+1 yılYapacak bir çare yok. Alkolde kullanıyor ve bundan memnun değilsin. Cinsel isteklerini de karşılamıyor ise gerekirse başka bir erkek ile kendini tatmin edeceksin. Bir tek cinsel değil duygusal olarakta bu seni rahatlatacak biri olmalı. Gecenin bu saatinde bende bu sebepten buradayım. Ve karşıma senin sorun geldi. 🤷♂️
04 Yorumla
Soran+1 yılÇokta lazımdın.
- +1 yıl
Lazımım demiyorum. Benzer sorunlardan bende buradayım. Konuşuruz tanışırız. Eğer mutlu değilsen. Kimse seni zorlamıyor. Ancak gecenin bu saatinde sende buradasın. Başka ne derdin var. Tepki göstereceğine uyum sağlayabilirsin.
Soran+1 yılYok ben böyle birşeye uyum sağlamam bence sende aklını başına topla.
- +1 yıl
Ben senden bir şey istemedim bak. Konuşuruz detaylıca, sonrasına karar verirsin. Hepsi bu. İlk mesajımda yazdıklarımı yap demiyorum sana
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İkinizin yasada çok genç o yaşta hergun cinsellik yaşayıp zevk denizinde nasibini almanız gerekirken adam alkolik içkici olmasi nedeniyle sen ruhsal sıkıntıya düşmüş ca sıkıntısından yemeye düşüp kilo almışsın. Evet seni doyasıya cinsellik yaşatma kendine bakar taş gibi kız olur ikinizde mutlu olursunuz ama adam alkolik olması kötü olmuş. Doğalı genç kızsın cinsel ihtiyaçlarını karşılamak seninde hakkın istiyon küfür edip sırtını dönüp sızıyor olmasına kötü hangi ildesiniz yer neresi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgizli fetişleri ya da fantezileri var mı? bazı erkekler karılarına söyleyemez ve dışarda tatmin arar. farzı misal eğer bazı anal fantezileri varsa gururuna yediremediği için senden isteyemez gider kendini eskortun tekine parmaklattırır. ya da sadisttir, işkence yapmak istiyordur. ama tepkinden, evliliğinin yıkılmasından korktuğu için sana soramıyordur. bu konuda hiç onunla konuştun mu? yalnız eğer böyle bir durum varsa kolay kolay itiraf ettiremezsin.
00 Yorumla
- Psikoloji+1 yıl
Eşinizle olan ilişkinizdeki sorunlarla başa çıkmak zor olabilir. Profesyonel yardım almak istemiyorsanız, birbirinizle anlayışlı bir şekilde konuşmayı deneyebilir ve hislerinizi paylaşabilirsiniz. Ancak, ciddi sorunlar devam ediyorsa profesyonel bir danışmanlık hizmeti düşünmek faydalı olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. 4 yıllık evlisin ve 4 yıldır böyle diyorsun. 14 yılda 24 yilda geçse, büyük bir olay olmadıktan sonra değişmeyecek. Bebek büyüsün diyorsun, onu beklerken kazayla bir bebek daha olur. Sonra zaten zaman da yasta ilerler. Ve ömür boyu böyle devam eder. Çocuğu oyle bir ortamda büyütmek sence daha mi saglikli. Cocuklar ne görürse onu alır. Eğer ailen arkanda duruyorsa vakit kaybetme. Kendine, gencligine, çocuğuna , ve onun cocukluguna da yazık etme. Kangren olmuşsa kesip kurtul.
00 Yorumlaİkinizde salmışsınız bazı şeyleri, o yaklasmamaya başlayınca sende kendi bakımına dikkat etmemeye başlamışsın. Böyle olunca işler daha da çıkmaza girmiş
00 Yorumla
+1 yılKilolu musun? ya da bakımsız mı? Çok mu sınır koyup duvar örüyorsun? Neden seni istemiyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılBakımsiz kilolu duvarlar örüyorum artık çünkü sevgi hissetmiyorum eşim her gün kahvede her gün içmede her gün arkadaşlarıyla
- +1 yıl
Niye gelsin o zaman abi
Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Ayrılmak istemiyor cinsellik de istemiyor ne istiyor:)
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sence
Haftada veya ayda kaç kez birlikte oluyorsunuz
Dışarı bağlı derken011 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk 2 ayı buluyor alkol arkadaş ortamı falan filan
Soran+1 yılBaya düşük hemen boşalıt
Soran+1 yılNe alaka ama
Soran+1 yılSevgiliyken çok arzulardı evlendik tamamen bitti
Soran+1 yılBilmiyorum ama evden çok uzak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonu boşanmak ya da aldatmak ama en doğrusu tatlılıkla boşanmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden acaba? Neden dışarıya bu kadar bağımlı? Ne var dışarıda?
00 Yorumla Yazik ya sana tam guzel yaslarinda nelerle ugrasiyorsunn.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef eslerden biri istekliyken digeri tam tersi oluyo ve cinsellik evlilikte cok onemli seni anca evli olanlar anlar cocuk yokmu
09 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var bebek büyüyünce boşanıcam brn ya olmayacak böyle sevgi desen zaten yok
- +1 yıl
Cocuk buyuyuncede bosanamazssın sevgi vardir ama cinsellik olmayinca onada etki ediyo dogal olarak
- +1 yıl
Nasil bi cinsel hayatıniz var esinin istedigi herseyi yaparmisin mesela
Soran+1 yılYaparım ama oral istiyor nedense direk oraya götürüuor kafamı bende hep itiyorum artık bıktım
- +1 yıl
Anladım sen sevmiyomusun oral
Soran+1 yılYok ya pis oluyo ağzımda yara çıkıyor
- +1 yıl
😂😂bi eklermisin lutfen
- +1 yıl
Nys söyliyim aynı sorun bendede oldu oyuzden ekle dedim
- +1 yıl
Adam bellki orali cok seviyo sende yapmadan önce yıka gelde madem temizline dikkat etmiyo ama yapmam deme sen yapmazsan baskasina yaptirir
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisin nekadar kötü iliskiniz
013 Yorumla
Soran+1 yıl4 senelik baya berbat
- +1 yıl
Baya da olmus aldatiyor olabilir mi
- +1 yıl
Erkeğin ciselige yaklasmayani olmaz cunki
Soran+1 yılBilmiyorum az önce eve geldi tv ye baktı öptü yanaktan gitti yine geldi yattı uyuyacakken gel hadi dedim istemedi herhalde ses etmedi söylenmeye başladim bende. Artık 1 buçuk 2 ayı buluyor bir yapınca, onda küfür etti uyudu. Bende boşanalım dedim
- +1 yıl
Ben de evliyim bizde de var o tarz sorunlar ama boşanmak istemedik hiç t edermisin daha hızlı yazisiriz
Soran+1 yılBen istiyorum boşanmak, ben söyleye söyleye bıktı zaten o da artık küfür ediyor duyunca
- +1 yıl
Bu saatte nerden gekmis bir de küfür ediyor ev adam bu saatte eve mi gelir
Soran+1 yılGeliyor her gün böyle alkollü gelir birde
- +1 yıl
Kötüymüş ya kadinligini yasiyamiyorsun yazık gerçekten nezamndir böyle sürüyor ilişkiniz
Soran+1 yıl4 senedir
- +1 yıl
İlk günden beri aynı mi
Soran+1 yılEvet aynı
- +1 yıl
İstek atarmisin bişey soyleyecem
Bir erkek nasıl istemez ilginç
00 Yorumla
+1 yılbu boşanma sebebidir direk ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıltmda sende bırez cekıcı gorun
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş isteksiz birimiydi eskiden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seni cekici bulmuyor olabilirmi
00 YorumlaSende yasak yaşlar at içeri belli olmayan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlilik öncesii?
02 Yorumla
Soran+1 yılOldı
Cevap sahibi+1 yıldetaylıı bilgi lazım buradan çözüm zor
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer bu bu kadar sorunsa istediğini yap
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılSeks yapmak istemiyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor
- +1 yıl
Bir süre sende iatme uzak dur
Soran+1 yılNey
- +1 yıl
Sende istme uzak dur
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışarı bağımlı ile ne kastediyorsun?
00 Yorumla
+1 yılDışarı çok bağımlı derken?
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş alkol falan
- +1 yıl
Peki eve geldiğinde sana yanaşmıyor mu? Sen cilve yapıyor musun? İşte ilgisini çekmek için fantezi kıyafeti filan giydin mi?,
Soran+1 yılYoo önceden yapardım git değiştir derdi sadece o istediği zaman giyerdim
- +1 yıl
Hmmmm peki seni tatmin ediyor mu yatakta sana oral yapıyor mu?
+1 yılYakın değil derken
04 Yorumla
Soran+1 yılKarşılamıyor içinden de gelmiyor ben isteyince öylesine yapıyot
- +1 yıl
Doyamıyorsun yani...
Soran+1 yılYoo doyamamak değil bulamıyorum bile.
- +1 yıl
Senin gibi istekli bir eşi gözler kayana kadar, kıvrandırarak ilgilenmesi lazım bence
+1 yılaldat sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kalkmıyor mu
00 Yorumla
+1 yılAçmısın
01 Yorumla- +1 yıl
Fake soruyorsun büyük ihtimal
Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Tam anlayamadım
00 Yorumla
+1 yılAnlatabilirmisin detayları
01 Yorumla- +1 yıl
Detay vermemişsin ki gizlisin de
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe zamandır evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbitmiş. değişmez.
014 Yorumla
Soran+1 yılNapmak lazım
Cevap sahibi+1 yılhiç. eziyet çekmeye devam. gelde yoldan çıkma🤷♂️
Soran+1 yılBoşanıcam bebek büyüyünce
Cevap sahibi+1 yılboşanamazsın.. hemde bide bebek var🙀 değişmez, bunu bil..
Soran+1 yılNeden boşanamamki o boşanmak istemez mi
Cevap sahibi+1 yılistemez.. boşanamazsın derken, varsa arkanda duran sağlam birileri.. ailen vs. koşulsuz destekçilerin.. boşanırsın... ama bağımlıysan, çaren yoksa.. boşanamazsın.. çocukla kolay olmaz.. oda boşamak istemez. çünk0 evdeki pastasın
Soran+1 yılEvdeki pasta ne demek
Cevap sahibi+1 yılsarhoş kafayla arkadaşlarını eve getirmesin sen dua et
Soran+1 yılOtururdılar görümce nin kocasıylada içerde otururdu onlar bana ses etmezlerdi
Cevap sahibi+1 yılayda yılda bi s cek. hizmet, yemek, çay, çorba vb
Cevap sahibi+1 yılbaşkalarını geitrmesin. anladın sen.
Soran+1 yılHaaa yok onu yapmaz o asla
Cevap sahibi+1 yıltamam ozaman..
Cevap sahibi+1 yılama işin zor.. cnsl açlığın hat safhada. anlıyorum. ama ondan önce halletmen gereken çok şeyin var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılKaç yıldır evlisiniz
05 Yorumla- +1 yıl
Senin ve onun yaşı kaç
Çocuk var mı
Soran+1 yıl31 24 çocuk var
- +1 yıl
Kaç tane çocuk var
- +1 yıl
İsersen dertleşebiliriz bende bı kaç fikir veririm müsaitsen
Soran+1 yıl1 adet