Daha önce cinsel birliktelik yaşadım ergenlik hatası şu an yeni bir ilişkiye başladım daha çok yeni bunu ona ne zaman söylemeliyim şimdi söylesem erken olur sonuçta bir ciddiyet olduğu belli değil ama ilerleyen süreçte ciddiyet olursa da ya bana en başında neden söylemedin derse onu düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBekarete önem veriyor mu onu bilmiyorsun önce iyice tanımalısın şimdi söylersen belki seni vur geç olarak görebilir ve seni cinsel hazlarını tatmin etmek için seks yapmaya zorlar ya da ciddi bir ilişki havası verir güven sağlar ve kendini tatmin edip sana doyunca terk edebilir
Yani birçok ihtimal var senin gençlikte yaşadığın birlikteliği gerçek ilişki de yani evlilikte sorun edip etmeyeceğini zaman gösterir
Eğer seni gerçekten çok severse ergenlikte yaşadığın cinsel ilişkiyi kabul edebilir belki de kabul etmez
Bunları şu an düşünüp kafanı karıştırma akışına bırak zaman ilerde neler olacağını gösterir
Son olarak Kendi başıma geleni yazmak istiyorum
Ben hep evlendiğim kadın ilkim olsun istedim hiç bir kadınla sevgili olmadım elini bile tutmadım kimse ile birliktelik yaşamadım
Sonra bir gün bir kızla ilişkim başladı sevgili gibi arkadaş gibi ama temas yine yok aradan 4 5 ay sonra kızın bekareti olmadığını öğrendim kız kendi face sinin şifresini vermişti bende kendi face mi vermiştim kızın Bakir olmadığını öğrendimde ilk zaman çok ağırıma gitti ama vazgeçmedim o da fazla mesafe koydu ilişkiyi kendisi bitirmeye çalıştı öyle 4 5 ay daha işi çözüme kavuşturmak istedim hatta kızı doğrudan kendi evlerinde babasına herşeyi anlatıp babasından istedim
Babası bana vermedi ilk hatayı yaptığı çocuğu bulup onunla evlendirdi ve 495 günlük dram dolu bir mücadele ile kendimi yıprattığımla kaldım çok üzülüp ağladım
Sonra başka bir kızla ilişkim başladı çok kısa zamanda evlendim bekareti olduğunu sandım evlendikten sonra kızlığını diktirdiğini birşekilde öğrendim kız bana hiçbir şey söylemedi o da ağırıma gitti annesi bizi karambole getirip kısa zamanda kaçmalar bilmem bişeyler planlayıp hemen evlendirdi yetmez gibi iç güveyi olmaya zorladı kabul etmedim sonra kadın hamile doğum yaklaştı kızın annesi ayırmak için kırk takla atmaya başladı 5 kez resmen ayırma girişiminde bulundu kendi tüm kabahati işleyip ailemi sürekli zan altında bıraktı çevreye asi ve kötü tanıttı
baktık iş kötüye gidiyor öylece ayrıldık ayrıldıktan sonra çocuğumuz doğdu annesi de kız da yeniden bir araya gelmeyi evlenmeyi kabul etmedi ve ben 3 yıllık sorunlu bir evlilik sonunda 2 yıl da üstüne acı çektim yine ağlamalar bunalım lar tabi daha da ağır bir dönem hatta sakinleştirici ilaç bile kullanmak zorunda kaldım
Ve ayrıldığım kadınla tanıştıktan 5 yıl sonra aslında beni hiç sevmediğini sadece kendini aklamak için beni kullandığını anladım şimdi başkası ile evli ve çocuğumu hiç göstermediler
Artık yeniden evlenmeye aşırı derecede endişe duyuyorum
Bunu neden anlattım
Hayatında her şeye hazırlıklı ol baktın iş çıkmaza gidecek zorlama akışına bırak ailenin yanında ol onların düşüncelerini önemse ve insanlara hemen güvenme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ne zaman onunla sevişirsin o zaman iş oraya geldiğinde içien buyur edersen o da anlamış olur. o noktaya kadar gelene kadar bir şey söylemene gerek yok. birde bırakın bu acılı arebesk işlerin. yok gençlikhatasıymış bilmemneymiş. vermişsin işte basbaya kendini birine veya birilerine. hemen arabesk filme mi çevirmeniz lazım?
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi işte bu yüzden kendi nefsine sahip çıkıp beklemek. Çünlü sonrasında evlenmek istediğiniz insan buna sıcak bakmayabiliyor. Erkekler yapıyor kadına gelince suç oluyor bu bir gerçek, hakkı yok ama bunu sürekli toplum içinde yaşıyoruz. Dikkatli olmakta fayda var. Üzücü ve zor durum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence fazla zaman geçirmeden söyle. Kabul ederse eder ama etmezse hemen ayrıl. Öyle kullanmasına izin verme nasılsa bakire değilim diye.
03 Yorumla
Soran+1 yılben gerçekten pişmanım nasıl olsa bakire değilim diyip yapsam zaten pişmanlığın bir anlamı kalır mı yapmam yani o zamanlar ergenliğin vermiş olduğu bir şey doğruyu yanlışı seçemedim şimdi ki aklım olsa yapmazdım böyle bir hata zaten pişman olup yapmayınca da o ilişki bitti zaten tabi akrabaydı birde güvendim ciddiydim dedi biz akrabayız ben sana yanlış yaparmıyım dedi
Soran+1 yılAma şunu düşünüyorum ben ona söylediğimde benimle birşeyler yaşamak isterse onunla yapmak istemediğim zaman onu sevemediğimi düşünür mü acaba
- +1 yıl
O zaman ayrılırsın. Eğer sizinle evlenmeden bir şeyler yaşamak istiyorsa kullanıyordur.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin geçmişimden kime ne! Sen bir erkekle yattın. O belki de 50 tane kadınla! O haklı sen haksız olamazsın... Bunları aşalım artık
13 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aynı korkuyu bende yaşıyorum. Hayatıma ciddi biri girer ve bana sorduğunda naparım diye. Yalan söyleyemem o kesin. Ama o sormadan da söyleyemem gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılSimdi soyle vazgececekse simdi vazgeçsin yoksa zaman boşuna gider
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir ay oldu tanışalı ilişkimiz de yeni başladı birde şunu sormak istiyorum ben daha önce böyle bir hataya düştüm sonrasında pişman oldum devam etmek istemedim o da ayrıldı tamam bakire değilim ama nasıl olsa bakire değilim diyip tekrar yapmak istemiyorum bunu söylediğim de karşı taraf onu sevmiş beni sevmedi derse böyle zor durumda kalmak da istemiyorum
Soran+1 yılBu durumda ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım bu konuyu
- +1 yıl
Ciddi bir iliskimi istiyorsun
Soran+1 yılEvet ciddi ilişki istiyorum
- +1 yıl
Bence en iyisi bastan soyle
Soran+1 yılPeki bu durumu kabul etti diyelim benden bir beklentisi olursa ben birdaha böyle bir hataya düşmek istemiyorum beni sevmiyor onu daha çok sevmiş diye düşünür mü acaba bu durum da ne yapabilirim
- +1 yıl
Olabilir ama ileride soyledin tam her şey ciddiye bindi ve kabul etmedi morelin çok bozulur
+1 yılSöylenmeli tabi umarım ilerde pişman olmazsın keşke yapmasaydım demezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir süre daha götürün cinsel konular konuşurken şaka yollu söyle tepkisini ölç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemek zorun da değilsiniz. Söylemeyin de. Bunu gizlemeniz de size bir vebal yoktur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Soyleme bence iliski oraya takiliyor, adamda surekli mikmeye calisir
00 Yorumlabence hemen söyle erkekler senin gibi kızlara dayanamaz
00 Yorumla
+1 yılBence soyle ileride problem yaşama ama söyledikten sonra da dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılHemen söyle belki oral yapmayi seviyordur zevk almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişey olmaz geç söyle ama ısrarla soruyorsa yalan söylersende olmaz
00 Yorumla
+1 yılSöylemene gerek yok içine girince anlar zaten
00 Yorumla
+1 yılBu zaman da bakire pek kalmadı zaten normalleşti, o sana sorarsa sende güveniyorsan söylersin
00 YorumlaHemen ilk konuşmada
10 Yorumla
+1 yılBu devirde bakire kalmadı ztn boş ver jddbjd
119 Yorumla- +1 yıl
Sen bakire misin peki , bir deneyimin oldu mu atlas
- +1 yıl
Abi bakire değilsen neden bakire kız istiyosun? Hayırdır , sana da çok deneyimli bir kız yakışır aynı senin gibi. Ooo erkek her boku yesin ama kızın eline el değmesin oldu canım var mı başka emrin
- +1 yıl
Tatlım söyle acıklayayım bizde bozulan bişey yok , veya genişleyen sarkan bolaran , ondan yani , cok yaptımı bayan karşıdan anlaşılır , denk gelmiyor degil , haşat olmuş ilistir etmişler kız ben bakireyim diyor , bize yutturcak , ulan biz neleri gördük ilk kez görmüyoz , köylü cocugu sandı bizi keklicek 😁
- +1 yıl
Şaka misin sen ya bı s. Git mal mıdır nedir sktigin kızların hesabını ver o zmn kocalarına appral
- +1 yıl
Ben ama hiç bakire kızla yapmadım , günaha girmedim ondan hesap vermem, cok denk geldi hatta yap dedi delikanlı oldum için yapmadım, şimdi libidon yüksek yarın pişman olacaksın dedim evine bıraktım , aptal diyen bile oldu cok pasifsin diyen oldu , yuttum , ötekiler zaten yapmış benden önce sıkıntı yok
- +1 yıl
Günaha mı girmedin? Kızda zar var diye mi yani bu kusura bakma da senin gibi adamlara bakire olmayan kız yakışır boşuna bakire istiyorum deme
- +1 yıl
niye , herkes bakire ister , zaten bakir erkek bulamassın en kötü geneleve gitmiştir veya eskort cagırmıstır , asıl olan bizim gibi delikanlı adam gibi adamların hala bekar kalması , biz kıza zarar vermiyoz evine götürüyoz adamlık ediyoz , öbür güzel kardeşim bulsa delik desik edecek , ama onlara hak bize kak heeee yanlışın var eyşan hanım
- +1 yıl
Bakire kızda bulamazsın o zmn hadi çok konusma
- +1 yıl
Umarım hicbiriyle mutlu bir yuvan olmaz bakire olmayan kıza kal insallah
- +1 yıl
alırım cocuklu bayanı bile alırım , yeterki benden sonra bişey yapmasın , yasım 38 bende bakire aramıyorum dul olur cocuklu olur , geçmişi zerre umrumda degil , benle beraberken sadık olsun yeter, seni kızdırmak için yazdım hepsini , bakire olup arkadan delik deşik olan cok ,,, takıntım da yok , ben dürüst ve kalbi temiz olsun o ruspu alır genel evden karım yaparım , namus orayla ölçülmez ,, ben Atatürk çü modern erkegim ,
- +1 yıl
O zmn saçma sapan şeyler söyleyip beni sinirlendirme
- +1 yıl
Öyle düşünen yobaz tayfa var mı diye baktım yazan olmadı , yobazlar arar bakirelik yok kapancak yok bikini giyemez, mk kendileri denize girer elin karısına kızına bakar , benim karım bikinide giyer minietek de , kime ne , ne yakışiyorsa giysin , bakması o cocukları , burası Cumhuriyet ülkesi , padişahlık arap ülkesi degil 💪 Mustafa Kemal Atatürk kadınlara cok haklar verdi , bunlar geri alma derdinde
Şimdi söyle AQ ciddi olmasın işte o da faydalanır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılenınde sonunda bırlıkte oldugunda ogrenecek zaten
00 Yorumla Sana açılsın öyle söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Söylediğin gün yatağa sokar seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden söyle yoksa Sonra pişman olursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soracaktır zaten o zaman söylersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSöylersen direk biter olay
00 Yorumla O sana uygun bir dille, zamanı geldiğinde sorar.
00 Yorumlasureç ilerlemeden söyle
00 Yorumla
+1 yılÜzerinden 30 yıl geçmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO konulara girdiginde soylemelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu açılır illa ki o zaman söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyle bekletme s*ktir çekecek muhtemelen haha
00 Yorumla
+1 yılHemen söyle
20 YorumlaO zaten kesin sorar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne aşamadasın
00 Yorumla
+1 yılbence hemen söyle
00 YorumlaHemen söyle
00 Yorumlasorarsa soyle
00 Yorumla
+1 yılerfnknmi denemiştn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılTanıyınca söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç ay oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılBir ay oldu tanışalı ama ilişkimiz daha yeni başladı
Cevap sahibi+1 yılSöyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri