- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu tür bir konuyu paylaşma kararı kişisel bir tercihtir ve size bağlıdır. Ancak, uzun vadeli bir ilişkiniz varsa ve bu ilişkiyi ciddi bir adım olarak görüyorsanız, dürüstlük önemlidir. Partnerinizle açık iletişim kurmak, gelecekte karşınıza çıkabilecek potansiyel sorunları önlemeye yardımcı olabilir. Söz konusu konuyu nasıl ele almanız gerektiği kişisel tercihlere ve ilişkinizin dinamiklerine bağlıdır. Partnerinizin bu konuya nasıl yaklaşacağını tahmin edebilmek için daha önceki konuşmalarınızı ve ilişkinizin ne kadar derin olduğunu göz önünde bulundurabilirsiniz. Eğer ilişkinizde açık ve dürüst bir iletişim varsa, bu konuyu rahatça paylaşabilir ve hissettiklerinizi ifade edebilirsiniz. Ancak, unutmayın ki bu tür konular duygusal olarak hassas olabilir, bu nedenle konuşmayı planlarken duyarlı ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Partnerinizin tepkisi ve hissettikleri konusunda açık olmanız önemlidir. Ayrıca, kendi düşünceleriniz ve hissettikleriniz de önemlidir. Eğer evlenmeye niyetiniz yoksa ve bu konuda kararlıysanız, kendi değerlerinizi ve hedeflerinizi de açıklığa kavuşturmak önemlidir. Bu, ilişkinizin geleceği hakkında netlik sağlayabilir. Sonuç olarak, bu tür kişisel ve önemli bir konuyu partnerinizle paylaşma kararı tamamen size bağlıdır. Ancak açık ve dürüst iletişim, her iki tarafın da duygusal ihtiyaçlarını anlamalarına ve ilişkinin geleceğini daha iyi planlamalarına yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorsan neden burayı bu soru ile meşgul ediyorsun 😊
2. Olurki fikrin değişirse bekaretinin olmadığını soyle açık açık oda ona göre kendi yolunu cizecektir.
3. Ok der yinede evlenelim derse, yanılmiyorum burdan daha önce aynı soru veya benzeri soruldu. Sonra problem çıkmıştı.
İşte bekaretin yoktu ben seni aldım, yoksa kimsenin alacağı yoktu gibi sözlerle aşırı kavga ediyorlardı demişti sorun soran kişi
Yinede sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende küçük yaşta (7) kuzenim tarafından istismara uğramıştım senelerce. Hayatıma giren insanlar bunu bilmedi ve onlarla da bir cinsel birliktelik yaşamadım. Şu anki ilişkim 3 yıldır devam ediyor. Bu olayı ona ilk başlarda anlatmıştım bunu sorun etmediğini belirtmişti ama ara sıra senin geçmişinde vardır karanlık şeyler diye laf vuruyor. Oysaki ilk birlikteligim onunla oldu yani kızlığımı o aldı. Kuzenim kızlığımı bozmamisti. Hâlâ birlikteyiz ve cinsel hayatımız devam ediyor. Sadece ilk birlikteligimiz de ben bu travmami atlatmaya çalışıyordum onun kucağında bu yüzden ağladığımı da biliyorum. Evlilik teklifi etti ailemle tanıştı ve bende onun ailesiyle tanıştım. Evlilik düşünüyoruz ama henüz bir gelismemiz yok 🙂 bu da aslına bakarsan beni tedirgin ediyor.
Çok uzattım kusura bakma bence söyle bilsin zaten seni kabul edecekse o halinle kabul etmeli. Ne dindar insanlar var neler neler yapıyorlar... geçmişte onun yapmadığını da bilemeyiz...
Bana göre insanlar insanları olduğu gibi kabul etmeli. Eğer edemeyecekse hayatinda tutmamali. Bu korku ile yaşamaktansa ve evlilikte bunu öğrenmesindense şimdi öğrensin daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamanda bekaret takıntısı bir adamla evlenen anında boynuzlanır kadın. (Geçmişten bugüne çok örneği var) Üstelik evlenmek gibi bir niyetin yoksa, karşı tarafa bir şeyler açıklamak zorunda değilsin. Senin bedenin senin hayatın.
18 Yorumla
Soran+1 yılbakire misin sen evli misin
Cevap sahibi+1 yılİkisi de değil, niye sordun
Soran+1 yılbirseyler sormak istiyorum sana kiz olduguma emin olabilirsin cok caresizim
Soran+1 yılbi sekilde ya soruyu begen ya da iki dk gizliden cik istersen engelle
Soran+1 yılorada misin
Cevap sahibi+1 yılBuradan da sorabilirsin. Daha sonra yorumları silersin
Soran+1 yılya vallahi kizim istersen cik bi istek atayim gör profilimde var
Soran+1 yılburadan botlar siler kaldirir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılİstediği kadar dindar değilim desin o adamın kafasına yazıldı 1 ile 7 yaş arasıdır dinciliği öğretildiyse öğretilmiştir onun dışına çıkmaz sen yattığını söylediğin andan itibaren seni terk edecektir
12 Yorumla
Soran+1 yıldeşifre edemem kendimi sadece üstü kapali sorucam arkadasim bekareti olmadigi icin nişanlisi reddetti sen napardin falan diye sorarim
- +1 yıl
Cevabını bildiğin soru aslında bu o da reddeder
+1 yılBence önce dürüst olmalısın çünkü sonra öğrenirse sen rezil olursun
312 Yorumla
Soran+1 yılne alaka niye rezil olayim ayrica soyleme zorunlulugum yok bu benim gecmisim
- +1 yıl
Toplum farklı toplum sende teredduttesin ki ve aklında evlilik düşüncesi var ki soruyorsun
Soran+1 yılevlilik dusunmuyorum zorluyor beni toplum baskisi da yok meslegim elimde kimse karisamaz bana
- +1 yıl
O zaman net bir şekilde cizgini çek zorlama ile evlilik olmaz
Soran+1 yılcok begeniyomus mudurum kendisi
- +1 yıl
Her beğenen beğendiği ile evlenmiştir dürüst olmak en iyisi
Soran+1 yılkendimi deşifre edemem tatlim cinsel hayat bu sanki nişanlim boş ver kendi kendine eglensin ahahh
- +1 yıl
Sende ondan hoslanmissin evlenmek istiyorsun ama biliyorsun erkekler bekarete önem verir.
Soran+1 yılhayir hoslanmadim ben cinselligi yaşadim evlensem bile baglananamam birde hep ayni adamin kahri cekilmez evlenilmez yani şu zamanda şutlarim bunu
- +1 yıl
Sen bilirsin bacım ama takıntılı çıkmasın
Soran+1 yılyok ya elinde cok var sekreterlerle oynaşiyor bende eglendim onla djdnsn
- +1 yıl
Peki sen bilirsin
+1 yılOnunlada biraz zaman geçirdikten sonra yaparsın önemseyen biri bunu yapmaz yaparsa zaten önem vermiyordur. Söylersen sürekli geçmişin böyleydi diye sana yüklenir
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, egitimli iki insansiniz, bakire olmanı önemseyen biriyse zaten bitirmen gerekir ilişkiyi, ama aslolan ondan öncesinin problem olmaması
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ondan öncesiyle ilişkim bitti
- +1 yıl
Hayır yanlış anlaşıldım sanırım, bakire olmanı onemsiyorsa su an seninle ilgilenen kişi, bu ilişkiden uzak durmak gerekir
+1 yılSöyleme. Söylersen biter. bunu sormayacaktır bence. eğer evlenmeniz söz konusu olursa diktirir ya da hiç söylemezsin. bu senin özelin
02 Yorumla
Soran+1 yıldiktirmem ben
- +1 yıl
söyleme o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Direk bunu söyleyip özelini açmak zorunda değilsin sonrasında bunun konusu dönebilir.
Kendini olaya dahil etmeden fikrini almaya çalış.10 YorumlaDurust ol gecmişine takılanla yaşanmaz söyle ne kaybedersin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılYani evlenmeyi düşünmüyorsun ama çocuk dediğine göre niyeti evlenmek bence doğru neyse onu söyle
00 Yorumla Günahlarını ifşa etmemen lazım. Tövbe et gerisini rabbine bırak nasibin gelir seni bulur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Bence daha 7-10sene evlenme. boş ver, takıl hayatını yaşa. O adamla sen yapamazsın, seni boğar, seni darlar. İki gün sonra çalışma çocuğa bak evde der.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDediğin gibi üstü kapalı şekilde sorabilirsin. Ayrıca açıklama yapmak zorunda değilsin. Geçmişte olmuş bitmiş.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişini söylemene gerek yok diye düşünüyorum herkesin ilk iliskide kanaması olmaz zaten yani bunu anlatmana gerek yok. Doğru düzgün biriyse evlen gitsin ileride pişman olma
01 Yorumla
Soran+1 yılsen peki ilk cinsel iliskinde kanama oldu mu genislikten anlamaz mi
+1 yılEvlenmeye niyetin yoksa neden böyle bir soru sordun ki. Haa eğer sende ondan hoşlandıysan ve onu arzuluyorsan söylersin girersiniz ilişkiye keyfinize bakarsınız.
10 Yorumla
+1 yılSöyle ya da söyleme birsey fark edeceğini düşünmüyorum, zaten senin bakire olduğunu cinsel ilişkiye girince anlamaz
28 Yorumla
Soran+1 yılbakire degilim ki ayrica sayili insanla oldum seciciyim
Soran+1 yıldeşifre edemem kendimi sadece üstü kapali sorucam arkadasim bekareti olmadigi icin nişanlisi reddetti sen napardin falan diye sorarim
- +1 yıl
Tamam birsey olmaz anlayamaz senin bakire olmadığını, bu soruyu sorman onu şüpheye sokmazmi, bence direkt söyle,
Soran+1 yılnasil anlayamaz kanama olmayinca anlar
Soran+1 yılsöyleyemem ben deşifre edemem
- +1 yıl
Kanama olmamasi gayet normal herkesde kanama olmuyor,
Soran+1 yıldar olmamasindan anlar ki
- +1 yıl
Söylemek istemiyorsan bakiere olmadığını, söylemezsin cinsel ilişkiye girincede illa kan çıkmak zorunda degil onada bunu söylersin, karşıdaki kişi bunu bilmiyorsa ne diyim yani bu kadar cahil biriyle cinsel iliskiye girilmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılTavsiye etmem o işten sadece deşifre olursun
119 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle sorunca anlar
Cevap sahibi+1 yılBence bu geriften olmaz, çünkü şekilci bu, aileme yakışan gelin diyor yani yürümez bu iş böyle
Soran+1 yılee ne olucak ben begendim ben alirim kimse umrumda degilmi desin
Soran+1 yılnasil anlasin Allah askina hem kapali hemde dindar olarak tanittim kendimi
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi bu işlerde eğer adam şekilciyse, ki öyle sen açıkladığın an olmaz o zaman der jestirir atar, sonra ağzı gevşekse bunu bşrilerine anlatır, tabi ki ben beğendim sana teklif ediyorum demeli, ailesi mi evlenecek kendşsi mi
Soran+1 yılhaklisin ya sen mantikli konuşuyosun kendi istemeli aile falan hikaye ailesini dusunen ana baba kafasiyla hareket eder tuttum bu yorumu
Cevap sahibi+1 yılBenvice jendinş deşifre etme, adın çıkar
Cevap sahibi+1 yılTwcrübe canım)
Soran+1 yılaynen ya
Cevap sahibi+1 yılAfferim mantıklı mühendismişsin))))
Soran+1 yılben ziraat muhendisiyim o da şirket müdürü o da mührndis 32 yaşında
Cevap sahibi+1 yılTebrik ederim ben de mühendisim
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi ben jariterime odaklıyım evlilik düşünmüyorum aynı iş yerinde sıcak bakmıyorum bubolaylara de sıyrıl olaydan
Cevap sahibi+1 yılKariyerime*
Soran+1 yılne mühendisi
Cevap sahibi+1 yılElektrik
Soran+1 yılkesinlikle ben başta oyle dedim önemsemedi
Cevap sahibi+1 yılSen bu söylemde devam et
+1 yılSöyleme senle takılır sonra bir anda terkeder.
10 Yorumla
+1 yılKonusu gerse söylersin
11 Yorumla
+1 yılAMA bakire olmaman işi bozacaktır
06 Yorumla
Soran+1 yılne alaka siz her halti edin temiz kiz isteyin zaten evlenip hicbi erkekle odullendiremem kendimi
- +1 yıl
yanlış anlama huyundan vaz geçin. sorduğuna cevap verdim. söylediğin an büyü bozulacaktır dedim. Söylemesen sen kendin rahatsızlık duyacaksın. Karar senin
- +1 yıl
bence mantıklı.
"karakterimi iş adabımı ve beni beğeniyor
kapalısın bizim aile de geleneksel aile gelinimiz olursun diyor"
dediğin için büyü bozulur dedim.
Soran+1 yılniye ne var onda gayette uyaridm ben bekaret takintisi yoksa
- +1 yıl
ama aile ve kapalısın bizim ailede geleneksel yazman sende (?) işareti uyandırmadı mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek söyle kabulde devam zaten
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe konu arasında geçirmen mantıklı tabi
Soran+1 yılevlenme dusuncem yok aileme kendime bakiyorum cocuk falan zor is evlenmek isteyen cok ta ben ustemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende keyfine bakan birisin ona göre bakarsın duruma zaten o da seni temiz düzgün görüyor muhtemel
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalıysan bende alırım seni shshs
04 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
Cevap sahibi+1 yılBekarete önem veren biri değilim ve kapalı fetişim var benim
Soran+1 yılhastalikli kafalarda bugün
Cevap sahibi+1 yılHastalıklı kafa değilim öyle olsam seks yaparkende taksın isterim aw sadece daha çekici zevk verici geliyo kapalılar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakire değilsen çok zor be güzelim
02 Yorumla
Soran+1 yılevlilik istemiyorum zaten
- +1 yıl
O zaman bol bol takılırsınız işte
üni de mi vermiştin
04 Yorumla
Soran+1 yıllise bittigi yaz işte ne fark eder
Soran+1 yılsevgilimdi
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyle garaj kapıları mührünü bozdurdum de
08 Yorumla
Soran+1 yılüsluba bak iğrenc varlik
Cevap sahibi+1 yılNe dicen başka
Soran+1 yılsiz her tünele girmeyi biliyosunuz delik olsa yeter damacanaya hallenirsiniz en azindan kizlar olarak seciciyiz ya yakisikliya ya zengine veririz😃
Cevap sahibi+1 yılVermek haaa çok güzel bir tabir hahahah çok şükür hiçbir kadına kiza hallenmedim tertemiz olarak eşimle olacağım ama eminim sende senin gibi başkasının artığı ile olacaksın çöp
Soran+1 yılsadece 2 erkekle yaptim biri sevgilim biri ise cok arzuladigim biriydi ayrica da senin gibi biriyle bu üslupta konusurum
aynen aynen hallenmemişsin mastürbasyon da haram git arastir o zaman hemen evlen o kadar dindarsan😂
Cevap sahibi+1 yılDindarliktan değil bu bir ikincisi mastürbasyon haram değildir iyi araştır netteki hocalara bakma hadislere gore evlenme çağına gelip evlenemeyen kişilerin zina yapmaması için yapması haram değildir der ayrica istediğinde olabilirsin bu senin bilecegin bir şey bunun için seni yargılamak haddime değildir sadece eğer ben gunah işliyor isem bana 1 gunah yazılır ama sen zinayı bilerek yaptığın için sana 2 günah yazılır ve sen kendini kullandırmaktan başka bir şey yapmamış olursun saygılar mühendis hanım
Soran+1 yılo zaman evlenmeden sevişen ve ben bakireyim diyenler var onlar napsın ben en azindan kendimin arkasindayim
Cevap sahibi+1 yılOnlardan hem sanane hem banane bakirelik akacak iki damla kanda değildir insaniz hata yapabiliriz ama önemli olan hatayı telafi etmek sen mesela hata yapmışsın ama onu bile bile telafi etmemiş ayni hatayı bi daha yapmışsın
+1 yılHaci hocami
02 Yorumla
Soran+1 yılmeslektasim yazdim ya
- +1 yıl
Ama dindar
karştırma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam