Cidden çok çekiniyorum öyle bir şey yaşamaya zamana ihtiyacım var ama 7. Ayımızdayız çok bile oldu diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSal gitsin adamı :)) Sende baskı altında stresle yaşama, o da sabırla beklemek zorunda kalmasın. Belli ki biriniz siyah öteki beyaz. Neden zorluyorsunuz ki? :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılKocan mı da böyle bi hak görüyor kendinde hele sen istemiyorsan... karsilikli istersen baska
Misal 5 ay sevgiliydim ne teklifler etti kabul etmedim. Sonunda boynuzlandim. Lafta dünyanin en asik erkegi Ama 6 ay dayandigina bile inanmiyorum onun. Ya yapmiş olsaydim? Ya sen yapinca ayrilirsa? Bu kadar baskı iyi degil. Emin ol
00 Yorumla Hazır değilsen değilsindir
Zorla güzellik olmaz
Anlamıyorsa koy tekmeyi
Cinsellik için beraber senle demek ki00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyeteri guveni veremiyorsa ikinizde consellik konusunda ya yanlis bilgilerle dolusunuz ya da seni hak etmiyor
00 Yorumla Karısı olmadığın hiç kimse ile bir şey yaşama. Erkek olarak net söylüyorum.
10 Yorumla
+1 yılO çok bile oldu diyen sevgili sadece cinsellik için seninle birlikte belli ki
00 YorumlaDurduk yere tabi olmaz. Sana yaklaşmasını bilmeliydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Saçmalamasın istemiyorsan yapma da zaten anlayış göstermiyorsa bas tekmeyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle zaten yapmamalısın. İlla istiyorsa defedin gitsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılaslında evet çok olmuş. ama istemiyorsan senin tercihin tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 sene bitince olur de o saatten sonra evlenmek zorunda olacağnı düşüneceği için senden ayrılacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlacak senaryo eleman alacağını aldığı an bir süre sabit sonra grafik gibi aşağıya doğru pikleyecek. Yaşlar kaçtı ki bu arada?
02 Yorumla
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılYa kardeşim istediğini yaşa da inan gözünün yaşına kimse bakmaz
+1 yılKimse istediğini alamadığı yerde durmak istemez. Sevgi de bir yere kadar hem seven insan ister arzular sonuçta sevdiğin adam neden çekiniyorsun anlamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakında bu adam seni aldatır benden söylemesi. Neyi bekliyorsun anlamıyorum gayet doğal olay
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman hazirsan o zaman yap bu sadece onun kararıyla olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNet olarak ayrıl diyorum, o işi yaptikdan sonra kendi ayrılcak bu kadarda eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGönderip gideceksin uğraşma boşuna nereden buluyorsun böyle sunepeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma kardeşim yazık etme kendine bunu diyen adamdan ne bekliyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu zaman geçmesine bağlı bir şey değil ki, hazır olmaya bağlı bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok mu israr ediyor ve sende cok mu çekingen ve utangaçsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBenfe çok çekingrn ve utangacım
Cevap sahibi+1 yılOndan dolayı mi istemiyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tam olarak nerelere gelindi
04 Yorumla
Soran+1 yılElleme bide göğsümü gördü sadeve dhaa fazlası yok
Soran+1 yılYok olmadı
+1 yılAdam haklı neyi bekliyorsun kurumasını mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. sevgiliyken yapmak zorunda degilsiniz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSeni seven kararına saygı duymalı ve sabretmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni sevse kararına saygı duyardı, zorluyorsa zaten seni sevmiyor, ayrıl gitsin.
00 YorumlaZorla bir şey olmaz zaten söylemelisn
00 Yorumla
+1 yılYahu seksi yapacak gidecek neyi düşünüyorsun da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamış seninki
00 Yorumla Haklı bence
00 YorumlaUzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlensin madem
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ciddi misin peki
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyiz
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın?
01 Yorumla
Soran+1 yıl21
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime cinsellik için hazır değilim diyorum, sen yanlış düşünüyorsun diyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat