Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bende ufak tefek şeyler yaşadım. Fakat sevgililerim ne zaman bir kavga olsa ayrılık olsa başıma kaktı. Yüzüme vurdu. O yüzden akıllandım erkek cinsellik yaşayan kadın hakkında kötü düşünüyor kim ne derse desin. İçten içe bu basit bi kız herkesle yapar bu benim çocuğumun annesi olamaz. Bu geniş bi kız. Namussuz. Bilmem ne diye düşünüyor. Evlenmeden asla yapma. Senle ciddi olan erkek asla bunu teklif bile etmiyor. Direkt anneyle tanıştırıyor sözü nişanı yapıyor. Evleniyor sonra cinsellik yaşıyor. Kullanıyorlar ciddi de değiller asla yapmıyorum artık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir iliskide Cinsellik yaşamak tercih meselesidir. Zorunluluk yoktur..
Yapsanda olur, yapmasan da olur.
Ama sevgilin ne açıdan bakar buna bilemem.. bu konuyu onunla oturup konuşup anlaşmaniz gerekir..
Fikirlerinizi söyleyin sonra ortak bir yol bulmaya çalışın..
Sen yaşamak istiyormun önce ona karar ver sonra onunla bu konuyu karşılıklı konuşun.
Benim düşüncelerim bunlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ben gerçekten bu düşünceyi anlamıyorum. Her cinsellik yaşamak isteyen sevmiyor anlamına gelmediği gibi her cinsellik istemeyen de seviyor olmuyor. Cinsellik ve sevgi kişiye göre değişebilir. İnsan çok sevdiği insanlar da bir şey yaşamak isteyebilir ki bu gayet doğal bir istek.
50 Yorumlaistese sevmiyormu, istemese sevmiyormu, yahu bacılarım sevip sevmediğini bununla anlayamazsiniz erkekler farklıdır, kimi vur kaç peşindedir, kimide herseyi sevdiği kadınla yaşamak ister, bu karakterle alakalı. Bu yüzden uzun bir zaman konuşup ilişkinin belli bir olgunluğa gelmesini bekleyin, hemen bırakmayın kendinizi, zaten amacı seks olan bir bey, çok uzun süre katlanmaz defolup gider hayatinizdan.
10 Yorumla
+1 yılsen insan degil misin
seninde ihtiyacın bu belki de istek ve senin kararın
karşındakinin ne oldugunu az cok bilirsin birlikteysen ona göre özgür iradenle olan bir şeyden şüphe duymana ya da pişman olmana gerek yok şayet oluyosan ilişkini bi gözden geçir10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Bence kesinlikle olmamalı.
Herkes eşine özel olmalı.
Sevgililik arkadaş, sırdaş olma, birlikte bir ömür geçirilecek biri mi görmek için evliliğe giden yolda tanışma aşaması olmalı. Cinsellik üzerine kurulu ilişkiden hayır gelmez.30 Yorumla
+1 yılSağlıklı insanlar için gerekir. Cinsellik yaşayan erkek seviyordur çünkü insan sevdiğini arzular.
20 Yorumla
+1 yılyaşına göre göster ama elletme yaşın var sonra ellet ama verme yaşın var sonrada artık versem mi yaşın var sonrada kim me versem yaşın var en sonda vercek kimse yok yaşın var
03 Yorumla
Soran+1 yılNeeeyy
- +1 yıl
hayatının özeti bu işte
- +1 yıl
Kısaca içinden ne geçiyorsa onu yap. Kendi zevklerini de düşün...
Hayır gerekmez. 2018den beri olan sevgilim vardı gelgitli olsa da bu seneye kadar sürdü işte. İş ciddiye binecekken beni terk etti. Ve cinsellik yaşamadık hiç. Şimdi bakınca iyi ki diyorum iyi ki yaşamadım. Bunlar evlenince olması gereken şeyler.
43 Yorumla
+1 yılolması şart evlenince iktidarsız ya da isteksiz çıkarsa napcan
22 Yorumla- +1 yıl
ayn
Bu ilişkiyi yaşadığın kişiye bağlı isteyen oluyor istemeyen oluyor ciddi düşünen ileri gitmez zaten
00 YorumlaSevgilikte ayrılma ihtimali çok çok yüksek. Her sevgili olduğunuzla evlenemiyorsunuz. O yüzden ona göre davranmak gerekebilir.
00 Yorumla
+1 yılAferin sana ama sonra hiç ağlanıp sızlanma karşındakini suçlama
00 YorumlaSevmenin cinsellik yaşayıp yasamamakla ilgisi yoktur
00 YorumlaSeviyor sevmiyor diyemem ama genelde bu tip ilişkilerde son olmuyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sonunda evlilik görünüyor ise bir an önce o keyfi ve zevki yaşamak guzel
00 YorumlaBir insan seviyor diye cinsellikten kendini soyutlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerekli de dikkat et yine de bu dönemde belli olmuyor pek
10 YorumlaNe alaka mk o zaman evlenen çiftler birbirini sevmiyor sadece rahatça seks yapabilmek için evleniyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgililik ayrı evlilik ayrı ve bu arada cidden rahat seks için evleniyorlar
+1 yılaksine cinsellik yaşamazssan gözü dışarı kayar
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğal bişey yanii
- +1 yıl
tabi
Evlilik de olmasından yanayım
20 YorumlaNeden sevmesin sevenler var
10 Yorumlaolmamalı çünkü amaç dışına çıkılmış olunuyor
10 YorumlaOlsa iyi olur oluyor da yanına
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenince olması doğru olan
Ama bu sana kalmis00 Yorumla
+1 yılyaşamak veya yaşamamak tek ölçü değildir
00 Yorumla
+1 yılEvet olmalı sonra aldatmalar oluyor.
00 Yorumla
+1 yılsevmekle ne alakası var tabiki de gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerdiğin an bitersin akıllı ol
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğine dokunmak ister sarılmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenle cinsellik yaşarsa onla yatar ayrılırım net
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yapmayacaksınız neden sevgili oluyorsunuz ki
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok önemli değil ama seviyorsan seks yaparsın.
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılVar evet
Cevap sahibi+1 yıl4 -5 buluşma
Cevap sahibi+1 yılİlk seferde değil ama hep öyleyse ayrılırım tabi beni tatmin edemiyorsa ne anlamı var
Cevap sahibi+1 yılSadece seks değil ki o da bi kriter ama başka şeylere de bakarım
evet gerekir.
00 YorumlaŞart değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. ne yaşadınız
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır
00 YorumlaG e r e k m e z.
00 Yorumla
+1 yılAman olmasa da olur
00 Yorumla
+1 yılZorunlu değil
00 YorumlaŞart
00 YorumlaBenim hep oldu ateşli ve diri tutar