Cinsellik olmadan sevgililik devam eder mi yoksa gerektigu kadar yasanmali mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDini boyutunu düşünmeden cevaplayacak olursak bence cinsellik aşkı tamamlayan bir unsurdur. Ben bir kızla flört ettiğim zaman ondan hoşlanıyorsam ona dokunma hissiyatı dokunma ihtiyacı oluşuyor. Ona dokununca daha da mutlu oluyorum çünkü aramızda bağ oluşuyor dokunma sonucunda. Bu dokunma olayının da nihai varacağı yer cinselliktir zaten.
Sonuç olarak cinsellik aşk için olmazsa olmaz değildir fakat cinselliğin olmadığı bir ilişkide aşkın yavaş yavaş da solabileceği ihtimali de yüksektir.
Ama tabi işin dini boyutu da var. Evlenmeden cinsellik olmamalı bence. Çünkü evlenmeden cinsellik yaşayanlar sonrasında yüksek ihtimalle evlenmiyorlar ve o aşk da yarıda kalmış oluyor ve hatta ayrılanlar artık aşka kin duyar hale geliyorlar. Zaten evlenmeden cinsellik yaşayanların da evlenmesine gerek yok bence. Çünkü evlenmeden cinsellik evliliğin ruhunu öldürür1926 Yorumla- +1 yıl
Sadece cinsellik değil evlenmeden dokunmak bile evliliğin ruhunu öldüren bişey
- +1 yıl
Aşırı saçma bir yorum.
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 evlenmeden dokunmak mı ruhunu öldüren bir şey? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir evet öyle. Senin gibiler bunu anlamaz
- +1 yıl
@conquer kim diyor birimlerine verip durduğumu?
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 cinsellik neyse hadi sevgililkte olmamalı el ele de mi tutşmasınlar insanlar
- +1 yıl
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 ne olmalı sence
- +1 yıl
- +1 yıl
Bir yerlere gidip vakit geçireceksin ancak böyle tanıyabilirsin. Elini tutarak kim kimi tanıyor
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 bak burada haklısın bende katılıyorum sana
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 bu şekilde tanıyamaz tabi insan birbirini
- +1 yıl
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 İşte öylesi denk gelicek de öyle olucak
- +1 yıl
@conquer ne diyon emmi?
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 At yalanı nı s... m inananı. amma atmışsın sende kalede kim var?
- +1 yıl
@Anki06 yalan değil. Senin gibilerin hiçbir zaman anlayamayacağı gercekler bunlar
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik, bir ilişkinin bir parçası olabilir, ancak aşkın tek ve mutlak bir olmazsa olmazı değildir. Aşk ve cinsellik farklı kişisel tercihlere, ilişki dinamiklerine ve kültürel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Her iki unsur da birçok ilişkinin önemli bir bileşeni olabilir, ancak aşk ve cinsellik bağımsız olarak ele alınabilir ve birbirinden farklıdır. Aşk, kişiler arasında derin bir bağ, duygusal yakınlık ve saygı içeren bir duygusal durumdur. Aşk, bir ilişkinin temelini oluşturabilir ve birçok insan için ilişkilerin sürdürülmesi için önemlidir. Ancak aşk, kişilerin fiziksel cinsellik yaşamadan da birbirlerine duygusal olarak bağlı olabileceği bir duygu olarak yaşanabilir. Cinsellik ise fiziksel bir eylem veya deneyimdir ve iki kişi arasındaki fiziksel çekim ve tatmin gereksinimini karşılayabilir. Cinsellik, bir ilişkinin önemli bir yönü olabilir ve birçok çift için duygusal bağın bir ifadesi olarak yaşanır. Ancak cinsellik, bir ilişkinin yürümesi için tek bir şart değildir ve her iki tarafın da rahat ve istekli olması gereklidir.
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
sevgili ya da flört aşamasında yaşanan her tür aykırı davranış ileride mutlaka bir pişmanlık yaratır. çünkü hiç bir kesin ve emin değildir bu hayata ileriyi gerçek anlamda görmeden sadece duygularla yaklaşılan ilişki ya da sevgi seni ilerde sadece keşkel ere sürükler..
50 Yorumla
+1 yılBak ne diyeceğim sevgililikte cinselliği yaygınlaştıranların taa buradan.. demek istiyorum. Erkek doğum haritasında sevgili olunan kadının göstergesi ile diğer kadınların göstergesi arasında hiçbir fark yok. Sevgili seçilmiş bile olsa sonuçta yabancıdır, elin oğludur veya elin kızıdır. Hiçbir fark yok arada ister kabul edin, ister etmeyin.. ta kii özel bir bağ kurulana , evlenene ve aile olana kadar. O yüzden herkes aklını mantığını kullansa çok iyi olur.
245 Yorumla- +1 yıl
ilk defa benim gibi düşünen bir kız anaaa sonra kızlar kullandıktan sonra ağlamazlar demi
- +1 yıl
Yorumun çok iyi
- +1 yıl
Ne güzel. Ama cinsellik kadınlarda bağlanmayı sağlıyor oksitosin ile.
- +1 yıl
Arkadaşlık ile sevgililik arasındaki fark ne o zaman sana göre sevgili cahil. Cinsellik yoksa arkadaştan öteye geçmez o
- +1 yıl
Erkekler istediği gibi kızlarla yatıp kalkabilir ama biz kızların buna hiçbir şekilde hakkı yok yani. Asıl ben sana küfür etmek istiyorum. Cidden yürü git. Bizim de arzularımız var bu doğal bir şey. Her ergenliği tamamlamış kızda arzu olur. Ve cinsellik de gayet de sevgiliyken yaşanabilir. Bana küfür edeceksen de et. Haklı olduğum ortada. Bilimsel veriler ortada. Ettiğin tüm iğrenç küfürler de seni temsil ediyor bye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
107
Cevap
212Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki, çünkü cinsellik aşkın bir parçasıdır. Aşk cinsellik ile başlamaz ama cinsellik ile devam eder aşk beraberinde tutkuyu heyecanı da getirir hem duygudal olarak hemde bireyin hormonal yapısından dolayı cinsellik aşka yavaş yavaş yayılır... mutluluk hissi duyulduğunda bir sonraki adımı ister el ele tutuştuktan sonra sarılma sarılmadan sonra öpme... seklinde zincirleme olarak bundurum cinsellik boyutuna ulaşılıncaya kadar hissedilir...
Cinsellik aşksız olur ama aşk cinsellik olmadan olmaz121 Yorumla- +1 yıl
İmza kaşe. Düşüncelerimi okumuş ve yazmışsın resmen. Ağzına sağlık
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk cinselliğin olmazsa olmazıdır benim için..
90 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani bence evet bir şey hissedince dokunmak istiyorsun sevişmek istiyorsun daha sonra bunun devamı gelsin istiyorsun istiyorsun da istiyorsun işte 😂
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevgililik devam edebilir fakat insan ister.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan sevgililik olabilmeli evlenmeden nikah kıymadan cinsel ilişkiye girilmemeli ama maalesef olmuyor şartlar insanları engelleyerek bazı şeyleri zorluyor artık.
Çünkü sevgililikler çok uzun sürüyor. Eskiden sevgililik kısa sürerdi ve herkes sabredebiliyordu.
Cinsellik yaşanmadan aşk çok zorlaştı. Ama olabilir.🔥 Özellikle kadın eğer daha önceden bir cinsel ilişkisi olmamışsa dikkat etmesi çok normal, yani kafının bu konudahassasiyet göstermesini erkeğin de anlaması anlayış göstermesi gerekir.

Anlayış çok önemli 🥰 Ama kadının önceden bir cinsel ilişkisi olmuşsa yani bakire değilse, erkeğine de güveniyorsa ve sevgililik de uzamışsa cinsel ilişki yaşayarak devam etmek karşılıklı tatmin aşk ve bağlılığın sürekliliği açısından çok önemli ve yerindedir.

Tercih sizin. Saygı duyuyorum. Her ne olursa oldun, mutluluğunuz daim olsun. Aşkla kalın efendim. 😎
00 YorumlaSevgililik devam etmelidir ve kim ne derse desin evlenmeden cinselliğe karşıyım ben sonra cinsellik için kullanılıp atılınca çok ağlıyorlar erkeklerin kandırması ve azgınlığından başka hiç bir şey değildir öpüşme dokunulma normal karşılanır ben bunun 3 4 ay içeridinde gerçekleşmesinede karşıyım aslında 1 sene olmadan erkeğin yalaması oluyor kızlar yeni nesil hiç aile saygısı veya gerçek aşk diye bir şey duymamışlar ve kalmamış dertleri sdc yanımda sevgilim olsun boş vaktimde konuşayım çok yazık...
154 Yorumla
+1 yılCinsellik, bir ilişkinin olmazsa olmazı değildir. Her ilişkinin temeli aşk, saygı, anlayış ve iletişimdir. Cinsellik, bazı ilişkiler için önemli bir bileşen olabilir, ancak herkesin cinsel tercihleri ve ihtiyaçları farklıdır. Bazı insanlar için cinsellik ilişkinin önemli bir parçasıdır, ancak diğerleri için daha az önemli veya hiç önemli olmayabilir.
Herhangi bir ilişkide cinsellik, iki partner arasında rıza ve karşılıklı mutabakat ile gerçekleşmelidir. Kimse cinsel aktiviteye zorlanmamalı veya baskı altına alınmamalıdır. İnsanlar arasındaki cinsel tercihler ve ihtiyaçlar farklıdır ve bu tercihler saygıyla ele alınmalıdır.
Sonuç olarak, aşk ve cinsellik arasındaki ilişki, kişisel tercihlere ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Her ilişki farklıdır ve en önemli olan, partnerler arasındaki iletişim ve karşılıklı saygıdır.
50 YorumlaSevgiliyken olmamalı. Zina ya girer bu. Hemde evleneceginin garantisi olmadığı için ortada kalma ihtimalin yüksek. Ama evliyken önemli cidden. Evlenmeden önce yaşanmaz. burada olmalı diyen abazalara bakmayın. Onlar durumu normalleştirip kız tavlama peşindeler.
121 Yorumla- +1 yıl
Neden ortada kalasın ki
bu zaman ve mekanla ilgili, ilk gençlik yıllarım olan 90 lı yıllarda aşk ve seks asla yan yana kurgulanmazdı, çünkü aşk bir çeşit ibadetti, maşuk için aşığı adeta tanrı gibiydi, kim Tanrıyla seks düşünür, sevdiğimiz aşık olduğumuz o kızların vücudu bizim için tabuydu, seks düşünülecek yaşayacaksa bu başka kızlarla olmalıydı ya da geneleve gidilmeliydi, o yıllarda böyleydik böyle hissettik böyle yaşadık fakat zaman değişti toplumun yargıları bakış açısı değişti kişisel kanaatim, aşk ve seksin etle tırnak gibi olduğu veya olması gerektiği yönündedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence olmazsa olmaz ya. Tamam bak Ben hic yasamadim. Istegım yüksek olmasına ragmen çünkü sevgilim olmadı. Ama olsa hem seviyorsun hem begeniyorsun e hem istekte var. Ne tutabilir ki insani? Cinsellik aşkın yapıtaşı. Zaten cinsel çekim duyduğumuz insanlara aşık oluyoruz. E o da olmazsa arkadaş gibi olursun
114 Yorumla- +1 yıl
Neden hiç sevgiliniz olmadı?
Cevap sahibi+1 yıl@erkek_soruyor bilmiyorum çekingendim hep ondan olabilir ama hep istedim olsun ne kadar istediysem o kadar da olmadı işte
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsa olmaxdan ziyade bir ön koşul bence iyi seks yaptığı birini sever bağlanır insan bana göre hea seviyorum seks yapmadik diyorsanz o iliski zaten çoluk cocuk işidir bna gore kendini kesfetmiş kisi için iyi seks bir ön koşuldur
130 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Cinsellik yaşamadan eksik kalırsınız kalpler birbirine aşik olur ama ten eksik kalır bunu bir şarkı ile tamamlamak istiyorum
https://youtu.be/_mA6D72Iykg?si=_L-Ky163EGUC5-4s40 Yorumla
+1 yılsağlıklı bir ilişki için haftada en az 3 kez yaşanmalı
214 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
Varollll
- +1 yıl
gunde enaz dort defa yapmaliyiz
- +1 yıl
3 az bence 4 olmalı
Bi taraf cinsellik olmadan olmaz diyorsa kapıyı gösterin.
172 YorumlaZina olmazsa iyi olur evlenin gerçekten seviyorsanız kardeşim her gün başka biriyle düşüp kalkmayın helaliniz olsun geçmişi de araştırmayın evleneceğiniz kişiyi iyi tanıyın evlenmeden samimi olmayın her türlü riski göze alarak çıktığınız yolda Allah'a sığının ekonomik şartlar elbet düzelir ama insanlar düzelince
30 Yorumla
+1 yılBiz ona evlilik diyelim her önümüze gelenle sevgili olup cinsellik yaparsak evliliğin bi anlamı kalmaz zaten laçka olur
Önemli olan sevgililiği evliliğe taşıyabilmekte marifef sonuçta cinsellikte bi ihtiyaç tabii yaşanmalı ama usulü evliliktedir sadece cinsellik içinde evllenilmemeli önce aşk sonra cinsellik aşk olmadan hiçbir şeyin tadı aslaa çıkmazz30 Yorumla
+1 yılablam bence cinsellik olmazsa olmaz diye bir şey yok yani evlilikte bilemem ama sevgililikte olmasına gerek yok bir kere zaten bu yanlış bir şey yani evlenmeden öyle şeylerin olmasını ben doğru bulmuyorum sevgililikte olmasa da olur yani zaten cinsellikte çokta önemli değil duygular daha önemli bana göre he ama evliliği bilemem
30 YorumlaŞu sorudan gına geldi. Cinsellik ne kadar önemliymiş be valla ha. Kafayı bozmuş millet cinsellik ile. Dokunmadan hatta cinsel ilişki girmeden bile bir insanı sevebilirsin. İlla cinsellik mi lazım dokunmak mı lazım?
67 Yorumla- +1 yıl
Gerekmiyor tabiki ama akılları fikirleri oraya çalışıyor
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 gerekiyor
- +1 yıl
@Bilmemmkii1 zaten onlara göre hayat sadece seks olmuş
- +1 yıl
@Kutay38382 saçmalık
- +1 yıl
@Bilmemmkii12 hayat seksizz seks aşksız olmaZz
+1 yılCinsellik evliliğin olmazsa olmazıdır.
Aşk biter, sevgi başlar. Sevgi rutinleşir, cinsellik başlar. Cinsellik rutinleşir, saygı başlar. Saygı siradanlaşır. Alışkanlıklar başlar. Hepsi birbirini tamamlar
Buraya kadar gelindiğinde zaten ömür biter.21 Yorumla- +1 yıl
+ Her sevgili ile yatma zorunluluğu konusu kişinin tercihidir. Cinselliğe dayalı bir flört aşk değil alışveriştir
+1 yılYani şöyle Eğer tutkulu bir cinsellikten bahsediyorsak Tabii ki aşk olmak zorunda dolayısıyla bir çekim gücü olmak zorunda Ama tabii biz karşı tarafi sadece bir seks objesi olarak görürsek Arada aşk olmaz seks olur ama tutkulu bir seks olmaz bu kadın için de geçerli erkek için de geçerli yani ateşli bir cinsellikten bahsediyorsak Arada aşk olmak zorundadır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence olmazsa olmazıdır sonuçta insan hoşlandığı ve sevdiği kişiye karşı hissettiği cinsel bir dürtü buna engel olmazsın eksikde brakamazsinda ilişkide biseyler eksik gittimmi sorunlar ardı ardına geliyor düşünsenize sevdiğinizin elini tutmuyorsun ya da ona sabah güzel bir günaydın mesajı atmıyor sun çiçek alacağına anlamsız alakasız bir şey alıyor sun işte bunlar ilişkinin temelini oluşturan malzemeler onun ici. Cinsellik ilişkide şart
10 Yorumla Sevgililik te cinsellik olmamalı bence.. evlendikten sonra olmalı.. sevgililik evresinde cinsellik yaşayanların çoğu ayrıldıktan sonra çok pişman oluyor zaten
74 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Her anlamda aşktı r aşk fedakarlık hoşgörü mutlu etmektir şimdi birbirinizi seviyorsunuz karşınızdaki bir şeyler istiyor ama alamıyor ya da söyleyemiyor size onun mutsuz olduğunu görüyorsunuz bu sefer de olumsuz iletişim mutsuz olacaksınız yok diye bir şey yoktur aşk her anlamda birbirini tamamlamaktır aşık bir insan zaten cinsellikten bile zevk almasa da sırf karşısındakini tamamlamak için zaten konusunu bile açmaz
00 YorumlaAşk acısından bakarsak bir şey diyemem ama bir ilişki için olmazsa olmazdır şöyle detaylandıralım ilişkisinde cinsel olarak uyumu yaşamış çiftler ciddi problemlere bile aralarında konuşarak tolere edebilir bunun tam aksine bu uyumu yakalayamayan çiftler fındık kabuğunu doldurmayacak sebeplerden ciddi tartışmalar ya da kavgalar içine girebilir o zaman şöyle toparlayabiliriz cinsellik bir ilişkinin mihenk taşıdır.
00 Yorumlaİlişkiyi güçlü ve heyecanlı kılan bence cinselliktir.
110 Yorumla
+1 yılBence yaşanmalı. Kendini tutmanın bir alemi yok. 🤣 Tabi o kişiyi tanıyıp yaşamanın doğru olduğuna karar verdikten sonra..
46 Yorumla- +1 yıl
@Turkuaz88 önemli bence herkesle yasayamazsin bunu
- +1 yıl
@Turkuaz88 ben bir çok erkekle yaşamam.
Cinselliğin aşkla alakası yoktur. Cinsellik aşkı ne arttırır ne azaltır sadece fiziksel olarak tatmin olmanızı sağlar, hayat kalitenizi arttırır veya azaltır.
50 Yorumla
+1 yılDevam eder ama cinsellik olursa daha iyi olur ya insan sevdigine dokunmak ister hissetmek ister sonuçta arzular.
60 YorumlaEvli değilsem, olmaması daha iyi öyle muhabbetlere giren erkeklerden ışık hızında soğurum, tamam libidosu vırt zırt yükselir şu olur bu olur ama BANANE evli barklı değil sadece sevgilimse nanay...
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bakir sadık ve romantik erkeklerden tiksinirler ama playboy çapkın ve sadist erkeklere bayılırlar. Özetle cinsellikte kadını aşağılayan ve itibarsızlaştıran erkeği kadın el üstünda tutar. Ona kıymet verip ince davranından ise tiksinir.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Tabiki
El ele tutuşmak nasıl doğal biseyse
Sevişmekte bi o kadar doğal ve olmazsa olmazıdır bağlılığı arttırır
Ama bu cinsellik olmazsa ilişki yürümez anlamına gelmiyor cinsellik olmadan da yürür20 Yorumla
+1 yılbence olmazsa olmazindan cok olmali tarafinda dusuyor bu durum. evlenmeden olmaz klisesi asiri dindarlarin kendilerini bu tur konularda savunabilecegini dusundugu tek gorus. aslinda iki sevgili birbirini seven iki insan bu hazdan tutkudan faydalanmali bundan eksik kalmamalarini dusunuyorum
30 Yorumla
+1 yılŞart değil.
Cinselliği devlet meselesi olarak gören herkese hediyemdir 🧠🤏
30 Yorumla
+1 yılCinselliğin güzel olmadığı bir aşkı hayal bile edemiyorum. Benim görüşüm olmazsa olmazdır. En azından belirli bir yaşa kadar diyelim ama zaten teknoloji gelişti, kadın için de erkek için de cinselliği yaşayabilme dönemi artık çok uzun.
10 Yorumla
+1 yılmaalesef cinsellik yemek yemek kadar ihtiyaç her şey cinsellikte bitiyor Sonu evlenmekse Cinsellik evlendikten sonra yapılır durum yatağa atıp kaçma değilse sonuç ama Sevgili ayağına 2 tarafın sadece istediği cinsellikse ozaman Tamam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan sevgililik olmaz. Olursa adı arkadaşlık olur. Normal , sağlıklı, yetişkin kadın ve erkeklerin sevdikleri kişiye karşı cinsel dürtüleri olur. Olmamalı diyenler toplumsal tabuların esareti altındadır.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmazsa olmazı demeyelim de yemeğin yüzüdür, salatanın domatesi. Lezzeti veren şeydir kendisi. Tuzsuz yemekle, domatessiz salata ne tatliysq cinsellik olmayan ilişki de o kadar tatsizdir. Karın doyurur ama zevk vermez. 😂
11 Yorumla
+1 yılCinsellik aşkın olmazsa olmazıdır ama evli bir çiftin aşk hayatındaki cinsellik ile sevgili olan bir çiftin aşk hayatındaki cinsellik aynı olamaz ve olmamalıdır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAşk-saygı-karşılıklı anlayışta çok önemli olmazsa olmazdır ama cinsellikte mutlu değilsen 5-10 yıl içinde herşeyin eridigini görebilirsin net olarak :/
20 Yorumla Aşkım içinde cinsel durtulere izin yoktur. En temiz ve saf halin senin karşı tarafa aşkını tarif eder. Cinsellik zamanla oluşan boşluğu tamamlayan bir istekdir. O yüzden cinsellik aşka dair bir şey değil doğanın etkisidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik olmadan da aşk yaşanır bence her şeyi basitleştirmemek lazım aşk ve cinsellik birbirini tamamlayan iki olgu olsa da ayrı şeyler olduğunu unutmamak ve karıştırmamak lazım bence
50 YorumlaCinsellik ilişkinin bir parçasıdır aşkla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü kimse aşık olduğu için sadece cinsellik yaşamıyor
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik askin olmazsa olmazi bence. evlilik oncesi veya sonrasi olmasi kisinin kendi ozelinde nasil daha iyi hissedecekse o sekilde olmasi onemli. ben esimle evlilik oncesi yuzeysel birseyler yasamistim.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@benjjjjj tabiki benim icin evliligin heyecani icerisinde bu da olmaliydi o yuzden evlilik sonrasina biraktim cok da iyi yapmisim iyi de. kim ne derse diyebilir bana gore kendine bedenine saygisi olanlar bu sekilde davranmali
Aşk için bilemiyorum çünkü aşk çok başka bir boyut yani ama normal ilişkide iliskinin sağlıklı olması için cinsellik %80 olur
30 Yorumla
+1 yılOlmadan sevgililik devam eder ama ömrü kısıtlıdır. Sonuçta çiftleri birbirine ruhen de fiziksel olarak da yakınlaştırıyor, daha da birbirine bağlıyor
30 YorumlaTamamiyle ciftlerdeki kafa yapısına bağlı. Bazı insanlar cinsellik olsun diyebilir ama çoğu olmasın der. Şahsen evlenene kadar olmayabilir
30 YorumlaCinsellik girmeden devam eden sevgililik görmedim hiç. Kadınlar genelde olur dese de o muhabbetlere girmeyince de ben sıkıldım vırt zırt deyip beni arzu etmiyor diye ayrılık şarkısı söylüyor. Olmalı...
00 Yorumla
+1 yılGerektiği kadar yaşanmalıdır. Sonuçta zaten insanlarda istek olmasa bir ilişkiye de başlamazlar... İstek varsa çok ileriye gitmeden cinselliği yaşamak da mümkün...
10 Yorumla
+1 yılCinsellik aşkın olmazsa olmazıdır diye düşünüyorum. Bir ilişkide cinselliği yok saymak olmasa da olur demek ilişkiye zarar ve de mantıksız, aşık olan taraflar elbet birbirlerini arzular bu çok normal.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmaz tabi, o ne öyle yahu? Pişt bilader? Çay koy da içelim bari müdür. Hooop başkan duydun mu? Alovvvvv falan moduna geçiyo ondan sonra snsjsjd
10 Yorumla
+1 yılBence olmazsa olmazdır. Aşkın, ilişkinin sağlıklı devam etmesi için düzenli cinsellik de yaşanması gerekir.
20 Yorumla
+1 yılHergün aynı soru bıktım kusacam merak edenlere özelden anlatılır aşkı yaşamış birisi olarak aşk öldürür insanı öldürür
20 Yorumla
+1 yılNeden devam etmesin ki? Seven insan sadece fiziğini degil kişiliğini de sever bence ve en önemli kısım da kişiliğinden ve zekandan etkilenmesidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik cinselliktir zaten aşk sevgi olmuyor
30 Yorumla En özet hali olmadan olmaz. yani madem arada birşeyler var ki ilişki var ilişki olan yerde neden cinsellik olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet oyle mesela sevgilim cinsellik dusunmezse ayrilirim
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olmadan ilişki olur. ama ilişkilerde cinsellik tercih meselesidir. Özel olmasını isteyebilirsin evlencegin insanla ilk kez deneyimlemek istemen normal ya da sevgilinle yapabilirsin.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Evliliğin olmazsa olmazıdır ama aşk için aynısını söyleyemem
20 Yorumla
+1 yılTabiki. Cinsellik ten uyumudur. Ten uyumu aşkı dengeler, azalmasını engeller
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet kesinlie katiliyorum aşkın devami için olmazsa olmazdir
20 Yorumla- Devamını Gör (259)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler