Yoksa umrunda bile olmaz mı? Kıskanıyorsa bu benimsemeye başladığına bir işaret mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik için kullanmak istiyor ve yanasiyorsa umrunda olmaz. Elde edince ve bir süre sonra hevesi geçince bırakır. Elde edemezse bu defa hırs yapar. Başka erkeklere veriyor banada verecek diye kıskanır. Aslında normal olanı sevmiyorsa Allah sahibine bağışlasın deyip kapatması gerekir.
111 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bu başkası ile oldu benle neden olması kafası ondaki. Şans verdiğim her seferinde konuyu cinselliğe getirdi
- +1 yıl
Evet başkasına veriyor banada versin karası ile her zaman cinsellik konusu aciyor olabilir. Boş ver hiç şans verme
Soran+1 yılBaşkası dediği eski eşim, başkası ile beraber olmadım ki ben hiç , anlatamadım ama
- +1 yıl
Eski eş yani bitmiş gitmiş 👍
Boşanınca mı aklı başına gelmiş? - +1 yıl
Yeni tanıştığın kişi mi eski eşini kıskanıyor?
Soran+1 yılHayır eski eş olayın dışında. 3 adam var biri eski eş sadece onla beraber oldum. 2. cinsellik için yaklaşan adamı rahat biri olduğuma ikna edemedim , o yüzden kendim gibi birini buldum, o3. Niyeti ciddi. O da evlilik yaşamış ve evlenme niyetinde , garip bir yaklaşımı yok
- +1 yıl
2. Cinsellik istiyor 3. Evlilik yapmak istiyor ve 2. Adam 3. Adamı kıskanıyor öyle mi?
Soran+1 yılAynen öyle , kıskanmaz mı diyorsunuz
- +1 yıl
Kesinlikle kıskanmaz, tek derdi yatağa atmak hevesini almak sonra başka bir kadının peşinde düşer.
Soran+1 yılAtamadığı için de kıskanmaz yani, napim bu kadar bile umursamayacak biri ile iyi ki beraber olmamışım
- +1 yıl
Elbette ki öyle 👍 umursayacak olsa tek derdi cinsellik olmazdı. Oturup iki sohbet eder, hal hatır sorayım derdi, günün nasıl geçti bir derdin var mı vs vs konuşurdu yani 👍
En İyi Cevaplar
Psikolojik yapısı düzgün ve toplumsal değerlere sahip her erkekte kıskanma ve sahiplenme içgüdüsü doğal olarak vardır. Çünkü cinsellik özel hayatın en özel kısmıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz cinsellik yaşamadık, o istedi ima etti ama ben kabul etmedim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saçma ama evet. Beyfendiler (hepsi için söylemiyorum bu tavırda olanlar için) hem biseyler yasiyim takilayim kafasında duygusal hicbi bağlantı yok hem de sevgilisiymis de himayesindeymis gibi de zoruna gider. yapacaksam bı ben yaparim başkası bakmasin kafası. Oldu canım. Sahipleniceksen adam gibi sabiplen ya da kıza hiç bulaşma
01 Yorumla
Soran+1 yılDemi, hem kadına duygusal değil hayvani duyguyla yaklaş, hem de kadının sana duygusal fiziksel bağlanmasını bekle. Çatlasın sinirden ya zerre umurumda değil
+1 yılYanı sadece benim olsun dıye kıskansınlar ama o duygu yoksa kıskanmaz ısıne bakar zevkını alır gıder
16 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olmadık ki, çünkü ben kabul etmedim
- +1 yıl
Etseydın ama
Soran+1 yılÖnüne gelenle yaşına medeni durumuna güzel çirkin mi diye ayırt etmeden , standartlı olmadan, önüne gelen her kadınla beraber olan bir adam seni seviyorum diyince inanıp atlasa mıydım yani? O kadar değersiz değilim, sevgi de o kadar basit bir şey değil
- +1 yıl
Aynen öyle olmalısın zaten onu dedım senı sen olarak kabul edene bakmak gerek Dıger türlüsü çok
Soran+1 yılBir iki kere beraber olacak olsan erkeklerin %95i tav olur zaten
- +1 yıl
Garantı doğru bılgı
Ya kıskanabilir ama sevdiğinin ya da benimsediğinin işareti değildir bence kesinlikle he ama bu arada kıskanmalı mı dersen bence kıskanmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılKadına cinsel amaçla yaklaşımı oluyor ve kadın bunu reddediyor , istediği olmuyor gibi düşünün. Sonra adam bu kadını başka bir adamla samimi görünce kıskanır mı sizce
Sanmam neden kıskansınki sevmiyorsa, hoşlanmıyorsa?
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini söyledi ama yaklaşımı cinsel gibi geldi bana
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılben oyle herkesle beraber olan bır kadınla yapamam kadınım bana ozel olmalı sadece cınsellık ıcın olsa bıle
05 Yorumla
Soran+1 yılAdamın Kadına cinsel amaçla yaklaşımı oluyor ve kadın bunu reddediyor , istediği olmuyor gibi düşünün. Sonra adam bu kadını başka bir adamla samimi görünce kıskanır mı sizce
Soran+1 yılKadın herkesle beraber olan biri de değil ayrcıa
- +1 yıl
illaki kıskanır ama amacın kıskandırıp kendıne baglamak ıse bende ıse yaramaz ben sogurum o kısıden cınsellık ıcın bıle olsa
Soran+1 yılSiniri bozulsa yeter şu saatten sonra
- +1 yıl
o kısıyı bılemem sınırımı bozulur umurunda mı olmaz herkesın karakterı farklı
+1 yılErkekten erkeğe değişir bu
06 Yorumla
Soran+1 yılKadına cinsel amaçla yaklaşımı oluyor ve kadın bunu reddediyor , istediği olmuyor gibi düşünün. Sonra adam bu kadını başka bir adamla samimi görünce kıskanır mı sizce
- +1 yıl
Adam çıldırır bunun için sana dokunamiyo ama bir başkasının dokunduğunu görüyor çok zor bir durum hele daha ötesi daha da zor
Soran+1 yılAdamla rekabet hırsı mı olur sizce aşık olma ihtimali mi olur
- +1 yıl
Aski bilemem ama adama çok pis koyar acaba onunla yattin mi tarzi şeyler düşünür
Soran+1 yılAnladım yarışı kaybetmek gibi
- +1 yıl
Evet
+1 yılE tabiki şahsen bende kıskanırım
07 Yorumla
Soran+1 yılAma duygu yok ortada garip değil mi
- +1 yıl
Seks arada ki bağı güçlendirir basta o bi duygu zaten
Soran+1 yılÖyle bir bağ olması için adam adım atıyor ama kadın kabul etmiyor ki, ve kadını başka bir adamla samimi görüyor bu adam, o zaman kıskanması duygusu var anlamına mı geliyor
- +1 yıl
Anlamadim ki
Soran+1 yılNeyini
- +1 yıl
Bu yazdığını beynim algılayamadı
Soran+1 yılOkey
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanmaması lazım ama bizim erkekler bu işi bilmediği için kıskanıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılDuygu mu karıştırıyorlar içine
Cevap sahibi+1 yılEvet. Al zevkini yoluna bak arkadaş
Soran+1 yılZevk almak demeyelim de onun için hamleler yapıp elde edemediği kadını başka adamla samimi görünce kıskanır mı diyelim
Cevap sahibi+1 yılKıskanır tabi
Soran+1 yılO zaman duygu var mı burada
Cevap sahibi+1 yılDuygu var diyemeyiz. İç güdüsel olarak da kıskanabilir
Soran+1 yılBen elde edemedim başkası etti hırsı o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir tam olarak onu demek istedim
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılo sana ası sen degıl mısın?
05 Yorumla
Soran+1 yılAşık olsa böyle olmazdık, o bana seviyorum diye bahane edip cinsel olarak yaklaştı
Cevap sahibi+1 yılılk sevgılınmı?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı
Soran+1 yılBak ne dicem defol
+1 yılduruma göre değişir.
05 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Soran+1 yıladam kadının birine tamamen cinsel amaçla yaklaşıyor, amacına ulaşamıyor ve kadını başka adamla görüyor , kıskanması normal bir şeyler hissetmeye başlar mı
- +1 yıl
başlamaz %99
Soran+1 yılO zaman defetmem iyi oldu
- +1 yıl
sana katılıyorum
Kiskanirrr
010 Yorumla
Soran+1 yılAdamın Kadına cinsel amaçla yaklaşımı oluyor ve kadın bunu reddediyor , istediği olmuyor gibi düşünün. Sonra adam bu kadını başka bir adamla samimi görünce kıskanır mı sizce
Ve duygusal mı hırs mı bu kıskançlık
Soran+1 yılÇapkın diye güvenmemiş, kullanıp atar diye düşünmüş, daha ciddi düşünen başkasını bulmuş kadın
Soran+1 yılAynen öyle , o çapkın adam kıskanır mı kadını soru bu
Soran+1 yılTakıntı yapmasına gerek yok, ama cinsel yaklaşıp kaçırdım diye pişman olsun istiyorum sadece, kudursun
Soran+1 yılValla kıskansın kudursun , ona şans verdiğim her seferinde cinsellik imâsında bulundu ben napim. Haketti bu sonu
Kıskanır
07 Yorumla
Soran+1 yılYani adam kadının birine tamamen cinsel amaçla yaklaşıyor, amacına ulaşamıyor ve kadını başka adamla görüyor , kıskanması normal bir şeyler hissetmeye başlar mı diyorsunuz siz
Soran+1 yılHayır yaşamak için adım attı ama reddedildi
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Hayır
013 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım tam, duygu olsa cinsel yaklaşmaz, yaklaştıysa da kıskanmaz gibi mi
Soran+1 yılSeviyorum dedi bir kaç kere, sana itiraf etmem gereken şeyler var , senden başkası ile konuşmaktan bu kadar keyif almıyorum, sürekli seni aramak sana yazmak istiyorum ama bunaltmak istemiyorum dedi, sürekli iltifat edip duruyordu , bir kahve için bile yalvarıyordu , ama ben duygusal değil cinsel yaklaştığını düşündüm
Soran+1 yılPeki duygusallık söylemini cinsel yaklaşımı hızlandırmak için söylemiş olamaz mı
Soran+1 yılBunu kullanan aşık gibi davranan erkek yok mu
Soran+1 yılNiyeti cinsellik değildi bana mı öyle geldi yani
Soran+1 yılBiz 4 senelik arkadaşız, eski iş yerinde beraber 2 yıl çalıştık. Yeni tanıştığım biri değil, yanlış anladığımı sanmıyorum
+1 yılKıskanır
03 Yorumla
Soran+1 yıladam kadının birine tamamen cinsel amaçla yaklaşıyor, amacına ulaşamıyor ve kadını başka adamla görüyor , kıskanması normal bir şeyler hissetmeye başlar mı diyorsunuz siz
- +1 yıl
Elde edemediği için ekstra hırs yapmıştır duygusal bir kıskanma değil
Soran+1 yılAnladım diğer adamla rekabet hissi o zaman, kadon ile ilgili değil durum
+1 yılKıskanır
017 Yorumla
Soran+1 yılAma duygu yok ortada
- +1 yıl
Neden seni kaybetmek istesin
Soran+1 yılAma cinsel amaçla yaklaştığını ve reddedildiğini hiç bir amacına ulaşmadığını düşünün, başka bir adamla samimi görünce kıskanır mı
- +1 yıl
Kıskanır sonuçta etkilenmiş vw istemiş
Soran+1 yılO elde edememiş ama başkası etmiş gibi
- +1 yıl
Aynen ama sonuç olarak bir arzu istek var ortada seni kaçırmış gibi düşün
Soran+1 yılDiğer adamla rekabet hırsı değil mi sizce
- +1 yıl
İkiside var aslında kıskançlık ama ana neden hırs yapmış olabilir neden ben değilde o
Soran+1 yılAnladım işte yine asıl mesele başka bir
Erkek ile yarış- +1 yıl
Sanırım sem aslında ondan etkilendin ama cinsel yaklaştığı için soğudun yeni biriyle deniyorsun sadece
Soran+1 yılTam olarak bu,
- +1 yıl
İkisinden de uzaklaş 2 yanlış bir doğru etmez doğru taktik bu değil
Soran+1 yılDiğer adam iyi çok temiz düzgün , ondan uzaklaşmayı düşünmüyorum , cinsel yaklaşmıyor o niyeti de ciddi
- +1 yıl
Aklın başkasına iken doğru karar değil bu iyi adam diyorsun ona haksızlık
Soran+1 yılOlsun aklım ona kayar gider. Zaten acele etmiyorum , ciddi bir yola gitmek için zamanım var, eğer aklımı ona veremezsem zaman içinde o zaman uzaklaşırım
- +1 yıl
Senin hayatın senin kararın
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılBu hissi olduğu anlamına gelmez o zaman
- +1 yıl
Yani, şahsen kıskanması normal duygusal olarak
Soran+1 yılYani adam kadının birine tamamen cinsel amaçla yaklaşıyor, amacına ulaşamıyor ve kadını başka adamla görüyor , kıskanması normal bir şeyler hissetmeye başlar mı diyorsunuz siz
- +1 yıl
Evet genellikle öyle oluyor
Soran+1 yılBu duygu sizce kadına karşı aşk gibi mi, yoksa diğer adamla rekabet hissi hırs mı
- +1 yıl
Rekabet tabii ki hırs aşk değil
Soran+1 yılAnladım teşekkürler , aşk olsa zaten cinsel yaklaşmaz
- +1 yıl
Yani cinsel yaklaşsa bile ilk planda o olmaz
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Diyorum ki ilk direkt gel oranı at gel sevişelim demez o baya sonraki iş
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yılhoşlandıysa kıskanır
07 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum demişti daha önce ama bunu cinselliği elde etmek için mi söyledi, rahatça herkese seviyorum diyebiliyor mu emin değilim
- +1 yıl
Hoşlandıysa kıskanır ama sadece seks içinse hoşlanma yoksa kıskanmaz
Soran+1 yılİşte adam gerçekten duygu hissediyor mu onu dışardan nasıl bilcez
- +1 yıl
onu ancak onu çok iyi tanıdıktan sonra anlarsın
Soran+1 yılKaç yıldır tanıyorum anlayamıyorum
- +1 yıl
anlamak çok zor
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek sadece cinsellik için yaklaştığı kadını başka erkekten kıskanır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım