Ben söylemeye utanıyorum. Zaten söyleyemem de ama evleneceğim kişiye bakire oldugumu söylemezsem, ilk ilişkiye gireceğimiz zaman, kendisi de deneyimsiz olursa ve esnek bir zarım olursa nereden anlayabilir? Bozulmuş bir zar ile bozulmamış farkı nasıl anlaşılıyor. Ben mardinliyim. Bilmiyorum. Anlatırsanız cok memnun olurum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili kardeşim sakın ola ki eskiden ne yaşadın ne yaptın özelin vesaire yeni tanıştığın adama sakın anlatma bitersin dürüstlük bu ülkede sökmez kan olayı ülkemizde kriter biliyorsun iş ciddiye bindiğinde diktir ve eskiden kimle olduysan sana erişmelerini engelle tel değiştir sosyal medya vesaire ne varsa sil ortak arkadaş dahi eskin ile görüşme resmen göm derim bu yazdıklarımı mümkünse şimdiden yap sonra sorun yaşarsın sizin orası anadolu ve oralarda benim esnek zarım var gibi söylemler işe yaramaz ve işin foyası ortaya şacılır kan derler başka bir şey demezler iş ciddiye bindiğinde diktir derim başka bir şey demen
08 Yorumla
Soran+1 yılAbi soru başlığını düzeltmiş sistem de, benim kimseyle bişey yaşadığım yokki. Hayatımda kimseyle yatmadım. Korkum da bu zaten, kimseyle bişey yaşamamış olmama rağmen kan gelmezse bir erkek nereden anlar onu merak etmiştim
Cevap sahibi+1 yılakıllı bir adamsa şayet senin hal tavır endişenden olayı anlar yok kafası çalışmayan cahil bir adamsa kan gelmez ise sıkıntı yaratır kardeşim böyle şeylere kafa yorma olur bir şekilde her şey gönlünce olsun ve son söz olarak hiç bir şey yaşamamış bir bayan ile tecrübeye sahip bir bayan aynımı bir düşün ne kadar acemi bile davransa inan ortam hafiften tecrübe kokuyor benim çok bayan arkadaşım oldu biliyorum tecrübe kokusunun nasıl bir şey olduğunu
Soran+1 yılDarlık da belli ediyor mu
Cevap sahibi+1 yılTabiki darlık olayı bambaşka bir his erkeğe göre. anlaşılıyor hemen benim bakire olmayan arkadaşlarım hemen giriyor ve hiç bir engel sıkılma Açıkgöz vesaire yaşanmıyor bakire bir bayanda bu durum söz konusu olmaz
Soran+1 yılNasıl teşekkür etsem az size Allah bir değil bin kere razı olsun. Takıntım gitti
Cevap sahibi+1 yılrica ederim hiç bir sıkıntı yaşanmaz merak etme şuna inan yeter bakire olmayan ve bakire olan bir bayan arasında çok fark var bu farkın en büyük kanıtı işte sensin daha ilişkiye girmeden nekadar sıkılıyorsun endişe duyuyorsun bak kim bilir o zaman geldiğinde ne kadar heyecan yaparsın ve endişe duyarsın ve bu durumu anlayamayan bir adam olamaz
Soran+1 yılİnşallah sizin de karşınıza kalbiniz kadar temiz güzel birisi çıkar, sağolun 🙏
Cevap sahibi+1 yılmersi yıllardır evliyim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılZorlama bir cinsellik olduysa bu belli olur ama diğer turlu acısız ağrısız kansız bir cinsel ilişki olduysa anlaşılmaz ki doğrusu odur birde bakirelik bacak arasında aranmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılAllahım keşke sizin gibi birisi olsa
- +1 yıl
Öyle birini bul o zaman senin elinde
Soran+1 yılGörücü usulü..
- +1 yıl
Kültür durumu saçmalık ya eğitim şart hala çarşaf durumu var mi
Soran+1 yılEvet olmaz mı. Dedikodular bile yapılır
- +1 yıl
Ne kadar cahilce yaklaşım zor
Soran+1 yılDoğu hep böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemeye utanıyon ama başkasıyla ilişki yaşamışsın o nasıl olacak
06 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan korkarım ben. Kimseyle yaşamadım doktora da giderim. Eşim gidelim derse koşa koşa giderim. Sadece demezse bile kendisi anlar mı onu sormuştum. Yargılamayın. Herkes aynı değil
- +1 yıl
Anlar
Soran+1 yılZor girmesinden mi anlaşılıyor yoksa mesela şeklinin küçük olması mı?
- +1 yıl
Yaz anlatırım detaylı
Soran+1 yılYazıyorum
- +1 yıl
Cevap vermiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında şeklinden dalan anlaşılmax sadece cinsel ilişki de iken acemi olduğundan
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılo senin vicdanına kalmış bence anlayamaz ama tabi sürekli cinsellik yaşamadınsa
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kimseyle bişey yaşamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakireysen elbet bozulur korkma ve birleşme sırasında mani olma yani acıyor yavaş vs bu yırtılmayi önler çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim şükür, bir erkek kan gelmezse anlıyor mu
- +1 yıl
Her erkek anlamaz ama kan gelir merak etme esnek zar 1000000/1 ihtimal
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik yaşamadıysan neden korkuyorsun ki mastürbasyon yaparken kendi kendini bozucak halin yok?
11 Yorumla
Soran+1 yılYok yok ama biz doğu da bu olaylar hep söylenir. Mesela kan gelmedi baba evine bırakıldı falan diye travma oldu o yüzden. Bişey yaşamadım şükür ama kan gelmezse anlasın da isterim
Gizli Üye(25-29)5 ayYorumlara gülüyorum anlasilmiyor esnek zarda bir kaç ay girmeyince kendi kendine kapanıyor adı üstünde esnek zar
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayPardon yanlış okumuşum ilişkiye girdiniz sandım evet anlaşıliyor bakıre olduğu duvar ve kapı varmış gibi hissediliyor
Bu kadar özgüvensiz olma ya. İki ayağının üzerinde durmayı öğren önce. Baba evine bırakılmakmış, Mardin'de olsanda 21. yüz yıldayız
111 Yorumla
Soran+1 yılÇok var bırakılan. Köyde yaşıyorum. Ciddiyim öyle olaylar var ki travma yaşatıyor insanı delirtiyor
Soran+1 yılAh o kadar çok istedim ki. Okutulmaz evliliğe, karılığa hazırlık yapılır burada. 22 yaşındayım. okutmuyorlar zaten. Bir ihtimal evlenince eşimle şehire gidersem okutur. Onda da eşim anlamazsa bakireliğimi, bırakırsa diye aşırı korkuyorum
Soran+1 yılOrtaokuldan alındım
Soran+1 yılYapacağım inşallah teşekkür ederim
Soran+1 yılYok ertelemek değil, yapacağım gerçekten. Ama bunu aile evinde yapamıyorum babam öldürür. O yüzden önce kocamla konuşmam lazım. Ve ne yapıp edip onu ikna edip yapacağım. Sizde mi doğuda okuyorsunuz
Soran+1 yılAy inşallah ikimiz de kurtuluruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba öncelikle açılan bir vajina her halükarda belli olur ilk girişte bende Diyarbakır bu arada 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılMemnun oldum😊 bilirsiniz bizim oralarda bu olaylar çok sıkıntı. O yüzden korkuyorum. İlişkim olmadı ama kan gelmezse erkek yinede anlar mı yoksa elinden tutup zorla doktora götürmem mi gerekir onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur valla bizde bu konulara ehemiyet veriyorlar Mardini çok severim ben 😊
Soran+1 yılBurdan yazarsanız daha iyi olur
+1 yılhaberi bile olmaz adet oldğun gün seviş
08 Yorumla
Soran+1 yılİlişkim olmadı ki hiç, sadece anlasın istiyorum
- +1 yıl
içine girerken anlar
Soran+1 yılHer erkek mi anlıyor icine girerken derken nasıl
- +1 yıl
her erkek anlar girerken zar esnek olsa da bilir o anda zarın penisine dokunduğunu
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya. Birisi özelden demiş ki hemen içine giremez aniden açılmaz. Demek istediğiniz bu mu
- +1 yıl
evet aynı şeyi diyoruz hiç ilişki olmadı için senin de dar olacak zaten ilk girerken
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
- +1 yıl
rica ederim hanım efendi
+1 yılÇişini Yapar Gibi Çömeş O Zarı Göreceksin inanki
07 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum aynada gördüm, ama eşim anlar mı onu merak ediyorum
- +1 yıl
Bence Gerdek Gecesi Göster
Ben Olsam Şüphen Varsa Senin istediğin bi Bayan Doktora Gidelim derdim
Soran+1 yılŞüphem yokki sadece korkum var
- +1 yıl
Bu Dediklerimi Söylemen Yeterli Veee
- +1 yıl
Bu iki Duayı Devamlı Oku Şifası Yüce Allahtan inanki Çok Büyük Yararlarını Göreceksin
![Söylemezsem nereden anlar?]()
- +1 yıl
Bu Duaları Oku Tamam Mı
Hem Nazara Karşı Allahın izniyle Her şeye iyi gelir
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiktir ne uğraşıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişkim olmadı ki hiç, ben bakire oldugumu anlamazsa diye korkuyorum
Geneldee kanar
05 Yorumla
Soran+1 yılKanamazsa nasıl anlaşılıyor
Soran+1 yılİçim rahatladı teşekkür ederim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi