Yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır. Sen bu ihtiyacı görmüyorsan oda bu ihtiyacını başka yerde götürü empati yapın birazcık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her ilişki de olmazsa olmazlar vardır. Ve bu temeller olmazsa o ilişki bir süre sonra sonra erer. Mesela sevgi, saygı her ilişki de olmalıdır. Cinsellik de kesinlikle olmalıdır. Ama bu herkes için geçerli değil.
@özgür1022 Verince aşk biter bu bilimsel gerçrktir. Sen ise tilkisin, tavuklara özgürlük diye boşuna bağirmiyon 🤣🤣🤣 Bide durduk yerde milleti kendine asiliyo saniyo tam şizo
Sen ne bilimden anlarsin nede ilimden eminimki anladiğin tek şey vardir. yatakta yastik gibi yatmaktir. tavuklarda özgürdür horozlarda özgürdür sen özgür degilsin kapali kapilar arkasinda kalmaya devam et dötünden korkuna markete bile cikamiyonda hangi ilimden bilimden bahsediyon bana. ispatin varsa ben burdayim.
Yüksek lisans yapmış biri için maaş cok düşük benim yarım kadar maaş alıyorsun ben bu tip garsonlar la tatilde yüz göz olmamak için yurt dışına giderim tatile
Sadakat Sevgi Aşk Olduğu Sürece Cinsellik DE O Aşkın Bali Peteğidir İki Taraf içinde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Duygusallıkla beraber öpüşme hissi, cinselliği ateşler. Kadın dokunulmak, erkekte dokunmak ister. En ötesi zi. kişmektir. hazzın anahtar ve kilit hali.
Aşk cinsel dürtü ile oluşuyor ama illa ki ilişki yaşanması gerekmiyor. Zaten sarılma, koklaşma, öpüşme falan hepsi cinsel dürtü ile yapılıyor. Bunlar kafi kalabilir hazır olunana kadar.
Zaten bu olmadığından evliliğin çoğu boşanmayla ve aldatılmakla sonuçlanıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaşanmalıdır bence. Cinsellik yasanmadan cinsel uyumun olup olmadığı anlaşılamaz. Pek çok evlilik cinsel uyum olmadığı için bitiyor. Çiftler birbirlerini her anlamda tanımalıdır geleceklerini birleştirmeye karar vermeden önce.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlenmeden eşimle ilişkiye girdik sakın yapmayın şu an cinselik yok denecek kadar az çarpıldık eşim isteksiz
Evlilik süreci çok uzamamalı çiftler birbirini arzular isterler bu yüzden ilişkide cinsellik önemli fazla surmeden evlenilmeli şayet onu yaşamak istiyosan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
Hayır öyle olsaydı bütün eskortlar evlendirdi umarım anlamışsındır 😃
Gerektiği kadar yaşanmalı. Onunla çıkıyorsam çok çekici buluyorumdur ki çıkıyorum ve onu deli gibi arzularken hayır demesi çok bencilce olur.
Kişinin düşüncesine baglı bir durum evlenmeden önce herşeyi yaşamış cocukları olan insanlar tanıyorum ama risk tabiki
Tabiki de olmazsa olmazı seks kadar güzel dünya da kaç tane daha duygu var ki bence seks olmazsa aşkta olmaz.
Aynen eder eder. Hatta hiç birbirini görmeyip konuşmasalar bile eder 🤭🤭🤭😂😂😂😂 Komiksiniz ya
Seven dokunmaz nasıl kuranı kerim abdestsiz dokunulmaz insan sevdiğine evlenene kadar dokunmaz
Gerektiği kadar yaşansa iyi olur. Sonuçta ihtiyaç ve evlilik yaşı 35'i buldu. Bu enflasyonda evlilik hepten zor.
Bu yaşa kadar yaşamadıysan evlenmeden yaşama derim zinaya günaha bulaşma ama hiç evlenmeyecem diyorsan karar senin
Cinsellik olmadan evlilik bitiyor sevgililik kalırmı
Aşk olmadan cinsellik devam edebilir ama cinsellik olmadan aşk devam edemez. O aşk ya da sevgililik değil dümdüz arkadaşlık olur. Nokta.
yıllar aynı sacma soru soruluyor ve kimse cevap vermekten sıkılmıyor ve aynı sacmalıkta soran kişilerde var
İki tarafta daha önce cinsellik yaşamamış ise devam eder gayet sağlıklı bir şekilde ama öncelerinde cinsellik geçmişi varsa gerçekten zor
Düşünmeden cevap vermek büyük bir hata olurdu, her iki tarafında alması gereken kritik bir karar ama olmaz ise olmaz mı? evet
cinsellik olmadan aşk olmaz sadece hoşlantı olur. Aşık olmak için dokunman lazım ki tutkun arzun ne boyutta ve gerçek mi anlayabil...
Yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır. Sen bu ihtiyacı görmüyorsan oda bu ihtiyacını başka yerde götürü empati yapın birazcık
Her ilişki de olmazsa olmazlar vardır. Ve bu temeller olmazsa o ilişki bir süre sonra sonra erer. Mesela sevgi, saygı her ilişki de olmalıdır. Cinsellik de kesinlikle olmalıdır. Ama bu herkes için geçerli değil.
Cinsellik aşkın değilde aşk cinselliğin olmazsa olmazıdır. Anlatabiliyor muyum? Cinsellik ilk sırada aşk önemsiz zaten yaşlanınca bitecek
Her iki durumda birlikteligin tadini çıkarmak gerekir.
Cinsellik yoksa aşık varsa sevgili olursun.
cinsellik aşkı bitirir ya da benim deneyimlerimden
Olmazsa olmaz diyemem tabi.
Cinsellik güçlü bir bağ yaratır.
Haçan, evlilukte gerektiğu kadar yaşanmalidur diyrum da.
İlla cinsellik gerekmiyor aşk için
Aşka sadece eğlence katar
Karşındaki kişiye göre yönlendirmek gerekir bence
Herkes ileri seviyede yaşamak istemez
Aşk sevginin. olmasa olmazıdır aralarında özel olan duygu birleşim elektirik huzurdur paylaşımdır.
Olabilir de olmayabilir de. Partnerler karşılıklı anlaşabilir bu konuda
Konuşalım
Evlenmeden cinsellik bazı sınırlar içerisinde yaşabilir ama bence herkesle de yaşanmamalı zaten
Leyla ile mecnun, kerem ile asli, ferhat ile şirin yatiyor muydu?
Verince aşk kalmaz
O dediklerin hikaye gerçeklik payı ne kadarki diyelimki gerçek olsa bile insanlık tarihinde kac tane var öyle
Hakaret yok sakin sakin
Hem verince aşk kalmaz diyo hem evliyim diyo onun. derdi baska. anliyorum onu. yarasi büyük
@özgür1022 Verince aşk biter bu bilimsel gerçrktir. Sen ise tilkisin, tavuklara özgürlük diye boşuna bağirmiyon 🤣🤣🤣
Bide durduk yerde milleti kendine asiliyo saniyo tam şizo
Cvp hakkı senin özgur
Sen ne bilimden anlarsin nede ilimden eminimki anladiğin tek şey vardir. yatakta yastik gibi yatmaktir. tavuklarda özgürdür horozlarda özgürdür sen özgür degilsin kapali kapilar arkasinda kalmaya devam et dötünden korkuna markete bile cikamiyonda hangi ilimden bilimden bahsediyon bana. ispatin varsa ben burdayim.
Söz sırası sizde gizli hanim
Yüksek lisans yapmış biri için maaş cok düşük benim yarım kadar maaş alıyorsun ben bu tip garsonlar la tatilde yüz göz olmamak için yurt dışına giderim tatile
Ziya atma ziya
Dünyada 208 ülke var 267 yokkk
Ülkelerin icerisine eyaletleride kat
Tamam şampiyon sensin sakın ol
Şampiyon gizli üye dötünden korktu herhaldee bulun bana mazlumuu🤣🤣🤣
Ben demedim tekil konus ben sadexe kavgayı izliyorum
Aşkı somut yapan tek şeydir cinsellik. Elle tutulur gözle görülür hale getirir aşkı yaşanan cinsellik
Ben sevgililik döneminde karşıyım. Evlenene kadar beklenmeli bence. Evlilik sonrası olunca daha iyi oluyor.
her şey gerektiği kadar yaşanmalı sınır koyarsan heyecan tükenir
Aşk sevgi cinsel arzuya verilen şirin bir isimdir cinsellik olmazsa kadın erkek ilişkisi olmaz
Cinsellik olmadan sevgililik olur mu. çok saçma
İki tarafında isteğine bğlıdır. Kbul edilirse gerektiği kadar yaşanmalı.
Cinsellik oldukça ilgi çoğalır. Ama güzel cinsellik.
Sadakat Sevgi Aşk Olduğu Sürece Cinsellik DE O Aşkın Bali Peteğidir İki Taraf içinde
Duygusallıkla beraber öpüşme hissi, cinselliği ateşler. Kadın dokunulmak, erkekte dokunmak ister. En ötesi zi. kişmektir. hazzın anahtar ve kilit hali.
Gerektiğinden fazla yasamalisinki herzaman 1 numara olsun
Kesinlikle cinsellik olmazsa aşk olmaz Çünkü insan sevdiğini dikermiş
Cinselliğin olmadığı bir ilişki kankadan ne farkı var
Aşk zaten cinsel çekimin bir diğer adı her zaman bitmeyen aslolan sevgidir
Zamanı geldiğine inanıyorsa iki tarafta hazırsa evet
Bu tamamen sevgililerin karşılıklı anlaşmasına bağlı bir durum
Evlilikten bahsediyorsak haftada 2 Veya 3 olmasını söylüyor uzmanlar.
Cinsellik olmazsa olabilir sevgiliysen evliysen seks olmazsa olmaz
İki taraf da aşıksa buna kural konulmaz. Ki zaten kendi kendine gelişecektir
Etmez. Seven kadın sevgilisinden hiçbirşeyini esirgemez.
Tabi ki de insanlar neden evleniyor sanıyonuz aşk için mi 😂
Kişisine göre değişir. Cinsellik olmazsa olmaz değil
Çok ıstekliyim ama dini acından günah olduğu için seks değil el ele tutuşma dahi olmadı hayatimda belli ki yaşamadan öleceğim
Cinsellik olmadan bence çok iyi olur. O ne öyle bana iyrenc geliyor 😐
Bence değil ama insan istediği kişi ile yapmak ister
Pişman olunmaz ise umarım sonra iyi tabi
Evet
Bir yerden sonra istemesen de o çekim oluyor. Aşkın içinde tabiki cinsellikte mutlaka olacak.
Ekmek, su ve hava olmasa da olur. Cinsellik olmadan asla.
Vay be😁
Vayki ne vay varlık içinde yokluk çekenlere 😂
Hemde ne vay 😂 işgence gibi
Aşk cinsel dürtü ile oluşuyor ama illa ki ilişki yaşanması gerekmiyor. Zaten sarılma, koklaşma, öpüşme falan hepsi cinsel dürtü ile yapılıyor. Bunlar kafi kalabilir hazır olunana kadar.
aşk için cinsellik gereklidir. cinsellik için ise aşka gerek yoktur
tabiki bir bağ kurman ve kişiyi kendine hakim kılman lazım
Asla değildir.
5 dakikalık zevki bir ömre sığdırma düşüncesi ahmaklıktır.
Zaten bu olmadığından evliliğin çoğu boşanmayla ve aldatılmakla sonuçlanıyor
Yaşanmalıdır bence. Cinsellik yasanmadan cinsel uyumun olup olmadığı anlaşılamaz. Pek çok evlilik cinsel uyum olmadığı için bitiyor. Çiftler birbirlerini her anlamda tanımalıdır geleceklerini birleştirmeye karar vermeden önce.
Evlenmeden eşimle ilişkiye girdik sakın yapmayın şu an cinselik yok denecek kadar az çarpıldık eşim isteksiz
Evlilik süreci çok uzamamalı çiftler birbirini arzular isterler bu yüzden ilişkide cinsellik önemli fazla surmeden evlenilmeli şayet onu yaşamak istiyosan