Daha önce hoşlandığınu söyledi ama ciddiye almadım iletişimi kestim 2 ay sonra yakışıklı bir erkekle samimi diyalogda görünce çıldırdı resmen. Duygusu kalmış olabilir mi? Yoksa bir ümit seks için pusuya yattı ve avını kaptırma korkusu mudur? Elde demediğiniz ama duygunuz olmayan kadını kıskanır mısınız erkekler?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet konu kız olunca her şeyi kiskanabilir çikolatası elinden alinmis çocuk misali yenisini de alsan anlamaz aglar
Yenisini bulsa bile aklı elde edemediğinde kalır mı
Yüzde 50
Yani aklının yarısı ondan yarısı bende mi olur yoksa beni komple unutma ihtimali mi yüzde 50?
Hayır yenisini bulsa bile onunla cinsellik yaşasa bile sendede yüzde 50 aklı kalır elde edemediği için
Aklınin yarışı onda yarışı sende de olabilir buda olabilir ya 8
Sende boş olmamalisin ki kıskanıp kiskanmadigini merak ediyorsun
Yani beni elde edemediği gibi elde edemediği başka kızlar da vardır o yüzden bi özelliğim yoktur bence onun için. Belki ben de bi öncekinin yara bandıydım. Ben seviyorum onu ama o sevmiyor belli ki.
İyide erkekler herkesi elde etmek istemiyor yani o kadarda abartma ayrıca seks ve arzu odaklı yaklaşan dediğin için seni niye yarabandi olarak kulansin zaten sadece arzu dediğin için birini kıskandırmak veya Ciddi ilişki yaşamak içinse yara bandı diyebilirsin ama öyle bir durumda yok
Ben onun bana pek de bi duygusu olduğunu değil bana arzusu olduğunu düşünüyorum ayrıca bu bahsettğim kişi çok kızla yazışan ve çok kız düşürebilen birisi ama her yazdığını da düşüremiyordur tabii ki. Yani benden önce düşüremediği bir kız varsa ona öfkesini dindirmek için bana sarmıştır belki demek istedim aslında yara bandı derken. Yani eğer öyleyse sıpsıradan bi kızımdır onun için.
Ya ona bakarsan sen zaten cinsellik için yaklaştığı kızlar sadece bilirsin yani zaten siradandir diyebiliriz sadece arzuluyordur elde eder biter gider
Soruma davetlisin zaten kimse yazmiyir
Evet takintili hale geliyor elde edebilmek icin
Ki her gün gözünün önündeyim onun, peki duygusu gelişmiş midir hiç?
Delirdiyordur eger boyle seyler yapiyormuydun ki kuzum
Ben çok kendi halinde üstüruplu giyinen flörtöz olmayan bir kızım, neden sadece cinsellik düşündüğünü bilmiyorum hafif hareketlerim yoktur aksine sert yapıda biriyim. Bana duygusu olmayacağı hiçbi şey yok aslında
Anlamadım sorunu
Guzelsen eger illa ki elde edebilmek icin herseyi yapabilir yeterki on sevisme olacagini dusunse bile yeterki ne olursa olsun diye bakar
Yani her şekilde tadıma bakmak istiyor öyle mi? Yani beni düşününce erekte oluyor mudur?
Tabi ki yeni tatlara bakma ister birde guzelsen eger dedigin gibi belki dusunup hayal kuranlar bile olabilir
erkekleri anlamak mümkün değil
Hayır
Ama elde edemediği kız başkasıyla olursa kaba olacak ama çakamadığına başkası çakarsa erkek dilinde yani bu hoşuna gitmez ki onun
E ben ona çakamadım onu başkası çıktı başkasının çakamadığına da ben çaktım
O zaman kıskandığına göre yaşadığı his neydi?
Demek ki o başkasına çıkamamış o yüzden
Sen Neden peki ona vermedin başkasına verdin
Ben kimseye vermedim vermiyorum zaten. Ama o geçen 3 ayda eminim çok sayıda kızla birlikte olmuştur
Yaşlar kaç
kıskanır
Kiskanir
İsim olmaz