Eşim cinsel anlamda ilgimi çekmiyor ve bu beni rahatsız ediyor sizce ne yapmak gerek gerçekten bu durum beni aşırı derecede rahatsız ediyor eşimi seviyorum ama bu konuda böyle olması beni rahatsız ediyor….
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulü bir evlilik mi, severek mi? Fantezilerin deneyin, roleplay vb şeyler. Belki sorun eşini arzulamamak değil fazla vanilya olmasıdır yani yumuşak ilişki ya da fazla sert olması. Ne seviyorsun, o nasıl davranıyor? Sevmiyorum desen anlardım ama seviyorum diyorsun. Eşini peki bir eş olarak mi seviyorsun yoksa sadece insan olarak mi bir otur düşün. Ayrılsanız başkasıyla mutlu olsa bunu kıskanır mısın bir düşün bakalım. Belki de sadeve insan olarak seviyorsun onu
04 Yorumla
Soran+1 yılKıskanırım evet eşim olmasındanda memnunum ama sadece cinsel anlam işte
Cevap sahibi+1 yılEvliliğin en büyük ayağı cinsellik. Bir otur düşün dediklerimi. Sevdiğin insanı arzulamamak mantıksız. Belki yaşama biçiminde sorun vardır cinselliği ya fa psikolojik bir sorun. Nelerden tahrik oluyorsun eşin ne yapıyor otur bi düşün.
Soran+1 yılFiziken benim demek istediğim ama
Cevap sahibi+1 yılEvlenmemeliydiniz o zaman ne diyebilirim. İyi günler...
Kızlar Ne Diyor
2
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmin ol sen de onun ilgisini çekmiyorsun ten uyumu yok aranızda
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam tersi o çok memnun hem söyliyor hemde ilişki sırasında anlıyorum ve sürekli bana karşı istekli
Cevap sahibi+1 yılKesin öyledir hı hı inandım
Soran+1 yılSana yemin ederim bak gerçekten ne trolüm nede söyleriklerimde zerre yalan var gerçekten çözüm arıyorum ama çözüm ararken tam tersi birde böyle eleştirilmek oda garip….🙄
Cevap sahibi+1 yılBence eşin numara yapıyordur sen rencide olma gururun incinmesin diye
Soran+1 yılNe numarası ben istemediğim halde geliyor ben ona gitmiyorumki yapsın neyse senn kafa basmıyor boşver…
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatcaksin başka biriyle. Bu kadar kolay çözüm
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani doğru olmazki ama
Cevap sahibi+1 yılDoğruluğu tartışıyoruz ki. Zevk almiyorsan bı fikir benimkisi. Yani ben evli olsam öyle yapardım demek istedim
Soran+1 yılPeki odamı benim gibi olmalı yoksa fatk etmiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılFarketmez
Soran+1 yılPeki nasıl olcak ki evliyim ben sonuçta eskort falansa istemem 🙄
Cevap sahibi+1 yılYa bul iste birini nasıl istiyorsan
Soran+1 yılİyide evli biriyle bekar birisi olmak istermi sence?
Cevap sahibi+1 yılUfff tamam ya sen bilirsin
Soran+1 yılBşe sorabilirmiyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım