Örneğin bir erkek bi kıza sadece cinsellik ya da öylesine takılmak için veya heves için yaklaşıyorsa ve elde edememişse o kızı başkalarından kıskanır mı? Yoksa kıskançlık ufak da olsa o kişiye duygu barındırmak mı demek? Ya da salt elde etme isteği ve hırs mı oluyor o kıskançlık?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır kıskanmaz şu an tam öyle konuştuğum bir kız var beni beğendiğini söylüyor ama öteliyor kızdan sıkılmaya başladım.
Milyon tane kız var ona mı kaldım bu kadar zoru oynamamak lazım bayıyor.
Kız sana şu an bay bay dese kızdırır mı bu seni doğruyu söyle? Bi de her gün görüyorsan o kızı eğer
Kaç yaşındasın?
Sana heyecan verecek ve hoşlandığını belli edecek kızlarla mı konuşmak istitorsun?
Yok umrumda değil sıktı benim libidom aşırı yüksek kızı beğeniyorum tatlı falan ama aseksüel gibi cinsellik konuşuyorum hiç oralı olmuyor bak seks cinsellik hakkında konuşurken birden gitti 4 saattir cevap yok muhtemelen yarın uyuya kalmışım palavrası sıkacak yersen bende ona verdiğim ilgiyi kısmakla onu cezalandıracağım.
Şımardı sanki kim elimi sallasam elli tane kadın bana tav olur hareketlere bak
Umrumda olmazdı 25 yaşındayım
Evet elbette bana karşı arzusu varsa gizleyen kadınla neden konuşayım ben sana zaafın olan ilgiyi koşulsuz vereceğim ama sen benim sana olan arzumu tatmin etmeyeceksin Alla alla var mı öyle dünya
Ne zamandır konuşuyorsun o kızla? Zaten senin tek amacın cinsellik di mi? Neden bir kız senle sevgili olmadan cinsellik seks felan konuşsun ki?
Hayır amacım tek cinsellik değil karşımdaki kişiyi görmek bile beni çok yükseltiyor ve ben p*rno izlemeyen bir erkeğim
Mastürbasyonuda karar alıp bıraktım eğer boşalacaksam bu bir kadınla olacak reel veya sanal aksi takdirde asla yapmayacağım.
Şimdi ona yükseldim onunla konuşmak istiyorum ve rahatlamak ama o erteliyor gibi böyle yapınca otomatikman beni çekici bulmadığını düşünüyorum ama konuşurken çok yakışıklısın diyor defalarca hayran hayran bakıp gülümsüyor kız bakire dindar biri
Kızla konuşalı 6 gün oldu ama libidosu çok yüksek biriyim cinsel isteğimi gizleyip p*rno izleyip mastürbasyon yapıp ona ilgimin şehvetimin azalması sence daha mı iyi?
Ve bunu yapmak bana ihanet gibi geliyor
Kıskanır ve ardından sıkılıp konuşmayı keser, başkalarıyla konusuyorsa yazmayı bırakır öyle bi kizla tanıştım şu an bakışıyoruz ama başkalarıyla konusuyor
Erkek tarafını sordum kız tarafını değil
Yok senin hayalinş kuruyor ve hayali gerçekleştirmek istiyor
Nasıl yani? Bana olan yaklaşımını değerlendirmek istediğim biri var. Heves mı cinsellik mi hoşlantı nı anlayamıyorum.
Ne gibi birşeyler görüyorsun onda
Özelden yazim mi
Yaaz
Evet kıskanır
Kıskansa bile o kıza tekrar adım atmaz di mi
Belli olmaz atabilirde yaniii kişiden kişiye değişir bu
Akıl yakan sorular serisi 7890064
?
Hayır.
Peki erkek o kızın başka erkeklerle yakınlığını gördüğünde hazımsızlığı oluyorsa bu ne demektir?
Salt hırs neden ben değil de o düşüncesi olabilir mi?
Aynen. Bana değil neden başkasına veriyor diye sinir olur ve komplekse girer
Ama ortada verme felan yok kız öyle değil
Olsun kızın mal bir kezban olduğundan haberi yoktur. Yenisine vereceğini sanıyordur.
Agahhah