5 yıllık evliyiz ben 22 eşim 36 yaşında. İlişki 1 defa normal 2. Çok ağrılı oluyor canım acıyor yapma lütfen diyince abartma diyor en son onu itip odadan çıktım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmişsin gergedanın biri ile oda çıtır olarak seni eze eze silkeliyor.
sus görevini yap.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe görevi ya eşya mıyım ben
- +1 yıl
neysen nesin bana ne , reşit değilken ailen apar topar seni evlendirmiş , şimdi ağrıyınca üflesinler .
Soran+1 yılİlla edep
- +1 yıl
senin yasındakıler calısıyor ya da okul okumakla mesgul , sen koca peşinde kosuyorsun .
evet illa edep.
fakat sana mana bulmak yersiz , öyle yetiştirilmişsin , ailen burada en büyük suçlu , kız babası olarak hayretler içinde bakıyorum bu olaylara , nasıl bir ailen varmış 17 yaşında elin gergedanın altına seni vermişler yazık seninde hayatını çalmışlar aslında. ben sevdim aşık oldum falan geç bunları o yaşta çocuk aşk meşk bilmez anlamaz. neyse hayattaki en buyuk basarınız ceyız evlenmek olmasın yenı yerler gorun yenı ınsanlarla tanısın karıyerınıze odaklanın dik durun üretin kaderınızı aılenıze bır adama bırakmayın dıyoruz genç kızlara ama , kendi düşende ağlamaz be.
gergedana söyle durex vs. markaların kayganlaştırıcısı var , ıkıncıde ıslanma azaldıgı ıcın kayganlık acı verıyor onu sürsün .
Soran+1 yılOkul okuyorum. zengin koca derdine düşmedim ailmein maddi durumu iyi çünkü. Kendi isteğimle evlenmedim doğru ama kendimi çok geliştirdim her yönden çok okuyorum yeni yerler görüyorum. Çocuk doğurup yemek temizlik yapmıyorum sadece çocuğumu alıp arabayla gezmeye çıkarım düzenli spor yapıyorum kendime iyi bakıyorum. Bazı şeyler insanın elinde olmuyor fakat azda olsa değiştiremk bizim elimizde
Soran+1 yılÇok çalıştım ve istediğim bölümü kazandım. Evliyim diye vazgeçmedim hayalimden
- +1 yıl
hayatında başarılar dilerim . diyecek başka bir şey yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılReşit bile değilken kendinden yaşça büyük adamla evlenerek ne umuyordun ki
00 YorumlaMerhaba iyi geceler
Cinsel ilişkide bu tarz SORUNLAR olabilir kuruluk seviyeniz fazla demekki jeli kullanabilirsin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Eşin le mantık evlenmişsin de 10 sene sonra seni zorla tatmin eder ya da edemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünceli olsun yeter.
+1 yılbana ya da benim gibilerine gelmelesin sevişmek için sonuçta geleceğin nokta burası
00 Yorumla
+1 yılFarklı mı davranıyor, ilkine göre daha sertmi oluyor yaklaşımı?
00 Yorumla
+1 yılİlişki sadece git çık tan ibaret değildir. Çok düşüncesiz bir eşin var ayrılmayi düşündün mü?
00 Yorumla
+1 yılÇok arıyor musunuz böyle takozları? Yoksa paralı olmaları mı cazip geliyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılAramadım. ailemde maddi olarak iyi durumdaydi eşim de öyle parası için evlenmedim
Sen 17 o 31 yasindayken mi evlendiniz?
10 Yorumlaakılsız başın çilesini ayaklar çeker
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılon sevismesiz mi basliyo yapmaya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olgun dediğin basar geçer ne zannettin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgecmış olsun dyumsuz esin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ağrılı oluşu sürekli mi böyle
00 Yorumla17 yaşındami evlendin
00 Yorumlaİyi yaptın
00 YorumlaÇok mu buyuk
00 YorumlaNe sıklıkla yapıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeseydin o zaman zorladılar mi
08 Yorumla
Soran+1 yılSayılır
Cevap sahibi+1 yılAyrıl sende madem
Soran+1 yılÇocuk olunca kolay değil maalesef
Cevap sahibi+1 yılSen Cinsellik sevmiiyor musun
Soran+1 yılFazla sevmiyorum