Eşimin penisi küçük olduğu için doymuyorum orgazm bile olmuyorum beraber olduğumuz zaman. Kuru olduğumda hissediyorum ıslakken hissetmiyorum gıdıklanıyor sadece. Bu durumu ona söyleyemem kalbi kırılır. Cinsel açlıgımı nasıl giderebilirim? Aranızda evlenmeden önce baksaydın diyen olucaktır, eşimle görücü usulu evlendim evlilik öncesi beraber olmak istedim o kabul etmedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aşırı küçük olmalı ki bu hissi yaşayın. Bence 10 cm den de küçük değildir. Penisin küçüklüğü değil sevişme eksikliği sizin sorununuz olabilir birde erken boşalma oluyorsa
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar; eğer penis konusunda sıkıntı varsa penis uzatıcı alet var üzerine takıp ilişkiye girebilir sizinle. Onun dışında, oral yaparak da sizin hazır olmanıza yardımcı olabilir, aynı zamanda orgazm olmanızı da sağlayabilir. Eğer yine de gerçekten yetmiyorsa mutluluk çubuğu uygulamaları var diye biliyorum. Sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz, iyi günler dilerim.
00 Yorumla
+1 yılOff bu durumu hiç sevmiyorum senin yaşadığın olayı ben 15 sene yaşadım en sonunda bıraktım çok kötü bi durum erkek için daha da kötü bu durum gerçekten can sıkıcı anlatsam anlatılmaz söylesem anlayamazsın seni çok iyi anlıyorum hemde o kadar çok ki
03 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir oyuncak bir tenin yerini tutmaz sadece o anlık geçici bir hız keser 10 dakika sonra yine istersin
Soran+1 yılSende yasadın derken?
- +1 yıl
Ben kendimden bahsettim yani o zulmü ben 15 yıl yaşadım senin ki tat vermiyor benimse hiç yaklaşmıyordu 11 yıl ayrı yattım ben onun zulmünü iyi biliyorum demek istedim çünkü bu bir zulümdür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuşmadan çözemezsin. Ya da bol bol mastürbasyon.
22 Yorumla- +1 yıl
Mastürbasyon da bir yere kadar... Cinsel tatminsizlik zaten geçerli bir boşanma nedeni, aldatmak yerine ayrılsın. @handehatunnn
Onun boyla değil senin beyninle alakalı bir doktora başvur vajinanın 5 santim içindeki sinirler seni orgazm ediyor midene kadar girecek bir şey değil.
00 YorumlaPenis kılıfları mevcut. Penise takılıyor. Ve hangi boyda alırsan o oranda içine giriyor 😁 tavsiye ederim. Baya mutlu olucaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Cinsel yönden tatmin edemiyorsa ya boşanacaksın. ya da seni tatmin edene kadar senin için çabalayacak. Aldat demem
00 Yorumla
+1 yılValla bulursan çare banada söyle. En iyi çare bence grup yapalım mı tarzı konuşmalar yap. Kabul ederse cuckolddan devam senin için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eşimle konusmadan asla çözemez sin bunun başka yolları da var zevk almanın sadece birleşme değil yani 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ona söyleyemem kalbi kirilir ama burada insanlarin bunu bilmesi ustune konusmaniz sonucunda kalbi kirilmaz sjdkks
00 Yorumla
+1 yılKanka kol kadar olsa belli biryerden sonra baska sey ister insan kimse dort dortluk degil , elindekinin kiymetjni bilip onunla isini halletmelisin
00 YorumlaEşin seni memnun etmeyi öğrenecektir. Onunla konuş. ama penisinin küçük olması sorun olmamalı çünkü o ilk giriş kısmından zevk alıyorsunuz.
00 Yorumlakim evlenmeden dikine bakıyor ölçüptemi evleniyor yalasın yutsun parmağını elini kullansın idare edin içde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakma penis kullan.
Eşin seni yalayarak ya da elleriyle tatmin etsin.
İlla ilişki sırasında tatmin olman lazım değil... zamanla daha farklı çeşitli fanteziler denersiniz.. Bunun bin farklı yolu var.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısın bence , çok sıkıntı, bakmadın mı adamı alırken
00 Yorumla
+1 yılArtık bu boş trol soruları biraz değiştirin olur mu.
00 Yorumla
+1 yılVibratör veya mastürbasyonla çözebilirsin. Bir tık sonrası malum zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç cm ki? Benimki de küçük yani kadınların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için kendimden utanıyorum ve hiçbir zaman sevilmeyeceğim.
00 Yorumla
+1 yılKarinin abazasi erkegin namussuzu ciddi anlamda sikinti ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu çözümü yok başka şekilde boşaltacak yalayarak felan
00 Yorumla
+1 yılAldatmaya kaçmadan eşinle beraber sorunu çözmeye bakın derim.
00 Yorumla
+1 yılCanım yedek Birini bulacaksın ya da ayrılacaksın başka yolu yok gözüküyor Sen ne düşünüyorsun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla konuşmalısın. en azından yapay penis ile içine girip seni tatmin etmeli. Sonuçta o senin kocan. Bu işin ne ayıbı olur ne utanması. Yolun başındayken direk konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılZor durum ama sevgi olmalı cinsellik 2. planda olsa iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. mastürbasyon dene aldat demiyorum ama aldatmaya gidebilir.
00 YorumlaŞimdi cinsellik yaşadığın için mastürbasyon da kesmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Vibratör al eşine söyle seni onunla doyurmaya çalışsın karşılıklı konuş renklendirin yatak odanızı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok istese sorun istemese sorun sabır et ne yapacan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKolayı var, başka bir erkekle olursa sorun gider,
Yalnız bazılarıda büyük diyerek korkarak cinsel ilişkiye girmiyor.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kucuk penis yuzundem zevk almiyosan cözümu yok ama esin isi bilmiyorsa onun çaresi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılvibratör alabilirsin eşininde hoşuna gidecektir bu.
00 Yorumla
+1 yılBir sürü yorum yapılmış çoğu boş, tecrübeli biri olarak bunun yollarını yöntemlerini anlara bilirim
00 Yorumla
+1 yılZor iş yerini tutar mı bilmem ama oral yapsın sana en azından rahatlarsın o da güzeldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılzor bir durum maalesef oyuncaklarla idare edeceksin başka çaren yok ya da bir partner
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Kaç cm ki o kadar mı küçük?
10 Yorumla
+1 yılYani nasıl erken boşalıyor mu
00 Yorumla
+1 yılKullanmasıni bilmeyenin ferrarisi olsa ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 cm var bende oral seks çok severim seni tatmin edebilirim ne dersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Başka tenlere yönelmek gerekiyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıleve al bi d*ldo keyfine bak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elimizden geleni yapariz
00 YorumlaYardımcın yok mu peki
00 Yorumla
+1 yılAhhhh ahhh benim elime geçecenki sen
00 Yorumla
+1 yılBaskası ya da vibratör
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alternatif arıyorsun gibi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. Abazalar saldırmış hemen :D
00 YorumlaKocanı sat, yerine plastik leğen al
00 Yorumla
+1 yılbenim gibi genç birini bul
00 Yorumla
+1 yılvibratör alabilirsin
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBul birini becerin işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatma ya sakın onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşanın ya garıları sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkinizi geliştirin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral ile seni orgazma ulaştırmayı denesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yapalım knk yani biz mi doyuralim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon yap mecbur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılElindekiyle yetinmesini öğrenmelisin
00 Yorumla
+1 yılBenim ki büyükte ne halta yarıyor sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen ıslanınca hızlanmasını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitreşimli yrrk al. Bi dene
00 Yorumla
+1 yılTroll
00 Yorumla
+1 yılSenin için önerim var
00 Yorumla
+1 yılDeğiştir o zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı