Israrla bunu istiyorsa zaten tek amacı bu demektir bakma sen diğer yorumlardaki yazılanlara onlar kendileri de aynı kafada çünkü... En net şekilde söylüyorum inanıp inanamamak sana kalmış elbette ısrarla cinsellik istiyorsa elde ettikten sonra biraz daha kalır yanında sonra bir bakmışsın pufff gitmiş
Yaa bunun farkındayım ve buna kanmıyacak birisiyim ama bi yandan kafamı karıştıran birisi bu sorunun cevabını biliyorum ama sorucam yinede tek amaç cinsellikse duyguya çebirebilir miyim? (Cinsel birşeyler yasamadan )
Elbette kimse gelip de seninle sadece sevişmek için birlikte olmak istiyorum demez... Ancak surdan anlayabilirsin konuşmanin başında bir soru Sor ve sonunda da aynı soruyu sor cevapların birbiri ile celsitigini göreceksin zaten bu kadarı bile her şeyi açıklıyor
Direk söyledi desem... Hani mesajlarından bi tanesi bu sekildeydi laf arasında yanii belli ne olduğu öykesine sorguluyorum farkındayım herşeyin teşekkür ederimm sizede cevaplarınız için 🙏
Yanii evett Peki sizi sıkmıyosam bir şey daha sorabilir miyim? Daha doğrusu bir iki bisi hani bu kişiden örnekle genel olarak merak ettiğim bisi hani bu kişi için değil genel için sorucam
1-uzun iliskisi olan bkr erkek (3 yıl) başka kızlara cinsellik için yazıyorsa vs iliskisi olan kıza karşı duyguları eksilmiş midir ya da o kıza gerçekten aşık mıdır yoksa bu sadece geçen vakitten dolayı bağlanma ve boşlukta kalmaktan korkmak mı
2 -benimle o kadar cinsellik muhabbetinden sonra kankaa olabilir va gibi bir muhabbet yaptı (sonuç engel 😂) sence bu kankalık cinselliğe ikna yolunda bir şeymi ( öyle düşünüyorum) yoksa bjrşey yasayamıyorum kanka olalım dursun mu
Hiç biri 3 yıllık sevgilisi olan erkek o kızla her şeyi yaşamıştır ve bu durum onda bağımlılık yaratıyor... Tıpkı sigara ve alkol gibi devamlı onu arar hale geliyor düşün haftada bir ya da bir kaç günde bir sevişen sevgililer aniden kesilince yoskunluk yaşıyor ve bunu doldurmak için her türlü yola başvuruyorlar
Ama ayrıl barış bir ilişkiden bahsediyorum dediğinjze katılıyorum bu arada. ama bir yandan da gerçekten aşık olan bir erkeğin gözü dısarda olmaz kafasındayım haksız mıyım?
Peki bi soru daha 😂 Bunu gerçekten kendi erkek arkadaşlarımdanda duyuyorum ve birazda ilginç yani bizde durum tam tersi çünkü gerçekten sadece cinsellik düşündüğünüz birisine duygusal bir şey hissedemiyor musunuz
Hazzı yaşamak isteyen ağaç kabuğu ile de yaşar yani bu ülkede damacana ile sevişen var 😂😂 ama evet her şey ciddi düşünme kısmında kilitleniyor insan sevdiğine kıyamaz dokunmaya kıyamaz üzmeye kıyamaz hatta duyguları ile oynamak falan tamamen imkansız... Eğer bunları yapmayıp sevişip yoluma bakarım kafasında ise sen agalasan da zirlasan da seni umursamaz aslında bu kadar basit
Hayır be sende ne sıkması bu tip fırsatcilardan kimleri kurtarsak kâr sayılır istediklerini alamadıkları zaman ne hale geldiklerini çok gördüm... İstedikleri olmayınca kendilerini bir hiç gibi hissedip dibe vurmaları çok tatmin edici... Ayrıca yıkılmalarını izlemek çok eğlenceli 🙂
Yanii bencede öylee😅 Bana arkadaş olabilir diyen de biriydi arkadaş olıyım yanımda olsun ama istediğini alamasın bende o halini izliyim diyodum 😂 ama üşendim onunla uğrasamam dedim sonradan
Ama bu soruyuda merak ettim şu bir erkek arkadaşımla fotoğraf attığımda tripler giren birisiydi ve çevremde de var böyle tipler bu yüzden acaba böyle bir durumda kıskançlık oluşur mu diye merak ettim saçma geldi çünkü duygu oluşmayan bir noktada böyke bir durum olabileceği
Sen olsan elindeki potansiyel imkanı başkasının kalma ihtimali olduğunu gördüğünde sinirlerin bozulmaz mi? Eğer istediğini almış olsaydı zerre umursamadı ancak daha amacına ulaşamadan rekabet oluşmaya başladı olarak görüyor ve bu durum onu zorlayacagini biliyor
Aslında kıskançlık değil rekabet diyosun yanii Ama bisi söylemem lazım bende sonradan öğrendim ama ek bilgi ( benimle konuştuğu sırada sevgilisi varmış şu an hala var galiba o kız bilmiyorum ama uzun ilişki yani bi noktada ciddi ilişki nerden baksam 2 yılı vardır diye düşünüyorum daha yeni öğrendim bunu ama yapıcak bisi yok. Yani böyle bir durumda kıskançlık olması saçma gelirdi hani bana o yüzden genel olarak sormak istedim
Bildiğin ilkel varlık davranışı işte hep bana rabbena mantığı oda benim olsun şu da benim olsun bu cepte dursun ama ötekini de alayım bencilliğin boyutu vardır bu direk zirvesi zaten analttiklarina bakılırsa
Sıkılsam direk yüzüne söylerdim merak etme benim öyle alengirli kelime oyunlarım yoktur söyleyeceğim acı da olsa güzel de olsa direk söylerim sonrasi karşıdakine kalmış 😂😂 mesela genelde gerçek hayatta yüzyüze konuştuğum insanlar karşımda dilleri çözülür ister yeni tanışmış olalım isterse 10 yıllık dostum olsun nedenini bilmediğim şekilde bütün sırlarını ortaya döküyorlar benle konuşurken 😂😂 benimde işime yarıyor aslında bunlar
Aslında bu olayla ilgili soru soruyorum ama ne olduğu belli aslında çok isterdim anlatmak bunj çünkü ilk başlarda ciddi anlamda takıntı yapmıştım daha yeni yeni sen napıyosun dedim kendime yanii ayarlar yeni düzeldi diyelim😂
Mesela 3 yıldır ara ara şansını deniyen hatta uzun ilişkisi varken bile yazan (bunu sonradan öğrendim bana yazdıgında böyle bir şey olduğunu ) şu an ilişkisi var mı bilmiyorum. Bu yüzden cinsel olarak takıntı olabilir miyim acaba diyorum hani ben bu kızla birşeyker yaşıycam onu ikna edicem takıntısı
Yaa sanal değill😂 Şöyle birbirimizi tanıyoruz aynı mahallede oturuyoruz hani görüyoruz birbirimizi biliyoruz ama hiç yanyana geliote aohbet etmedik bisiler yapmadık ya da yüzyüze tanısmadık 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Açık ve net söylüyorum eğer tek derdi cinsellikse hiç bir şeyini kıskanmaz... Ama eğer ciddi düşünüyorsa evlilik falan o zaman uçan kuştan kıskanır
İliskim yok ki ciddi düşünsün ve sohbeti dön dolaş cinselliğe getiriyo bi şekilde yani tek amacı bu olarak düşünüyorum yanılmıyorsam eğer
Israrla bunu istiyorsa zaten tek amacı bu demektir bakma sen diğer yorumlardaki yazılanlara onlar kendileri de aynı kafada çünkü... En net şekilde söylüyorum inanıp inanamamak sana kalmış elbette ısrarla cinsellik istiyorsa elde ettikten sonra biraz daha kalır yanında sonra bir bakmışsın pufff gitmiş
Yaa bunun farkındayım ve buna kanmıyacak birisiyim ama bi yandan kafamı karıştıran birisi bu sorunun cevabını biliyorum ama sorucam yinede tek amaç cinsellikse duyguya çebirebilir miyim? (Cinsel birşeyler yasamadan )
Elbette kimse gelip de seninle sadece sevişmek için birlikte olmak istiyorum demez... Ancak surdan anlayabilirsin konuşmanin başında bir soru Sor ve sonunda da aynı soruyu sor cevapların birbiri ile celsitigini göreceksin zaten bu kadarı bile her şeyi açıklıyor
Direk söyledi desem...
Hani mesajlarından bi tanesi bu sekildeydi laf arasında yanii belli ne olduğu öykesine sorguluyorum farkındayım herşeyin teşekkür ederimm sizede cevaplarınız için 🙏
Direk söyleyecek kadar ayı yani anladım biraz daha zeki bir şey bekliyordum gerçi ama bu hepten ma**l çıktı neyse en azından tuzağına düşmemişsiniz
Yanii evett
Peki sizi sıkmıyosam bir şey daha sorabilir miyim?
Daha doğrusu bir iki bisi hani bu kişiden örnekle genel olarak merak ettiğim bisi hani bu kişi için değil genel için sorucam
Direk sor Allah aşkına bu kadar uzun izin mi istenir ya 😂
😂😂😂
1-uzun iliskisi olan bkr erkek (3 yıl) başka kızlara cinsellik için yazıyorsa vs iliskisi olan kıza karşı duyguları eksilmiş midir ya da o kıza gerçekten aşık mıdır yoksa bu sadece geçen vakitten dolayı bağlanma ve boşlukta kalmaktan korkmak mı
2 -benimle o kadar cinsellik muhabbetinden sonra kankaa olabilir va gibi bir muhabbet yaptı (sonuç engel 😂) sence bu kankalık cinselliğe ikna yolunda bir şeymi ( öyle düşünüyorum) yoksa bjrşey yasayamıyorum kanka olalım dursun mu
Hiç biri 3 yıllık sevgilisi olan erkek o kızla her şeyi yaşamıştır ve bu durum onda bağımlılık yaratıyor... Tıpkı sigara ve alkol gibi devamlı onu arar hale geliyor düşün haftada bir ya da bir kaç günde bir sevişen sevgililer aniden kesilince yoskunluk yaşıyor ve bunu doldurmak için her türlü yola başvuruyorlar
Ama ayrıl barış bir ilişkiden bahsediyorum dediğinjze katılıyorum bu arada. ama bir yandan da gerçekten aşık olan bir erkeğin gözü dısarda olmaz kafasındayım haksız mıyım?
Kesinlikle doğru gerçekten seven önüne bakar etrafa değil... Hele dediğin gibi ayrıl barış toxic ilişki ise direk uzak dur zaten tam sıkınti
Yanii tabiki toxic bir ilişki kişisi değilim ama genel bir soruydu. çokk teşekkür ederimm bu arada tekrar 🙏
Rica ederim... Diğerlerinin aksine hemcinslerimi korumadan ve acı da olsa mantıklı ver doğru olanı söyledim gerisi artık senin bilecegin iş
Peki bi soru daha 😂
Bunu gerçekten kendi erkek arkadaşlarımdanda duyuyorum ve birazda ilginç yani bizde durum tam tersi çünkü gerçekten sadece cinsellik düşündüğünüz birisine duygusal bir şey hissedemiyor musunuz
Hazzı yaşamak isteyen ağaç kabuğu ile de yaşar yani bu ülkede damacana ile sevişen var 😂😂 ama evet her şey ciddi düşünme kısmında kilitleniyor insan sevdiğine kıyamaz dokunmaya kıyamaz üzmeye kıyamaz hatta duyguları ile oynamak falan tamamen imkansız... Eğer bunları yapmayıp sevişip yoluma bakarım kafasında ise sen agalasan da zirlasan da seni umursamaz aslında bu kadar basit
Yanii doğru tekrar teşekkür ederimm sıktıysam kusura bakmayın 🙏
Hayır be sende ne sıkması bu tip fırsatcilardan kimleri kurtarsak kâr sayılır istediklerini alamadıkları zaman ne hale geldiklerini çok gördüm... İstedikleri olmayınca kendilerini bir hiç gibi hissedip dibe vurmaları çok tatmin edici... Ayrıca yıkılmalarını izlemek çok eğlenceli 🙂
Yanii bencede öylee😅
Bana arkadaş olabilir diyen de biriydi arkadaş olıyım yanımda olsun ama istediğini alamasın bende o halini izliyim diyodum 😂 ama üşendim onunla uğrasamam dedim sonradan
Açık kapı birakmamak daha akıllıca olur sonuçta bir kere ve tam anlamıyla def etmek en mantıklısı 😂
Yani bu yüzden öyle yaptım 😂
Ama bu soruyuda merak ettim şu bir erkek arkadaşımla fotoğraf attığımda tripler giren birisiydi ve çevremde de var böyle tipler bu yüzden acaba böyle bir durumda kıskançlık oluşur mu diye merak ettim saçma geldi çünkü duygu oluşmayan bir noktada böyke bir durum olabileceği
Sen olsan elindeki potansiyel imkanı başkasının kalma ihtimali olduğunu gördüğünde sinirlerin bozulmaz mi? Eğer istediğini almış olsaydı zerre umursamadı ancak daha amacına ulaşamadan rekabet oluşmaya başladı olarak görüyor ve bu durum onu zorlayacagini biliyor
Aslında kıskançlık değil rekabet diyosun yanii
Ama bisi söylemem lazım bende sonradan öğrendim ama ek bilgi ( benimle konuştuğu sırada sevgilisi varmış şu an hala var galiba o kız bilmiyorum ama uzun ilişki yani bi noktada ciddi ilişki nerden baksam 2 yılı vardır diye düşünüyorum daha yeni öğrendim bunu ama yapıcak bisi yok. Yani böyle bir durumda kıskançlık olması saçma gelirdi hani bana o yüzden genel olarak sormak istedim
Bildiğin ilkel varlık davranışı işte hep bana rabbena mantığı oda benim olsun şu da benim olsun bu cepte dursun ama ötekini de alayım bencilliğin boyutu vardır bu direk zirvesi zaten analttiklarina bakılırsa
Ohooo hemde ne zirve
Tam olarak dediğin gibi
Gördüğün gibi insanları okumak için görmeye ihtiyacım bile yok 😂 ne mal olduklarını çok kolay belli ediyorlar resmen
Kesinlikle evett 😂
Eee başka soru yok mu 😂😂 2 gündür sana açıklama yapıyorum düzenli olarak 😂
Ahahahha evett farkındayım ohooo bende soru bitmez ama sıkılmadın mı benden yaa 😂😂😂
Sıkılsam direk yüzüne söylerdim merak etme benim öyle alengirli kelime oyunlarım yoktur söyleyeceğim acı da olsa güzel de olsa direk söylerim sonrasi karşıdakine kalmış 😂😂 mesela genelde gerçek hayatta yüzyüze konuştuğum insanlar karşımda dilleri çözülür ister yeni tanışmış olalım isterse 10 yıllık dostum olsun nedenini bilmediğim şekilde bütün sırlarını ortaya döküyorlar benle konuşurken 😂😂 benimde işime yarıyor aslında bunlar
Hahahah o güveni veriyosun ama 😂
Aslında bu olayla ilgili soru soruyorum ama ne olduğu belli aslında çok isterdim anlatmak bunj çünkü ilk başlarda ciddi anlamda takıntı yapmıştım daha yeni yeni sen napıyosun dedim kendime yanii ayarlar yeni düzeldi diyelim😂
Herhalde çoğu hemcinsime kıyasla bir kız ile konuşurken ilk işim yavşamak veya yalakalık olmadığı içindir... 😂😂
Snap falan kullanıyo musun
Sadece Instagram ve WhatsApp onlar da arada can sıkıntısından bakmalik
Mantıklı bir hareket
Ayy iyiymiş senin yaa sosyal medya bağımlısı değilsin 😂
Snapchat mi kaldı be en son lisede kullanıyordum ben onu bir daha ne oldu dönüp bakmadım bile o derece
Ben sadece resim çekmek için kullanıyorum 😂
Bu arada daha sormamı ister misin 😂😂
Bide senin hiç mi merak ettiğin bisi yok ne biliyim kızlarla ilgili falan sende sorr
Sorma desem bir şey fark edecek mi sanki hevesini buradan fark ediyorum zaten 😂😂 yolla gelsin
Yorumlarda özel hayat tartışmak pek mantıklı değil sanki be hani herkes okuyor ya 😂
orada mısın? Nereye kayboldun bir anda?
Siteden çıktım yaa 😅
Özelden yazabilirim istersen
Gizli hesapsin ya hani istersen yaz tabi daha kolay olur öylesi 🙂
sadece basıp geçmek içinse kıskanmaz
Peki yaa ben onda bu konuda bir takıntıysam
ne gibi takıntı?
Mesela 3 yıldır ara ara şansını deniyen hatta uzun ilişkisi varken bile yazan (bunu sonradan öğrendim bana yazdıgında böyle bir şey olduğunu ) şu an ilişkisi var mı bilmiyorum. Bu yüzden cinsel olarak takıntı olabilir miyim acaba diyorum hani ben bu kızla birşeyker yaşıycam onu ikna edicem takıntısı
çok ince düşünüyorsun bence. şu an senden sekste daha çok zevk aldığı biri yoksa yine seni istemiş olabilir canı. daha iyisini bulunca yine uzaklaşır.
Huy olarak öyleyim o yüzden böyle düşünüyorum 🙈
Cinsel bir şey yasamadıkk hiç yanyana bile gelmedik
Sadece görünüşümden kaynaklı arzuluyor diye çok zevk alıcağını vs ne biliyim. Düşünür mü?
hiç bir araya gelmediğin sanal biri için bunca vıdı vıdı :D seninde psikoloji belliki pek iyi değil :D
Yaa sanal değill😂
Şöyle birbirimizi tanıyoruz aynı mahallede oturuyoruz hani görüyoruz birbirimizi biliyoruz ama hiç yanyana geliote aohbet etmedik bisiler yapmadık ya da yüzyüze tanısmadık 😂
Ama psikolojik olarak iyi değilim o kabul 😂😂
platonik aşkının sanal kıskançlıkları cart curt purt beyin gitmiş maalesef :D üzülme ama belki düzelirsin
Ayy canım sıkılıyo uğraşıcak işim yok napiim 😂😂😂
Platonikte değilim bu arada uğraşcak bisi bulamadım 😅
Teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏
gel ben sana bir uğraş bulayım en azından bir işine yarar
Kıskanmak zaten cinsel tabanlıdır
Karışık bir konu , hem gösterir hem göstermez
Evet
Değişir
Kıskanır
Kıskanırım
Kıskanır
Hayır