Arkadaslar Şu an bir flort asamasındayım ama eger iliski olursa iliskimde cinsellik istemiyorum ben bunu sizce ona tak diye soyleyimmi ben cinsellik istemem felan diye yani dersem kendini kotu hissedermi niye bianda boyle dedi felan ben oylemi duruyorum ki diye sasirırmi sizce ya da hic konusunu acamayımmı ama ben cok korkuyorum cinsellik olur diye cunku ben diger ilsikimde ilk defa yasadım ama cok pisman oldum baya kotu zamanlar geciridim simdi ise cok korkuyorum yine aynı şeyleri yasarım diye ama sevmek sevilmekte istiyorum onun icin bilemdim fikirlerinizi alamak isterim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik yoksa ilişki asla yürümez. o yüzden şimdi veya sonra söylemenin bi mantığı yok her türlü bırakır gider. doğrusunu da yapmış olur zaten. insan sevdiğini arzular ve hissetmek ister. cinsellik istemiyorum diyenin de sevgisi inandırmıyor. evlilik öncesi cinsellik yaşamak da mecburen gerek zaten. ten uyumu var mı yok mu nerden bilinebilir başka. o yüzden sonuç belli kasma kendini bu kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyleyse olmaz ozaman soylerim kabul etmesse yolumuza bakarız yapacak bisey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yaşamamış belki cinsellikle ilgili kisisel sorunların vardır anlaşılır. Ama oncekilere verip sonrakilere stop koymakta kahpliktirrr. Beni sadece sev diyebilecek pişkinliktir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOncekilere derken bikere yaptim pisman oldum ve ayridiım dahada istemiyorum yani insan hatalarından ders çıkaramazmı bikere yaptı diye hatasına hep devammı etmeli
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılO konu açılınca söylersin sonra uygun değilse ayrılırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu gelince hemen söyle. Yoksa ılerde cinsellik ister ve sonrasında da ayrılık oluyor genelde
07 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle olursa hic açılmassa konusu ve biz buluştugumuz zaman kalkınırsaa ondan korkuyoruk yoksa ben niyetini telefonda anlarsam zaten bırakirım ya anlayamassam diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılDeneyebilirsin telefonda biraz konu açılır birseyler dersin karşılık verir ve isterse
Soran+1 yılTamam tesekkurler
Soran+1 yılYa bide bana guzellik diyor bu beni biraz kuşkulandırdı sence kotu bisey oyle demesi istemiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBazi şeyleri konusmalisin sana tavsiyem iliskiniz yeni mi
Soran+1 yılYok iliski yok Şu an hatta belki iliski bile olmazz emin degilim 2 gundur konusuyoruz tatlim dedi deme dedim oda tamam dedi simdide guzellik canısı felan diyor
Cevap sahibi+1 yılBiraz hızlı degil miyiz dersin
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak konusu açıldığında fikrini söylersin kesin ve net bir ifadeyle onun yaklaşımına göre karar verirsin
00 Yorumla
+1 yılİlk fırsatta söyle açık ol hep
07 Yorumla
Soran+1 yılHem nasıl gireyim sence konuya
- +1 yıl
İlla ki cinsellik ten konu açılır o zaman yapıştır
Soran+1 yılHemmm öyle yaparım
Soran+1 yılKonusu acilmadan bianda deme garip olur demi
- +1 yıl
Eee yani tuhaf kaçar
Soran+1 yılYa bide bana guzellik felan diyor deme dedim yine dedi bu onun cinselik istediginin anlaminami gelir sence erkekeler daha yeni konustugu bir kıza guzellik derki
- +1 yıl
Der der bişi çıkmaz nurdan. Güzelsin demek ki ona göre
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım