Tripli gibi hissediyorum önceden hikayelerime bakardı, şimdi bakarsa birine bakıp çıkıyor. Son 2'sine hiç girip bakmadı bile.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSoğumuş senden o iş bitmiş. Kaç kere dedim size sizden hoşlanan bir erkek ya da sizin ilgi duyduğunuz bir erkeğin göreceği şekilde başka erkekle muhatap olmayın diye
010 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanan mı? Ayol şimdi konuşturmayın beni :D bu herif bana kahve içme teklifi etmişti ama ben ona birkaç defa hatırlatmama rağmen nedense bir karambole gitti. Oyaladı mı her ne yaptıysa aradan 3-4 ay geçti. Teklifi eden oyken sanki ben yalvarıyormuşum noktasına geldim. Ne yapsaydım kısmetim mi kapansaydı? En son yazdığıma da random atmıştı sadece ve 2 aydır konuşmuyorduk. Ne yapsaydım nee?
- +1 yıl
O zaman hikayene bakmadı diye de ağlama. Yoluna bak
Soran+1 yılOlay bakıp bakmaması değilll madem buluşmaya niyeti yok ne bu tripler?
- +1 yıl
Asıl onun tripleri senin için neden bu kadar önemli
Soran+1 yılHoşlanıyorum pöff
- +1 yıl
E o zaman başka erkekle muhatap olmican güzelim. Bu kadar basit
Soran+1 yılAma karşılığını da vermiyor, sözünü de tutmadı. Hoşlanıyorum diye boğazında mı yapışacağım yaniii. Belki beni cepte görüyordu kim bilir..
- +1 yıl
Zaten seni s*ikmekti amacı bu kadar basit yani
Soran+1 yılAyyyy enerjin bunalttı beni ya tamam anladım yani
- +1 yıl
Doğrular acıdır güzelim. Ama senin enerjin beni baya açtı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Zamanla herkes birbirine alışır ya da sever o yüzden kisakana bilir
10 Yorumlabaşkası şey ediyor diye bozulur
04 Yorumla
Soran+1 yılKimse bana şey edemez ya. Ayrıca o konuda kolay kadın sayılmam bunu en iyi onun bilmesi lazım :D
Soran+1 yılSonuç olarak o bilmiyor ajkslad önemli olan o.
- +1 yıl
bilmiyor olması senin sadece seni kullanmak niyetinde olan birini önemsediğin gerçeğini değiştirmez, burada gizli soru sorarak kendinin zor kadın olmayışının gerçeğini değiştirmez insan kendi başına kaldığında görünmeden yaptıklarını sorgulamaları bence gizli yapmakla doğru olunmuyor.
+1 yılOna cinsel olarak dönmezsin diye tribe girmiştir
07 Yorumla
Soran+1 yılAma zaten öncesinde reddetmiştim. O da arada şakayla karışık soruyordu. Bu konuda doğrudan sert çıkışmadığım ve hatta bir keresinde sohbet ettiğim için de rahat ediyor olabilir.
- +1 yıl
Neyi reddetmiştin
Soran+1 yılCinsellik yaşamak konusunda teklif etmişti. Gerçi konusunu ben açtım ama normal yazışalım falan diye. Bi baktım ciddiyete girdi haha o zaman da sevgili ya da evlilik muhabbeti açtım. Olacaksa öyle diye.
- +1 yıl
Ahahh fenasssıııın başa belasın
Soran+1 yılValla kendisi ettiği kahve teklifini bile yerine getirmediği için fazlasını bile hak ediyor da neyse..
- +1 yıl
Ooo yılaaaan nasıl kinlennmişşşş
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılKıskanmaz başka kadına gider
07 Yorumla
Soran+1 yılKadın bulmak okadar kolay mıymış ya
- +1 yıl
Tabi kolay ülkede bi kadın sen misin
Soran+1 yılYani daha çok cinsellik yaşamaya açık bir kadın olmasından bahsetmiştim. Çok girişken bir tip gibi de değil.
- +1 yıl
Olur sosyal medya var
Soran+1 yılBütün kadınlar da bunu bekliyordu zaten :D
- +1 yıl
İnan baya bekleyen var 😂😂
Soran+1 yılO kadar uğraştığına göre kafayı takmıştı bir dönem demek ki bana :D 3-4 ay uğraştı yani. Zaten bu da max. süre. Baktım daha bu kahve teklifini bile yerine getiremiyor en son da 2 ay önce konuşmuşuz eh dedim madem başkalarına şans vereyim. Bozulduysa da ne yapayım yani.
+1 yılBen kıskanırım ve paylaşmam kimseyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi gerilir tabi agresiflesir
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSogumustur
00 Yorumla
+1 yılKıskanmaya bilir
00 Yorumla
+1 yılEwet
00 YorumlaSanmam ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Amacı sadece cinsellik olan bir adam arzuladığı kadını başka bir erkekle görünce kıskanabilir mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat