İlk gündü bugün ikinci gün ama neredeyse adet kanamam durdu normal mi bu 🤔
Korunmadik hamile kalabilirmiyim?
Korunmadik hamile kalabilirmiyim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iyi mide varmış korunmadan adetin ilk gününde cinsel ilişki yaşamak. umarım hastalık falan kapmaz. hamile kalma olasılığın sıfır gibi bişi
Kafanı gövdenden ayırsam, beynin işlev görür mü?
İnşallah hamile değilsindir zira senden çıkacak çocuk dünya için hiç hayırlı olmayacak
aynen ya ağzına sağlık
@yürekliadam30 keşke babanda senden önce araştırsaymi. s. evlen görürsün karşındaki hanzo seni dinliyormu
Tabiki bizde biliyoruz olmucak ini ama dinlemiyorlar aynı yatakta yatiyosun mecbur kaliyosun
zorla mi yaptı ya
hemen hamile kalma olmuo en az 2 hafta içinde gerçekleşio bu durum
Cevap
27Cevap
Ya madem yapıyorsunuz, araştırın okuyun öğrenin önce de sonra yapın yapacağınızı.
Eminim bunu ilişkiye girdiğin kişi düşünmemiştir, ki zor durumda kalıp gizliden, korkundan sormak zorunda kalıyorsun. O kafasını vurup uyumuştur, sen düşünedur.
Zaten regl dönemi için ilişkiye girmenin doğru olmadığı söylenirken, akıl başta olsa bu topic açılmazdı. Ve anlamadığım nokta şu bu kızın regl döneminde olduğunu adam bilmiyor muydu 1. si biliyorsa da niye böyle bir şey yaptı 2. si bilmiyorsa da sevgilisi adetli olduğunu anlamadı mı bu da 3. sü :D Bu arada yorum için teşekkürler +1hoş olsun. Burda abuk subuk bu konudan topic açan çok ve bunlar neden böyle cahil işi davranıyorlar akıl erdiremiyorum. Yarın bir gün sevgilisi gider sonra orta da kalır göt gibi suçlu da erkeğe bindirir bu asalak olmayın kızlar, kendi geleceğinizi düşünün yarın bu durumunuzu kabul edecek erkek arayacaksınız ama kimse bu durumu kabul etmez söyleyeyim.
Yani ben hic kalmadim benim de kesilirdi bir kac gun sonra tekrar gelirdi ama istersen bir elle ic
Emla olcakti pardon
Off yazamadim ella
Yarın 3 gün gidip alıcam artık inşallah kalmam yani özel günde olduğum ic8n korunmadik olmaz sandım inşallah olmaz ya
ağrı mi keser iyidir iyidir. zevkin doruklarinda olmusaundur
Bu akılla gidersen hamile kalma ihtimalin yüksek.. 😉
Kalmazsin tahrik oluncada edetin durur da biriyke yatip bunu nasil bilmiyorusn ilginc
hamila kalabilirsin tabi en güzeli sirekli korunman ve adetli iken seks yapmaman
Farklı bir adrenalin tutkusu sanırım tebrik ederim
imkimsiz gibi bir sey hamile. kalman
Vur patlasın çal oynasın yallah 😄
3-5 gün bekleyemiyo musunuz ya ne derdiniz var
Hemn etki eder mi ya bir günde hamile olsan
Neden beklemediniz hastalığın geçmesini
İğrençsiniz
Allah analı babalı büyütsün
sanırım baya bı azgın oluyosunuz adetlıyken hm ?
içine boşaldı mı?
Yok
Kalmazsın. Kanaman çok muydu ilişkiden önce?
Evwt coktu ama ikinci gün hiç olmadı
sonuçta boşalma olmadığı için risk yok bence.
İyi bokk yedin
Hayvan durmadi evlenmekte zor
allah analı babalı büyütsün şimdiden..
Tıpa yapmış heralde
Çok günah
hamile kalmazsın
iğrenç ya
İğrençlik bence bu
hamile kalmazsin
HaMile kalmazsin
kalmazsın
belki