2 yıllık evliyim. İlk gecemizde birlikte olamadık. Sertleşme problemi oldu. Doktora gitti ilaçlar kullandı ve yaklaşık 2 ay sonra birliktelik yaşadık ki o da benim canımı yakarak oldu. Erken boşalma problemi var diye ön sevişme olmadan yaşandı her şey ve bu arada benm de ilk cinsellik deneyimimdi. Kendisinden soğuttu resmen daha ilk seferimizde. Severek evlendim ama yatakta bu kadar kötü olacağını bilemezdim. O kadar az birlikte oluyoruz ki ayda yılda 1 desem yeridir ve ben hiç ama hiç zevk alamıyorum. Adam bana oral yapmıyor ben ona yapsam da. Sadece kendini düşünüyor. Ben böyle ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen boşan demeyin. Mesleğim açısından oldukça tanınan biriyim bunu yapamam Başta ailem izin vermez. O yüzden bana mantıklı tavsiyelerde bulunun lütfen.
Cevabın nedir?
+1 yılSenin adına gerçekten çok samimiyetimle söylüyorum çok üzüldüm. Boşanma olmaz diyorsunuz, mufazakar bir aile misiniz, bilmiyorum hiç bir firkim yok bu konuda, bu olay senin için çok kötü bir deneyim olmuş. Evli olduğunuzu söylediniz, erkeğiniz anlattığınıza göre çok tecrübesiz veya isteksiz bir insan. Sana şimdi ne diyebilirim canım benim. Bilemiyorum ki, kurban olurum kıyamam sana, onu aldat diyecem olmayacak aldatma diyecem oda olmayacak. Offfffffffff işin içinden çıkılmaz bir durum doğrusu. Gerçekten şu an bu satırları yazarken durakladım dondum kaldım. Oral sexs yapmıyor, eeeee şimdi ne yapıyor diyicem, hiç bir şey yapmıyor diyeceksin. Senin günahına girmek istemiyorum. Canım benim. Benim o kadar çok günahım varki, bende aynı durumları yaşadım. Ben de bir insan dım. Aldattım. Ne yapabilirdim. Sana aldat demiyorum. Ben yaptım diyorum. Kıyamam yaaaa offffff
Ben bir erkek olarak oral sexs yapmayı çok seviyorum. Hiç bir şey yapmıyorsa, bari sana oral sexs yapsın. Organzm olacaksın. Offfffff offffffffff.04 Yorumla
Soran+1 yılHah işte anlamıyor bunu Anlamıyor gerçekten oral yapsa ne olacak ama yok hiç oralı değil adam
- +1 yıl
İşte bu çok kötü bir başlangıç canım benim. Hiç bir kadın böyle bir adam ile evlilik yapmak istemez. Senin adına gerçekten üzülüyorum canım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Seni üzmek istemiyorum. Kırıcı bir yazı yazmışsam lütfen beni bağışlayın canım benim.
Soran+1 yılGerçekleri yazmışsın hiçbiri kırıcı değil farkındayım ben
- +1 yıl
Lütfen üzülmeyin. Kıyamam. Ne sana, nede senin yaşadığın gibi olan kadınlara. Lütfen üzülme olurmu. Kıyamam kıyamam kıyamam. Biliyorum göz yaşlarının döküldüğünü. Ama lütfen ağlama olurmu. Kıyamam göz yaşlarına. Kurban olurum canım benim. Üzülme.
En İyi Cevaplar
Bak ayni sorunu bende esimle yasiyoruz ama tersi ben cok seviyorum cinsel ilişkiyi ama o sevmiyor hayatin hic tadi yok ise giderken bile mutsuz oluyorum butun yasantina yansiyor konustum anlattim ama yok ben hic aldatmadim onu bunu deneme yazik olur eger o yanasmiyorsa sen ona yanas ne bilim onun sevecegi sekilde yanasmaya calis illaki bir zaafi vardir onu bulmaya calis ben zaafini buldum cok sik olmasada yine de birlikte oluyoruz sen burdaki sazanlara bakma aldat falan diyorlar yapma ne bilim benim senin gibi esim olsa bas ustunde tutarim ama kismet isi
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen kısmet işi Benim de şanssızlığım işte O kadar istekli erkekler varken en isteksizini seçtim
+1 yılŞu erkekler kadar bencil yaratıklar görmedim. Aynı durumda sen olsan isteksiz olsan, vajinismus falan olsan hiç beklemez aldatırlar veya boşanırlar. Hiç çekmezler. Ama sorun onlardaysa anlayış bekler umursamazlığa vururlar. Boşayacaksın böyle adamı. Ömür boyu çekilecek dert değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın Ben aldatmaktan yana olucam bu gidişle
+1 yılSevişmeden evleniyorsunuz olana bak işte ne diyeyim ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılKendimi evleneceğim adama sakladım o da fos çıktı
- +1 yıl
Evet ben de bunu demek istiyorum, üzücü, belki düzelir
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
99Cevap
O yüzden hep evlenilmeden önce cinsellik yaşanmasından yanayım. Bu işlerin dönüşü olmuyor. Ama artık olan olmuş bundan sonrasını daha iyiye götürmek için uğraşmamız lazım.
Öncelikle Allah mutluluklar versin bir yastıkta kocatsın. Daha yeni sayılırsınız.
Seni çok iyi anlıyorum. Kocanın biraz empati sorunu olduğunu düşünüyorum. Kendisini senin yerine koyup düşünmüş olsa, inanın yatakta daha mutlu olursunuz. İlk önce, eşinin ereksiyon sorununun kendine güvenmemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kendine güvenmeyip sana oral yapmadığı kanaatindeyim. (acaba yanlış bişey mi yaparım) düşüncesi olabilir. Halbuki önce seni islatmis olsaydı canın yanmayacaktı.
Cinsel soğukluğunuzun önüne geçmek için, önce birbirinizi anlamanız lazım. Yani empati en önemli şey. Bunun için de madem 2 yıl geçmiş ve hala değişen bişey yok, bunu açık açık söylemelisin. Yataktaki isteklerini belirtmelisin. Yoksa içindeki anlatamadiklarin seni yiyip bitirecek. Onu kırmadan yermeden "şöyle olursa daha iyi olacak" şeklinde taleplerini iletmende fayda var. Başarılar diliyorum03 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamalarınız gayet doğru ve yerinde olmuş Teşekkür ederim öncelikle Eşim empati yoksunu bu bit gerçek ve evet bana oral yapmıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu aslında genel bir sorun.
Hem erken boşalma
Hem yetersiz ön sevişme
Bu iki sorunu çözmek lazım.
Sana burdan iki sorunun için Kesin bir çözüm öneri sunacağım.
Erken boşalma sorunu tamamen psikolojik. Yani kendine güveni kaimamış. Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.😊😊
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum.
Bunu anladıysan senin içinde yani kolay orgazm için bir önerim olacak 😊😊00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim ilk eşim benden 2 yaş büyüktü mühendis kadın 4-5 ay iyiydi sonra sevişmek için mi evlendik demeye başladı. yatıyorum yanına kalkıp gidiyor 1 ay sonra seviştik sonra 2 aya çıkınca boşanma davası açtım kısa sürede boşandık. benim ailemde çevrede tanınmıştır o yüzden bu kadınla evlendim. sonra şirketten bir kız mesaj attı sosyal medyadan sevindim cevap verdim tanıştık görüyordum onu bayılıyordum 3 ay içinde evlendik çok memnunum 4 aydır regl hariç hergün ilişkiye girdik kendime geldim. aptallarla ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılher kadın gibi sizinde cinselliği yaşamanız ve bundan doyum almanız en temel hakkınız.
Şimdi önümüzde böyle bir erkek profili olunca tabi temel hakkınızı kullanamıyorsunuz. Bu durum gerçekten sizin adınıza kahredici bir durum.
şimdi...….
Her kadın yatakta öpülmek, dokunulmak, kısacası önce sevişmek ister.
Yatakta her şeyi partnerinden beklemeden Ona nelerden hoşlandığını açıkça söyleyerek onu yönlendir. Zevk aldığını ona göstermeli ve onun da zevk alması için elinden geleni yapmalısın.
Yatakta utangaç olmayın. erkeğine orgazm olmak isteğini ve bu isteğin en temel ihtiyacın olduğunu anlatın.
Sevişmek için hazırlık yapın. tüm erkekler seksi iç çamaşırlarından ve tahrik edici konuşmalardan hoşlanır. Bu sebeple her zaman eşine süprizler yapmalı, seksi iç çamaşırlarıyla, farklı fantezileri gerçekleştirin.
ve hala tepkileri değişmesse istediklerinizi yapmakta özgür birisiniz.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlamıyorum.. nasıl bir erkek kendine oral yapan bir kadına oral yapmaz.. nasil yani.. neden..
Nasıl kendini düşünür.. asıl on sevişme yapmazsan erken boşalırsın..
Eşinin profesyonel bir yardıma ihtiyacı var..
Sence?
Sen ne düşünüyorsun?
Söyle mantıklı mı söyleyim sana04 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum fazlasıyla ama kendisi oralı olmuyor
Soran+1 yıl😂😂 alemsin ya hiç aklıma o kelime oyunu gelmezdi
Ayda yılda 1 nedir be. Günde 2.3 kere olması lazım o işlerin. Oral seks yapmalısın saatlerce yalamalısın eşini. Sekste öncelik bence kadındır onu boşaltıp mutlu etmelisin. Eğer sana bunları yapmıyorsa laftan anlamıyor tedaviye gitmiyorsa fuckbady bulmalısın seni mutlu edecek. Bence sekste sınır yoktur her fantezi denenmelidir
013 Yorumla
Soran+1 yılAyda yılda 1 benim yaşadığım berbat durum oluyor ne yazık ki
Soran+1 yılOlmadı o yapmıyor ben yapsam da
Soran+1 yılÖyle birisi var tanıdığım ve benimle beraber olmayı çok istiyor
- +1 yıl
O konuları konuşuyormusunuz o kişiyle? Nerden biliyorsun öyle olduğunu? Bence mümkünse bekar bir erkek olsun ki evli olursa evdeki karısına vakit ayıramaz seninle birlikte olmaktan. Sonra karısı şüphelenir ayrılma sebepleri olur. Sen mutlu olacaksın diye başka kadınların mutluluğunu bozma. Bekar olsun ki hem istediğinde yanında olsun hem ilişkide sıkıntı olmasın
Soran+1 yılSöyledim ama durum aynı
Soran+1 yılOlacağını hiç sanmıyorum
Bu durum seni baska kollara surukliycek. Ne kadarda gunaha girmek istemiyorum desense bedenin ruhun zevkin doruklarina cikmak istedikce engel olamiycaksin. Taninmis olmandan dolayi ayrilamiyosun. Ama yasak daha zevkli gelicek. Ya gozunu karartip birinin kollarina birakican ya da esini ikna edip terapiste falan gidicen
06 Yorumla
Soran+1 yılÖnceliğim terapistten yana olacak ama o da çözüm olmazsa başkasının kolları olacak artık
Soran+1 yılSanmam eşim gibisi zor bulunur
Soran+1 yılAçıkcası benimle birlikte olmak isteyen bir-çok kişi var O yüzden sıkıntı yaşamam
+1 yılSen eşini kazanmak aistiyorsun aldatmak istemiyorsun a ladugım kadar aldatma sen dogru dan vaz geçme geciktirici ve azdırıcı ilaçlar var bir iki damla çayına ya da içecegine karıştır sonra sende üstüne güzel Seksi bir kıyafet giy bak bakalım tuta bilecek isin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim faydalı bir cevap
+1 yıl6 ay düzenli seks hayatından sonra erken boşalma problemi devam ederse bir hekime başbursun psikolojik nedenlerden ya da küçükken yanlış masturbasyon yapmasından olabilir ilaç ve psikolog ile çözülmezse penis başı dolgusu yaptırsın sertleşme sorununa gelince onu kökünden çözsün.. Birde ayda yılda 1 ne ya tüşş yani libido yükselten şeyler yedirmeye çalış sarımsak keçi boynuzu pekmezi muz karpuz vs vs. birde konuş konuşa konuşa çözersiniz
09 Yorumla
Soran+1 yılAh sorma o kadar dertliyim ki :(
- +1 yıl
Bu iş böyle pek yürümez bence ya hekimden yardım alsın ya da olucakları izlesin diyorum 😂
Soran+1 yılHekime gitmiyo beyefendi
- +1 yıl
Gitmezse karısının elden gideceğini de biliyor mu acaba bunu bilirse gider belki 😂
Soran+1 yılBu gidişle olan bu olacak
- +1 yıl
Olur tabi ayda yılda bir ne oha denir ya yeni evliler günde 5 6 atar her gün hergün yapar ya sanada kıyamam ki ben
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊 ahhh ahh eşinin yerinde olmak vardı ama işte nerde bende o şans
- +1 yıl
Sustu 😢😢😢
+1 yılEşin ilişkiye girmeden önce boşalması lazım, oral yolla mesela ya da mastırbasyon. Daha sonrakı sefer daha gec gelecekdır. Ama tum bunları onunla konusarak ve onunda yapması lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşulmuyor onunla ne yazık ki
- +1 yıl
Konuşulmuyorsa sebı dusunmuyor demekki, ALLAH yardımcınnolsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu esinle hic konuşmadin mi peki? Yani oral vb seyleri erken bosalma içinse tedavisi var sanırım tekrar tedavi olabilir esinle konusarak kendine oyuncak alabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum birçok sefer ama anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyor çözemedim adamı Oyuncak derken ne için acaba?
- +1 yıl
Anlamıyor falan değildir duyulursa kendisine kötü gozlerle bakicaklar diye düşünüyordur ondandir sonucta erkegin bu durumda olmasi halk arasinda tepki belli az cokta olsa... Oyuncak ise senin ivin en azindan zevkini al diye baska bir deneni yok cevrem acisindan bosanamam demistin o yuzden dedim en azindan zevkini al diye tabi ki de aranizin duzelmesi daha iyi
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim durumun zor umarim. evlenince benim başıma boyle birsey gelmez yani bende sikinti yokta esimin isteksiz olmasi yani 😀valla boyle evlilik cekilmez dayanamam durumam ben
Soran+1 yılKadınlarda da isteksiz çok
- +1 yıl
Biliyorum zaten o yuzden dedim evlilik hayati gecmez oyle iste o yuzden diyorum her iki cinsinde bu durumda isteksiz olmasi aldatmaya kadar gidiyor iste
Uzun süre sertlik veren ilaçlar var onlardan al. Kocanın içtiği birseye kat sonra sabaha kadar devam. Isim istiyorsan ilaç ismi yaz. Eczacı tanıdığım var ve bu ilaçları kullanan birçok kişi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun için önce doktora gitmek gerekmez mi
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBu iş konuşmayı falan geçmiş belli ki bir düzelme olamıyor.
Ya boşanacak yenisine bakacaksın, ya da mevcut durumda yenisine bakacaksın. Böyle ömür geçmez..01 Yorumla
Soran+1 yılAynem konuşma faslını geçtik
Önce psikologa git fikir al konuş. Sonra ürolog a gidip test yaptırın. Doktor duruma göre yardim. eder size
14 Yorumla
Soran+1 yılEşim oralı olsa gideceğiz ama adam hiç oralı değil
Soran+1 yılBeni kaybediyor gerçekten de
+1 yılBirbirinizle konuşun bu sorunlara çözüm bulun aşkısı <3
21 Yorumla
Soran+1 yılKonuşan hep ben olunca tek taraflı olmuyor ne yazık ki
+1 yılYa sen kadınlığını gösteremiyorsun ya da Cinsel tercihi farklı değil se her erkek seks den hoşlanır az şarap ve onu cezbedici şeyler giyin bu kadar zor olamaz
00 Yorumla
+1 yılvalla bir doktora görünmesini sagla naparsan yap o doktora götür psikolog olur ne olursa hayat böyle yaşanmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşanmıyor gerçekten
- +1 yıl
üzüldüm cinsellik olmadanda evlilik gercekten ızdırap olur
Soran+1 yılÖyle ne yazık ki
- +1 yıl
ins düzelirsın
Sen yönlendireceksin ozaman önce karşına al konuş sonra yavaş yavaş alıştır kadınlık güçlerini kullan 😁🙈🙈
07 Yorumla
Soran+1 yılO böyle olunca benim de içimden gelmiyor ki hiçbir şey
Soran+1 yılNe gibi farklı yöntem
Soran+1 yılÇok utangaçtır kendisi
bu yüzden sevişmeden evlenmeyiz diyoruz lakin kimsenin sknde değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi evleneceğim adama sakladım Ama hata etmişim
+1 yılSana verilebilecek tavsiye yok.
Eşin maalesef düz bir insan, o yaşından sonra da eğitilemez01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum
Bununla hayat gecmez der isen bosanmak en mantiklisi, cevre baskisindan sebep hayat kahirla yasanir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak da benim için imkansız
- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılAilen evli değil kocanla, boşanıp kaygılarından kurtul, net!
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece aile yok ki
- +1 yıl
Bu şekilde iş hayatında başarılı mı olacaksın ya da elalem ne der diye mutluluğu, tutkuyu, huzuru terk mi edeceksin? Boşanma ve sağlık sorunu çözümü dışında seçenek senin kendine ettiğin saygısızlık olur.
Soran+1 yılSen de haklısın
Eşinle açık açık konuşun.. cinsellikten zevk almadığını tatmin olamadığını fantazilerle dolu seks yapmak istediğini, beni doyuramazsan aldatacağını söyle..
07 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere konuştum fayda etmiyor
Soran+1 yılSöyledim açıkça
Soran+1 yılSanane
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşini kolundan tut aile terapisti seks terapisine götür. Bize anlattığın gibi durumu ona da anlat
31 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke gitmek istese Kaç kere söyledim ama hiç oralı olmuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşına alıp diyeceksin
Sen *ikmezsen başkası yapar
Gerçekten büyük bir problem çünkü33 Yorumla
Soran+1 yılİnan söyledim ama yok adam oralı bile değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman tek çözüm yolu boşanmak. Aldatacak kadar sahtekarsan en kısa sürede boşan.
Dünyanın adaleti yok işte benim gibi günlük sert kalkık gezenler hiç inmeyenler.. hem bekar hemde bakir nerede kalkmayanlarınki sertleşmeyenker varsa evli
021 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi istekli birinin karşısına böylesi birinin çıkması adaletsizliğin dibi resmen
Soran+1 yılPsikolojim çoktan bozuldu ki
Soran+1 yılHocaya gitmiştik Bağlanmış demişti
Soran+1 yılSakarya ya gitmiştik ama hocanın dediği hiçbir şeyi yapmadı
- +1 yıl
Oda önemli ama dediğim hocaya resmini gösterdiğin anda birşeyler yazıp okuyor açıyor.. büyük abim nişan atmıştı götürdüm resmini açtırdım kısmetini hoca bana allah tarafından periler kapatmış dedi açıyom dedi 1.2 haftaya kısmeti var evlencek dedi hocanın dediği süreyi geçmedi bile birini buldular evlendiler
Soran+1 yılOlmadı
Soran+1 yılAynen ne yazık ki
Soran+1 yılHangi hoca bu?
Soran+1 yılSanal veya mast ile
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşanamamak. çok iyi bilirim. biz de ayda 1 ilişkiye giriyoruz ve adı ilişki, seni çok çok çok iyi anlıyorum. önsevişme bile yok bizde. ve aldatmanın eşiğindeyim. boşanamıyosan aldat derim.
00 Yorumla
+1 yılErken boşalmanın sebebi zaten ön sevişme olmaması, başarılı olamadığı için geri duruyor olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Eğit onu
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Başka bedenlerde şansını dene... O eleman boynuzu fazlasıyla hak ediyor.
00 YorumlaKendine bir arkadaş bul boş zamanlarını onunla degerlendir
00 Yorumla
+1 yılAh sen bana denk gelicektin varya o bosuna gecen iki seneyi unuttururdum
00 Yorumla
+1 yılValla ya boşancan ya da biliyorsun ne yapacağını 😉😉🤫
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin bilgili olması lazım dediğin konularda. İstersen onları öğretebilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl öğreteceksin ki
- +1 yıl
Ben çok kıza destek oluyorumilk geceyle ilgili filan bilgi olursa sorun yok çünkü.
Eşin evlilikten önce cinsellik hayatı olmadığı için bunu yaşıyor olabilir. Senin ona destek olman lazım ama incitmeden. Defalarca doktora gidin geciktirici kullanın. Çözüm senin elimde
00 Yorumla
+1 yılMantıklı cevabı burda araman çok garip. Psikolojik gibi geldi bana. Bence bir uzmandan yardım almalısınız. Eşin şişmanmı?
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil fit birisi Uzmana gitmiyor ki para gidecek diye
- +1 yıl
O zaman bir yakınımın başına gelen ve çözüm bulanın ne yaptığını sölim sana
Soran+1 yılnedir?
- +1 yıl
Burda uzun yazamam
+1 yılMesleğinle ne alakası var. Mutsuzsan tabiki ayrılmak en iyi çözüm. Peki nereye kadar böyle devam edecek🤔🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılbir bilsem
+1 yılİkinci bir erkek bulacaksin. Sadece cinsellik yasamak icin. Yardimci olacak cok erkek bulabilirisin
00 Yorumlabu işin yolu sanırım terapist. herşeyin çözümü var. erken boşalmanın da sertleşme problemininde
014 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama ön sevişme yapmamasına ne demeli Olay sadece girip çıkmaktan ibaret onun için
Soran+1 yıl2 senedir dilimde tüy bitti ama adam oralı değl
Soran+1 yılBen 27 o 36
Soran+1 yılKesinlikle çok bencil Ve soğuttu da
Soran+1 yılİnanır msn bunu söyleyen ilk kişi değilsin
Soran+1 yılBem böyle yapıcam gibi bu gidişle
Soran+1 yılEvet tanınan biriym üstelik çevremde
+1 yılBence kendini tatmin etmede başka yollara başvurabilirsin aldatmadab , bende de monotnluk sorunu var başka yola başvurarak hallediyorum
00 YorumlaAdamın cinsel hayatı bitmiş sende kalan hayatını mahfetme
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım peki
+1 yılYa adamla yuz yuze bunları konuş ya da kaçamak yap :))
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşsam da fayda etmiyor
- +1 yıl
Cok ozgunum kendın kendını yapcan ya da kaçamak
- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSakın aldatma jigolo gibi şeylerle kafanı kurcamalarına izin verme. Sana yapılmasını istemiyosan
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmamı tavsiye edersin?
- +1 yıl
Şimdi meslekti aileydi bunları bir kenara bırakıcaksın bunlar işin bahane kısmı. Heleki ailem ne der çevremdekiler ne der bunları bir geç. Belli bir yaştasın aklının ermediği bişey yok evet seks olmadan olmuyo ama herşeyde seks demek değil. Bu problemi gidermeye çalışın doktora gidin hiç bir şekilde çözümü yok ise katlanıp katlanmamak sana kalmış. Katlanmak istemiyosan boşanırsın kimseyi umursama zannedersem güzel bir işin var zaten kimseye muhtaç değilsin kendi ayakları üzerinde duran insansın işte
Soran+1 yılEvet çok şükür öyleyim
- +1 yıl
O zaman yanlış bişey yapma ve olduramıyosan boşan. Kimseyede hesap verme. Empati kur burdaki insanların bir çoğu sapkın ha diceksin sen çokmu düzgün birisin sürekli cinselliğe yorum yapıyosun diye evet ben çok düzgün birisi değilim ama bu kadarı sapkınlık cinselliğe düşkün olmak başka bişey böyle salak insanları dinlemek bam başka
Merhaba sadece sana gizli güvenilir bir yatak arkadaşı öneriyorum ne düzenini boz nede eksik kal cinsellikten istersen ben seni mutlu etmeye talibim
00 Yorumla
+1 yılbunlar hayal ürünü gibi gelmiştir bana hep evde kalmış kız kurusu edaları var her cümlede
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşın daha 19 olduğu için olabilir
- +1 yıl
yaş 19 ama senden çok seks hayatım var bunlar terane gibi geliyor sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazik size bu yuzden bosandim. Ben iyiki de yapmisim diyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılSizin durum neydi tam olarak?
Cevap sahibi+1 yılSizinkinin tam tersi sevgi de bitmisti karsi tarafta baska care birakmadi bana
Soran+1 yılAnladım Ben boşanamam da böyle bir sıkıntım var
Cevap sahibi+1 yılValla ben yaptiysam herkes yapar oyle bir dunya yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv boş, küvette de kırmızı gül yaprakları var. Gel istersen?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstersen sana hem sanalda hem de reelde yardimci olabilirim..
00 Yorumla
+1 yılAldat onu burdan biriyle o bunu hak ediyor 😂😂yorumuma kızanlara selam olsun burdan😂
00 Yorumla
+1 yılOnu tahrik et. Seksi kıyafetler ve iç çamaşırları giy. Dekolte giyin. Frikiler ver
01 Yorumla- +1 yıl
Ya da bir f. ck body bul. En güzeli. Seks olmadan bu hayattan zevk alınır mı ya
Cinsel terapi aldınız mı? Hormonal sıkıntısı var mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılAlamadık Beyefendi yanaşmıyor doktora gitmeye ve bir psikiyatriste
Soran+1 yılMühendis
Soran+1 yılÇocukları benim kadar sevmez Ben daha çok severim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ben de aldım eşimin alması gerekiyor esas
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeks partneri bul. Adam isteksiz demek. Bazı insanlarda fıtraten Libido seviyesi düşük oluyor.
00 Yorumla
+1 yılAşk evliliğiyse zamanla aşılır yahu aranızda diyalog yok mu?
012 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil ama sevgi var Aramızda yok diyalog anlamıyor beni tek taraflı bir durum var
- +1 yıl
Nasıl anlamıyor yahu oturup konuşmadın mı hiç uyarnadın mı?
Soran+1 yılKaç kere hem de ama değişen bir durum yok
- +1 yıl
Hemen pes etme yahu evlilikte olur böyle şeyler. Alkol alıp yapmayı deneyin geç boşalabilir. Bir de önsevişme yapmaya zorla
Soran+1 yılİçki içmeyiz ikimiz de
- +1 yıl
Tek sorun bu mu yahu? Denemekte fayda var
Soran+1 yılYok değil tabii ki sorun değil zaten bu durum Ama eşim tedavi olmaya yanaşmıyor
- +1 yıl
Kaç dkda geliyor?
Soran+1 yıl5dk da
- +1 yıl
İşte önsevişme yapsa uzatsa bu süre her postada uzar ama eşin inatçı demek ki
Soran+1 yılBencil bencil
- +1 yıl
Sen bana özelden bir yazar mısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik tedavi alın.
04 Yorumla
Soran+1 yılYanaşmıyor ki
Cevap sahibi+1 yılSenin yönlendirmelerine ayak uyduramıyorsa.
Bir süre sonra farklı heyecanlar arayacaksın üzgünüm bu gerçek.
Soran+1 yılEvet farkındayım bunun
Cevap sahibi+1 yılBana mesaj atarsanız size kendi yaşadığım tecrübeleri anlatabilirim.
Sonra silersiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora felan gidin kaldırıcı haplar macunlar kullandır akla başka bişey gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgnder bir ders verelim ona. hızlandırılmnış kurs :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke böyle bir arkadaşı olsa çevresinde
Cevap sahibi+1 yıleee ne diyecek artkadaşına karımı yapamıyorum :) sen yardım et :)
Soran+1 yılBir erkek demez tabii böyle bir şey
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz kullanılmış ikinci elain 😏😘😃 Allah sabır versin diyecem ama bununda sabırı olmuyor. sekste doyum çok önemli宝贝儿
03 Yorumla
Soran+1 yılSabır tükendi bende artık
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyosun senin sağlam titremeye ihtiyacın var 😏
Cevap sahibi+1 yılİstanbuldamısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemej başka erkek bul diyenlere aldanma, düzeltmek istemiyorsa bazi şeyleri bosanacaksin emi ciimi yok tekrar evleneceğin kişi olacaktir belkide o zaman birliktelik yaşayıp sececeksin
00 YorumlaDoktordan yardim aile danışmanlığjna git
22 Yorumla
Soran+1 yılEşim gitmiyor ki o kadar söylememe rağmen
+1 yılYardım almalısınız ✂️
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama o yanaşmıyor
+1 yılBazı ilaçlar var. Ayarlanır yani
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi ilaçlar mesela i?
- +1 yıl
Dm lütfen
- Devamını Gör (45)