlar bizim hayallerimizi yaşarken biz uzaktan izliyoruz sadece yazık
06 Yorumla
Soran10 ayCidden bilinmiyor ya
Cevap sahibi10 ay5-6 ayda bu hale gelmişsiniz en ateşli yıllarınız evli olduğunuz halde kendi imkanlarınızla rahatlamaya çalışarak heba olacak üzücü bir durum
Soran10 ayÖyle gerçekten
Yapacak biseyim de yok kendim hallediyorum
Cevap sahibi10 ayAldatmak ya da boşanmak haricinde seçenek yok zaten ama aldatmakta olmaz hem sonu yok hemde birçok açıdan yanlış ama sevgi saygı konusunda da problemler varsa boşanmayı belki düşünebilirsiniz, sonuçta daha 5-6 ay olmuş olsa bile önünüzde koca bir ömür var
Soran10 ayCinsellik harici sıkıntımız yok açıkçası
Aldatmayı asla düşünmem tabi ki. Herseyi geçtim kendi öz saygımı yitiremem
Cevap sahibi10 ayEn doğrusu ve size yakışanı da budur 👏
Belki oyuncak deneyebilirsiniz daha çok işinizi görebilir
Gizli Üye(30-35)10 aySenin eşin yine haftada 2 yapıyor benimki bazen ayda bir bile yapmıyor. Fırsatını bulsam affetmicem istekli bı kadini delice... Ama yok maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne kadar şanslı bir adam nasıl yaşanmaz bu güzel an.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
10 ayonceden yapmadan evlenirsen is sansa kaliyor. senin sanssizlik olmus.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Daha baştan böyleyse ilerde ne olacak hiç tahmin ettinmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zor mesele seni tatmin edecek birini bulmak aklından geçmedi mi hiç
00 YorumlaAdamı kudurt azdır fantezi yap ben olucam şimdi çıkarmam hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGerçekten çok zor bir durum ne hayaller kurmuşsundur evlenince şöyle olur böyle olur diye konuştun mu hiç bu durumu. Baktın olmuyor kendine oyuncaklar al bari
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Günaydın işin zor harap oluyorsun kıymet bilmeyen bu ellerde
00 Yorumla
10 ayOda senin şansın sen isteklisin seninki degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
10 ayGencsin tam istekli oldugun zamanlar yaş kac
01 Yorumla- 10 ay
Sormak istediğiin bir şey var mi
Gizli Üye(25-29)10 ayİşte bu sebeple insanlar evlenmeden önce ilişkiye girmeli
113 Yorumla- 10 ay
Mantıklı
- 10 ay
Çok dogru
- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026