Senin gibi birinden max bu kadar cevap beklenirdi zaten. İlişkiyi seks ve çamaşır yemek gördüğünüz sürece anca kendi çapınızda kızlar ile olacaksınız. Ben cinsel yönden doyurmayacağım mı yazıyorum. Erkek karşımda yerini bilirse ona erkekliğini hissettirim mevzu burada cinselliğin ön planda olmaması diyorum. Doğru okusanız şaşarım.
Sen seks konusunu buraya yazıyorsan zaten senin için ikinci planda demektir. Ben satır aralarını gayet güzel okuyorum merak etme. Sekse de doymuş bir insanım. Sizin için sorduğunuz için yazdım. Siz bilirsiniz. Erkek kafası böyledir. Gençler için buradaki herkes benden küçük olduğu için yol göstermek istedim. Sizle bir işim olmaz zaten
Hayır o doymuşlukla alakalı. Abaza olanlar evet seks istiyor. Ama doymuş olanlar sadece huzur istiyor. Seks hayatımızın olmazsa olmazı ona yapacak bişey yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
Ben istemiyorum ve sevmiyorum
Aşk bence duygusal olmalı
Hayal dünyasında yaşamaya devam et sen 😂 gerçek hayat o değil haberin olsun
Ben de biliyorum erkeklerin hepsinin cinsellik istediğini
Ben de o yüzden aklımı kullanıyorum ve erkeklere aşık olmuyorum artık
Sadece paralarını yiyip geçiyorum
Cinsellik vermiyorum onlara
Kullanabildiğim kadar kullanıp atıyorum
@burcutekinn düşünceni değiştirelim
Evlilik düşünen cinsellik yaşamadan da yürütür ilişkiyi
cinsellik olmayan her ilişki bitmeye mahkumdur
Kesinlikle olmazsa olmaz
Sürekli yapılan hiçbir şeyden zevk duyulmaz. Gerektiği kadar olmalı
Olmazsa olmazıdır aşkım arzularsın zaten neden bastırasın ki
Duygusal sekste orgazma daha çabuk ulaşılıyor.
Aşkın değil, hayatın en gerekli motivasyonlarından biri.
Yürümez diyemeyiz yürür ama çok zor. Tutkuya nasıl engel olacaksın?
Cinsellik olmadan nefes alamam sen sevgiliilk devam eder mi diyorsun
evlilik için söylemek gerekirse %50 dir cinsellik sonuçta doğamızda var değil mi?
Kesinlikle olmazsa olmazıdır
Bencede
Nirvanası denebilir
Devam etmesi zor dürtüler olduğu sürece cinsellik kaçınılmaz
Olmazsa olmazı değildir ama oluncada daha çok bağ kurulur
👍👍👍👏
Cinsellik aşkın anahtarıdır cinselik olmasa aşk olmaz aşk olmazsa cinselik olmaz sana o kadar söyleyim
Aşk ve Seks bir elmenın iki yarısı gibidir.
Bu sözümden sonra anlamış olman lazım ne demek istediğimi
Bol bol yaşanmalı. Bu işi yapmayacaksak muhabbetini daha çok sevdiğim erkek arkadaşlarım zaten var.
Aşk farklı bisey ama sevqi sayqı sadakat var ise cinsellik olmalı ünlülerin haberlerindeki qibi bi aşk yok onların tamamen saçmalık
Buda sevdaya dahil tabiki.
merhaba cinsellik bence askim devamini mututugun anatrlini olusturuyor diye dusunuyorum guzel gunler...
Cinsellik bence sevgiliyken yaşanmamalı. Evet sevdiğimiz insanı tabi ki arzularız. Ama bunu evliliğe saklamak gerekir.
Cinsellik olmadan sevgililik devam eder ama evlilik etmez
Evet kesinlikle 😁
Partnerin baya şanslı
Evet olmazsa olmazıdır
Tabikiii cinsellik aşk yapmaktır 🥰
🥲🥲🥰
Gerektiği kadar yaşanmalı, bence aradaki bağı güçlendirir.
Evet sorulması bile gereksiz bu ülkede cinsellik neden bu kadar zor
Bence olmazsa olmazı cinselliksiz bi birliktelik düşünemiyorum
Aşk bir yemek olsa onu pişiren sıcak tutan ateşise cinselliktir.
evlilik en öncelikli evlendikten sonra her şey olur
olmadan olmaz. geceden beri dort defa vurdum ama hala doyamadim..
Sevgililik için bir şey söylemem doğru olmaz ama evliliğin devam etmesi pek mümkün değil
Dünya onun üzerine kurulu cinsellik olmasa insanlık biter çok normal zaten aşk eşittir cinselliktir
Kesinlikle cinsellik olmadan aşk olmaz
Cinsellik kullanilmanin olmazsa olmazidir
Zor devam eder
ayy nefret ettim bu temadan bu ara
Sevgili olma durumunda olmazsa olmazı değildir
Kesinlikşe olmazsa olmazıdır birlikteliklerin %85i bu amaç üzerine kuruludur bence
Evliysen evet değilsen olmamalı zaten
E ten tene değmek ister
Aşk varsa cinsellik zaten kendi geliyor
Hayat cinsellikten ibaret değildir
Hayir
Sevgi sadakattan
Bence bir şeyler paylaşmak seks olmamalı
Seksi nerde yapsın
Ne?
Ne demek ne? Seninle yapmazsa nerde yapacak
Seks ön planda olmamalı diyorum
Bende olmalı diyorum. Yemek yapmazsan dışarıda yer çamaşır yıkamazsan anasına götürür ama cinsel yönden doyurmazsan onu da dışarıda giderir
Senin gibi birinden max bu kadar cevap beklenirdi zaten. İlişkiyi seks ve çamaşır yemek gördüğünüz sürece anca kendi çapınızda kızlar ile olacaksınız. Ben cinsel yönden doyurmayacağım mı yazıyorum. Erkek karşımda yerini bilirse ona erkekliğini hissettirim mevzu burada cinselliğin ön planda olmaması diyorum. Doğru okusanız şaşarım.
O kadar güzel evine bağlı cinsellikte erkeği tatmin eden kadın var ama bil bakalım çoğu da aldatılıyor. Gözünüz dışarıda
O halde cinsel yönden istiyorsa tüm erkekler. Benim önüme gelenin de paralısına bakmak hakkımdır. Hayat müşterek
Sen seks konusunu buraya yazıyorsan zaten senin için ikinci planda demektir. Ben satır aralarını gayet güzel okuyorum merak etme. Sekse de doymuş bir insanım. Sizin için sorduğunuz için yazdım. Siz bilirsiniz. Erkek kafası böyledir. Gençler için buradaki herkes benden küçük olduğu için yol göstermek istedim. Sizle bir işim olmaz zaten
Paralısına bakcakaksın tabiki bende kadın olsam ona bakarım
Erkeklerin aldatma konusu biraz derin
Kusura bakma bir an erkekler sürekli seks istiyor diyeceksin zannettim haliyle sinirlerim gerildi ama teşekkür ederim
Hayır o doymuşlukla alakalı. Abaza olanlar evet seks istiyor. Ama doymuş olanlar sadece huzur istiyor. Seks hayatımızın olmazsa olmazı ona yapacak bişey yok.
Daha 22 yaşındasın yolun başında son. Tecrübe edeceksin inşallah Zor yoldan öğrenmek zorunda kalmazsın
Aşkta cinselliğe karşıyım bebeğem 😏
Olmazsa olmazidir
E herhalde yani bunda ayıp bişey yok.
Aşk ister istemez çekim yaratır
Bilmiyorum maalesef. Sanki değil
İçine girecek his edeceksin
Evet cinsellik benim için iyidir
Hiçbir fikrim yok gerekli gibi duruyor
Cinsellik aşkın zirvrsidir
Tabiatın olmazsa olmazı aşkla ilgisi yok
Evlilikte tabiki cok onemli
Bi plan program olmaz ki dogaclama