Eşimi seviyorum cok renkli bi kişiliği var ama onu cinsel olarak arzulayamıyorum. Neden böyle bilmiyorum. Cinsellik istediğinde bu sebep yüzünden reddetmiyorum tabi ama isteyerekte girmiyorum:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlilikte cinsellik önemlidir elbette ama her şey cinsellik değildir..
Madem çok renkli bir kişiliği var diyon o daha önemli hem sizide seviyor. Bence bu daha önemlidir.. Bu zamanda öyle insan çok nadir bulunur hem iyi bir kişiliği olacak hem sizi sevecek...
Çocuğunuz var mı peki.
Bak sana bisey anlatayım benim annem 1 tane dul adam aldı nişanlandılar ve evli gibi yaşadılar ama hiç cinsellik yasamadilar çünkü annem istemedi. Ama ikisi aynı yatakta yatarlardi. 3 sene birlikte oldular arada ayrıldılar sonra birlikte oldular ama en sonunda adamı annesinin evine yolladiydi.. çünkü adam içki içmeyi çok severdi, meyhaneler giderdi, anneme destek olarak 2.000 tl verirdi, anneme hiç demezdi sana verdiğim para yetiyormu daha istermin adam evi hotel gibi kullanıyordu. Saat gece 7,8 gibi gelirdi masaya oturur, telefonla oynar yemeğini yer yıkanır ve salonda koltukta uyurdu. Eve ekmek bile getirmezdi.. annem onu defalarca karşısına alıp uyardiydi bana destek olman, gece arkadaşlarıyla yeme içmelere giderdi. Kazandığı parayı kendi istediği gibi harcadı, hiç bir sorumluluğu yoktu. Her şeyi annem yapardı ; tüp, alışveriş, elektriği öderdi yani evin tüm sorumluluğu annemdeydi. 1 de üstüne adam romantik değilde özel günlerde anneme hediye almazdı ya da yemeğe gotürmezdi örnek olarak annemin doğum gününde anneme hediye almadı sadece facebook da duvarına yazdı..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılCinsel istek duymadığın birine aşık olamazsın, onu her şeyi ile sevemez, kabul edemezsin, bu iki yüzlülük ve zulümdür. Derhal ama derhal konunun üzerine gitmeli, boşanmak ta dahil her türlü çözüme de hazır olmalısın. Kimse cinselliğin olmadığı bir evliliğe mahkum edilemez. Vebali üzerinize olur...
05 Yorumla
Soran1 yılCinselligin olmadigi bi evlilik değil ki. İstediğinde mazeretim olmadığı sürece reddetmiyorum
- 1 yıl
Sevmiyorsun adamı işte, kabul et, itiraf et. Yoksa bir kadın neden kaçar cinsellikten. Ne mazeretiniz varmış, çok merak ettim...
Soran1 yılSevmesem evlenmezdim seviyorum tabi ki de. Cinsellikten kacmiyorum kaçsam ilişkiye girmem. Mazeretim derken regl mesela...
- 1 yıl
Eeee? Regl olunca yatalak hasta mı oluyorsunuz? Regl ağrısına çok iyi geliyor aşk hormonları. Bu da sevişmek ile bol bol salgılanmak ta. İlle de et ete girecek değil ya. Sarılırsın, öpüşürsün, oral yapar adamı yükseltir mutlu eder, mutlu da olursun. Ne kadar bencilsin. Ben hastayım, nasıl olsa seks yapamam, zevk alamam, o niye alsın değil mi? Aferim pıtırcık sana...
Soran1 yılAcaba kaç defa regl sancisi cektinde iyi geldiğini biliyorsun. Reglken bazen hastaneye bile gidip sancisini dindirmek için serum yaptırıyorum ve birçok kız da benim gibi. Regl sancisi hafife alınacak bisey değil. Siz erkeklere ne desen de bu konuda bisey anlamayacaginiz ve empati yapmayacaginiz için uzatmiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Tahminime göre eşiniz kilolu, ve fantezi yapamıyor, buda sizi soğutmuş olma ihtimali var diye düşünüyorum buraya kadar doğru ise sonrasını konuşalım, bu sadece neden arzulayamadığınızın bşr tahminiydi iyi akşamlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılherkes sevdiğini arzulamasi gerekiyor diye bişey yok arzu başka bisek aşk sevgi başka bişey ten uyumu olmayabilir istediğin cinsel uyum olmayabilir eşin yanlış yaklaşıyor olabilir
00 Yorumla
1 yılYani sıkıntılı bir durum böyle olduğu zaman bir süre sonra aldatmalar başlıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence fantasilerle ikiniz birbirinize asla baglanamazmi denemeye deger
00 Yorumlabu evlilik yürümez en sonunda boynuzlarsın...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Konuş onunla sebebini söyle burada kimse eşinin ne söyleyeceğini bilemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılAyrılmak tek çare bence daha farklı seçenekler de mevcut tabi
00 Yorumla
1 yılNeden duymuyorsun peki önce sebebini bulmalıyız ki çözümü bulalım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUmarım böyle yapıpta başka erkeklere Arzu duymuyorsundur
00 YorumlaOndan soğuduğun için artık zevk de alamazsın. Peki kiminle yapmak isterdin
00 Yorumla
1 yılPeki başka erkeklere arzu duyduğun oluyor mu
00 Yorumla
1 yılÇok kötü. Aslında birkaç şey deneyebilirsin
03 Yorumla
Soran1 yılNe gibi?
- 1 yıl
Burdan mı 🤣
- 1 yıl
Saçmalama…. Benim mesajım açık
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin ilkin mi daha önce ilişki yaşadığın biri oldu mu
04 Yorumla
Soran1 yılİlkim
Cevap sahibi1 yılPeki cinsel performansı nasıl senin istediğin gibi bitiyor mu olay
Soran1 yılCinsel olarak normal yani ama ben daha aktif daha renkli ve daha fantezilere açık bi cinsellik isterdim
Cevap sahibi1 yılEşinin senin fantezilerine uymaması seni soğutmuş seksten haklısın cinsel uyum çok önemlidir benim sevgilimle cinsel uyumum olduğu için mesela çok arzuluyoruz birbirimizi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNedem bunu esine demedin
00 Yorumla
1 yılÇift terapisinw gidin
00 YorumlaEvlenirken sevmiyor muydun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Baskadi ile ol amasyada
00 YorumlaSadece eşine karsimi peki
00 YorumlaÇekici değildir niye evlendin o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSeni heyecanlandirmiyor
00 Yorumla
1 yılNe zamandan beri boyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılhayaller ve hayatlar maalesef
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBu başından beri böylemi yoksa sonradanmı oldu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılp*rno izliyor musun
06 Yorumla
Soran1 yılHayir izlemiyorum
- 1 yıl
Kendini bi kere sına. Neyden zevk aldığını
Soran1 yılBekarken çok izledim zaten. Kendi zevklerimi farketmek için ama evlendikten sonra bıraktım artik
- 1 yıl
p*rno ile mi tatmin oluyordunuz
- 1 yıl
Özel bi kaç sorum var bana yazar mısın
Soran1 yıltamam
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. şans şans..
01 Yorumla
1 yılSebebini buk
03 Yorumla- 1 yıl
Bahane ariyor iste
1 yılKacamak sart
00 Yorumla
1 yılPeki ne zamandır böyle
00 Yorumla
1 yılBende cevabın. Bana yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTen uyumu yok doktora gidin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurçlarınız ne?
02 Yorumla
Soran1 yılBen yengec onun ki koç
Cevap sahibi1 yılSenin başak, oğlak veya boğa ile evlenmen gerekirdi özellikle başağa çok yükselirsin.
Gizli Üye(30-35)1 yılaldatırsın yakında onuda
01 Yorumla
Soran1 yılAsla
Gizli Üye(25-29)1 yılFiziğini mi beğenmiyorsun
053 Yorumla
Soran1 yılKendisi fazla kilolu biri. Onun aksine bende zayıf biriyim
Cevap sahibi1 yılİlgi çekici gelmiyor sana demekki. Yaşlar kaç
Soran1 yılKarakterini felan seviyorum hatta kendisine kiloda yakışıyor severek evlendim ama evlendikten sonra daha bi kilo aldi sanırım fazla kilolu hali ilgimi çekmiyor. Ben 24 eşim 28
Cevap sahibi1 yılOnun boy kilo kaç senin boy kilo kaç
Soran1 yılBen 1.68 52 kiloyum o 1.77 98 kilo
Cevap sahibi1 yılSen tam fitsin o kilolu. Altında ezilmiyor musun ya
Soran1 yılEziliyorum tabi. Ben altta olduğum zaman agirligini bana pek vermemeye calisiyor ama ister istemez altta boğuluyorum resmen
Cevap sahibi1 yılO zamanda odaklanamazsın zevk alamazsın pek
Soran1 yılAynenn bi de bayağı göbekli biri. Zevke pek odaklanamıyorum
Cevap sahibi1 yılSenin fiziğin dolgun mu
Soran1 yılEvet vücut hatlarım dolgun
Cevap sahibi1 yılEn çok nereni beğenir
Soran1 yılGenel olarak boy kilo orantımi fizigimi felan sever ama en çok kalcalarim ve goguslerimi çok seviyor
Cevap sahibi1 yılBüyük mü kalçan göğüslerin
Soran1 yılÇok büyükte değil küçükte değil normal
Cevap sahibi1 yılKaç beden kullanıyorsun ki
Soran1 yıl85B
Cevap sahibi1 yılKalçan kaç cm peki
Soran1 yılBilmiyorum ki ölçmedim
Cevap sahibi1 yıl100 cm var mıdır büyük mü baya
Soran1 yılFizigime göre orantılı bi kalcam var işte. Orta ölçüde
Cevap sahibi1 yılSenin en sevdiğin pozisyon ne
Soran1 yılDoggy ve kucakta
Cevap sahibi1 yılKalçan bi tık büyükse bide yaparken memelerin sallanıyorsa doggy çok hoş bence de ya
Soran1 yılEvet çok hoş özellikle memelerden tutup kendine çekmesi ya da saclarimdan tutup kendine çekmesi çok guzell
Cevap sahibi1 yılEvet evet çok hoşşş. Rekorunuz kaç posta peki
Soran1 yıl3
Cevap sahibi1 yılHiç yakalandınız mı peki evde biri varken yaptınız mı 🤔
Soran1 yılHayir yakalanmadik. Zaten cocugumuz da yok evde tekiz
Cevap sahibi1 yılSenin hiç kimseyi yakaladığın anladığın olmuş muydu pekiii
Soran1 yılHayir olmadi
Cevap sahibi1 yılKız kıza cinsel hayatınızı konuşuyor musunuz peki
Soran1 yılAçıkçası ben kız kıza da olsa cinsel muhabbetler konuşmayı sevmiyorum. Sonuçta o eşim ve benim özelim. Sadece çocuk konusunu konuşuyoruz o kadar
Cevap sahibi1 yılHmmm detay veren anlatan olmuyor yaniii
Soran1 yılHayir olmuyor. Sadece arkadasimin çocuğu olmuyordu niye olmadığını felan konuşuyorduk
Cevap sahibi1 yılKız kıza ağda yaptığınız oldu mu hiç pekiii
Soran1 yılEvet oldu
Cevap sahibi1 yılKomple mi nerelerinizi yaptınız
Cevap sahibi1 yılHıııı🤔🤔
Soran1 yılÖzel bölgeler hariç her yer yapmıştık
Cevap sahibi1 yılHiç birine özel bölgeni açtığın veya sana açan olmuş muyduuuu
Soran1 yılBana açan olmadı da ben acmistim
Cevap sahibi1 yılKime niye açmıştın sen
Soran1 yılLazere gitmiştim o yuzden
Cevap sahibi1 yılHaa yabancı birine yani tanıdık birinin gördüğü olmadı hiç
Soran1 yılTanıdık biri goguslerimi gördü sadece
Cevap sahibi1 yılSadece bir kişi mi gördü kadın kadına göğüslerinizi görüyorsunuzdur diye düşünmüştüm 🤔😂
Soran1 yılYok zaten gogus yani kız kıza görsek ne olacak benim de birçok kişinin göğsünü gördüğüm oldu. Bazı kişilerde benimkini gördü ne olacak sanki
Cevap sahibi1 yılKimlerinkini nasıl gördün meselaaaa
Soran1 yılBabamın arkadaşının eşininkinj bile gördüm düşün yanii. Şimdi hangi birini sayayım sana😂
Cevap sahibi1 yılSay işte gördüklerini kimi nasıl gördün 😂😂
Cevap sahibi1 yılBiraz çabuk mu yazsan 🤔😂
Cevap sahibi1 yıl🙄🙄🙄🙄
Gizli Üye(36-45)1 yılBegendigin baskasi mi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşini beceremediği için.
00 Yorumlanasil oldu?
02 Yorumla
Soran1 yılNe nasıl oldu
boş ver ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle hayat geçmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım