Eşimle bi senelik evliyim ön sevişme yapmadan direkt konuya giriyor napmam gerek cok rahatsızım bu durumdan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
On sevişme ilişkilerde olmazsa olmazlardandır, on sevişmeler ve temaslarda insanların tüm duyguları ayağa kalkar kadınlar sulanır kayganlasır, erkeklerde taş gibi sertleşir, fırın tavına gelip alev alev yanarken, misafiri kapıyı çalıp içeri girince tüm duygularla misafirin sarar sarmalar sıcak öpücükler iki taraftadevgi gözyaşlarını dökerek memnuniyetlerini bildirir iki kalbin atmasına orada hissederek aynı frekansı gelir. Bu ikiniz içinde maksimum hazzı verir, öbürü acele kuru ekmekle açlığını bastırır gibi olur iki tarafada haz vermez, o yüzden bu iş için zaman ayrılacak süreyi 10 dakika değilde en az 2 saate çıkarıp garipleri sevindirelim, zaten bütün gün kapalı ortamda hapiste kalıyorlar. Onlarda ister sevmeyi sevilmeyi dermisim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Konu sahibinin sorusundan ziyade yorumculara güldüm kadın erkek demeden :D hepsi sanalcılar bıraksak monitörün içinden girmeye çalışacaklar hahahaha :D
Neyse konumuza gelelim biraz onu tahrik et, kıvrandır, göster ama elletme taktiği kullan, şart koş oral yaparsan ve öpüşürsen bunlara sahip olursun de kadınlığını kullan işte00 Yorumla
Her zaman olmasada bazen bizde bunu yapıyoruz. Ki bazen şip şak olması kısa süreli daha zevkli oluyor. Ama sizin her zaman böyle bir duruma maruz kalmanız hoş değil ki daha yeni evlisiniz. Evlenmeden önce ne kadar süre görüştünüz? Bir ilişki yaşadınızmı
02 Yorumla
Soran+1 yılyok evlenmeden once 2-3 ay konusmustuk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
İlişkilerde iletişim kurmak çok önemli
Eşin ile konuş isteklerini beklentilerini söyle.
Eşinin ilikiden anladigi sadece rahatlamak olabilir. Mutlaka rahatsız olduğunu dile getirmen lazım. Senden bir adım bekliyor olabilir senin rahatsız olacağını düşünüyor çekiniyor olabilir daha çok yeni zamanla oturacak her şey yerine. Konuşun çekinmeyin isteyin o sizin eşiniz en doğal hakkınızdır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu eşinizle kırıp dökmeden gayet sakin ve hoş bir ortamda güzel bir dille konuşmanız gerekiyor.. Karşılıklı iletişiminizin iyi olması gerekiyor ki cinsel yaşamınız da iyi olabilsin.. Birbirinizi anlamanız ve birbirinizin isteklerine cevap verebilmeniz önemli.. Ona onu sevdiğinizi ama ilişkide biraz daha empati yapabilmesi gerektiğini söyleyin.. Eğer ciddi anlamda böyle devam ederse de bir terapistten destek alabilirsiniz.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu güzelce otur konuş gece uyumadan önce evet yapıyoruz ama ben yeterince uyarı almıyorum ön sevişme yok seni istiyorum sana daha çok dokunmak istiyorum daha çok yakın olmak istiyorum daha yakından tanımak istiyorum daha ileri gitmek istiyorum ama sen direkt olarak konuya geçiyorsun eve zevk almıyorum bunun böyle gitmesi de rahatsızım diyebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılBu şekilde hoşuna gitmedigini ön sevişmeyi yaşamak istedigini direkt söyle eşine. Ancak, kendi isteklerinizi açıkça söyleyerek cinsel sorunlarınızı aşabilirsiniz
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne anlat konuş diyeceğim ama yazdıklarından anladığım kadarı ile bir öküz ile nasıl iletişime geçersin onu bilmiyorum
00 YorumlaMerhabalar,
Ben her zaman bu konu hakkında eğer birisiyle hayatını gerçekten uzun vaadede birleştirecekseniz, cinsel yönden karşılıklı bir tanışmanın şart olduğunu düşünüyorum
uzun vaadede ten uyumsuzluğu ilişkiyi kötü etkileyecektir. gördüğümüz örnekteki gibi.
Sorununun çözümüne gelirsek partnerin ile bire bir konuşmanı tavsiye ederim. İsteklerini veya sorunlarını açık sözle iletirsen sorun ya ortadan kalkacaktır, ya da temelli sorunu bitirecektir.
Keyifli geceler dilerim.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternette bunun nasıl olması gerektiğini anlatan bir video izlet ona. Ön sevişmesiz ilişkiye giren bir öküz olmaktan çıkmasını söyle. Erken de boşalıyordur kesin. Böyle duygusuz insanların varlığını duymaktan sıkıldım artık, ksye de giresim kaçıyor bu ne ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok basit tam kaldirmisken yarim birakacaksin on sevisme olmadsn olmaz diyeceksin git dislerini fircala beni tatmin et olaya oyle gir diyeceksin imkan sdnin elinde vermiceksin abi tipami tikayalim oraya biz bide muhur vuralim istersen 😂 dukkan kapalidir die 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasıl brişey zevk almaz ki bu şekilde adam kendi zevkine de senin zevkine de engel oluyor resmen.. Konuş ciddi ciddi, hiç memnun değilim de sen de bişey anlamıyorsun böyle de önce zevke gelelim doyasıya de, yeteri kadar ıslanmam da lazım de.. Bu şekilde ilişkiye girmekle mastürbasyon arasında bir fark göremiyorum ben..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de eski sevgilim anlamıyordu cinsellikten. Öpmeye başladığımda onu, adam direkt pantolonumu soyar girerdi.🙄Ön sevişmesiz kuru kuru.
Biraz bir yerlerimi uyar derdim, ama yok odun olunca yapacak bir şey yok41 Yorumla
+1 yılKonuş dicem konuşmuşsundur büyük ihtimal bu yüzden önünde 3 seçenek var ya hayatını mahfedip böyle yaşamaya katlanacaksın, ya ayrılacaksın ya da aldatacaksın, cinsellik önemli
10 Yorumla
+1 yılKocanın konuya girmesine izin vermezsin... ev ödevi vermelisin ona direkt konuyu anlatamasın... ödevini çalışsın hazırlasın konuyu... ön hazırlık önemli... istediklerini yaptırt sonra konu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sıfırdan o adama cinselliği öğretmek lazım, bi kadına dokunmasını, onun vücuduyla ilgilenmeyi, hassas noktaları, bi kadını önsevişmede asıl zevke ve kıvama getirirsin, önsevişmesiz seks gram zevkli olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek maalesef yontulmamış odun gibidir. İyi ve kültürlü bir eşin elinde o odun parçasına muhteşem bir bibloya dönüşebilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin demen gerek kuru kuruya olmuyor biraz bisiler yapalim diye opusmeyi baslat on sevisme olmadan oral olmadan direk iliski olur mu islanmadan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Bu durumu eşinle paylasman gerek.. Sekse baslamadan once onunla opusurken falan neler istedigini nasıl olmasını istedigini ona anlatmayı dene..
00 Yorumlabence ilişkinin en zevkli yanını yapmıyor arkadaşım bende evliyim ben eşime böyle yapsam bir daha asla vermez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Bence kocanı sorgula ya da kendini ön sevişmeyin engelleyen neler var
03 Yorumla
Soran+1 yılbende bisey oldugunu sanmıyorum her iliskiden once bakım yaparım kokular parfüm vs temizimde ayrıca özel kıyafetlerimde var ama olmuyor
Sen biraz ona anlat birseyler oral yap ona hoşuna gider
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz meme bulamıyoz adam bulmuş memeleri emmiyo, Direk konuya girilir mi öyle, Ben bekarım otuz bir çekmeden önce bile saatlerce videolar izliyorum tahrik ediyorum kendimi :S
10 Yorumla
+1 yılKrem sür bacak arana seni doyuramaz zaten bu şekilde
10 Yorumla
+1 yılBilen birine fonder anlatsin olmuyorsa sen bilen birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe garip evlilik hayatları… normalde önsevişme önsevişme der kadınlar. Ama benim eşim de bırak önsevişmeyi. Gel gir içime hemen diyor. Neden dengiyle karşılaşmaz insan?
00 YorumlaBence onunla güzel bir şekilde konuşup anlatmalısın.
00 Yorumla
+1 yılÖğret babuş
Mala anlatır gibi anlat nedenini sonucunu00 YorumlaChristina Lauren kitapları okuyun beraber. İncelemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılön sevisme hiç yaptinizmi belki hic denemesini için olabilir eğer böyle birşeyse önce öp falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikle ilgili yazılar filmler belgeseller izlet anlamasını sağla. Anlamazsa al karşına konuş
00 Yorumla
+1 yılo zaman anlayan birini bul ya da sen öğretmen ol o öğrenci
00 Yorumla
+1 yılbu konuyla ilgili videolar var birini izleyin birlikte sonrasında öğrenir...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılfilm izlet boş sevişmeli olanında izleyerek öğrensin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konuşarak çözmen lazim baktin olmuyor başının çaresine bakicaksin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bu konudaki rahatsızlığını hiç dile getirdin mi peki?
00 Yorumlasüprizler yaparak denemeye çalış baktın gene tık yok yapma başkasına kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumu sen dünde sormuştun aceleci ve sadece kendini düşünen kişiler bunu yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D ya allah bismillah diyip gireni de ilk kez görüyorum dfgfdg
00 Yorumla
+1 yılbence kocanla konuş durumu anlat doğrusunu öğret seninde arzuların var ve saygı duymak zorunda buna seninde en büyük hakkın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkonuş onunla söyle yönlendir yoksa bir ömür boyu yarım kalacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
İstersen detaylı konuşalım tavsiyelerim olabilir
+1 yılayyy :( bunu yaşamaktan korkuyorum. allah yardımcın olsun
01 Yorumla
+1 yılOhaa ya bencil hayvan herif
30 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsunuz böyle meşe odunlarını.
31 Yorumla- +1 yıl
senin ki nasıl
+1 yılKötü durum erken mi boşalıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bes dk sürmüyor ön sevişme yok direkt konuya giriyor
- +1 yıl
Baya kötü ya sen nasıl tatmin oluyor sun
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAhahh Allah başka dert vermesin
10 Yorumla seninde işin zor zevk alamadiktan sonra
10 Yorumla
+1 yılVer bilen birine
70 Yorumla
+1 yılAnlat ona böyle olmıcağını
00 Yorumla
+1 yılSen yönlendir onu şöyle yap felan diye
00 YorumlaKonuş onunla bilgilendir
00 Yorumla
+1 yılBize değil ona söyle bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz beraber konuşup Halledecek Siniz
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuşmayı denedin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Uyar yoksa bu sana baska yolları getirebilir
02 Yorumla- +1 yıl
İstersen detaylı konuşalım tavsiyelerim olabilir
- +1 yıl
@PlatonikHayat34 Yazabilirsiniz hocam.
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Onu yönlendir. İzin verme istediklerini yapmadıkça
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ödül cezan yöntemiyle eğitebilirsin.
00 Yorumlaverme hemen cezalandır 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bunu onunla konuşmalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAl karşına konuş, ne yapacaksın başka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme biraz alışsın gerisi gelir ogrenir:))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılön sevişmeli film izlet öğrensin nazik kibar olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. al karşına konuş öyle şeymi olur yaaa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVideo izleyerek aynısını yapın
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası